Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

8 188 výsledků

sazenice Cycas revoluta - Cykas japonský
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Cycas revoluta - Cykas japonský Cycas Revoluta (cykas japonský) původně pocházející jak sám název napovídá z Japonska, patřící k nejkrásnějším z odrůd cykasů je dnes pro jeho oblíbenost pěstován po celém světě. Tato dlouhověká rostlina s nízkým dekorativním kmínkem a velice okrasná svými tmavými tuhými hřebenovitými... (více v detailu)
sazenice Agave chrysantha
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave chrysantha – Golden-Flowered Agave velikost růžice 3-5 cm Agave chrysantha – Golden Flowered Agave je fascinující a krásný druh agáve, který se vyskytuje v USA, v Sonorské poušti na území Arizony, ve výškách 700 – 2300 m n. m. Úzce souvisí s Agave palmeri, od které je rozeznatelná prakticky jen podle květů, kdy Agave palmeri má světle zelenkavé krémové květy, kdežto Agave chrysantha je má zlatožluté. Obvy... (více v detailu)
sazenice Agave applanata
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave applanata – Maguey de Ixtle velikost růžice 3-5 cm Agave applanata – Maguey de Ixtle je krásný druh agáve, který je rozšířený v severním a východním Mexiku až do nadmořské výšky 2400 m. Obvykle solitérní rostlina o výšce 50 – 100 cm a průměru růžice až 2 m, s čárkovitě kopina... (více v detailu)
Pajehličník přeslenitý - Sciadopitys verticillata
Před 173 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Máme skladem několik exkluzivních kousků, které nemohou chybět na Vašich zahradách. Neváhejte a objednejte, nebo se stavte u nás v zahradnictví Sekvoj osobně. NOVINKA - Tento zvláštní jehličnan pochází z dálného Japonska, kde roste v hornatých oblastech. Tvoří úzký, pravidelný kužel. Dlouhé jehlice jsou světle zelené, třpytivé. Rostou na koncích výhonů a sdr... (více v detailu)
Středočeský kraj
650
 Kč
ZUBROVKA-TRÁVA DO ALKOHOLU
Před 173 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím nenáročnou vytrvalou trávu zubrovku, která se dává do alkoholu-slivovice, vodka kalvados apod. a dává mu svou specifickou chuť. Tráva není vůbec náročná na podmínky pěstování, u nás v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
85
 Kč
Velká Strelitzie
Před 173 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám krásnou Strelitzii výška 280cm cena 4990kč
Hlavní město Praha
4 990
 Kč
Olivovník evropský (Olea europaea) bonsaj 30-40cm
Před 173 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Olivovník evropský zapěstovaný do bonsaje, která se dá snadno zastřihovat a tvarovat. Olivovník je známý strom ze středomořského klimatu, který je u nás možné pěstovat buď jako přenosnou rostlinu v kontejneru s letněním cca od dubna do října a uskladněním ve skleníku, chladné zimní zahradě nebo světlé chladné chodbě, případně ho lze vysadit i na venkovní stanoviště, samozřejmě v teplejších oblastech ČR, na dobře chráněné a slunné místo.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
399
 Kč
Hlavní město Praha
40
 Kč
Nabízím rostlinu Tařici skalní
Před 173 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
, je plně mrazuvzdorná trvalka mám jí v hlíně na záhoně , ráda pošlu i poštou a nebo zásilkovnou , při zájmu pište .
Ústecký kraj
Neuvedeno
semena brokolice Limba
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena brokolice Limba Brokolice Limba (Brassica oleracea)- druh zeleniny z čeledi kapustovitých. Je to druh brokolice, který se vyznačuje svými malými, tmavě zelenými hlavičkami. Hlavičky jsou mírně zaoblené a mají jemnou, sladkou chuť. Brokolice Limba je bohatá na vitamíny A, C a K, stejně jako na vlákninu a další živiny 1. Brok... (více v detailu)
semena květák Octavian
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena květák Octavian Květák Octavian (Brassica oleracea) je polopozdní odrůda určená pro podzimní sklizeň. Rostliny jsou silnějšího vzrůstu s bílou růžicí se střední hrbolovitostí, odolnou proti fialovění. Květák Octavian vyžaduje pravidelnou zálivku a dostatečnou zásobu živin. Vegetační doba od výsadby je 85-95 dnů. Je ideální pro pěstování na hluboce zpracovaných a řádně vyhnojených středně těžkých půdách, kde není nouze o dostatek ... (více v detailu)
semena květák Delta
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena květák Delta Květák Delta (Brassica oleracea) je všestranná odrůda vhodná pro jarní, letní i podzimní pěstování. Produkuje velké, sněhově bílé hlávky, které jsou jak vizuálně přitažlivé, tak lahodné. Jako středně raná odrůda dosahují hlávky „Delta“ zralosti přibližně 70 až 75 dnů po výsevu. Tento květák lze pěstovat po celý rok, takže je spolehlivou volbou pro různá roční období. Výrazně zkrácený, vzpřímený hlavní stonek této jednoleté rostliny podpo... (více v detailu)
semena květák Beta
