Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

8 188 výsledků

sazenice Agave chrysantha
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave chrysantha – Golden-Flowered Agave velikost růžice 3-5 cm Agave chrysantha – Golden Flowered Agave je fascinující a krásný druh agáve, který se vyskytuje v USA, v Sonorské poušti na území Arizony, ve výškách 700 – 2300 m n. m. Úzce souvisí s Agave palmeri, od které je rozeznatelná prakticky jen podle květů, kdy Agave palmeri má světle zelenkavé krémové květy, kdežto Agave chrysantha je má zlatožluté. Obvy... (více v detailu)
sazenice Agave applanata
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Agave applanata – Maguey de Ixtle velikost růžice 3-5 cm Agave applanata – Maguey de Ixtle je krásný druh agáve, který je rozšířený v severním a východním Mexiku až do nadmořské výšky 2400 m. Obvykle solitérní rostlina o výšce 50 – 100 cm a průměru růžice až 2 m, s čárkovitě kopina... (více v detailu)
semena Argyreia nervosa - Havajská růže
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena Argyreia nervosa - Havajská růže Argyreia nervosa nebo také Havajská růže je popínavá liána, která roste v tropických oblastech Afriky, Havaje, Indie a na Madagaskaru. Květy se pyšní fialovou barvou. Tato mohutná rostlina rostla původně v rozvolněných listnatých lesích a v lesních lemech, kde pokrývala velké plochy vegetace. Může dosahovat i více než 10 m délky. Lodyha je bohatě větvená, dokáže pokrýt velké plochy, mladé výhony jsou hustě bíle chlupaté. Listy jsou střídavé, srdčité, 10 – 30 cm dlouhé a 8 – 25 cm široké, celokrajné, na vrcholu špičaté, na líci matně z... (více v detailu)
17 ks rostly plot Buxus - primo ty z fota.
Před 176 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Jsou vysoke, huste rostle. Strihem mozno tvarovat. Celorocne z... (více v detailu)
Jihočeský kraj
899
 Kč
Akvarijní rostlina okřehek a růžatec
Před 176 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabrana láhev od presnidavky cena za kus 20 Kč předání v Krnově mám... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20
 Kč
Lodní kontejner 20'DV (6m) NOVÝ
Před 176 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Lodní kontejnery 20 DV o rozměrech 6306x2438x2591. Kontejner One way tzn. po jedné cestě, rok výroby 2023 s platným CSC štítkem na 5 let. Kontejner je ve ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
71 000
 Kč
sazenice palma Trachycarpus fortunei
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice palma Trachycarpus fortunei 1-2 první listy Palma Trachycarpus fortunei je mrazuvzdorná až do -20°C. V našich podmínkách svojí mrazuvzdorností je předurčena pro přímou zahradní výsadbu. Pyšní se velkými, leskle zelenými listy s téměř okrouhlou čepelí. Řapíky dosahují délky cca 40 – 90 cm. Kmen této palmy je pokryt četnými dlouhými vlákny, které se svým vzhledem pod... (více v detailu)
sazenice Cycas revoluta - Cykas japonský
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Cycas revoluta - Cykas japonský Cycas Revoluta (cykas japonský) původně pocházející jak sám název napovídá z Japonska, patřící k nejkrásnějším z odrůd cykasů je dnes pro jeho oblíbenost pěstován po celém světě. Tato dlouhověká rostlina s nízkým dekorativním kmínkem a velice okrasná svými tmavými tuhými hřebenovitými... (více v detailu)
sazenice Čajovník čínský
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Čajovník čínský velikost cca 10-15 cm Čajovník čínský (Camellia sinensis) je stálezelená, kulturní, listem i květem velmi dekorativní rostlina, pocházející původně z jihovýchodní Asie. Listy čajovníku jsou různě velké, tuhé, kožovité, kopinaté, v mládí po rubu světlé. Plody jsou dřevnaté, trojpouzdré tobolky s jedním až třemi hnědými semeny. Čajovník kvete na podz... (více v detailu)
sazenice Strelitzia reginae
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Strelitzia reginae vel. cca 8-10 cm Strelitzia - Královská květina je exoticky působící, okrasná, vytrvalá bylina se zvláště nádhernými květy a velkými, oválnými, přibližně 40 cm dlouhými, tmavě zelenými, kožovitými listy na 60 cm dlouhém řapíku, pocházející původně z jižní Afriky, kd... (více v detailu)
sazenice chilli Thunder Mountain Longhorn
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice chilli Thunder Mountain Longhorn velikost cca 10 cm Chilli paprička Thunder Mountain Longhorn (Capsicum annuum), pochází z oblasti provincie Guizou v jihozápadní Číně, v hornaté oblasti Leigongshan (Thunder Mountain – v překladu Hora hromu). Rostlina je velice kompaktní, vysoká až 1 metr, se spletitou korunou a velmi dobrou výnosností. Kvete bíle. Je to možná nejdelší chilli na světě a dosahuje délky až 50 cm, přičemž je lusk tenký je... (více v detailu)
