Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

8 174 výsledků

Prodam tuji, keř
Před 165 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Dohoda jista
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
sazenice chilli Cacho Negro
Před 165 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice chilli Cacho Negro velikost cca 10 cm Chilli paprička Cacho Negro (Capsicum annuum) pochází z Kostariky a je velmi podobná mnohem známější papričce Pasilla Bajio. Rozdíl je v tom, že u této odrůdy může přechod od technické zralosti k plné zralosti trvat déle než 70 dní. Cacho Negro je poměrně kompaktní, dosahuje výšky 70 – 100 cm. Lusky mohou být dlouhé až 20 cm, jsou většinou mírně zahnuté, lehce zvrásněné, směřující do špičky. Barva přechází ze zelené do tmavě... (více v detailu)
semena cuketa Goldena
Před 165 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena cuketa Goldena Cuketa Goldena (Cucurbita pepo) je produktivní odrůda keříčkového typu pocházející z naší České republiky. Vyznačuje se nápadnými žlutými, při plném dozrání až oranžovými plody. Rostlina má jen slabé větvení, s listy středně zelenými, mramorovanými. Plody mají klasický podlouhlý tvar a dosahují délky až 60 cm, ale nejchutnější jsou mal... (více v detailu)
semena cuketa Tondo Di Piacenza
Před 165 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena cuketa Tondo Di Piacenza Cuketa Tondo Di Piacenza je italská poloraná odrůda cuket keříčkového typu, přezdívaná též „Kolo z Parmy“. Jak už sama přezdívka napovídá, vyznačuje se kulatými, tmavě zelenými plody se světlým žíh... (více v detailu)
semena cuketa Tondo di Chiaro di Niza
Před 165 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena cuketa Tondo di Chiaro di Niza Cuketa Tondo di Chiaro di Niza (Cucurbita pepo) je tradiční odrůda tykve, která produkuje kulaté plody se světle zelenou slupkou a bílými tečkami. Plody jsou velmi jemné a chutné, s pevnou, bílou dužninou a měkkou slupkou. Lze je sklízet mladé, když mají velikost tenisovéh... (více v detailu)
semena cuketa Tapir
Před 165 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena cuketa Tapir Cuketa Tapir (Cucurbita pepo) je keříčkovitá odrůda tykve obecné (cukety) s částečně vzpřímenými lodyhami. Plody jsou tmavě zelené s bílými, poměrně širokými pruhy po celé délce, lesklé a žeb... (více v detailu)
semena cuketa Striato di Napoli
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena cuketa Striato di Napoli Cuketa Striato di Napoli (Cucurbita pepo) je oblíbená raná odrůda cuket pocházející z Itálie. Vyznačuje se štíhlými, mírně žebernatými plody s tmavě zelenými pruhy a vynikající ch... (více v detailu)
semena cuketa Nefertiti
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena cuketa Nefertiti Cuketa Nefertiti (Cucurbita pepo) - odrůda tykve obecné keříčkovitého typu. Mladé plody jsou zářivě zelené bez ornamentů, dospělé jsou tmavě zelené válcovitého tvaru, středně dl... (více v detailu)
semena cuketa Jigonal Cuketa
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena cuketa Jigonal Cuketa Jigonal (Cucurbita pepo) je hojně plodící odrůda cuket keříčkového typu vyznačující se tmavě zelenými v průměru silnějšími, ale na délku kratšími plody, které při přerůstání nabývají do lehc... (více v detailu)
semena cuketa Black Beauty
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena cuketa Black Beauty Cuketa Black Beauty (Cucurbita pepo) je velmi oblíbená středně raná odrůda cuket přezdívaná též „Černá kráska“. Jak už sama přezdívka napovídá, vyznačuje se tmavě zelenými až téměř černými lesklými plody, které jsou štíhlé ... (více v detailu)
semena cuketa Bětka F1
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena cuketa Bětka F1 Cuketa Bětka F1 (Cucurbita pepo) je hybridní odrůda cukety s velmi dlouhými, štíhlými a hladkými smetanově bílými plody. Při přerůstání plodu se tvar mění na kyjovitý. Rostlina vytváří středně bujně rostoucí keříček. Cuketa je z 90% tvořena vodou ... (více v detailu)
semena cuketa Astra Polka
