Filtry



Nářadí a stavebnictví

Více než 10 000 výsledků

Závitnice JOPO 1 N
Před 1267 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k prodeji starší, ale funkční závitnici JOPO 1 N s noži 1/2 - 3/4 v závitni... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Skla + rámy oken + dveře
Před 1268 dny - Olomoucký kraj - NEVYHAZUJ_TO
Nabízím za odvoz různá skla - jednoduchá i dvojskla, rámy plastových oken a plastové dveře.
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Otáčkoměr s motohodinami JCB
Před 1268 dny - HYPERINZERCE
Prodám otáčkoměr s motohodinami vhodný pro stroje JCB.
Gutta Guttafol DO 135 S - střešní fólie kontaktní
Před 1269 dny - HYPERINZERCE
Gutta Guttafol DO - unikátní systém difuzně otevřených fólií, který zajišťuje několik zásadních aspektů pro optimální funkci střešního pláště: Vysoká difúzní propustnost - díky schopnosti propustit značné množství (až 1200 g/m2/den) vodní páry, zajišťuje Guttafol DO dokonalé dýchání střešní konstrukce a optimalizuje tepelně-vlhkostní režim v podstřešním prostoru, zejména u tepelných izolací jejich termoizolační vlastnosti. Zachovává si paropropustnost - vzhledem k vysoké difuzivitě zůstává funkční i po mnoha letech, kdy u nízce difúzních fólií vlivem znečištění a zaprášení se tato schopnost snižuje. Nevyžaduje větrací mezeru - konstru... (více v detailu)
Doprodej talířové hmoždinky WkretMet
Před 1269 dny - HYPERINZERCE
Doprodej velký výběr talířových hmoždinek: - talířové hmoždinky WkretMet s plastovým trnem: - cena od 0,98 Kč/ks - talířové hmoždinky WkretMet s kovovým trnem: - cena od 1,70 Kč/ks Odesíláme pouze ze skladu dodavatele s platbou předem - minimální objednávka ... (více v detailu)
Izolace SUPERFOIL
Před 1269 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Super tenká,super účinná izolace SUPERFOIL. SUPERFOIL se využívá na ochranu vašeho bydlení před chladem a teplem. Izolaci Superfoil je možno instalovat do střech i... (více v detailu)
Středočeský kraj
340
 Kč
Vazelína Jcb Hammer Special tuby 400g
Před 1269 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Prodám vazelínu Jcb Hammer Special tuby 400g na mazání demoličních kladiv. S vysokým obsahem grafitu pro velké namáhání. Praco... (více v detailu)
Zlínský kraj
132
 Kč
okno okná do kabín na stavebné stroje traktorbagre rýpadlá..
Před 1270 dny - HYPERINZERCE
Dobrý deň predám sklá na stavebné stroje všetkých značiek a typov rýpadlá traktorbagre mini bagre buldozéry šmýkače dampre gredre válce nakladače , manipulátory značiek CAT, JCB, VO... (více v detailu)
Okna špaletová
Před 1270 dny - Středočeský kraj - NEVYHAZUJ_TO
130x 95
Středočeský kraj
Neuvedeno
Dřevěná hoblice do dílny pracovní stůl
Před 1271 dny - HYPERINZERCE
Jedná se o hoblici, která byla vyřazena z přijímky zboží na sklad. U hoblice byly nalezeny následující kosmetické vady: lehké škrábance na kulaté rukojeti Uvedené defekty jsou pouze vizuálními omezeními, která v žádném případě neomezují funkci nebo stabilitu výrobku. Cena včetně poštovného na dobírku. Platba při doru... (více v detailu)
3 250
 Kč
MAHAGONOVÉ DŘEVO
Před 1271 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k odkupu mahagonové dřevo – prkna, stáří cca 6 let, země původu Libérie. Celkový objem prken je cca 13,74m3 a dostupné jsou ve 4 rozměrech a to (délka x šířka x výška): 4,35m x 0,20m x 0,05m, 4,30m x 0,20m x 0,05m, 4,25m x 0,20m x 0,05m a 2,17m x 0,20m x 0,05m. Na dřevo je možné se po předchozí domluvě přijet... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
10005 vibrátor na beton 580 W nový kus
Před 1271 dny - HYPERINZERCE
Cena je včetně poštovného. Součástí faktura, doručení kurýrní službou, platba na dobírku při doručení zboží. Tento vibrátor betonu má lehce poškozený obal. Proto byl vyřazen z hlavního skladu. Byla provedena kontrola vibrátoru servisním technikem a ne... (více v detailu)
1 699
 Kč
Střešní plechová krytina
Před 1272 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme levně plechovou krytinu na střechu nebo fasádu v Praze a okolí popřípadě zajistíme odbornou pokládku. Krytiny dodáváme v imitaci střešních tašek, falcované... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