sazenice chilli Jalapeňo Azabache
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice chilli Jalapeňo Azabache velikost cca 10 cm Chilli paprička paprička Jalapeňo Azabache (Capsicum annuum) byla vyšlechtěna v Dánsku. Evropský původ kultivarů tohoto typu je velmi vzácný, jedná se však o jedno z nejlepších Jalapeňos, které jsou v dnešní době k dostání. Rostlina je středně vysoký keř dorůstající výšky okolo 0,7 - 1 metru a obdobného průměru koruny. Plody nasazuje ve velkém množství a celkově má opravdu extrémně vysoké výnosy. Plody jsou robustní, mírně podlouhlé a ... (více v detailu)
sazenice chilli Habanero Tasmanian Red
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice chilli Habanero Tasmanian red velikost cca 10 cm Chilli paprička Habanero Tasmanian red (Capsicum chinense), nepochází z ostrova Tasmánie, jak by se dalo podle jména usuzovat, nýbrž z Karibiku, konkrétně z ostrova Trinidad a Tobago. Spojitost s Tasmánií je v podobnosti plodu, který tvarem na mapě připomíná tento ostrov u Austrálie. Rostlina je velmi krásná, mohutnější než klasické Habanero, dlouhá může být až 1 metr a kvete bíle. Plo... (více v detailu)
sazenice chilli Carolina reaper
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice chilli Carolina reaper velikost cca 10 cm Chilli paprička Carolina reaper (Capsicum chinense) je nejpálivější odrůda chilli papriček na světě, vyznačující se plody netradičního tvaru a pálivostí okolo 2 200 000 SHU. Carolina je stále nejpálivější i když v roce 2017 byly zveřejněny zprávy o Dragon breath 2 400 000 SHU a Pepper X přes 3 000 000 SHU. Dragon breath - v roce 20... (více v detailu)
sazenice chilli Cacho Negro
Před 176 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice chilli Cacho Negro velikost cca 10 cm Chilli paprička Cacho Negro (Capsicum annuum) pochází z Kostariky a je velmi podobná mnohem známější papričce Pasilla Bajio. Rozdíl je v tom, že u této odrůdy může přechod od technické zralosti k plné zralosti trvat déle než 70 dní. Cacho Negro je poměrně kompaktní, dosahuje výšky 70 – 100 cm. Lusky mohou být dlouhé až 20 cm, jsou většinou mírně zahnuté, lehce zvrásněné, směřující do špičky. Barva přechází ze zelené do tmavě... (více v detailu)
Korejská jedle 2,7 m.
Před 176 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Sami si vykopáte. Dohoda o ceně možná.
Středočeský kraj
8 889
 Kč
přebytky rostlin - Aloe
Před 176 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
cena 25,- + pošta
Jihomoravský kraj
25
 Kč
Obchod s ořechy na klíč
Před 176 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Obchod s ořechy na klíč. Podpora, dodávka sadebního materiálu, péče. napište na whatsapp +370995321481
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Roubované sazenice vlašských ořechů
Před 176 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízím sazenice ořešáku volně ložené od 1000 kusů na ořechovou zahrádku. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Prodám velký regál
Před 176 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Prodám velký regál s vysokou nosnosti polic. Rozměry 304x190x66 cm. Tl.jeklu 5 mm. Celkem 12 polic... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 000
 Kč
Nářadí
Před 176 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Zánovní nářadí. Cena za vše.
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Euphorbia Tirucalli - Karel
Před 176 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Kaktusovy strom, pryšec, vzhledem ke krehkosti a velikosti p... (více v detailu)
Liberecký kraj
350
 Kč
Klívie úzkolistá
Před 177 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Velká víceletá rostlina. Jedná se o prodej mých přebytků. Zasílám dle domluvy a počasí prostřednictvím České pošty a ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
150
 Kč
Tlustice, Krasula, Crassula ovata
Před 177 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Velká Tlustice, cca 40 cm průměr (mám více kusů, 1 ks 1500 Kč) Pěstované, v lét... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
CITRUS ICHANGENSIS × CITRUS SINENSIS - PONCIRUS
Před 177 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kříženec Ichang papedy a pomela. Výška cca 50 cm, šířka cca 50 cm Přes léto venku, v zimě zatím ve skleníku. Citrus vyznačující se extrémně velkými plody vypadající podobně jako grapefruit ... (více v detailu)
Středočeský kraj
700
 Kč