Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

8 188 výsledků

muchovník
Před 172 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
MUCHOVNÍK-indiánská borůvka-velmi dobré zdravé plody-stromky každý rok obaleny spoustou plodů.AJ.rostliny seznam zašlu.
Královéhradecký kraj
140
 Kč
Lomikámen "Tumbling Waters"
Lomikámen "Tumbling Waters" /lat. Saxifraga "Tumbling Waters"/ Půdokryvná skalnička, která vytváří trsy velkých i menších růžic. Kvete bílými květy, které vyrůstají až na 70cm vys... (více v detailu)
Netík půvabný
Netík půvabný /lat. Adiantum venustum/ Krásný druh kapradiny, který připomíná pokojový netík . Listy mají sytě zelenou barvu a jsou třikrát až čtyřikrát zpeřené. Mladé listy jsou spirálov... (více v detailu)
Barvínek fialový na skalku
Před 172 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Přebytek ze zahrádky. Jedná se o roční sazenice. Mohu zaslat. Koukněte i na další ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč
Kosatec žlutý (Iris pseudacorus variegata)
Před 172 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Kosatec žlutý je vodní vlhkomilná rostlina s bíle žíhanými panašovanými listy. Kvete žlutě začátkem léta. Daří se jí na slunci nebo v polostínu ve vlhké nebo zaplavené zemině. Zpestří okolí jezírek a potůčků. Vydrží na stanovišti hodně let bez přesazovaní. Je nenáročný. Jedná se o prod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
30
 Kč
Vinná réva roubovaná bez semen bez postřiků 375Kč
Před 172 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím : v Plzni - Doubravka : Vinná réva roubovaná bez semenná a bez postřiků. Bez chemie. Jen zasadit. Dodávám s návodem na sázení. . velká réva Cena 375Kč. Velký hrozen a velká kulička. Odrůdy: Žlutá : Seyval Blanc Lackemont Frumosa Alba Zelená : Romulus Růžová : Livia Červená : Vanessa Suffolk red Modrá : Kodrianka Mus... (více v detailu)
Plzeňský kraj
375
 Kč
naklíčená semena palma Phoenix roebelenii
Před 172 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Phoenix roebelenii: Datlovník - Phoenix roebelenii je krásná teplomilná palma, nenáročná na pěstování, pocházející z Laosu, která je díky svému malému vzrůstu zvlášť vhodná jako interiérová rostlina. Kmen u mladých rostlin je pokryt vlákny, postupně se stává hladkým... (více v detailu)
naklíčená semena palma Archontophoenix alexandrae
Před 172 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Archontophoenix alexandrae: Archontophoenix alexandrae „Ohnivá palma“ pocházející z Austrálie je nádherná, dekorativní, elegantní, poměrně rychle rostoucí, vysoká, štíhlá palma s hladkým zeleným až světle šedým kmen a zpeřenými až 2,5 m dlouhými listy nahoře v koruně, které j... (více v detailu)
naklíčená semena palma Livistona speciosa
Před 172 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Livistona speciosa: Livistona speciosa (Livistona nádherná) je krásná, velká a majestátní palma z nížinných a horských lesů mezi jižní Čínou a Malajským poloostrovem. Vytváří hustou korunu velkých, plochých, kruhových listů, které jsou jen mělce rozdělené a vysoký , sloupovitý, šedý ... (více v detailu)
naklíčená semena palma Latania verschaffeltii
Před 172 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Latania verschaffeltii - Žlutá latanská palma Latania verschaffeltii známá též jako Žlutá latanská palma, je druh z čeledi Arecaceae. Vyskytuje se pouze na ostrově Rodrigues v Indickém oceánu, který je součástí Republiky Mauricius, 560 km východně od ostrova Mauricius. Obývá suché lesy a je zde ohrožen ztrátou přirozeného prostředí. Na tom tomto místě přetrvává pouze asi 500 rostlin. Jsou snadno rozeznatelné, zvláště v mládí, podle barvy řapíků, podle kterých jsou pojmenované. Latania verschaffeltii je se svými lesklými žlutými řapíky a okra... (více v detailu)
naklíčená semena palma Hyophorbe lagenicaulis
