Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

8 206 výsledků

Cirkulárka + bruska
Před 305 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Prodám cirkulárku-brusku, hřídel s řemenem uprostřed, na pravé straně má hřídel průměr 30mm na osazení pilového kotouče a závitem M20 a na levé straně má hříd... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 500
 Kč
Lopata na uhlí
Před 305 dny - Hlavní město Praha - NEVYHAZUJ_TO
Lopata
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Lopata na uhlí
Před 305 dny - Hlavní město Praha - NEVYHAZUJ_TO
Lopata
Hlavní město Praha
Neuvedeno
prodám trvalky velké zvonečky.
Cena 70 kč trs,rychle rostoucí modré zvonečky i bílé -trvalka,každým rokem ... (více v detailu)
Víčka na zavařování,50ks.
Před 310 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám staré, nepoužité.
Středočeský kraj
80
 Kč
Jahodový strom, planika obecná Compacta 15 - 25 cm
Před 312 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Planika, jinak také jahodový strom je přirozenou součástí středomořské macchie. Dost často je pěstována jako velmi dekorativní strom nebo keř, který zdobí nejen svým celkovým vzhledem, kožovitými stálezelenými listy, ale především kulovitými plody, které mají asi 2 cm, nejdříve jsou zelené, poté žluté a pak červené - v té době jsou jedlé. Chuť není ale nijak extra výrazná. Používají se hlavně na výrobu marmelád. Odrůda ´ Compacta´ je o... (více v detailu)
Plzeňský kraj
190
 Kč
PRAVÉ LÉČIVÉ ALOE VERA I S RECEPTY NA UŽÍVÁNÍ
Před 313 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím 8 rostlin silně zapojené v květináčích tříleté pravé léčivé aloe vera-nenáročné i s recepty na užívání této širokopůsobící léčivky-tinktura, mast, kapky, džus, salát apod. Přidám i návod n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
95
 Kč
Dub cer (Quercus cerris) - 40 - 70 cm
Před 313 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Na území ČR celkem málo se vyskytující druh dubu, jehož výskyt je vázán hlavně na oblasti jižní Moravy. Jedná se o velmi dekorativní teplomilnou, ale mrazuvzdornou dřevinu s hlavní oblastí rozšíření v JV Evropě a na Apeninském poloostrově. Kromě celkového habitu stromu a jeho funkce jako okrasného solitéru, jsou zajímavé jeho žaludy, které mají číšky porostlé až 1 cm dlouhými šupinami. Tento druh dubu dorůstá výšky kolem 20 m, koruna je široká cca 10 m. Listy jsou velmi dekorati... (více v detailu)
Plzeňský kraj
190
 Kč
Ořechokřídlec ´ Kew Blue´ (Caryopteris) 15-20 cm
Před 313 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Ořechokřídlec nebo také ořechoplodec je opadavý listnatý keř dorůstající výšky asi 1 metr, který se hodí jako okrasný, včelařský nebo půdopokryvný keř. Pěstuje se pro jeho nádherné modrofialové květy, které se objevují na konci léta, v srpnu a září a vydrží až do první půlky října. Podobně jako květy motýlího keře, láká... (více v detailu)
Plzeňský kraj
199
 Kč
Koupím ruční historickou pumpu SIGMUND SIGMA
Před 313 dny - HYPERINZERCE
Kúpim ručné historické pumpy např. SIGMUND T, SIGMUND II, SIGMA, v hocijakom stave, prípadne aj v horšom stave alebo na náhradné ... (více v detailu)
Neuvedeno
Latnatec Victoria (Ceanothus thyrsiflorus) - 30 cm
Před 315 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Jeden z nejkrásněji kvetoucích keřů! Zpododěr Victoria je poměrně rychle rostoucí stálezelený neopadavý keř dorůstající výšky 1 - 1,5 metru a obdobné šířky. Listy jsou tmavě zelené, lesklé, asi 2 - 3 cm velké, nejkrásnější jsou ovšem květy, kterých je opravdu velké množství. Otevírají se v červnu a na keři vydrží asi měsíc. Jsou překrásně blankytně modré a jsou uspořádané v kulovitých latách. Po odkvětu je dobré keř ostříhat, aby zhoustl a držel tvar. Na pěstování ne... (více v detailu)
Plzeňský kraj
299
 Kč
Jalovec skalní Blue Arrow - 40 - 50 cm
Před 315 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Jalovec skalní pochází ze Skalistých hor v USA a Kanadě, jeho kultivar Blue Arrow se vyznačuje velice štíhlým habitem připomínajícím cypřiše ze Středomoří. Větvičky jsou krátké a silně vystoupavé, jehlice jsou modrozelené až stříbřité a silně vonné. Růst j... (více v detailu)
Plzeňský kraj
290
 Kč
Sekačka
Před 315 dny - Pardubický kraj - NEVYHAZUJ_TO
Na díly, motor funkční
Pardubický kraj
Neuvedeno
