Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

9 188 výsledků

sazenice Araucaria araucana - blahočet chilský 75-80cm
sazenice Araucaria araucana - blahočet chilský 75-80cm
Před 45 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Araucaria araucana - blahočet chilský 75-80cm Araucaria araucana „blahočet chillský“ původně pocházející jak sám název napovídá z Chille, je rostlina nápadného exotického vzrůstu s větvemi připomínajícími opičí ocásky. Trojhranné nebo oválné lesklé stálezelené listy – jehlice jsou hustě okolo větv... (více v detailu)
4 500
 Kč
sazenice Araucaria araucana - blahočet chilský
sazenice Araucaria araucana - blahočet chilský
Před 45 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Araucaria araucana - blahočet chilský Araucaria araucana „blahočet chillský“ původně pocházející jak sám název napovídá z Chille, je rostlina nápadného exotického vzrůstu s větvemi připomínajícími opičí ocásky. Trojhranné nebo oválné lesklé stálezelené listy – jehlice jsou hustě okolo větví. ... (více v detailu)
137
 Kč
sazenice Albizia Julibrisin - Mrazuvzdorn
sazenice Albizia Julibrisin - Mrazuvzdorn
Před 45 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Albizia Julibrisin - Mrazuvzdorná Mimóza Albizia julibrissin nebo jak je též nazýván „hedvábný akát“ je malý až středně velký, široce rozkladitý stromek s tmavě zelenými, několikanásobně zpeřenými listy připomínajícími kapradinu, kvetoucí atraktivními ... (více v detailu)
Dlužicha trvalka, jahody, kalokvět aj.
Dlužicha trvalka, jahody, kalokvět aj.
Před 45 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Sazenice skalničky - trvalky dlužicha, cena dle velikosti 30,-50,-! Možnost odeslat po 25.8. +70,-!...mám i jiné trvalky, kalokvět modrý, i... (více v detailu)
Ústecký kraj
30
 Kč
semena kaktus Copiapoa desertorum
semena kaktus Copiapoa desertorum
Před 45 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena kaktus Copiapoa desertorum: Kaktus Copiapoa desertorum se vyskytuje podél pobřeží poblíž Cifuncho ve vnitrozemí i v jeho okolí. Oblast Antofagasta. Chile v nadmořské výšce 20 - 420 metrů nad mořem. Nabízený kaktus pochází z konkrétního naleziště u odbočky na Las Guaneros. Copiapoa desertorum se od báze velmi řídce větví a vytváří velké trsy vysoké až 70 cm a 50 cm v průměru. Kořeny hlízovité, dlouhé, s mírně zúženým hrdlem. Stonek kulovitý až poněkud protáhlý, 6 až 10 cm v průměru, světle zelený nebo olivově zelený, korunovaný hustou hmotou hedvábně šedé nebo krémově bílé vlny, zejména v době květu. Žebra: 10 až 17 vystupujících, nezvlněná, tupá,... (více v detailu)
semena kaktus Copiapoa coquimbana
semena kaktus Copiapoa coquimbana
Před 45 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena kaktus Copiapoa coquimbana: Kaktus Copiapoa coquimbana pochází jižně od oblasti rodu Copiapoa (od kopců kolem pobřežních měst Coquimbo a La Serena v provincii Coquimbo) Chile. Roste na písčitých nebo štěrkových půdách v sukulentní vegetaci a pouštních křovinách. Nabízený kaktus pochází z konkrétního naleziště nad La Serena směr Vallenar. Copiapoa coquimbana je silně ostnatý kaktus, který se energicky větví od základny a tvoří velké trsy nebo polštáře o šířce 1 m a výšce 60 cm složené z několika stovek hlav. Jde o vysoce variabilní taxon s několika více či méně podobnými formami, které lze označit za geografické variety. Lodyha podlouhle kulovitá, relativně měkká, 7 - 15 cm v průměru, světle až jasně zelená nebo modravě zelená a korunovaná hustou hmotou dlouhé bílé vlny, zejména v době květu. Žebra 10 až 20 silně tuberkulovitých, zvláště u mladý... (více v detailu)
semena kaktus Copiapoa calderana
semena kaktus Copiapoa calderana