PLOTOVKY
Před 1272 dny - HYPERINZERCE
Opět zahajujeme výrobní kampaň našich oblíbených borovicových plotovek.Masívní síla 20mm,lepší odolnost povětrnostním podmínkám,výhodná bezkonkurenční cena udržuje dlouhodobě zájem na... (více v detailu)
Talířové hmoždinky Topkraft
Před 1272 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme: - TopKraft FI-10P je talířová hmoždinka z PP s plastovým trnem pro upevňování zateplovacích systémů s izolačními deskami z fasádního polystyrenu EPS, minerální vaty (desky i lamely) a extrudovaného polystyrenu... (více v detailu)
Kooperativa ocelové zárubně ZAKO
Před 1272 dny - HYPERINZERCE
Ocelové zárubně Kooperativa ZAKO pro klasické nebo přesné zdění, do sádrokartonu a obložkové s hranatým profilem a tloušťkou plechu 1,5mm jsou opatřené přepravní základní barvou. Určené jsou pro osazování během zdění nebo dodatečně do připraveného stavebního otvoru. Pro zavěšení otočných dveří dle ČSN s polodrážkou 25x15mm. Kompletní nabídka zárubní Kooperativa: - zárubně pro klasické zdění (cihla) - zárubně pro přesné zndění( ytong) -... (více v detailu)
Kazetové podhledy Ecophon, OWA, AMF, Armstrong a Rockfon
Před 1272 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme kompletní sortiment kazetových - minerálních, dřevěných nebo kovových - podhledů Ecophon, OWA, Knauf AMF, Armstrong, Rockfon a heraklitových podhledů Heraklith. Nabízíme stropní podhledy do všech prostor - bydlení, kanceláře, školy, posluchárny a tělocvičny, nemocnice a operační sá... (více v detailu)
Parozábrana s bublinkovou fólií Guttafol ALU therm (60m2)
Před 1272 dny - HYPERINZERCE
Parotěsná fólie Gutta Guttafol ALU therm - materiál: reflexní hliníková vrstva uložená na bublinkové termoizolační fólii. Používáme jako parotěsnou a vzduchotěsnou membránu s odrazem tepelného záření do interiéru. K instalac... (více v detailu)
Pronájem HAKI lešení
Před 1273 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k pronajmutí až 8 kostek HAKI lešení včetně podlážek. Místo: Třebechovice pod Orebem. Cena: 50,- Kč/1 kostka/den (minimální celková sazba za půjčení 500,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Dva masivní žulové sloupy pro vjezd do residence
Před 1273 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízím dva kusy masivních žulových sloupů. Zdobily vjezd do honosné rodinné residence v předminulém století. Kovaná brána kterou nesly, se bohužel nezachovala. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
88 000
 Kč
25 ks Konstrukční tesařské vruty 10x400 TORX
Před 1274 dny - HYPERINZERCE
Konstrukční tesařské vruty 10x400 TORX. Spojovací výrobek určený k upevňování - spojování veškerých dřevěných konstrukcí. Povrchová úprava žlutý zinek. 25 ks vrutů se zápustnou hlavou za 1039Kč 25 ks vrutů s talířovou hlavou za 1075Kč Vysoce odolné kalené vruty z ušlechtilé oceli a drážkou TORX, která umožňuje vysoký kroutící moment. Vyrobeno v EU. Certifikované vruty. Osobní odběr v obci Lučina okr... (více v detailu)
1 039
 Kč
schody schodiště
Před 1274 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Samonosné celodřevěné schody a schodiště s kompletním zábradlím na míru. Levotočivé i pra... (více v detailu)
Olomoucký kraj
25 000
 Kč
Teplovodní Sahara
Před 1274 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Koupím 2-3 ks vytápěcích teplovodních výměníků Sahara na 230 ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Lešení
Před 1274 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Rámové lešení 2-4 kostky ,kompletní,kolečka,atd.ve slušném stavu.Nabídněte na email.
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Hydroizolační střešní fólie 135G Gutafol
Před 1274 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Hydroizolační střešní difúzní fólie 135g Difúzní fólie Guttafol DO 135 S Vysoce difuzně otevřená střešní fólie Guttafol DO 135 S pro větrané a nevětrané střechy bedněné i nebedněné. Fólie chrání podkrovní prostory před prachem, sněhem a vlhkos... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 429
 Kč