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena cuketa Astra Polka Cuketa Astra Polka (Cucurbita pepo) je velmi raná a úrodná odrůda. Keřovitá rostlina s listy se stříbrnými skvrnami. Plody jsou kyjovité, s tmavě zelenou slupkou, ve zralosti 18 - 20 cm dlouhé, dužina pevná, světle krémová. Vegetační doba je 65 - 70 dní. Plodí od konce června až do prvního mrazu. Odrůda je určená k přímé spotřebě. Odolná vůči většině ras peronospóry. ... (více v detailu)
Zahradni altan, pergola, drevene altany - cela CR
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Zahradni, drevene altany - pergole klasicke, ze suche kulatiny, domky na naradi, kulny na drivi a pod. Vyrobce ... (více v detailu)
43 000
 Kč
Zahradni virivky, sauny, sauna, vířivka - cela CR
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Zahradni vyzivky, sauny - vyrobce. Cena od 55000 Kc vc. montaze + doprava podle Kraji. Mame v nabidce take zahradni, dreven... (více v detailu)
55 000
 Kč
Drevniky, kulny na drivi, domky na naradi -cela CR
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Domky na naradi, kulny na drivi, drevniky - vyrobce. Mame v nabidce take zahradni, drevene altany - pergole klasicke, ze suche kulatiny, domk... (více v detailu)
43 000
 Kč
Drevene zahradni domky pro deti - cela CR
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Drevene domky pro deti - vyrobce. Vyrabime take zahradni, drevene altany - pergole klasicke, ze suche kulatiny, domky na naradi, kulny na... (více v detailu)
51 500
 Kč
Altany ze suche kulatiny drevene pergole - cela CR
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Altany ze suche kulatiny. Zahradni, drevene altany - pergole klasicke, ze suche kulatiny, domky na naradi, kulny na dr... (více v detailu)
45 500
 Kč
Pokojová Juka
Před 166 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Krásně rostlá, mladá a zdravá palma Juka. Výška od vrchu květináče je 80cm.
Pardubický kraj
500
 Kč
Švestka HAROMA, Hanyta, Katynka odolná Šárce 999Kč
Před 166 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím = v Plzni - Doubravce = Švestky vzrostlé stromy. Výška cca 230cm. Výborná odrůda chutné švestky : - Hanyta - HAROMA - Katynka - Jo-Jo. - Domácí Švestka = Hauszwetschke. - Jo - JO nebo výborná Švestka - Haganta. Velké plody! nebo švestka - HAROMA - Hanyta - Katynka - klasická švestka. Neonemocní Šárkou. Samosprašná. Velký vzrostlý strom kontejner. Pravidelná úroda - vynikají ovoce. Sladké kořeněné chuti, žluté maso, vůně po skořici. Klasická ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
999
 Kč
Třešně Sunburst vzrostlé stromy, bez červů 999Kč
Před 166 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím v Plzni - Doubravce = Třešně Sunburst velké vzrostlé stromy v kontejneru. Nedostane nikdy červy. Dovoz z Něme... (více v detailu)
Plzeňský kraj
999
 Kč
Tchynin jazyk nízký
Před 166 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Výška cca 20 cm, větší množství těchto rostlin, cena za kus 40,-Kč
Ústecký kraj
40
 Kč
Kaktusy sukkulenty a jejich ošetření Seidel
Před 166 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám tuto knihu. Fotky ukazují stav. Koukal jsem na sazebník České pošty a za 90 Kč by to mělo jít zaslat. Pokud to chcete zaslat přes Zásilkovnu, tak si to vypiště přes jejich stránky, mě pošlete jen kód - pak stačí uhradit jen knihu. J... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Ficus elastica
Ficus elastica se zelenými kožovitými listy eliptického tvaru o velikosti 16 až 23 c... (více v detailu)
200
 Kč
Třešeň SUNBURST maďarská chrupka. Výborná chutná
Před 166 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím v Plzni - Doubravka : Třešeň SUNBURST maďarská chrupka. Ovoce plné šťávy. Velké tmavé černé chrupky... (více v detailu)
Plzeňský kraj
999
 Kč
semena rajče truhlíkové Tumbling Tom Red
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena rajče truhlíkové Tumbling Tom Red Rajče Tumbling Tom red převislé (Lycopersicon lycopersicum) je keříčková (determinantní) odrůda převislých cherry rajčátek určená zvláště k pěstování v závěsných nádobách, nebo v samozavlažovacích truhlících. Rajčátka působí stejně dekorativně na terase, jako na talíři. Jsou vhodná jako p... (více v detailu)