Před 45 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena kaktus Copiapoa calderana: Kaktus Copiapoa calderana pochází oblasti pobřežní pouště severního Chile, Antofagasta, jižně od poloostrova Mejillones k Miguel Díaz a v přímořské zóně Atacama severně od Caldery, kde roste v nadmořských výškách 0 až 1 000 metrů. Nabízený kaktus pochází z konkrétního naleziště 3 km záp. od Restorante Guebrada. Tyto rostliny žijí převážně v obecně skalnatých pobřežních kopcích (lomas costeras), v extrémně suchých oblastech s velmi vzácnými srážkami. Období sucha trvá 8 až 12 měsíců a v některých letech je možné, že srážky nejsou vůbec žádné. V severní části pohoří získávají rostliny vodu především z časté pobřežní mlhy (camanchaca), která zajišťuje významnou část jejich potřeby vody. Copiapoa calderana je krásný osamělý nebo volně se shlukující kaktus. Lodyha je matně nazelenalá nebo šedozelená, nelesklá (bez bílého povlaku), 15(-30) cm vysoká, 5 - 10 cm v průměru. ... (více v detailu)
semena kaktus Copiapoa alticostata
semena kaktus Copiapoa alticostata
Před 45 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena kaktus Copiapoa alticostata: Kaktus Copiapoa alticostata pochází z Atacama/Coquimbo – Huasco na jih od Fray Jorge ve vnitrozemí v údolích Elqui a Choros, Chile, kde se vyskytuje ve výškách 200 - 1200 metrů nad mořem. Nabízený kaktus pochází z konkrétního naleziště Los Toyos směr Copiato. Roste na mírných svazích a téměř plochých plochách na kamenité půdě spolu s roztroušenými keři ve shlucích a časem může tvořit nádherné kupovité shluky. Mladé jsou stonky kulovité a zelené, později protáhlé 20 - 40 cm vysoké, šedozelené nebo tmavě stříbrné a korunované hustou masou bílé vlny, zejména v době květu. Žebra má asi 12 až 18 mm vysoká, vi... (více v detailu)
semena kaktus Cleistocactus acanthurus subs. pullatus
semena kaktus Cleistocactus acanthurus subs. pullatus
Před 45 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena kaktus Cleistocactus acanthurus subs. pullatus: Cleistocactus acanthurus subs. pullatus je poddruh kaktusu Cleistocactus acanthurus. Kaktus Cleistocactus acanthurus známý také pod synonymem Loxanthocereus acanthurus je rozšířen v peruánských oblastech Ancash , Lima a Ica v nadmořských výškách 300 až 2500 metrů. Roste keřovitě s prorostlými až plazivými, vystoupavými nebo převislými, až 30 cm (výjimečně až 50 cm) dlouhý... (více v detailu)
semena kaktus Astrophytum senile var. aureum MZ 256
semena kaktus Astrophytum senile var. aureum MZ 256
Před 45 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena kaktus Astrophytum senile var. aureum MZ 256: Kaktus Astrophytum senile var. aureum MZ 256 Sierra De La Paila se nachází ve státě Coahuila, v severovýchodní části Mexika, v oblasti pohoří Sierra de la Paila. Značka MZ 626 značí, že jde o typový sběr Milana Zachara z této oblasti. Tento kaktus je oficiálně brán jako synonymum odrůdy Astrophytum capricorne var. aureum, ale z úcty k českému cestovateli Alberto Vojtěchu Fričovi, který jej v roce 1923 popsal, ho uvádíme stále pod tímto jménem. Tyto variety rostou na vápencových kopcích v nadmořské výšce okolo 1 000 m. Jako mladé jsou kulovité, později se protahují až do sloupovitého tvaru o délce 35 – 40 cm a průměru 15 cm. Tmavě zelený kme... (více v detailu)
semena kaktus Astrophytum ornatum
semena kaktus Astrophytum ornatum
Před 45 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena kaktus Astrophytum ornatum: Kaktus Astrophytum ornatum byl nalezen a popsán už roku 1828, ale zařazen do rodu Astrophytum byl až v roce 1922. Tento kaktus je největším zástupcem rodu a vyskytuje se v Mexiku na rozlehlém území ve státech Querétaro, Hidalgo a Guanajuato, kde roste v divokých kaňonech a vápencových útesech, někdy v blízkosti svislých skalních útesů. Rostliny mají hvězdicovitý tvar, v pokročilém růstu lehce sloupovitý tvar a mohou dosáhnout výšky až 120 cm a průměru 15 – 30 cm. Barva kmene je šedavě zelená až tmavě zelená s více... (více v detailu)
