Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

8 174 výsledků

BONSAJ
Před 168 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízím bonsaje k prodeji 50bonsají.Ceny i dohodou možný.Jen osobní odběr.Na ukázku 20 foto.
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prustka bahenní (Hippuris vulgaris)
Před 168 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Jedná se o vodní vlhkomilnou rostlinu, která je velmi dekorativní, zajímavá a vytrvalá. Má čárkovitě kopinaté listy v přeslenech na přímých nevětvených lodyhách. Kvete malými zelenými a nevýraznými květy. Ve vodě je plně mrazuvzdorná (mělké vody, mokré okraje zahradních jezírek a rybníčků). Vyhovuje jí slunce i polostín. Daří se jí ve vodě v hloubce... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
35
 Kč
Pandanus
Před 168 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodám tříleté a víceleté sazenice Pandanus. Jsou vzrostlé do výšky cca 35-45 cm. Vzrostlý Pandanus má dlouhé, žíhané, lesklé mečovit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Javor babyka
Javor babyka /lat. Acer campestre/ Opadavý listnatý strom znamý i z našich lesů. Listy mají 3-5 tupých laloků a jejich barva je zelená. Podzimní zbarvení listů je... (více v detailu)
Sněženka podsněžník
Sněženka podsněžník /lat. Galanthus nivalis/ Oblíbená jarní cibulovina. Sněženky často nakvétají ještě pod sněhem. Kvetou bílými vonnými květy během února až bř... (více v detailu)
sazenice Agave maximiliana
Před 169 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave maximiliana velikost růžice 3-5 cm Agave maximiliana je krásný druh agáve, který se nachází v mexických státech Sinaloa, Durango, Nayarit, Jalisco, Zacatecas a Colima v nadmořských výškách 900 – 2100 metrů, kde roste v borových a dubových lesích. Používá se k výrobě tradičního destilovaného alkoholu „raicilla“, podobnému známější tequile a mescalu. Solit... (více v detailu)
sazenice Agave macroacantha
Před 169 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave macroacantha velikost růžice 3-5cm Agave macroacantha roste v Mexickém státě Oaxaca a také ve státě Pueblo poblíž města Tehuacan. Odnožující rostlina tvořící shluky vytváří symetrické otevřené růžice, které jsou buď přisedlé nebo na velmi krát... (více v detailu)
sazenice Agave Huachucensis
Před 169 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave Huachucensis velikost růžiceš 3-5 cm Agave Huachucensis je mrazuvzdorná okrasná rostlina pocházející z horských oblastí jihozápadních států USA, kde roste běžně ve výškách až 2300 m n. m. Tento druh agave se vyznačuje širokými stříbřitě zel... (více v detailu)
sazenice Agave horrida subsp. horrida
Před 169 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave horrida subsp. horrida 'Mexcalmetl' růžice vel. ružice cca 10-12 cm Agave horrida subsp. horrida 'Mexcalmetl' je velice dekorativní menší, či střední druh přirozeně rostoucí na skalnatých sopečných svazích a lávových polích v Mexiku, severovýchodně od Cuernavaca, ve státě Morelos, v nadmořských výškách mezi 2100 – 2400 m. Lze jej také nalézt ve státech San Luis Potosi, Veracruz a Pueblo. Solitérní rost... (více v detailu)
sazenice Agave garciae-mendozae
Před 169 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave garciae-mendozae vel.3-5 cm Agave garciae-mendozae je druh agáve, který byl popsán teprve v roce 2002 a vyskytuje se v centrálním Mexiku ve státech Hidalgo, Queretaro a San Luis Potosi, ve výškách 1800 – 2300 m n. m. Byla pojmenována na počest mexického botanika Abisai Garcia-Mendozy. Obvykl... (více v detailu)
sazenice Agave durangensis
Před 169 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave durangensis velikost růžice 3 -5cm Tento druh pochází z Mexika. Vyskytuje se na roztroušených místech v nadmořských výškách nad 1500 metrů nad mořem v pohoří Sierra Madre Occidentale v Durangu. Agave durangensis je sukulentní rostlina, která tvoří velké růžice tlustých masitých popelavě ze... (více v detailu)
sazenice Agave chrysantha
Před 169 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave chrysantha – Golden-Flowered Agave velikost růžice 3-5 cm Agave chrysantha – Golden Flowered Agave je fascinující a krásný druh agáve, který se vyskytuje v USA, v Sonorské poušti na území Arizony, ve výškách 700 – 2300 m n. m. Úzce souvisí s Agave palmeri, od které je rozeznatelná prakticky jen podle květů, kdy Agave palmeri má světle zelenkavé krémové květy, kdežto Agave chrysantha je má zlatožluté. Obvy... (více v detailu)
sazenice Agave cupreata
