2x sametově šedý box na kosmetiku aj. cena za vše

Před 439 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám krásné, velice moderní, šedé sametové boxy, vhodné do koupelny, ložnice, dětského pokoje aj. Jeden větší, jeden menší, zapadnou do sebe, prostorné a krásně oživí interiér, moderní vzhled. Cena za oba boxy, Zásilkovna 79,--... (více v detailu)
Hlavní město Praha
149
 Kč

Podobné inzeráty

Mletá kvalitní káva 10 kusů po 80 g cena za VŠE
Před 24 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodáme 10 kusů kvalitní mleté kávy, 10 balíčku po 80g, po expiraci - na chuť nemá vliv, výborná. Nedokážeme spotřebovat. Cena za kus vyjde 15Kč - 80g. Balení 10 kusů, je možn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
BIJOU BRIGITTE LUXUSNÍ NÁDHERNÝ NÁHRDELNÍK
Před 40 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám luxusní nádherný, výrazný náhrdelník, zakoupen v Bijou Brigitte, skvělý na každý den, tak do kanceláře a jiné společenské události. Nechám za zlomek ceny, krásně poslouží. Zásilkovna s balným 79,--Kč, Balíkovna 69,--Kč. Nakoukněte ke mě ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
MANGO LUXUSNÍ PRAVÁ KŮŽE BUNDIČKA S KOŽEŠINOU XS
Před 40 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám luxusní bundičku z pravé kůže a pravým chlupem z králíka, značky MANGO, vel. XS, nádherná a luxusní na těle, příjemná, velice kvalitní měkoučká pravá kůže, skvělá jak na denní nošení, tak na akce/párty, do kanceláře aj. Kapsy na ruce. PC okolo 5000,--Kč za zlomek ceny. Moderní každý rok. Zásilko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Vintage krásný černý moderní opasek sedí vel. S/85
Před 47 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám krásný, velice moderní, černý vintage opasek, moderní styl, skvělý na sako, šaty aj. dle libosti. Nádherný na jakoukoliv příležitost i na denní nošení. Jako nový. Nakoukněte ke mě do alba, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
370
 Kč
Sada eko boxů svačinu 3 ks Tupperware
Před 64 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Tři boxy, které se skládají do sebe, jsou skvělé na malé i velké občerstvení na cestách, ve škole, na túře nebo na kole - tři boxy nabízejí spoustu místa pro sendviče, zeleninové tyčinky nebo ovoce. Jsou vhodné i na drobnosti v domácnosti, kosmetiku, nebo n... (více v detailu)
Jihočeský kraj
360
 Kč
Misky krásné bílé 3 kusy na snack aj. cena za set
Před 76 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám krásné, bílé mini 3 mističky, na snack, olivy, oříšky aj. Skvělé na pohoštění návštěvy, oslavy aj. Cena za set 3 kusů. Hodí se do každé domácnosti. Nakoukněte ke mě do alba, třeba se Vám bude n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
179
 Kč
Sada krásných 6 sklenic NESCAFÉ FRAPPÉ cena za vše
Před 76 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám sadu 6 sklenic krásných na ledovou kávu, Frappe aj. značky NESCAFE FRAPPE, obsah 350ml. Krásné, příjemné na pití, vhodné na studené nápoje - ledová káva, Frappé, džusy aj. Hodí se do každé domácnosti. Nakoukněte ke mě do al... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390
 Kč
barevný ala v barvách Lego kufřík na cokoliv
Před 247 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodáme kufřík na cokoliv, hezké barvy jakoby jak má LEGO, výrazný, skvělý na cokoliv, bylo v něm šití ale bohužel se přivřel do skříně a na bocích prasklinky, je plně fuknkční, udrží a zapínání je v pořádku. Za zlo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Fashion Jewelry zlaté náušnice s kamínky nové
Před 326 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám krásné, velice moderní, nové zlaté náušnice s kamínky, značky Fashion Jewelry krásné na jakoukoliv událost (kino, divadlo, akce, večírky i denní nošení) nové. Cena za kus v albu i ve stříbrném provedení. Nakoukněte ke mě do alba, spousta moderních a značkových věciček v pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70
 Kč
Vintage styl náhrdelník a náramky cena za vše
Před 433 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám krásné náramky s náhrdelníkem, styl VINTAGE, moderní a hezký oživí outfit. Skvělé jak do kanceláře, denní nošení, tak do divadla a jiné společenské události. Nakoukněte ke mne do alba, spousta věciček na prodej a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
2x formičky na domácí zmrzlinu/nanuky cena za vše
Před 439 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám skvělé nádoby na domácí zmrzlinu, cena za obojí. V jednom balení je 6 formiček tudíž 12 kusů na výrobu domácích nanuků/zmrzlin aj. V hezkých pastelový... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
Tommy Hilfiger moderni seda vesticka original XS
