Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

8 188 výsledků

DŘEVITÁ pivonka
Před 175 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
PIVONKA-dřevitá-nádherná plná květenství-naroste-mohutný keř.AJ.rostlinny seznam zašlu.
Královéhradecký kraj
220
 Kč
Tchýnin jazyk - pokojová rostlina 18
Před 175 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Již má zárodek malé rostlinky. Osobní předání Brno Slatina, poštou rostliny nezasílám. V inzerci mám i jiné rostlinky.
Jihomoravský kraj
40
 Kč
naklíčená semena palma Phoenix roebelenii
Před 175 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Phoenix roebelenii: Datlovník - Phoenix roebelenii je krásná teplomilná palma, nenáročná na pěstování, pocházející z Laosu, která je díky svému malému vzrůstu zvlášť vhodná jako interiérová rostlina. Kmen u mladých rostlin je pokryt vlákny, postupně se stává hladkým... (více v detailu)
naklíčená semena palma Archontophoenix alexandrae
Před 175 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Archontophoenix alexandrae: Archontophoenix alexandrae „Ohnivá palma“ pocházející z Austrálie je nádherná, dekorativní, elegantní, poměrně rychle rostoucí, vysoká, štíhlá palma s hladkým zeleným až světle šedým kmen a zpeřenými až 2,5 m dlouhými listy nahoře v koruně, které j... (více v detailu)
naklíčená semena palma Livistona speciosa
Před 175 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Livistona speciosa: Livistona speciosa (Livistona nádherná) je krásná, velká a majestátní palma z nížinných a horských lesů mezi jižní Čínou a Malajským poloostrovem. Vytváří hustou korunu velkých, plochých, kruhových listů, které jsou jen mělce rozdělené a vysoký , sloupovitý, šedý ... (více v detailu)
naklíčená semena palma Latania verschaffeltii
Před 175 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Latania verschaffeltii - Žlutá latanská palma Latania verschaffeltii známá též jako Žlutá latanská palma, je druh z čeledi Arecaceae. Vyskytuje se pouze na ostrově Rodrigues v Indickém oceánu, který je součástí Republiky Mauricius, 560 km východně od ostrova Mauricius. Obývá suché lesy a je zde ohrožen ztrátou přirozeného prostředí. Na tom tomto místě přetrvává pouze asi 500 rostlin. Jsou snadno rozeznatelné, zvláště v mládí, podle barvy řapíků, podle kterých jsou pojmenované. Latania verschaffeltii je se svými lesklými žlutými řapíky a okra... (více v detailu)
naklíčená semena palma Hyophorbe lagenicaulis
Před 175 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Hyophorbe lagenicaulis - lahvová palma Hyophorbe lagenicaulis neboli „lahvová palma“ je krásná nízká palma, pro svůj vzhled velice oblíbená jako okrasná rostlina se zpeřenými do široka rozvětvenými jasně zelenými až 2 m dlouhými pevnými listy, které vytvářejí vějířovou korunu, nejčastěji o 5 až 8 listech... (více v detailu)
naklíčená semena palma Dypsis decaryi
Před 175 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Dypsis decaryi: Dypsis decaryi je jedna z nejhezčích palem rostoucích na Madagaskaru. V původním prostředí v deštných pralesích na území národního parku Andohahela zbývá jen asi 1000 exemplářů. V kultivaci je však oblíbená. Říká se jí také trianglová palma, protože listy vyrůstají ze třech různých stran rostliny ve tvaru trojúhelníku. Dypsis decaryi dosahuje maximálně do výšky 5 - 10 m (ve volné přírodě až 15 m), s šířkou kmene do 40 cm. Kmen hladký nesoucí stopy po odpadlých listech. Kůra tmavě šedohnědá až bělavá. L... (více v detailu)
naklíčená semena palma Copernicia baileyana
Před 175 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Copernicia baileyana: Copernicia baileyana je nádherná a ohromující palma ze střední a východní Kuby, kde roste v savaně a suchých oblastech v nízkých nadmořských výškách. Tato palma je jednodomá rostlina s jedním pevným a silným, hladkým, světle šedým kmenem, který dosahuje výšky 10 - 20 m, s průměrem 40 - 60 cm. Velká a hustá koruna mnoha velmi tuhých, pevných, vějířovitých, tmavě zelených listů dlouhých až 150 cm, s k... (více v detailu)
naklíčená semena Cycas Revoluta
Před 175 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Cycas Revoluta - Cycas Japonský: Cycas Revoluta (Cykas Japonský) původně pocházející jak sám název napovídá z Japonska, patřící k nejkrásnějším z odrůd cykasů, je dnes pro jeho oblíbenost pěstován po celém světě. Tato dlouhověká rostlina s nízkým dekorativním kmínkem a velice okrasná svými tmavými tuhými hřebenovitými listy je velmi pod... (více v detailu)
naklíčená semena Cycas Candida
Před 175 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Cycas Candida Cycas Candida je rostlina patřící do čeledi Cycadaceae, endemická v Queenslandu, Austrálie. Druh se zde vyskytuje na třech různých lokalitách v okolí Townsville. Je to cykas se vzpřímeným stonkem, 1 – 3 m vysoký. Zpeřené listy, 80 – 145 cm dlouhé, jsou uspořádány v koruně na vrcholu lodyhy a jsou podepřeny ostnitým řapíkem, 17 – 40 cm dlouhým; každý list se skládá ze 180 – 300 párů kopinatých lístků s hladkými okraji, nasazených na vřetenu pod úhlem 9... (více v detailu)
