Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

8 174 výsledků

semena rajče Jahodo
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena rajče Jahodo Rajče Jahodo (Solanum lycopersicum) – raná, hojně plodící tyčková (indeterminantní) odrůda cherry rajčátek, odolná vůči plísni, vhodná k pěstování ve skleníku i na poli. Vyznačuje se u... (více v detailu)
semena Rajče divoké
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena Rajče divoké „Divoké rajče“ (Solanum pimpinellifolium), netradiční velmi úrodná odrůda rajčat, získávající si mezi zahrádkáři stále větší oblibu, vyznačující se bujným růstem, nenáročná na pěstování, odolná vůči chorobám, kterou lze pěstovat jako tyčkovou (indeterminatní) s vyvazováním, neb... (více v detailu)
semena rajče Datlo
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena rajče Datlo Rajče Datlo je raná tyčková (indeterminantní) odrůda cherry rajčete (Solanum lycopersicum) s plody tvaru datlí, které zrají do žluto-oranžové barvy, dosahují hmotnosti 16 – ... (více v detailu)
Okrasná thuje (thůje, thúje, thuja, tuje) svěží zelená
Před 166 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme okrasnou thuje (thůje, thúje, thuja, tuje) ve zdravé kondici, stálozelená, pravidelný kuželovitý kónický tvar, pěkná svěží jasně světle zelená barva, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
390
 Kč
semena rajče Curranto F1
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena rajče Curranto F1 Rajče Curranto F1 - velmi raná hybridní odrůda tyčkového rybízového rajčete pro pěstování na poli i v krytech. Plody jsou malé, kulaté, červené, vhodné k sušení celých plodů a následnému nakládán... (více v detailu)
semena rajče Rubínek
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena rajče Rubínek Rajče Rubínek je keříčková (determinantní) raná odrůda cherry rajčete. Vyznačuje se zvláště velkou úrodností a jemnými velmi chutnými plody. Doba zrání je 70 – 75 dní. Plody jsou vhodné jak k ... (více v detailu)
semena rajče Cherrola F1
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena rajče Cherrola F1 Rajče Cherrola F1 je hybridní, tyčková (indeterminantní) raná odrůda cherry rajčátka, vyznačující se vysokou úrodností a jemnou sladkou chutí plodů. Rostlina je středně vzrůstná, vy... (více v detailu)
semena rajče Charmant F1
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena rajče Charmant F1 Rajče Charmant F1 - raná hybridní tyčková (indeterminantní) odrůda cherry rajčete. Plody jsou kulaté, červené, velmi sladké, o hmotnosti 15 - 20 gramů. Vijany jsou jednoduché nebo zdvojené, na jednom vijanu dozrává 25 - 30 plodů, které nepraskají a n... (více v detailu)
semena rajče Blackball
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena rajče Blackball Rajče Blackball - polopozdní tyčková (indeterminantní) odrůda s netradičními plody černé barvy. Velmi oblíbená odrůda, protože je možno ji bez problémů pěstovat jak ve skleníku, na poli, nebo v květináčích, či balkónových truhlících. Odrůda se vyznačuje bujným růstem a silným odnožováním. Rostlina vyžaduje odstranění bočních výhonů. Plody jsou kulaté, podobné velkým třešní... (více v detailu)
vozík na plynové lahve
Před 166 dny - HYPERINZERCE
použité dlouhodobě skladované
1 500
 Kč
OCÚN podzimní 4ks
Před 166 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím 4 sady po 4ks ocúnu z důvodu pořízení miniprasátka. Ocún je jedovatý, takže musí pryč... Na jaře vyraší zelené rostliny, které následně zatáhno... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
naklíčená semena palma Sabal minor
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Sabal minor: Sabal minor - původní výskyt USA - severní Karolína. Tuto palmu řadíme mezi nejodolnější druhy palem co do mrazuvzdornosti, která se pohybuje v rozmezí -17 až -20 °C. Sabal minor je zakrslá palma většinou přízemní, kmen bývá pod povrchem země, dosahující maximální velikosti 2 m. Mimořádně u velmi starých rostlin dosahuje kmen nadzemní výšky 2 m. Listy jsou vějířovi... (více v detailu)
naklíčená semena palma Phoenix roebelenii
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Phoenix roebelenii: Datlovník - Phoenix roebelenii je krásná teplomilná palma, nenáročná na pěstování, pocházející z Laosu, která je díky svému malému vzrůstu zvlášť vhodná jako interiérová rostlina. Kmen u mladých rostlin je pokryt vlákny, postupně se stává hladkým... (více v detailu)
naklíčená semena palma Archontophoenix alexandrae
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Archontophoenix alexandrae: Archontophoenix alexandrae „Ohnivá palma“ pocházející z Austrálie je nádherná, dekorativní, elegantní, poměrně rychle rostoucí, vysoká, štíhlá palma s hladkým zeleným až světle šedým kmen a zpeřenými až 2,5 m dlouhými listy nahoře v koruně, které j... (více v detailu)
naklíčená semena palma Livistona speciosa
Před 166 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Livistona speciosa: Livistona speciosa (Livistona nádherná) je krásná, velká a majestátní palma z nížinných a horských lesů mezi jižní Čínou a Malajským poloostrovem. Vytváří hustou korunu velkých, plochých, kruhových listů, které jsou jen mělce rozdělené a vysoký , sloupovitý, šedý ... (více v detailu)
naklíčená semena palma Latania verschaffe
Před 167 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Latania verschaffeltii - Žlutá latanská palma Latania verschaffeltii známá též jako Žlutá latanská palma, je druh z čeledi Arecaceae. Vyskytuje se pouze na ostrově Rodrigues v Indickém oceánu, který je součástí Republiky Mauricius, 560 km východně od ostrova Mauricius. Obývá suché lesy a je zde ohrožen ztrátou přirozeného prostředí. Na tom tomto místě přetrvává pouze asi 500 rostlin. Jsou snadno rozeznatelné, zvláště v mládí, podle barvy řapíků, podle kterých jsou pojmenované. Latania verschaffeltii je se svými lesklými žlutými řapíky a okra... (více v detailu)
naklíčená semena palma Copernicia baileya
Před 167 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Copernicia baileyana: Copernicia baileyana je nádherná a ohromující palma ze střední a východní Kuby, kde roste v savaně a suchých oblastech v nízkých nadmořských výškách. Tato palma je jednodomá rostlina s jedním pevným a silným, hladkým, světle šedým kmenem, který dosahuje výšky 10 - 20 m, s průměrem 40 - 60 cm. Velká a hustá koruna mnoha velmi tuhých, pevných, vějířovitých, tmavě zelených listů dlouhých až 150 cm, s k... (více v detailu)
naklíčená semena palma Dypsis decaryi
Před 167 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Dypsis decaryi: Dypsis decaryi je jedna z nejhezčích palem rostoucích na Madagaskaru. V původním prostředí v deštných pralesích na území národního parku Andohahela zbývá jen asi 1000 exemplářů. V kultivaci je však oblíbená. Říká se jí také trianglová palma, protože listy vyrůstají ze třech různých stran rostliny ve tvaru trojúhelníku. Dypsis decaryi dosahuje maximálně do výšky 5 - 10 m (ve volné přírodě až 15 m), s šířkou kmene do 40 cm. Kmen hladký nesoucí stopy po odpadlých listech. Kůra tmavě šedohnědá až bělavá. L... (více v detailu)
naklíčená semena Cycas Revoluta
Před 167 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Cycas Revoluta - Cycas Japonský: Cycas Revoluta (Cykas Japonský) původně pocházející jak sám název napovídá z Japonska, patřící k nejkrásnějším z odrůd cykasů, je dnes pro jeho oblíbenost pěstován po celém světě. Tato dlouhověká rostlina s nízkým dekorativním kmínkem a velice okrasná svými tmavými tuhými hřebenovitými listy je velmi pod... (více v detailu)
naklíčená semena Cycas Candida
Před 167 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Cycas Candida Cycas Candida je rostlina patřící do čeledi Cycadaceae, endemická v Queenslandu, Austrálie. Druh se zde vyskytuje na třech různých lokalitách v okolí Townsville. Je to cykas se vzpřímeným stonkem, 1 – 3 m vysoký. Zpeřené listy, 80 – 145 cm dlouhé, jsou uspořádány v koruně na vrcholu lodyhy a jsou podepřeny ostnitým řapíkem, 17 – 40 cm dlouhým; každý list se skládá ze 180 – 300 párů kopinatých lístků s hladkými okraji, nasazených na vřetenu pod úhlem 9... (více v detailu)
300
 Kč
naklíčená semena Čajovník čínský
Před 167 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Čajovník čínský: Čajovník čínský (Camellia sinensis) je stálezelená, kulturní, listem i květem velmi dekorativní rostlina, pocházející původně z jihovýchodní Asie. Listy čajovníku jsou různě velké, tuhé, kožovité, kopinaté, v mládí po rubu světlé. Plody jsou dřevnaté, trojpouzdré tobolky s jedním až třemi hnědými semeny. Čajovník kvete na podzim a celou zimu. Je pěstován jako... (více v detailu)
Krtičník - odkopky - 5ks
Před 167 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím odkopky krtičníku z důvodu redukce trsu.. V odkopku bude min.5ks výhonů.. Zaslání možné.
Středočeský kraj
100
 Kč
Ptačí budka - ruční práce
Před 167 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Ptačí budka pro drobné ptactvo - ruční práce, materiál dřevo, ochrana vletového otvoru ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
449
 Kč
Doplňky Weber
Před 167 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím doplňky Weber pro grilování. Původní cena za vše 5.5... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Juka elephantipes (palmička)
Před 167 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím vzrostlé, pokojové rostliny Juka elephantipes, různých velikostí a tvarů. Tvary a velikosti nabízených rostlin jsou: a) 80cm 1x výhon nahoře, b) 85cm 1x výhon nahoře, c) 90cm 1x výhon nahoře, d) 95cm 1x výhon nahoře a 1x výhon u krčku, e) 100cm 2x výhon nahoře pravidelný do V, f) 110cm1x výhon nahoře, g) 130cm 2x výhon nahoře pravidelný do V u krčku dalších výhon. N... (více v detailu)
Středočeský kraj
390
 Kč