Před 169 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave cupreata Agave cupreata je velmi atraktivní druh, který se nachází v mexických státech Michoacan a Guerrero v nadmořských výškách 1200 – 2000 metrů. Lze ji najít i jinde, ale v menším množství. Tato agáve je jedním ze základních druhů, z nichž se vyrábí oblíbený destilát mescal. Latinský název cupreata výchází ze slova cupre, což znamená měď, s odkazem na měděně zbarve... (více v detailu)
sazenice Agave applanata
Před 169 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave applanata – Maguey de Ixtle velikost růžice 3-5 cm Agave applanata – Maguey de Ixtle je krásný druh agáve, který je rozšířený v severním a východním Mexiku až do nadmořské výšky 2400 m. Obvykle solitérní rostlina o výšce 50 – 100 cm a průměru růžice až 2 m, s čárkovitě kopina... (více v detailu)
sazenice Beaucarnea guatemalensis - Sloní noha nolina
Před 169 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Beaucarnea guatemalensis - Sloní noha nolina 5-8 cm Beaucarnea guatemalensis (sloní noha – nolina) je rychle rostoucí, původem subtropická okrasná rostlina z polopouští Guatemaly. Je typická svým hladkým, dole se rozšiřujícím kmenem ve tvaru sloní nohy, z jehož středu vyrůstají ve velkém počtu hla... (více v detailu)
semena Agave isthmensis
Před 170 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena Agave isthmensis Agave isthmensis pochází z oblasti Tehuantepecké šíje, která se nachází podél jižního pobřeží Oaxaca a Chiapas v Mexiku. Zde roste v nadmořských výškách 15 - 875 metrů nad mořem. Jsou to malé, ale dosti variabilní agave s jednotlivými růžicemi menšími než 30 cm na výšku a stejnou šířkou, s 10 - 13 cm dlouhými a 5 - 7,5 cm širokými, pudrově šedomodrými vejčitými listy, které se zužují k bázi a jsou nejšir... (více v detailu)
semena Agave multifilifera
Před 170 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena Agave multifilifera Agave multifilifera pochází ze Sonora, Chihuahua, Durango a Sinaloa v Mexiku, kde roste ve výškách mezi 1400 a 2100 metrů nad mořem na skalnatých svazích a útesech v borových a dubových lesích. Tato nádherná agáve je okamžitě rozpoznatelná podle jejích úzkých, tuhých, zelených listů s širokými výraznými bílými znaky. Listy na okrajích nesou velké množství kudrnatých, bílých, nitkovitých vláken. Ve své domovině může být poměrn... (více v detailu)
semena Agave nussaviorum
Před 170 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena Agave nussaviorum Agave nussaviorum je velmi atraktivní, středně velká agáve pocházející z Oaxaca v Mexiku. Má krátké, široké, namodraléi listy, které jsou po okrajích mírně trnité. Vytváří vysoké květenství se žlutými květy, které přitahují netopýry a hmyz. Je to monokarpická rostlina, která se může množit semeny nebo vegetativně. Roste v suchých lesích a křovinách v nadmořských výškách ... (více v detailu)
semena Agave ovatifolia
Před 170 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena Agave ovatifolia Agave ovatifolia je jedinečný druh, který byl původně objeven v Nuevo Leon v severovýchodním Mexiku, kde roste v malé, drsné horské oblasti ve výškách 1100 až 2100 metrů nad mořem. Agave ovatifolia vyroste v poměrně velkou, solitérní rostlinu. Listy jsou výrazné, 50 - 55 cm dlouhé a 22 - 28 široké, široce vejčité, stříbřitě modré a na horní ploše výrazně miskovité. Mají na okrajích malé hákovité zoubky a 2,5 cm dlouhé. Růžice nevytváří po obvodu žádné rostlinky, roste jako symetrická, polokulov... (více v detailu)
semena Agave parrasana
Před 170 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena Agave parrasana Agave parrasana je kompaktní, robustní, malá až středně velká agave příbuzná a podobná agave parryi. Pochází z mexického státu Coahuila, kde roste v horách na strmých, skalnatých, severně orientovaných svazích v nadmořských výškách 1350 - 2400 m. Roste na travnatých stráních, v křovinách a borových doubravách na vápencích. Tvoří kompaktní, vysoce symetrickou růžici ve tvaru „kulovitého artyčoku“, bývá 40 - 60 cm vysoká a má 30 - 60(-100) cm v průměru. Mladé rostliny jsou vzpřímenější, ale s věkem se rozšiřují. Listů bývá 40 -... (více v detailu)
semena Agave parryi var. huachucensis
Před 170 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena Agave parryi var. huachucensis Agave parryi var. huachucensis má původ v pohoří Huachuca v Arizoně na hranici s Mexikem až na jih v pohoří Sierra Huachinera. Roste v nadmořských výškách 1550 - 2480 metrů nad mořem. Jedná se o kompaktní, volně stojící růžici s širokými krátkými šedými listy s výraznými hnědými koncovými ostny. Je robustnější než standardní Agave parryi, s většími listy až 20 cm širokými a až 65 cm dlouhými a květní lodyhou širší s většími květy dlouhými až 75 mm. Růžice je hustě uspořádaná s výškou 45 - 60 (-75) cm a ... (více v detailu)