300
 Kč
naklíčená semena Čajovník čínský
Před 175 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Čajovník čínský: Čajovník čínský (Camellia sinensis) je stálezelená, kulturní, listem i květem velmi dekorativní rostlina, pocházející původně z jihovýchodní Asie. Listy čajovníku jsou různě velké, tuhé, kožovité, kopinaté, v mládí po rubu světlé. Plody jsou dřevnaté, trojpouzdré tobolky s jedním až třemi hnědými semeny. Čajovník kvete na podzim a celou zimu. Je pěstován jako... (více v detailu)
117
 Kč
Ibišek ji
Před 175 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
růžový, Cca 80 cm za 150, Kč, 60 cm 110 Kč, platba předem + poštovné
Zlínský kraj
140
 Kč
Šácholan Leobnerův "Leonard Messel"
Šácholan Leobnerův "Leonard Messel" /lat. Magnolia loebneri "Leonard Messel"/ je krásně kvetoucí keř, známý též jako Magnólie. Tento kultivar patří ke hvězdokvětým druhům magnólií. Kvete cca o 2 týdny později než ostatní magnólie, tím se vyhne pozdějším mrazíkům a případnému omrznutí. Od dubna se na keři objevují květ... (více v detailu)
235
 Kč
Kalina obecná
Kalina obecná /lat. Viburnum opulus/ Opadavý keř, který dorůstá do výšky až 4 metrů. Listy jsou zelené a podobají se listům javoru. Na podzim se barví do různých odstínů. Kvete v průběhu kv... (více v detailu)
135
 Kč
Prodám čerpadlo Karcher sp3
Před 175 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Prodám čerpadlo Karcher SP3 dirt.
Kraj Vysočina
1 000
 Kč
Prodám plynový gril
Před 175 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Prodám plynový gril.
Kraj Vysočina
1 000
 Kč
sazenice Agave maximiliana
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave maximiliana velikost růžice 3-5 cm Agave maximiliana je krásný druh agáve, který se nachází v mexických státech Sinaloa, Durango, Nayarit, Jalisco, Zacatecas a Colima v nadmořských výškách 900 – 2100 metrů, kde roste v borových a dubových lesích. Používá se k výrobě tradičního destilovaného alkoholu „raicilla“, podobnému známější tequile a mescalu. Solit... (více v detailu)
sazenice Agave macroacantha
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave macroacantha velikost růžice 3-5cm Agave macroacantha roste v Mexickém státě Oaxaca a také ve státě Pueblo poblíž města Tehuacan. Odnožující rostlina tvořící shluky vytváří symetrické otevřené růžice, které jsou buď přisedlé nebo na velmi krát... (více v detailu)
sazenice Agave macroacantha
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave macroacantha velikost růžice 3-5cm Agave macroacantha roste v Mexickém státě Oaxaca a také ve státě Pueblo poblíž města Tehuacan. Odnožující rostlina tvořící shluky vytváří symetrické otevřené růžice, které jsou buď přisedlé nebo na velmi krát... (více v detailu)
sazenice Agave Huachucensis
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave Huachucensis velikost růžiceš 3-5 cm Agave Huachucensis je mrazuvzdorná okrasná rostlina pocházející z horských oblastí jihozápadních států USA, kde roste běžně ve výškách až 2300 m n. m. Tento druh agave se vyznačuje širokými stříbřitě zel... (více v detailu)
sazenice Agave horrida subsp. horrida 'Mexcalmetl'
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave horrida subsp. horrida 'Mexcalmetl' růžice vel. ružice cca 10-12 cm Agave horrida subsp. horrida 'Mexcalmetl' je velice dekorativní menší, či střední druh přirozeně rostoucí na skalnatých sopečných svazích a lávových polích v Mexiku, severovýchodně od Cuernavaca, ve státě Morelos, v nadmořských výškách mezi 2100 – 2400 m. Lze jej také nalézt ve státech San Luis Potosi, Veracruz a Pueblo. Solitérní rost... (více v detailu)
sazenice Agave garciae-mendozae
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave garciae-mendozae vel.3-5 cm Agave garciae-mendozae je druh agáve, který byl popsán teprve v roce 2002 a vyskytuje se v centrálním Mexiku ve státech Hidalgo, Queretaro a San Luis Potosi, ve výškách 1800 – 2300 m n. m. Byla pojmenována na počest mexického botanika Abisai Garcia-Mendozy. Obvykl... (více v detailu)
sazenice Agave durangensis
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave durangensis velikost růžice 3 -5cm Tento druh pochází z Mexika. Vyskytuje se na roztroušených místech v nadmořských výškách nad 1500 metrů nad mořem v pohoří Sierra Madre Occidentale v Durangu. Agave durangensis je sukulentní rostlina, která tvoří velké růžice tlustých masitých popelavě ze... (více v detailu)
sazenice Agave cupreata
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave cupreata Agave cupreata je velmi atraktivní druh, který se nachází v mexických státech Michoacan a Guerrero v nadmořských výškách 1200 – 2000 metrů. Lze ji najít i jinde, ale v menším množství. Tato agáve je jedním ze základních druhů, z nichž se vyrábí oblíbený destilát mescal. Latinský název cupreata výchází ze slova cupre, což znamená měď, s odkazem na měděně zbarve... (více v detailu)