Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

8 195 výsledků

Maliny Schónemann velké červené. Aroma Queen žluté
Před 217 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím v Plzni - Doubravce = Velkoplodé Maliny = sladké velmi chutné aromatické. Schónemann maliny = červené barvy = Původ Švýcarsko. Velmi chutné a velkoplodé maliny. Cena 218 Kč. Výška přes 1 metr. Maliny máme již v prodeji. Žluté Mali... (více v detailu)
Plzeňský kraj
218
 Kč
Portulacaria afra
Před 217 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Větvičky kořenící ve vodě zdarma při nákupu mých jiných rostlin, jinak k dispozici i větší rostliny - cena dle velikosti, množst... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Euphorbia tirucalii
Před 217 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Větvičky kořenící ve vodě. Zdarma při nákupu mých jiných rostlin, jinak k dispozici i větší rostliny - cena dle velikosti, množs... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Euphorbia milii, červená
Před 217 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Větvičky kořenící ve vodě. Zdarma při nákupu mých jiných rostlin, jinak k dispozici i větší rostliny - cena dle velikosti, množs... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Trvale zeleny plot z vzrostlych buxusu9
Před 217 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Vyska nad zemi cca 170 cm. Cena 1000 Kc/ 1 kus. Stalozelene i v zime. Daj... (více v detailu)
Jihočeský kraj
899
 Kč
Loubinec pětilistý
Loubinec pětilistý (lat. Parthenocissus quinguefolia) Opadavá, popínavá dřevina z čeledi révovitých, lidově nazývaná jako "psí víno". Listy jsou zelené, pětičetné a na podzim se barví do krásných červených odstínů. Plod... (více v detailu)
Trávnička přímořská "Armada White"
Trávnička přímořská "Armada White" /lat. Armeria maritima "Armada White" / Stálezelená až poloopadavá trvalka s úzkými sytě zelenými listy, které tvoří bohatý trs. Na stoncích vysokých asi 15cm tvoří kulatá květenství... (více v detailu)
Řebříček tužebníkový "Cloth of Gold"
Řebříček tužebníkový "Cloth of Gold" /lat. Achillea filipendulina "Cloth of gold"/ Trvalka, původem z Kavkazu a Malé Asie. Tento kultivar dorůstá do výšky až 120 centimetrů. Kvete od července do září žlutými květy... (více v detailu)
Pryšec chvojka
Pryšec chvojka /lat. Euphorbia cyparissias/ Trvalka, která tvoří kompaktní keřiky. Má čárkovité zelené listy, které působí v zahradě velmi dekorativně. Kvete od dubna do června žluto-zelenými květy. Po odkvětu se dopuručují stonky odstřihnout. Dor... (více v detailu)
Kuklík šarlatový "Borisii"
Kuklík šarlatový "Borisii" /lat. Geum coccineum "Borisii"/ Trvalka pocházející z Balkánu. Kultivar "Borisii" je dlouho kvetoucí a má krásné oranžovo-červené květy. Vykvétá na začátku léta, poté si rostlina chvíli odpočine a od konce prázd... (více v detailu)
Kohoutek věncový
Kohoutek věncový /lat. Lychnis coronaria/ Trvalku řadíme mezi hvozdíkovité. Má chlupaté, stříbřitozelené listy. Kvete od července do srpna růžovo-fialovými kvítky, které krásně vynikají na světlých listech. ... (více v detailu)
Jirnice modrá
Jirnice modrá /lat. Polemonium caeruelum/ Středně vysoká trvalka, která může dorůst až do výšky 80cm. Kvete od května do září. Květy vyrůstají ze středu trsu na dlouhých stoncích a mají... (více v detailu)
Imperata válcovitá "Red baron"
Imperata válcovitá "Red baron" /lat. Imperata cylindrica "Red Baron"/ Krásně zbarvená okrasná travina. Vytváří kompaktní trsy a dorůstá do výšky asi 40cm. Má zelené listy, které jsou na koncích sytě červené. Preferuje slunná stanoviště... (více v detailu)
110
 Kč
Barvínek menší "Atropurpureum"
Barvínek menší "Atropurpureum" /lat. Vinca minor "Atropurpureum"/ Stálezelená a půdokryvná trvalka. Má zelené lístky a tvoří husté půdokryvné porosty, které dorůstají do výšky asi 10-20cm. Rozrůstá se pomoc... (více v detailu)
Modřín opadavý 200cm
Modřín opadavý /lat. Larix decidua/ Známý opadavý jehličnan. Dorůstá do výšky až 30 metrů a šířky 15 metrů. Z větviček vyrůstají sytě zelené jehlice vždy ve svazečku. Na podzim... (více v detailu)
425
 Kč
Tlustice
Před 218 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám Tlustice s květináčem. Výška rostliny 30 cm, cena 200 Kč. Osobní odběr Praha
Hlavní město Praha
200
 Kč
Brslen - venkovní keřík
Před 218 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Mladá rostlina. Osobní předání Brno Slatina, poštou rostliny nezasílám.
Jihomoravský kraj
70
 Kč
Zajímavý břečťan - zahradní rostlina
Před 218 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Osobní předání Brno Slatina, poštou rostliny nezasílám.
Jihomoravský kraj
80
 Kč
Korunatka klaná
opadavý široce rozložitý keř, dorůstá do výšky 60-70cm, preferuje slunné stanoviště, velikost rostlin je 25-30cm.
Ptačí zob 'Vicaryi'
poloopadavý keř, dorůstá do výšky 2,5-3m, žlutozelené listy vyniknou na přímém slunci, velikost rotlin je 25-30cm.
Hvězdnice alpská
nízká trvalka, dorůstá do výšky 20-25cm, vhodná na slunečné stanoviště, kvete květen-červen.
Brslen
stálezelený půdopokryvný keř, dorůstá do výšky 50-60cm, vhodný na slunné stanoviště, velikost rostlin je 15-20cm.
Kostřava 'Intense Blue'
nízká trsnatá travina, dorůstá do výše 30-40cm, kvete červen-červenec, velikost rostlin je 15-20cm.
Douglaska tisolistá 50-60cm
Douglaska tisolistá /lat. Pseudotsuga menziesii/ je statný, stále zelený jehličnatý strom, který může dorůst až do výšky 50m. Zpravidla má rovný kmen a pravidelný k... (více v detailu)
135
 Kč