Stroj na chlazené nápoje

Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám stroj na chlazené nápoje. Původní cena přes 17 000,- Byl použit přesně 5x a pak necelé 2 roky ležel v kumbá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 000
 Kč

Podobné inzeráty

Kompaktní svařovací laser T700 – chlazený vzduchem
Před 10 dny - HYPERINZERCE
Svařovací stroj T700 je komplexní řešení, které zefektivní práci každé výrobní firmy, protože kombinuje funkce svářečky, čisticího laseru a optického řezače. Vzhledem k vysoké výrobní kapacitě a široké škále použití je model WS-T700 konkurenceschopný ve srovnání s tradičními svařovacími stroji. Umožňuje přesné svařování s minimálním vlivem na okolní materiály, což zajišťuje čisté a estetické svary. Nový model laserového svářečky se vyznačuje svou jednoduchostí použití a lehkostí. Díky nízké hmotnosti, kompaktním rozměrům a kompletní sadě příslušenství je WS-T700 kompaktní zařízení, které se hodí nejen do továren, ale i pro domácí použití. Výkon: 700 W Vlnová délka laseru: 1080 nm Délka optického vlákna: 5 m Šířka skenování: 0-5 mm Hmotnost: 19 kg Napájecí napětí: 240 V, 50/60 Hz Provozní teplota prostředí: -10℃ až +40℃ Ovládání: manuální/dálkové (aplikace) Výhody laserového svařovacího stroje WS-T700: • Svař... (více v detailu)
99 200
 Kč
Chlazený nápoj během chvilky z chladicí sklenice
Před 62 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám namražovací sklenici CoolDownDrink. Sklenice je ručně foukaná. Kapalina obsažená v dvojitém plášti zmrzne při -4 ° C. Po naplnění teplého nápoje s normální pokojovou teplotou se ochladí na teplotu pití +5-6 °C, aniž by došlo k jeho zředění kostkami ledu. Tím se zachová chuť. Pokud nalijete nápoj, který je již chladný, ochladí se ještě více. Sklenice CoolDownDrink je ideální pro sl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
425
 Kč
Pulzní laserový čistící stroj 200W
Před 77 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám pulzní laserový stroj na čištění o výkonu 200W. Čistící hlava je vybavena novou technologií umožňující nastavení různých tvarů laserového paprsku pro zvětšení účinku čištění. Stroj je vybaven dotykovým displejem, menu je ve slovenském jazyce. Jednoduché ovládání nastavení výkonu stroje a tvaru paprsku. Výkon - 200W Laserový zdroj-JPT Váha 35 kg Váha čistící hlavy 950 g Délka čistící hlavy 24 cm Délka kabelu 5 m Chlazení vzduche... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pulzní laserový čistící stroj 500W
Před 77 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám výkonný pulzní laserový stroj na čištění o výkonu 500W. Čistící hlava je vybavena novou technologií umožňující nastavení různých tvarů laserového paprsku pro zvětšení účinku čištění. Stroj je vybaven dotykovým displejem, menu je ve slovenském a českém jazyce. Jednoduché ovládání nastavení výkonu stroje a tvaru paprsku. Výkon - 500W Nápajení-380V Váha 185 kg Váha čistící hlavy 950 g Laserový zdroj-,,JPT,,-životnost min. 100.000 hod. Délka kabelu 10 m Chlazení vodní laserová dvou... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Chlazení na nápoje do domácnosti a ostatní věci
Před 421 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Chlazení pro domácnost a nafocené věci, volat 17-20h na sms neodepisuji
Plzeňský kraj
500
 Kč
Laserová svářečka chlazená vzduchem
Před 133 dny - HYPERINZERCE
cena: 8000 euro Nyní při nákupu u nás máte možnost vrátit svářečku do 7 dnů bez udání důvodu!!! Laserová svářečka HWM-A V15 chlazená vzduchem o výkonu 1500W je pokročilé zařízení, které umožňuje přesné svařování, důkladné čištění a řezání tenčích materiálů (jako pomocí vláknového laseru). Systém chlazení vzduchem eliminuje potřebu použití chladicích kapalin, což zjednodušuje údržbu a zvyšuje bezpečnost práce. Pokročilá laserová technologie zaručuje vysokou kvalitu svarů, přesnost, výkon a spolehlivost během procesu zpracování kovů. Je to ideální řešení pro profesionály a dílny, které vyžadují nejlepší nástroje pro práci. 4 funkce svářečky: • Funkce svařování - vytváření profesionálních, estetických svarů bez deformace a napětí materiálu. • Funkce čištění svaru • Funkce hořáku - řezání laserovým paprskem umožňuje přesné a rychlé řezání materiálu • Funkce bodového svařování - svařování materiálů s možností nastavení časového intervalu, jednotlivé... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče