Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

8 195 výsledků

lusky dřezovce
Před 210 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
vhodné k dekoraci.Délka 20-30cm.
Zlínský kraj
Neuvedeno
Mochyně židovská sazenice.
Před 211 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Zašlu mochyni i s kořeny, trs. Je to trvalka, nevymrzne.
Zlínský kraj
30
 Kč
Jihočeský kraj
499
 Kč
Juka - palma - 220 cm.
Před 211 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím krásnou Juku. Stáří cca. 20 let. Výška 22O cm. Bohužel už ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Oliander zihany vysoky - kvet ruzovy
Před 212 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Velky. Vhodny od jara do podzimu ven ke vchodu. Zimnich zahrad.
Jihočeský kraj
1 999
 Kč
Zensen.nedut velika - leciva - kvet iranzovy
Před 212 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Predani v Praze dle domluvy. Odeslat tez mohu v krabici.
Jihočeský kraj
399
 Kč
Tlustice
Před 212 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám Tlustice. Výška rostliny od 7 do 9 cm, cena za kus 30 Kč. Osobní odběr Praha
Hlavní město Praha
30
 Kč
Buxus foto vzrostle velke do rostleho plotu i solo
Před 212 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Celorocne zelene. Lze upravit strihem.
Jihočeský kraj
899
 Kč
Fíkovníky plodící. ŘÍzky k zakořenění ve VODĚ 29Kč
Před 212 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím v Plzni - Doubravce = Fíkovníky řízky k zakořenění. Snesou krátký čas mráz. První 2 roky přenosná rostlina. Jinak umístěte do zahrady na teplé chráněné stanoviště. Nabízím čerstvé řízky fíkovníků k zakořenění. Odběr v Plzni Doubravka. Každý kus 29 Kč. Jen vložit do vody. Do měsíce máte ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
29
 Kč
Zerav západní - různé kultivary
Zerav západní /lat. Thuja occidentalis/ je oblíbený neopadavý jehličnan, lidově známý jako "thůje". Zerav sčítá nespočet kultivarů. Jedná se o nenáročnou dřevinu, kt... (více v detailu)
Mořská cibule léčivka
Před 213 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Má léčivé účinky, jako první pomoc při zraněních a nachlazení. Např. zastavuje krvácení, pomáhá srážení krve na ráně.
Jihočeský kraj
80
 Kč
Haworthia Cooperi var. obtusa ( sukulent )
Před 214 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím drobný, na pěstování nenáročný sukulent Haworthia Cooperi var. obtusa, průměr rostliny cca 3cm. Rostlina má krásné průsvitné lístky. Zasílám bez květníku, jen s kořínky. K dispozici cca 10ks. - pokojová rostlina, v zimě omezit zálivku a možno umístit do chladnější místnosti - přímé slunce / intenzivní světl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
50
 Kč
Růže půdokryvná "Sea foam"
Růže půdokryvná "Sea foam" /lat. Rosa "Sea foam"/ Půdokryvná, plnokvětá růže, která dorůstá do výšky asi 50 cm. Kvete velmi bohatě, vytváří krásné porosty i živé ploty. Květy jsou sněhově bí... (více v detailu)
110
 Kč
Muchovník lemarckův
Muchovník lemarckův /lat. Amalanchier lemarckii/ Opadavý keř, který je populární díky svému ovoci a také krásným květům. Dorůstá do výšky 3 až 6 metrů. Bílé květy vykvétají na jaře. Mladé listy raší bronzové a postupn... (více v detailu)
165
 Kč
Carisa exotická rostlina - květy krásně voní
Před 214 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Dobrý den, nabízím sazenici této krásné rostliny.Hodí se do zimních zahrad, nebo jako přenosná či pokojová rostlina. Vytvoří keř nebo kmínek, podle pěstování. Říká se jí Nandsk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
90
 Kč
Borovice lesní 45cm
Borovice lesní /lat. Pinus sylvestris/ zvaná též sosna je jehličnatý stálezelený strom, který je v ČR původním druhem. Tato borovice m... (více v detailu)
Chrpa bělavá "Bright Rose"
Chrpa bělavá "Bright Rose" /lat. Centaurea dealbata "Bright Rose" / Nenáročna, krásně kvetoucí trvalka. Dorůstá do výšky až 60 centimetrů. Kvete od konce května nebo začátku června až srpna. Je... (více v detailu)
Pavinec vytrvalý "Blue light"
Pavinec vytrvalý "Blue light" /lat. Jasione laevis "Blue light"/ Nenáročná trvalka, která vytváří vemi husté bohánky z uzkých, světle zelených lístků. V červenci vykvétají na 20cm vysokých stoncích kr... (více v detailu)
Hluchavka skvrnitá "Beacon silver"
Hluchavka skvrnitá "Beacon silver" /lat. Lamium maculatum "Beacon silver"/ Půdokryvná trvalka se stříbřitě mramorovanými listy a červenofialovými květy. Kvete během kv... (více v detailu)
Barvínek menší "Illumination"
Barvínek menší "Illumination" /lat. Vinca minor "Illumination"/ Stálezelená a půdokryvná trvalka. Má zlatožluté listy se zeleným okrajem. Tvoří husté půdokryvné porosty, které dorůstají do výšky asi 10-20cm. Rozrůstá s... (více v detailu)
solární regulátor - nabíječ EASUNPOWER 40A
Před 216 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Prodám nový solární regulátor - nabíječ EASUNPOWER 40A, pro baterie 12V nebo 24V, max napětí panelů 100V, max výkon panelů 520W (12v) nebo 1024W (24V), podporuje olověné i LiFePo4 baterie. Má asi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 980
 Kč
Břečťan popínavý
Břečťan popínavý /lat. Hedera helix/ Půdokryvná a popínavá rostlina. Břečťan je stálezelená rostlina dorůstající až do délky/výšky 15 metrů. Patří k nenáročným rostlinám, ale má radě... (více v detailu)
Netřesk výběžkatý
Netřesk výběžkatý /lat. Sempervivum globiferum/ Půdokryvná, stálezelená a mrazuvzdorná skalnička. Je nenáročná na pěstování, dobře snáší slunce. Vytváří drobné svěže zelen... (více v detailu)
Netřesk "Ruby heart"
Netřesk "Ruby heart" /lat. Sempervivum "Ruby heart"/ Vytváří menší růžice. Jeho dužnaté listy mají ve středu tmavě vínovou barvu a po okrajích vinovou až zelenou. Netřesk nemá rád př... (více v detailu)
Netřesk "Brigitte"
Netřesk "Brigitte" /lat. Sempervivum "brigitte"/ Tento kultivar vytváří středně velké růžice. Má zelenou barvu a tmavší špičky, přes léto může být lehce fialový. Netřesk nemá rád př... (více v detailu)