Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

8 184 výsledků

Pokojová květina - tlustice
Před 205 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám mladé rostlinky tlustice - výška cca 22-25 cm. kus 80,- Kč.
Kraj Vysočina
80
 Kč
Ořechokřídlec ´ Heavenly Blue´ (Caryopteris) 25 cm
Před 205 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Motýlí keř je krásný, perovskie jsou krásné, ale u mě na 100% vítězí právě ořechokřídlec. Není nic hezčího, než když koncem září kvete a je obsypán čmeláky, včelami ale i jiným hmyzem - viz video z 28.9. 2023. Ořechokřídlec klandonský ´ Heavenly Blue´ (Caryopteris x clandonensis ´ Heavenly Blue´) - 30 - 40 cm. Ořechokřídlec odrůda Heavenly Blue je opadavý listnatý keř dorůstající výšky asi 0,5 - 0,7 metru. Pěstuje se jako okrasný, včelařský nebo půdopokryvný keř pro jeho nádherné modro... (více v detailu)
Plzeňský kraj
199
 Kč
Žumara nízká 90cm
Před 205 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Palma Žumara nízká(Chamaerops Humilis) Výška rostliny s kvetináčem 90cm.Rostlina má keřovitý charakter, většinou se vytváří více kmínků.V nádobách dorůstá 2-3 m. Žumara roste velmi pomalu.Rostlinu je nejvhodnější umístit na světlé, s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
850
 Kč
Dlužicha americká "Palace purple"
Dlužicha americká "Palace purple" /lat. Heuchera am. "Palace purple"/ Trvalka se zvlněnými bronzovo-červenými listy, které se někdy vybarvují až do tmavé purpurové barvy. Tvoří přízemní růžici, ze které vyrůstají stonky s drobnými bíl... (více v detailu)
Dlužicha krvavá "Coral forest"
Dlužicha krvavá "Coral forest" /lat. Heuchera sanguinea "Coral forest"/ Krásně kvetoucí trvalka se zvlněnými zelenými listy a korálově červenými květy. Tvoří přízemní růžici, ze které vyrůstají červené stonky s drobnými zv... (více v detailu)
Kavyl péřovitý
Kavyl péřovitý /lat. Stipa tenuissima/ Okrasná tráva, která je zajímavá svým vzhledem. Její jemné lístky plápolají i v tom nejjemnějším vánku. Tv... (více v detailu)
Hluchavka pitulník
Hluchavka pitulník /lat.Lamium galeobdolon "Variegata"/ Vytrvalá, půdokryvná trvalka. Je velmi dekorativní svými srdčitými listy, které jsou panašované a mají zeleno-bílou barvu. Pomocí oddenků tvoří půdokryvné poros... (více v detailu)
Rdesno Hadí kořen
Rdesno Hadí kořen /lat. Polygonum aff. Kabouter (Bistorta) / Stélezelená, půdokryvná trvalka s nápadně dlouhým klasovitým květenstvím. Kvete od června do října světle růžovými... (více v detailu)
Kostřava popelavá
Kostřava popelavá/lat. Festuca cinerea glauca/ Tato stále zelená tráva má zelené až stříbrnomodré listy a tvoří h... (více v detailu)
Kapraď
Kapraď /lat. Dryopteris/ Vytrvalá rostlina, která často obývá stinné lesy. Listy má stopkaté, dvojitě péřovitě složené a mají sytě zelenou barvu. Mladé listy jsou spirálovitě stočené. Může dorůst do výšky až 1 metr. Potřebuje vlhčí propustné půdy a nem... (více v detailu)
Čechrava čínská - RŮŽOVÝ KVĚT
Čechrava čínská /lat. Astilbe chinensis/ Trvalka která dorůstá do výšky až 50cm. Má zelené listy, které jsou lesklé. Upoutá svými květy, které vyrůstají na dlouhých stoncích a tvo... (více v detailu)
Katalpa trubačovitá - KMÍNEK
Katalpa trubačovitá /lat. Catalpa bignonioides/ Opadavý, listnatý strom z čeledi trubačovité. Dorůstá do výšky 10 až 15 metrů. Má krátký kmen a širokou, rozložitou korunu. Listy jsou sytě zelené až 20cm velké. Atrak... (více v detailu)
345
 Kč
Habr obecný
Habr obecný /lat. Carpinus betulus/ Listnatý, opadavý strom, který dorůstá do výšky až 20 metrů. Listy mají zelenou barvu, na podzim žloutnou a na zimu hnědnou, avšak neopadají. Opadávají až na jaře s rašením nových list... (více v detailu)
Dřišťál thunbergův "Golden ring"
Dřišťál thunbergův "Golden ring" /lat. Berberis thunbergii "Golden ring"/ Okrasný opadavý keř. Hustě větvený keř, který dorůstá až do výšky 2 metry. Má krásné zbarvení listů, které působí velmi dekorativně v okras... (více v detailu)
135
 Kč
Rymovnik
Před 206 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme k prodeji plně zakořeněnou květinu rymovniku. Osobní odběr Praha Dolní Měcholupy nebo Zasilkovna.
Hlavní město Praha
40
 Kč
Pokojová rostlina - rhipsalis baccifera
Před 206 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám pokojovou rostlinu - věšák přeslenatý. Osobní odběr.
Kraj Vysočina
280
 Kč
Pokojová rostlina - scindapsus pictus
Před 206 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám vzrostlou pokojovou květinu. Osobní odběr.
Kraj Vysočina
300
 Kč
Ctyrlistek kvetina 1 ks z fota
Před 206 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Odesilam zasilkovnou i balikovnou.
Jihočeský kraj
150
 Kč
Sukulent
Před 206 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Délka 70 cm
Středočeský kraj
350
 Kč
Zlínský kraj
149
 Kč
Bergénie
půdopokryvná trvalka dorůstající do výšky 30-40cm, kvete duben-květen.
ZIMOSTRÁZ VŽDYZELENÝ
Před 207 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám kvalitní sazenice Zimostráz vždyzelený (Buxus sempervirens). Rostliny jsou vhodné na zakládání živého plotu. Minimální výška rostlin je 50 cm a cena za kus je... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Amarylis
Oblíbená pokojovka. K předání Brno, Slavkov, Bučovice nebo zašlu.
Laskavec krvavý - Amaranthus cruentus
Pěstuje se pro mladé výhonky,listy se připravují jako špenát,semena jsou jedlá obilovina.
Koraljovy strom
Před 208 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Velky
Královéhradecký kraj
1 100
 Kč