Borovice limba (Pinus cembra) - 15 - 30 cm
Před 315 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nádherná, pomalu rostoucí borovice, která roste v evropských horách na horní hranici lesa na počátku klečového pásma. Je plně mrazuvzdorná, údajně snáší teploty i -60°C. Vyhovuje jí chladnější, ale přesto slunná poloha na chudých půdách. Dožívá se vysokého vě... (více v detailu)
Plzeňský kraj
170
 Kč
Sakura Kanzan (Prunus serrulata Kanzan) 100-140 cm
Před 315 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Jeden z nejkrásnějších kultivarů okrasných kvetoucích třešní sakur, který vykvétá v dubnu záplavou růžových květů, pod kterými není strom téměř vidět. Sakur... (více v detailu)
Plzeňský kraj
499
 Kč
Dub bahenní (Quercus palustris) - 100 - 120 cm
Před 315 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dub bahenní je často vysazovaným stromem ve městech a zelených plochách. Díky své mimořádné kráse ale i užitečným hodnotám získal na popularitě. Je rychlerostoucí. Přírůstky mohou být až 70 cm/ rok. Dorůstá výšky 15 - 20 metrů. Po deseti letech v dobrých podmínkách může dorůst v pětimetrový strom s kónickou korunou. Na slunečných stanovištích s dostatkem místa mají krásný habitus - vždy rovný kmen, větve na vrcholu koruny jsou šikmo zvednuté, spodní části mírně visí. Lis... (více v detailu)
Plzeňský kraj
390
 Kč
Jinan dvoulaločný (Ginkgo biloba) - 60 - 70 cm
Před 315 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Tento zajímavý strom můžeme nazvat živou zkamenělinou. Na Zemi se objevil už na konci prvohor, rostl po celém světě, ale do dnešních dnů se dochoval jen na malém území v Číně. Patří do skupiny nahosemenných rostlin společně se všemi jehličnany a cykasy, skupina jinanovitých ale přežila do dnešních dob jen jediným druhem - jinanem dvoulaločným. Strom má exotický vzhled, koruna je kuželovitá, známé jsou hlavně dvoulaločnatě uspořádané vějířovité ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
370
 Kč
Vinná réva velkoplodá sladká rezistent 375Kč/ks PM
Před 315 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím : v Plzni - Doubravce = SAZENICE Vinná réva, velkoplodá, roubovaná. Stolní odrůdy velký hrozen, velká kulička. Sazenice roubované velkoplodé odrůdy zcela bez semínek, bez postřiku. Hrozno velmi sladké chutné, aromatické druhy vína. Žluté bezsemenné odrůdy : Arkadia, Lackemont, Seyval Blanc. Červené bez semen : Sufolk Red, VANESSA. Modré : Muscat blue, Regent (málo rušivých zrníček). Vše stolní velkoplodé odrůdy bez chemick... (více v detailu)
Plzeňský kraj
375
 Kč
Květy rost. Levandule a nebo semínka
Před 315 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
. Nabízim dózu ( výška 22cm ) plnou letošní voňavé levandule , vhodné pro provonění pokoje, kanceláře a třeba i do auta či skříně . Propletené květy levandule zaručí, že ucítíte její kr... (více v detailu)
Ústecký kraj
Zdarma
 Kč
židle
Před 316 dny - Hlavní město Praha - NEVYHAZUJ_TO
různé druhy židlí: z umělého ratanu s područkou (černá, cca 6ks) + dřevěné čalouněné (cca 12ks)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Domácí BÍLÁ VAJÍČKA
Před 316 dny - AVIZO_CZ
Prodávám ČERSTVÁ DOMÁCÍ BÍLA VEJCE od 24 týdenních slepiček.Mám 9 bílých slepiček které mají výběh na zahradě 40 metrů dlouhé a 30 metrů široké.Na noc je zavírám do dřevěného kurníku který j... (více v detailu)
Hlošina ebbingeova (Elaeagnus x ebbingei) 15-20cm
Před 317 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Hlošina ebbingeova - nenáročný 2 - 3 metry vysoký keř, který roste poměrně rychle a dobře snáší řez. Přírůstky mohou být 30 - 50 cm/rok. Nejnápadnější a nejkrásnější na této hlošině jsou její neopadavé tmavě zelené až 10 cm velké listy, na kterých jsou... (více v detailu)
Plzeňský kraj
190
 Kč
Kniha - 200 pokojových rostliln
Před 317 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
200 pokojových rostlin pro každého, r.v. 2001, brožovaná 110,- Kč
Moravskoslezský kraj
110
 Kč
závěs na květináč drhaný macramé různé barvy
Před 317 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nový na kovovém kroužku, délka 58 cm, bavlna. Dodání do 14 dnů. Více možných... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
350
 Kč
Aloe
Před 318 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
odběr v Horních Počernicích, cena za kus
Hlavní město Praha
50
 Kč