Kalisie voňavá
Kalisie voňavá
Před 45 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Zakořeněné odnože pokojové rostliny, v létě může být i venku né na slunci. Je silný antioxidant, diuretikum a spasmo... (více v detailu)
Středočeský kraj
30
 Kč
semena kaktus Astrophytum capricorne v. sanjuanensis PP 518
semena kaktus Astrophytum capricorne v. sanjuanensis PP 518
Před 45 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena kaktus Astrophytum capricorne v. sanjuanensis PP 518: Kaktus Astrophytum capricorne v. sanjuanensis PP 518 je málo známá varieta Astrophytum capricorne. Pochází z naleziště východně od Cuatro Cienegas poblíž osady San Juan de Boquillas. Populace zde rostou na svazích i na rovinách v nadmořských výškách 710 – 750 metrů nad mořem. Tělo je až 25 cm vysoké, má... (více v detailu)
Fikus - zlevněno
Fikus - zlevněno
Před 45 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám rostlinu na fotografii. Výška cca 110 cm. Pouze osobní odběr.
Jihočeský kraj
180
 Kč
Potrubní vozíček
Potrubní vozíček
Před 45 dny - HYPERINZERCE
d. 92 cm š. 41-47 cm v. 11,5 cm použité
Neuvedeno
Banánovníky
Banánovníky
Před 45 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám tyto 3 pokojové banánovníky . Musa Dwarf cavendish.Největší za 100,-kč,střední 90,-kč nejmenší 75 Kč. Bota pro představu ... (více v detailu)
Zlínský kraj
75
 Kč
PlaceholderNo Image
TRVALKY, SKALNIČKY A BYLINKY - 40 druhů
Před 45 dny - AVIZO_CZ
Nabízím rezervaci svých kytek ze zahrádky: trvalky,skalničky, okrasné trávy a bylinky. Odběr od září, jakmile poleví horka. Jedná se o odkopky z dospělých rostlin asi 40 druhů nenáročných a roky ověřených rostlin. Zájemcům pošlu fotky na email, ráda upřesním i poradím. Mám zkušenost s pěstováním 30 let. K ob... (více v detailu)
Kaktus Pryšec trojúhlý 13-20 cm
Kaktus Pryšec trojúhlý 13-20 cm
Před 45 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám ve velmi dobré kondici zdravý a krásný kaktus Pryšec trojúhlý (Euphorbia triangularis) délka 13- 20cm. Pryšec trojúhlý je velmi rozšířená a oblíbená sukulentní pokojová rostlina. Šíří atmosféru pouště a snadno se pěstuje. Hodí se pro začátečníky i pro milovníky. Stejně jako všechny sukulentní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49
 Kč
Zahradní ratanová sedací souprava xxl
Zahradní ratanová sedací souprava xxl
3 měsíce stará, důvod prodeje, koupě nové. PC 27 tis.,- pro více info mne kontaktujte.
17 000
 Kč
Zahradní posezení
Zahradní posezení
Před 45 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám kvalitní masivní nábytek v rozměrech 140 cm. Cena 10 000 Kč. Vhodné do pergol, vinných sklípků, restaurací neb... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
pokojová květina Pryšec běložilný
pokojová květina Pryšec běložilný
Před 45 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
cena za celý truhlík cca. 15 až 20 rostlinek
Středočeský kraj
100
 Kč
Zahradní lehátko
Zahradní lehátko
Před 45 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám zahradní lehátko, není pro něj využití. Je k němu i polstr šedé barvy
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Zahradní křeslo
Zahradní křeslo
Před 45 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám zahradní křeslo i s podsedákem. Podsedák je vyšisovaný, ale šikovný si poradí
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Špulky
Špulky
Před 45 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji dřevěné špulky různých velikostí, od malých přes střední až po velké. V... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Autotrakční lehátko
Autotrakční lehátko
Před 45 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Na ceně se možno dohodnout. Použito jen párkrát, nemá žádné známky opotřebení. Pouze osobní odběr.
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč