Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

8 184 výsledků

Orchideje
Před 184 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Cena za ks. V nabídce 8 ks.
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
Sturač Fragrant Fountain - 40 - 50 cm
Před 185 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Sturač Fragrant Fountain (Styrax Fragrant Fountain) - 40 - 50 cm. Překrásná odrůda sturače s názvem Fragrant Fountain roste velmi kompaktně a převisle podobně jako smuteční vrba. Jedná se o keř dorůstající výšky 2 - 3 metry a šířky asi 1,5 - 2 metry. Nejkrásnější je v období květu na konci května a v červnu, cca na 3 - 4 týdny. Květy jsou bílé a velmi vonné. Plody jsou... (více v detailu)
Plzeňský kraj
361
 Kč
Vistárie čínská (Wisteria sinensis) - cca 10 cm
Před 185 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dřevitá liána známá záplavou svých fialových květů rostoucích v hroznech dlouhých až 35 cm. Objevují se od dubna ještě před olistěním. Jedná se také o včelařskou dřevinu. Vistárie se ovíjí kolem opory, zpočátku je d... (více v detailu)
Plzeňský kraj
130
 Kč
Ořešák královský
Před 185 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Daruji ořešák královský. Vysemenil se sám. Nutnost vykopat svépomocí. Pouze osobní odběr.
Olomoucký kraj
Zdarma
 Kč
Štětkovec Little John - 20 - 30 cm
Před 185 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Štětkovec Little John je trpasličí stálezelený velmi zajímavě vypadající keřík s úzce kopinatými listy. Růst je kompaktní do výšky asi 0,5 - 0,7 metru, záleží na velikosti květináče. Jeho květenství, stejně jako u ostatních štětkovců, připomínají štětky na mytí lahví. Jsou krásně rudě červená a objevují se na keři od jara do podzimu. Dorůstají do velikosti 10-15 cm. V našich podmínkách je štětko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
390
 Kč
Šeflera dlanitolistá
Před 186 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Na dvou výhonech, nahoře už se větví také, bude tedy hodně košatá. Bez keramického obal... (více v detailu)
Jihočeský kraj
400
 Kč
Jihočeský kraj
60
 Kč
Myrta malolistá kmínek (Myrtus microphylla) 40 cm
Před 186 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Svatební myrta na kmínku o výšce cca 20 cm, výška celého keříku je asi 40 cm. Známý krásný stálezelený keř pocházející ze Středomoří. Dorůstá výšky asi 100 cm, listy jsou tmavě zelené, lesklé, tuhé a zašpičatělé. Od června do srpna kvete bílými květy, které krásně voní. Jedná se o známou myrtu používanou u nás jako ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
490
 Kč
Bougainvillea na kmínku (Bougainvillea) 40 - 50 cm
Před 186 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Bougainvillea na kmínku (výška kmínku je asi 20 cm, výška celé rostliny 40 - 50 cm). Bougainvillea je úžasná liána, kterou asi zná každý milovník jižních zemí, kde popíná celé domy a my obdivujeme její nejčastěji růžové nebo fialové květy, které ovšem vůbec nejsou květy, ale listeny, které malé a nenápadné květy obklopují.Bougainvillea pochází sice z bezmrazých oblastí Brazílie, ale pěstovat ji můžeme i u nás, i... (více v detailu)
Plzeňský kraj
695
 Kč
Bobkovišeň Novita (Prunus l. Novita) 20-30 cm
Před 186 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Jedna z nejkrásnějších a nejodolnějších odrůd bobkovišně. Listy jsou podobné kultivaru Rotundifolia, ze které je Novita odvozena, jsou sytě zelené, lesklé, tuhé. Růst je rychlý. Dorůstá 2 - 5 metrů... (více v detailu)
Plzeňský kraj
160
 Kč
Platan javorolistý (Platanus x acerifolia) 50-70cm
Před 186 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Strom známý svými krásnými velkými listy podobnými javorům, borkou, která se odlupuje a vytváří ,,maskování" v barvách od šedé přes zelenou a hnědou, a v neposlední řadě svými plody, které tvoří ježaté kuličky visící na stromě přes celou zimu. Celý strom je velmi dekorativní, nenáročný na pěstování, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250
 Kč
Kortaderie White Feather, pampová tráva bílá
Před 186 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Známá fascinující okrasná tráva pocházející z pamp Jižní Ameriky. Dorůstá výšky až 2,5 metru. Zelenomodré listy rostou v trsech, jsou obloukovitě převislé. Bílé květy v latách se objevují v září a říjnu. Ideální pro solitérní výsadbu nebo pro skupinové výsadby s jinými druhy trav a dřevin, případně kolem chodníků, jezírek a rybníčků. Vyžaduje dostatek prostotu, slunné stanoviště, půdy by měly b... (více v detailu)
Plzeňský kraj
199
 Kč
Štědřenec odvislý (Laburnum anagyroides) 30-50 cm
Před 186 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Okrasný keř dorůstající výšky 3 - 4 metry, koruna je rozložitá, listy trojčetné, nejzajímavější jsou květenství, která jsou zlatožlutá uspořádaná v převislých hroznech o délce až 30 cm. Tvoří je množství motýlkovitých květů. Objevují se na keřích v květnu a červnu. Jedná se o včelařskou dřevinu. Pro svůj vzhled bývá štědřenec... (více v detailu)
Plzeňský kraj
230
 Kč
Květina - Cibulky narcisu
Před 186 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám cibulky narcisu, cena za kus. Prodej konec dubna až začátek května
Zlínský kraj
7
 Kč
Tamaryšek malokvětý (Tamarix parviflora) 90-110 cm
Před 186 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Krásný keř dorůstající výšky asi 2 - 4 metry a zhruba stejné šířky. Je rychlerostoucí, přírůstky mohou být i 1 m/rok. Nejnápadnější a nejkrásnější na tamaryšku je jeho kvetení, které spadá do období května a června. Kvete téměř měsíc záplavou malých růžových kvítků, které jsou uspořádány do několik centimetrů dlouhých hroznů a které obalují větvičky. Tamaryšky jsou významné včelařské dřeviny. Po odkvětu se na větvičkách objeví nové listy, které připomínají jehličí, jsou čárkovité, šupinaté, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250
 Kč
Palma Pandán.
Před 187 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám palmu Pandán.Výška 90 cm, spousta nových výhonků.Osobní předání.Brno.Pouze telefonicky.
Jihomoravský kraj
550
 Kč
Bylinka Yzop, vytrvalá, ručně drhnutá semínka 50ks
Před 187 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Dobrý den, nabízím ručně drhnutá a ručně vybíraná malá semínka této krásné bylinky, je velmi dekorativní,voní středomořím. Láká včelky, když je v květu.Hodí se i na skalky, ke kamenů... (více v detailu)
Kraj Vysočina
20
 Kč
Náprsník růžový-semena, stovky semen
Před 187 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Dobrý den, nabízím semínka náprsníku růžového, je to léčivka, jedovatý.V balení jsou stovky semen, jsou malá. Na stanovišti v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
20
 Kč
Denivka žlutá
Před 187 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Hlízy Denivky žluté. Uvedená cena za jednu hlízu.
Plzeňský kraj
20
 Kč
Prodám živý Potos –Šplhavnici -Scindapsus Epipremnum 'Aureum
Před 187 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Je to převislá rostlina, se zelenožlutě žíhanými listy. Čistí vzduch, snadno se pěstuje, je považována za talisman pro štěstí. Má ráda světlo, teplotu 20°C, pravidelnou zálivku. Může viset dolů, nebo se točit nahoru po opoře. Jsou 3-... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
265
 Kč
Anturie 2 ks - fialové květy
Před 187 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím 2 fialově kvetoucí anturie z důvodu nedostatku místa. Rozměr květináče cca 20 a 26 cm. Vyzvednutí Praha - sídliště Letňany... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Mučenka jazykovitá - Passiflora ligularis
Plodem je sladká Granadila,pěstování v bytě nebo ve skleníku.
Šanta kočičí (rostliny) Léčivá rostlina
Před 188 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Šanta kočičí. Prodej rostlin. Šanta kočičí je nenáročná trvalá rostlina. Vyhovuje ji slunné stanoviště s propustnou, vápenitou klidně i písčitou zeminou. Kvete celé léto od července do září. Svou vůní připomíná mátu. V našich podmínkách v pořádku přezimuje. Šanta kočičí pro své nádherné květy najde své uplatnění také v okrasných výsadbách. Velmi snadno se množí výsevem, dělením řízků i trsů. S Šantou kočičí si musíme dát pozor na kočky. Rádi se v ní doslova vyválí. Po odkvětu musíme Šantu ost... (více v detailu)
Středočeský kraj
60
 Kč
Třezalka
Před 188 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Třezalka odnože velké /trs/ cena 120,-Kč
Jihočeský kraj
120
 Kč
Máta jablečná (rostliny)
Před 188 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Máta jablečná. Prodej rostlin. Rostlina vonící jako jablko. Pomáhá při žaludečních potíží, uvolňuje křeče, zlepšuje žaludeční potíže při kocovině, zastavuje zvracení, posiluje nerv... (více v detailu)
Středočeský kraj
45
 Kč