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena květák Beta Květák Beta (Brassica oleracea) je velmi raný bílý hybridní květák. Tato odrůda se hodí k rychlému pěstování i pro celoroční pěstování na záhoně. Má světle zelené, ploché, kulovité bulvy s jemnou bílou dužinou. Je odolný vůči fialovění, dřevnatění, praskání, vybíhání do květů a prorůstání bulev. Vegetační doba od výsadby je 58-65 dní. Květák raný ‘Beta’ je oblíbenou zeleninou, kterou je možné podávat syrovou nebo vařenou. Často se podává s om... (více v detailu)
semena patizon Delikates
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena patizon Delikates Patizon Delikates (Cucurbita pepo) je hojně plodící raná odrůda patizonu keříčkového typu. Vyznačuje se tmavě zelenými listy, bílým plodem diskovitého tvaru s vlnitým okrajem a smetanově bílou dužinou, doba zrání je cca 70 dní. Plody sklízíme nejlépe o velikosti 10 - 15 cm, kdy je jejich dužina nejvíce jemná a slupka není tvrdá. Lze je v čerstvém stavu skladovat i několik měsí... (více v detailu)
semena patizon Patinova
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena patizon Patinova Patizon Patinova (Cucurbita pepo) je hojně plodící odrůda patizonu keříčkového typu. Vyznačuje se tmavě zelenými listy, bílým plodem diskovitého tvaru s vlnitým okrajem a smetanově bílou pevnou dužinou, doba zrání je cca 75 - 80 dní. Plody sklízíme nejlépe o velikosti 10 - 15 cm, kdy je jejich dužina nejvíce jemná a slupka není tvrdá. Lze je v čerstvém stavu s... (více v detailu)
semena červená řepa Rywal
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena červená řepa Rywal Červená řepa Rywal (Beta vulgaris) je raná, velmi úrodná odrůda červené řepy válcovitého tvaru. Kořen je válcovitý, slupka kořene hladká a jemná, dužina tmavě červená, šťavnatá s vysokým obsahem cukru, s velmi... (více v detailu)
semena červená řepa salátová Betina
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena červená řepa salátová Betina Červená salátová řepa Betina (Beta vulgaris) je klasická hojně plodící odrůda červené řepy s vegetační dobou cca 110 - 120 dní, vyznačující se kvalitními kulovitými kořeny intenzivně červené až hnědočervené barvy, s jemnou dužinou, která je červená bez zřetelně střídajících se vrstev světlejších pruhů. Z hustého výsevu koncem června až začátkem červe... (více v detailu)
semena tykev velkoplodá Bambino
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena tykev velkoplodá Bambino Dýně velkoplodá Bambino (Cucurbita maxima) je vysoce plodivá odrůda vyznačující se velkými chutnými plody, které se dají skladovat až několik měsíců bez výraznější změny v chuti. Tato silná jednoletá plazivá rostlina s širokými listy má žluté samčí i samičí květy, přičemž plody se tvoří pouze ze samičích. Produkuje většinou kulovité, mírně zploštělé dýně, dosahující obvyklé hmotnosti 8 – 15 kg, ale pokud byste eliminovali ostatní plody a chtěli vypěstovat pouze jeden velký plod, tak v ideálních podm... (více v detailu)
semena tykev velkoplodá Atlantic Giant
Před 173 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena tykev velkoplodá Atlantic Giant Dýně Atlantic Giant (Cucurbita maxima) je bujná odrůda vyznačující se velkými až obřími plody. Dýně velkoplodá pochází z Peru, kde byla pěstována už více než 1000 let př. n. l. Silná jednoletá rostlina o délce lodyhy až 10 m produkuje kulovité až oválné plody dosahující hmotnosti od cca 50 kg až po 250 kg (i více při ponechání pouze jednoho plodu na rostlině) a s šířkou i více než 100 cm. Tato dýně... (více v detailu)
SAZENICE JAHOD
Před 174 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
DVOUPLODÍCÍ.PLODI V KVĚTNU A NA PODZIM. CENA ZA KUS.
Královéhradecký kraj
20
 Kč
Hlavní město Praha
50
 Kč
Hlavní město Praha
40
 Kč
Prodej masožravých rostlin
Před 174 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nabizim vice druhu masozravych rostlin po domluve i jine druhy,moznost zaslani zasilkovnou,nezasilam na dobirku dekuji P.agnata P.gigantea P.x"Linz" P.Moctezumae x Medusina P.Moctezumae x Gigantea P.''Guatemala'' P.rotundiflora P.moramensis''White FL'' P.emerginata X cyclosecta P.''Wesner'' P''Sethos P.rectifolia P.debbertiana P.gypsicola x ''Sethos''(klon2) P.moramensis ''Guatemala'' P.primulifolia P.Gypsicola x Moctezumae P.Agnata x Gypsicola P.''Razzbery Blonde'' P.calderonie x gypsic... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Pelargonie, muskat 10 sazenic ruzne barvy
Před 174 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Zasilkovnou i balikovnou odesilam. Jedna se o mlade sazenice viz. foto. Cena uvedena za 1 ks.
Jihočeský kraj
39
 Kč
Muskat, Pelargonie 10 sazenic - primo ta z fota
Před 174 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Barvy ruzne. Mozno predat Pisek, Praha. Cena uvedena za 1 ks. Balikovnou i zasilkovnou odesilam.
Jihočeský kraj
39
 Kč