Před 172 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Hyophorbe lagenicaulis - lahvová palma Hyophorbe lagenicaulis neboli „lahvová palma“ je krásná nízká palma, pro svůj vzhled velice oblíbená jako okrasná rostlina se zpeřenými do široka rozvětvenými jasně zelenými až 2 m dlouhými pevnými listy, které vytvářejí vějířovou korunu, nejčastěji o 5 až 8 listech... (více v detailu)
naklíčená semena palma Dypsis decaryi
Před 172 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Dypsis decaryi: Dypsis decaryi je jedna z nejhezčích palem rostoucích na Madagaskaru. V původním prostředí v deštných pralesích na území národního parku Andohahela zbývá jen asi 1000 exemplářů. V kultivaci je však oblíbená. Říká se jí také trianglová palma, protože listy vyrůstají ze třech různých stran rostliny ve tvaru trojúhelníku. Dypsis decaryi dosahuje maximálně do výšky 5 - 10 m (ve volné přírodě až 15 m), s šířkou kmene do 40 cm. Kmen hladký nesoucí stopy po odpadlých listech. Kůra tmavě šedohnědá až bělavá. L... (více v detailu)
naklíčená semena palma Copernicia baileyana
Před 172 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Copernicia baileyana: Copernicia baileyana je nádherná a ohromující palma ze střední a východní Kuby, kde roste v savaně a suchých oblastech v nízkých nadmořských výškách. Tato palma je jednodomá rostlina s jedním pevným a silným, hladkým, světle šedým kmenem, který dosahuje výšky 10 - 20 m, s průměrem 40 - 60 cm. Velká a hustá koruna mnoha velmi tuhých, pevných, vějířovitých, tmavě zelených listů dlouhých až 150 cm, s k... (více v detailu)
naklíčená semena Cycas Revoluta
Před 172 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Cycas Revoluta - Cycas Japonský: Cycas Revoluta (Cykas Japonský) původně pocházející jak sám název napovídá z Japonska, patřící k nejkrásnějším z odrůd cykasů, je dnes pro jeho oblíbenost pěstován po celém světě. Tato dlouhověká rostlina s nízkým dekorativním kmínkem a velice okrasná svými tmavými tuhými hřebenovitými listy je velmi pod... (více v detailu)
naklíčená semena Cycas Candida
Před 172 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Cycas Candida Cycas Candida je rostlina patřící do čeledi Cycadaceae, endemická v Queenslandu, Austrálie. Druh se zde vyskytuje na třech různých lokalitách v okolí Townsville. Je to cykas se vzpřímeným stonkem, 1 – 3 m vysoký. Zpeřené listy, 80 – 145 cm dlouhé, jsou uspořádány v koruně na vrcholu lodyhy a jsou podepřeny ostnitým řapíkem, 17 – 40 cm dlouhým; každý list se skládá ze 180 – 300 párů kopinatých lístků s hladkými okraji, nasazených na vřetenu pod úhlem 9... (více v detailu)
300
 Kč
naklíčená semena Čajovník čínský
Před 172 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Čajovník čínský: Čajovník čínský (Camellia sinensis) je stálezelená, kulturní, listem i květem velmi dekorativní rostlina, pocházející původně z jihovýchodní Asie. Listy čajovníku jsou různě velké, tuhé, kožovité, kopinaté, v mládí po rubu světlé. Plody jsou dřevnaté, trojpouzdré tobolky s jedním až třemi hnědými semeny. Čajovník kvete na podzim a celou zimu. Je pěstován jako... (více v detailu)
Nabízíme vaky, zásobníky a nádrže na vodu
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Jsme specialisté na výrobu flexibilních nádrží na kapaliny. Nabízíme vaky, zásobníky a nádrže. Výrobky jsou vyrobeny z vysoce... (více v detailu)
Neuvedeno
Blahovičník (eukalyptus) Silver Dollar Tree
Před 173 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Kromě uvedené velikosti máme i vel. 20 cm za 388 Kč. Blahovičník (eukalyptus) Silver Dollar Tree (Eucalyptus cinerea) - 20 - 30 cm. Jeden z nejkrásnějších druhů eukalyptů, obdobně mrazuvzdorný jako známější Eucalptus gunnii (-15°C). Lze ho vysadit na venkovní chráněné stanoviště do půdy s dobrou drenáží a se zimním obalením, máme sami již 3 roky v zemi Eucalyptus gunnii v zahradnictví a obalovali jsme ho jen jednou na krátkou dobu bílou textilií a bublinkovou fólií na mrazy -18°C. Nebo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
