Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

8 174 výsledků

Nsazenice chilli Aji Charapita
Před 167 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice chilli Aji Charapita Chilli paprička Aji Charapita (Capsicum chinense) pochází ze severní oblasti Peru. Jde o divoce rostoucí keř s zelenobílými kvítky a menšími, světle zelenými, rýhovanými listy. Rostlina je obvykle obsypána drobnými, avšak poměrně pálivými plody, které mají v plné zralosti žlutooranžovou barvu a kulatý tvar připomínající hrášek. Plody mají výraznou, ovocně citruso... (více v detailu)
sazenice chilli Explosive Ember
Před 167 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice chilli Explosive Ember Chilli paprička Explosive Ember (Capsicum annuum) je malá rostlina kompaktní velikosti, původem z Mexika. Má unikátní tmavě zelené až fialové listy, s fialovými květy. Menší papričky rostou ve vzpřímené poloze a barevně přechází z fialové po oranžovou a při dozrání zčervenají, takže vytvářej... (více v detailu)
sazenice chilli Royal Black
Před 167 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice chilli Royal Black Chilli paprička Royal Black (Capsicum annuum) je jednou z nejčernějších a nejkrásnějších odrůd chilli, které známe pocházející z Kambodži. Tato pikantní paprička dosahuje pálivosti kolem 30 000 SHU. V kuchyni ji lze v... (více v detailu)
sazenice chilli Numex Centenial
Před 167 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice chilli Numex centenial Chilli paprička Numex centenial (Capsicum annuum) pochází původně z Nového Mexika. Tato odrůda je velmi výnosná. Je pěstována jako užitná i okrasná. Její plody jsou mírně pálivé. Dosahují pálivosti 250 – 1000 SHU. Může být i skvělou... (více v detailu)
sazenice chilli Aji Fantasy Orange
Před 167 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice chilli Aji Fantasy Orange Chilli paprička Aji Fantasy Orange (Capsicum baccatum) vychází z kultivaru Aji Fantasy, které pochází z Finska, kde jej vyšlechtil Jukka Kilpinen a je původně žluté barvy. Nabízená oranžová mutace se pak objevila u pěstitele v České republice. Rostlina je relativně vysoký a hustě větvený keř, který může dosahovat výšky okolo 1,2 - 1,5 metru a průměru koruny okolo 1 metru. P... (více v detailu)
Kaktusy
Před 167 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím mnoho mnoho rodů a druhů kaktusů v různých velikostech a stáří. Všechny nabízené kaktusy kvetou, pár fotografií přikládám. V nabídce jsou rody, Echinopsis, Echinocereus, Trichocereus, Cereus, Mammillaria, Rebucia, Sulcorebucia, Lobivia, Cochema, Cleistokaktus, Chamacereus, Aylostera, Aporokaktus, Brazilokaktus, Cephalocereus, Ferokaktus, Malacocarpus, Myrtilokaktus, Notokaktus, Pylocerus, Thelokaktus, Opuncia mrazuvzdorné druhy a mnoho dalších.Vážným zájem... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč
sazenice chilli Bird Eye Demon
Před 167 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice chilli Bird Eye Demon Chilli paprička „Bird Eye Demon“ (Capsicum frutescens) je velice úrodná odrůda, která se řadí svojí pálivostí 50 000 – 100 000 SHU k pikantnějším druhům chilli. Pro svoji pálivost si vysloužila též přezdí... (více v detailu)
sazenice rajče Sweet Valentines F1
Před 167 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice rajče Sweet Valentines F1 Rajče Sweet Valentines F1 (Solanum lycopersicum L.) je raná, hybridní (determinantní) truhlíková odrůda rajčete s velmi kompaktním až kaskádovitým (převislým) růstem s bohatou násadou drobných rajčátek výborné chuti. Plody jsou srdcovitého tvaru, lahodné, nasládlé chuti a váží přibližně 20 - 30... (více v detailu)
sazenice rajče truhlíkové Vilma
Před 167 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice rajče truhlíkové Vilma Rajče Vilma je raná, truhlíková, keříčková (determinantní), velmi úrodná odrůda nízkého, vzpřímeného vzrůstu předurčená k pěstování v menších nádobách nebo truhlících. Pěstování těchto rajčat v poslední době získává na oblíbenosti. Plody ... (více v detailu)
sazenice rajče truhlíkové Venus
Před 167 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice rajče truhlíkové Venus Rajče Venus je okrasná keříčková (determinantní) odrůda velmi nízkého vzrůstu vhodná k pěstování v truhlících na balkonech. Plody jsou žluté až oranžov... (více v detailu)
Mrazuvzdorné Opuncie
Před 167 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k prodeji různé druhy mrazuvzdorných opuncií. Jedná se o druhy: O. leucotricha, O. macrorhiza, O. orbiculáta, O. microdasys v. bílá, O. microdasys v. žlutá, O. vestina, O.hickenii, Cylindroopuncia imbrigáta, Tephroopuncie, O. bergeriana, O. basilaris, O. engelmanii, O. humifusa, O. polycantha. O. fragilis. Některé z uvede... (více v detailu)
Středočeský kraj
90
 Kč
sazenice rajče truhlíkové Tumbling Tiger
