Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

8 203 výsledků

Rozchodník velký "Seduction Green pink"
Rozchodník velký "Seduction Green pink" /lat. Sedum telephium "Seduction Green pink"/ Krásně kvetoucí trvalka. Dorůstá do výšky asi 50cm a tvoří vzpřímený keřik. Kvete od srpna do září drobnými růžovými květy. Listy jsou d... (více v detailu)
Vrba prostřední "Hakuro Nishiki"
Vrba prostřední "Hakuro Nishiki" /lat. Salix integra "Hakuro Nishiki"/ Opadavá okrasná vrbička. Dorůstá do výšky okolo 2 metrů a přibližně do stejné šířky. Tvoří keř nebo nízký strom. Má úzké listy, které jsou světle zelené a mají nepravidelné bílé a růž... (více v detailu)
115
 Kč
Višeň žlaznatá "Rosea Plena"
Višeň žlaznatá "Rosea Plena" /lat. Prunus glandulosa "Rosea Plena"/ Krásně kvetoucí, opadavý keř. Má vzpřímený růst a dorůstá do výšky 1 až 1,5 metru. Listy jsou lesklé, zelené a na podzim se zbarvují do žlutých až červených odstínů. Tento keř Vás o... (více v detailu)
245
 Kč
Vilín virginský
Vilín virginský /lat. Hamamelis virginiana/ Krásně kvetoucí, opadavý keř pocházející z východní části USA a Severní Ameriky. Dorůstá do výšky až 5 metrů. Listy jsou zelené, ale na podzim se zbarvují do červených odstínů. Tento keř Vás okouzlí hlavně svými květy, které vykvétají od října do listopad... (více v detailu)
325
 Kč
Vajgélie květnatá "Red prince"
Vajgélie květnatá "Red prince" /lat. Wajgela florida "Red prince"/ Opadavý krásně kvetoucí keř. Dorůstá do výšky 1,5 až 2 metry. Má sytě zelené listy. Kvete od května do července červenými květy... (více v detailu)
135
 Kč
Vajgélie květnatá "Purpurea"
Vajgélie květnatá "Purpurea" /lat. Wajgela florida "Purpurea"/ Opadavý krásně kvetoucí keř. Dorůstá do výšky až 1,5 metru. Má syté zelenovínové listy. Kvete od května do července růžovofial... (více v detailu)
135
 Kč
Tavola kalinolistá "Nugget"
Tavola kalinolistá "Nugget" /lat.Physocarpus opulifolius "Nugget"/ Opadavý nízký keř. Tento kultivar dorůstá do výšky asi 1,5-2 metry. Okouzlí vás svou barvou listů, které jsou žlutozelené... (více v detailu)
145
 Kč
Tavolník zlatavý "Goldflame"
Tavolník zlatavý "Goldflame" /lat. Spiraea bumalda "Goldflame"/ Opadavý listnatý keřik. Dorůstá do výšky a šířky asi 1 metru. Mladé listy jsou oranžovo-žluté, kvete od června do s... (více v detailu)
125
 Kč
Tavolník břízolistý
Tavolník břízolistý /lat. Spiraea betulifolia/ Opadavý hustý keřík. Má zelené listy, které se na podzim mění do červených tónů. Kvete od května do června krásnýmí ... (více v detailu)
115
 Kč
Skalník "Silver Shadow"
Skalník "Silver Shadow" /lat. Cotoneaster integrifolius "Silver Shadow"/ Stálezelený až poloopadavý keř. Pochází z východní Asie a patří do početné skupiny skalníků. Tvoří hustý neprostupný pokryv a dosahuje výšky až 1 metr. Kvete bohatě... (více v detailu)
Ořechokřídlec klandonský "Worcester gold"
Ořechokřídlec kland. "Worcester gold"/lat.Caryopteris c. "Worcester Gold"/ Tento kultivar dorůstá do výšky asi 1 metr. Kvete od srpna do září tmavými modrými květy. Listy jsou úzké, zářiv... (více v detailu)
165
 Kč
Ořechokřídlec klandonský "Kew Blue"
Ořechokřídlec klandonský "Kew Blue"/lat.Caryopteris clan. "Kew Blue"/ Rychle rostoucí opadavý keř. Tento kultivar dorůstá do výšky asi 1 metr. Kvete od srpna do září modrými květy. Listy jsou... (více v detailu)