499
 Kč
sazenice chilli Thunder Mountain Longhorn
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice chilli Thunder Mountain Longhorn velikost cca 10 cm Chilli paprička Thunder Mountain Longhorn (Capsicum annuum), pochází z oblasti provincie Guizou v jihozápadní Číně, v hornaté oblasti Leigongshan (Thunder Mountain – v překladu Hora hromu). Rostlina je velice kompaktní, vysoká až 1 metr, se spletitou korunou a velmi dobrou výnosností. Kvete bíle. Je to možná nejdelší chilli na světě a dosahuje délky až 50 cm, přičemž je lusk tenký je... (více v detailu)
sazenice chilli Jalapeňo Azabache
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice chilli Jalapeňo Azabache velikost cca 10 cm Chilli paprička paprička Jalapeňo Azabache (Capsicum annuum) byla vyšlechtěna v Dánsku. Evropský původ kultivarů tohoto typu je velmi vzácný, jedná se však o jedno z nejlepších Jalapeňos, které jsou v dnešní době k dostání. Rostlina je středně vysoký keř dorůstající výšky okolo 0,7 - 1 metru a obdobného průměru koruny. Plody nasazuje ve velkém množství a celkově má opravdu extrémně vysoké výnosy. Plody jsou robustní, mírně podlouhlé a ... (více v detailu)
sazenice chilli Habanero Tasmanian Red
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice chilli Habanero Tasmanian Red velikost cca 10 cm Chilli paprička Habanero Tasmanian red (Capsicum chinense), nepochází z ostrova Tasmánie, jak by se dalo podle jména usuzovat, nýbrž z Karibiku, konkrétně z ostrova Trinidad a Tobago. Spojitost s Tasmánií je v podobnosti plodu, který tvarem na mapě připomíná tento ostrov u Austrálie. Rostlina je velmi krásná, mohutnější než klasické Habanero, dlouhá může být až 1 metr a kvete bíle. Plo... (více v detailu)
sazenice chilli Carolina Reaper
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice chilli Carolina Reaper velikost cca 10 cm Chilli paprička Carolina reaper (Capsicum chinense) je nejpálivější odrůda chilli papriček na světě, vyznačující se plody netradičního tvaru a pálivostí okolo 2 200 000 SHU. Carolina je stále nejpálivější i když v roce 2017 byly zveřejněny zprávy o Dragon breath 2 400 000 SHU a Pepper X přes 3 000 000 SHU. Dragon breath - v roce 2018 jsme tuto chilli pěstova... (více v detailu)
sazenice chilli Cacho Negro
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice chilli Cacho Negro velikost cca 10 cm Chilli paprička Cacho Negro (Capsicum annuum) pochází z Kostariky a je velmi podobná mnohem známější papričce Pasilla Bajio. Rozdíl je v tom, že u této odrůdy může přechod od technické zralosti k plné zralosti trvat déle než 70 dní. Cacho Negro je poměrně kompaktní, dosahuje výšky 70 – 100 cm. Lusky mohou být dlouhé až 20 cm, jsou většinou mírně zahnuté, lehce zvrásněné, směřující do špičky. Barva přechází ze zelené do tmavě... (více v detailu)
sazenice palma Trachycarpus fortunei
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice palma Trachycarpus fortunei 1-2 první listy Palma Trachycarpus fortunei je mrazuvzdorná až do -20°C. V našich podmínkách svojí mrazuvzdorností je předurčena pro přímou zahradní výsadbu. Pyšní se velkými, leskle zelenými listy s téměř okrouhlou čepelí. Řapíky dosahují délky cca 40 – 90 cm. Kmen této palmy je pokryt četnými dlouhými vlákny, které se svým vzhledem pod... (více v detailu)
sazenice Strelitzia reginae
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Strelitzia reginae vel. cca 8-10 cm Strelitzia - Královská květina je exoticky působící, okrasná, vytrvalá bylina se zvláště nádhernými květy a velkými, oválnými, přibližně 40 cm dlouhými, tmavě zelenými, kožovitými listy na 60 cm dlouhém řapíku, pocházející původně z jižní Afriky, kd... (více v detailu)