Před 167 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice rajče truhlíkové Tumbling Tiger Rajče Tumbling Tiger je keříčková truhlíková (determinantní) odrůda švestkových rajčátek atraktivního vzhledu, ideální k pěstování v truhlících, nádobách, nebo závěsných košících na parapetech, terasách a balkonech. Neobvyklé pruhovan... (více v detailu)
vinná réva odrůda Dornfelder
Před 167 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím sazenice révy vinné, odrůda Dornfelder, červená, modrá. Pěstováním této a další uvedené odrůdy se úspěšně zabývám již 35let. Jedná se o nenáročnou odrůdu, vhodnou pro oblast Čech nadmořské výšky 200 až 800m. Tento druh je též vhodný k osazení u zahradních pergol. Sklizeň hroznů od půlky září, podle roku. Odrůda je odolná proti peronospoře, plísni šedé a padlí. Hrozno lze konzumovat přímo jako stolní víno, nebo je moštovat na víno. Nabízené sazenice jsou zasazeny a distribuovány v květináčích, čili je možno je kdykoliv během sezony, což je od března do konce října přesadit na místo. Přikládám několik fo... (více v detailu)
Středočeský kraj
195
 Kč
Kdo porazí 2 jabloně na uzení masa
Před 167 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
cca 3/4 kubíku v Hromnici u Plzně
Plzeňský kraj
Neuvedeno
semena bazalka svatá Thulsi
Před 168 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena bazalka svatá Thulsi Bazalka svatá Thulsi (Ocimum sanktum) je neobvyklá odrůda bazalky pocházející z Asie. Trvalka citlivá na mráz, pěstovaná u nás jako letnička. V Asii je posvátnou rostlinou. Listy a květy jsou výborné do pokrmů ... (více v detailu)
semena bazalka pravá Dark Opal
Před 168 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena bazalka pravá Dark Opal Bazalka pravá - Dark Opal (Ocimum basilicum) je jednoletá aromatická bylina rostoucí jako keřík vysoký cca 30 až 35 cm. Byla vyšlechtěna na Universitě v Connecticutu v roce 1950. Má drobné tmavě purpurové, někdy strakaté listy a je pěstována stejně pro svou dekorativní přitažlivost jako pro svou kulinářskou hodnotu. Tento druh je bohatý na zdraví prospěšné antioxidanty Anthokyany, které způsobují její zabarvení. Po zaštípnutí se dobře rozvětvuje a m... (více v detailu)
semena bazalka Italiano Classico
Před 168 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena bazalka Italiano Classico Bazalka Italiano Classico – oblíbená jednoletá, velmi aromatická bylina pocházející z Itálie, dorůstající výšky 60 až 90 cm, vyznačující se středně velkými, oválnými, světle zářivě zelenými listy se specifickou jemnou příchutí anýzu, kve... (více v detailu)
semena bazalka Greco a Palla Basilico
Před 168 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena bazalka Greco a Palla Basilico Greco a Palla - Řecký míč (Ocimum basilicum) je jednoletá aromatická bylina předurčená díky svému malému vzrůstu, oproti ostatním odrůdám bazalky, zvláště k pěstování v květináči. Je charakteristická tvarem keříku, který roste do tvaru kompaktní koule a také svými velmi aromatickými, ... (více v detailu)
semena bazalka Foglia Di Lattuga
Před 168 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena bazalka Foglia Di Lattuga Bazalka Foglia Di Lattuga (Ocymum basilicum) nebo též „bazalka - listový salát“ je vzpřímená aromatická bylina s velkými, zvrásněnými, světle zelenými listy připomínající salát. Je vyšlechtěná především pro pěstování na... (více v detailu)
semena bazalka Fino Verde
Před 168 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena bazalka Fino Verde Bazalka Fino Verde (Ocymum basilicum) pocházející z Indie je vzpřímená jednoletá bylina s malými, jasně zelenými aromatickými listy vejčitého tvaru a drobnými nenápadnými bílými květy, vysoká cc... (více v detailu)
semena bazalka Bolloso Napoletano
Před 168 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena bazalka Bolloso Napoletano Bazalka Bolloso Napoletano (Ocimum basilicum) – neobvyklá odrůda bazalky pocházející z Neapole v jižní Itálii, vyznačující se zvláště velkými tmavě zelenými, jako by pomač... (více v detailu)
semena bazalka Basilico a foglia di lattuga S. Valentino
Před 168 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena bazalka Basilico a foglia di lattuga S. Valentino Basilico a foglia di lattuga S. Valentino (Ocimum basilicum) je oblíbená Italská odrůda bazalky s 2 - 5 cm velkými, světle zelenými, mírně prohnutými listy, které jsou velice ceněny pro svoji velm... (více v detailu)
Orlíček plnokvětý "Winky Double Red-White"
Orlíček plnokvětý "Winky Double Red-White" /lat. Aquilegia vulgaris "Winky Double Red-White"/ Trvalka, která tvoří kompaktní husté trsy. Má zelené listy. Od května do července vykvétají na pevných stoncích vzpřímené květy. Tento kult... (více v detailu)
Agáve
Před 168 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
mladé rostlinky
Zlínský kraj
49
 Kč
Václav Bartl
Před 168 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Vertikutace aerifikace trávníku Topdressing Zastřihnutí keřů a tůjí Sekání trávy jednorázové i pravid... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1
 Kč