155
 Kč
Myrobalán cistena - okrasná slivoň
Myrobalán cistena /lat. Prunus cistena/ Okrasná slivoň, která dorůstá do výšky 1,5 až 3 metry. Tvoří kulovitý keř nebo nízký strom. Má zelenopupurové až purpurové listy, které krásně vyniknou v každé za... (více v detailu)
165
 Kč
Líska obecná "Lombardská červená"
Známý, opadavý keř nebo strom. Dorůstá do výšky 3-6 metrů. Listy jsou zelené a vínové, vejčité s pilovitými okraji. Ještě před olistěním vyraší žluté samčí květy - jehnědy, samičí květy jsou u... (více v detailu)
195
 Kč
Líska obecná
Líska obecná /lat. Corylus avellana/ Známý, opadavý keř nebo strom. Dorůstá do výšky 3-6 metrů. Listy jsou sytě zelené, vejčité s pilovitými okraji. Ještě před olistěním vyraší žluté samčí květy - jehnědy, sami... (více v detailu)
135
 Kč
Korunatka klaná "Crispa"
Korunatka klaná "Crispa" /lat. Stephanandra incisa "Crispa"/ Opadavý, široce rozložitý listnatý keř. Dorůstá do výšky okolo 70cm. Okrasný je hlavně svými listy, které jsou hluboce laločnaté, pilovité a špičaté. Mají sytě zelenou ba... (více v detailu)
135
 Kč
Komule Davidova "Nanho Blue"
Komule Davidova "Nanho Blue"/lat.Buddleia davidii "Nanho Blue"/ Populární opadavý keř, známý též jako "Motýlí keř". Od července rozkvétají na koncích výhonků dlouhé, husté klasy plné drobných trubkovitých květů. Tyto květy nalákají do zahrady motýly a množství užitečného hmyzu. Barva... (více v detailu)
145
 Kč
Komule Davidova
Komule Davidova /lat. Buddleia davidii/ Populární opadavý keř, známý též jako "Motýlí keř". Od července rozkvétají na koncích výhonků dlouhé, husté klasy plné drobných trubkovitých květů. Tyto květy nalákají do zahrady motýly a množství užitečného hm... (více v detailu)
115
 Kč
Javor dlanitolistý "Phoenix" 80-100cm
Javor dlanitolistý "Phoenix" /lat. Acer palmatum "Phoenix"/ Opadavý keř původem z Japonska a Číny. Má jednoduché dlanité listy s pěti špičatými laloky, které jsou pilovité. Mladé listy jsou svítivě růžové až šarlatově červené a postupně přecházejí do zelené barvy. Listové žil... (více v detailu)
395
 Kč
Muškát zonále
Před 230 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízím oplegr muškátu.
Pardubický kraj
16
 Kč
Syngonium Pokojovka
Před 230 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Cena je 600,- bez květináče. Květináč je z Bauhauzu za 400,- pouze osobní předání. Liberec a okolí. Lze se domluvit.
Liberecký kraj
600
 Kč
Prvosenka jarní
Prvosenka jarní /lat. Primula veris/ Trvalka známá též jako Petrklíč. Dorůstá do výška asi 20cm. Tvoří přízemní růžice světle zelených listů, ze kterých od března do května vyrůstají stonky se žl... (více v detailu)
suché kytky, Valentýn,
Před 231 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
vázaná kytka průměr cca 22cm, cena za kus 300Kč, nejlépe oso... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
300
 Kč
suché kytky vázané do stromku
Před 231 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
suché květy vázané do stromečku, cena za kus 300Kč, nejlépe o... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
300
 Kč
Pila 400 w Blackn´decker
Před 231 dny - Hlavní město Praha - NEVYHAZUJ_TO
Daruji, skoro nevyužitá
Hlavní město Praha
Neuvedeno