Před 910 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodam stale krasnou sedou vesticku, velice pruzna, orginal znacky TOMMY HILFIGER, vel.XS, krasne sedi, hezka v kombinaci s kosili nebo i samostatne. Lehky zmolicek a za krkem lehce uspineno viz.foto. Nakouknete, prava kuze lodicky Tamaris i kosile vse u me v a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
MAX FACTOR kosmetika cena za vše co je na fotu
Před 425 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodáme nevyužitou kosmetiku, většina od značky MAX FACTOR, min. používanou, kleště na řasy 2 kusy, voda na odličení Avon - po expiraci, krém na ruce také, rtěnky 3 X značky MAX FACTOR viz. čísla a odstíny ve fotu, málo používány, PC jedné rtěnky byla okolo 300,--Kč, 1x rtěnka Miss Sporty, 1x Make-up te... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290
 Kč
Dunoon nej. anglické hrníčky z kostního porcelánu
Před 282 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám krásný, velice kvalitní hrníček ve znamení Raka, anglický porcelán značky DOON viz. foto, PC 774,--Kč za zlomek ceny. Obsah cca 250ml. Skvělý na každý den. Nejlepší anglické hrníčky z kostního porcelánu Dunoon Porcelánka Dunoon je rodinný podnik z anglického Staffordshiru, který vyrábí vysoce kvalitní kostní porcelán od roku 1974. Kostní porcelán se vyrábí na severu Anglie ve městě Stone pobl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
590
 Kč
Bellinda kvalitní pučochové dámské legíny S-36-40
Před 343 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám vysoce kvalitní punčochové dámské legíny Bellinda 80 DEN, vel. S-36-40, velice příjemné na těle, skvělé na každý den. Dámské punčochové legíny jsou velmi příjemné a vysoce elastické, černé barvy, vys... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
ANN CHRISTINE krásná černá halenka/peplum vel. XS
Před 683 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodam krasnou, moderni, černou, krajkovou halenku/peplum, znacky ANN CHRISTINE, vel. XS, pruzna, moc krasna na tele, skvělá jak do kanceláře do sáčka, tak na akce/párty aj. Nošení znát na zipu. Skvělá jak do sáčka do kanceláře, tak na Akce/párty aj. Nakouknete, spousta znpružná, znackovych krasnych vecicek a vzdy jedno posto... (více v detailu)
Hlavní město Praha
240
 Kč
IKEA 2 šálky s talířky bílý porcelán na espresso
Před 445 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám IKEA krásné hrníčky - šálky na Espresso i Ristretto aj. Cena za oba kusy i s talířky - komplet viz. foto. užívejte si její každodenní jednoduchost nebo ji okořeňte pomocí několika výraznějších doplňků. Vyrobené z živcového porcelánu, takže si zachová svou krásu rok za rokem.Předání kamarádkou dle domluvy Praha 5 nebo po platbě předem na účet Balíkovna 65,--Kč/Zásil... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120
 Kč
VERO MODA krásný černý kabát s velkou kapucí S
Před 306 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám velice moderní, krásný, jednoduchý sytě černý, teplákový kabát s velkou kapucí, značky VERO MODA, vel. S, krásně sedí na těle, pohodlné kapsy na ruce, skvělá velká kapuce, hezky i s páskem - pásek není součástí prodeje. Skvělý jak na denní nošení, tak do kanceláře aj. Žmolík má, šikovná slečna si poradí. PC vysoká, za zlomek ceny. Ideální na tohle počasí, není do mrazů. jen ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
340
 Kč
Fashion Jewelry krásné stříbrné nové náušnice
Před 326 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám krásné, velice moderní, nové stříbrné náušnice s kamínky, značky Fashion Jewelry krásné na jakoukoliv událost (kino, divadlo, akce, večírky i denní nošení) nové. Cena za kus v albu i ve zlatém provedení. Nakoukněte ke mě do alba, spousta moderních a značkových věciček v pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70
 Kč
2 kusy krásného moderního prostírání jakoby perleť
Před 925 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
prodám nové prostírání, omyvatelné, krásné perleťové slonová kost barvy, skvělé jak na oběd tak do šuplíků aj. Cena za oba kusy. Zásilkovna s balným 79,--Kč, Balíkovna 65,--Kč. Nakoukněte do alba, třeba se Vám n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Kásný tác ve tvru Vánočního stromečku na cokoliv
Před 315 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám Vánoční tác na cukroví, oříšky, zeleninu, bonbóny na cokoliv dle libosti. Krásný a moderní, materiál: plast, barva: Bílo-krémová. Krásně ozdobí stůl. Balíkovna 65,--Kč, Zásilkovna 79,--Kč.Na dobírku nezasílám, platba předem n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140
 Kč
SUBLEVEL moderní černá koženková bundičky vel. S
Před 583 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodam krasbou moderni cernou kozenkovou bundicku, znacky SUBLEVEL, vel.S, bundicka , nádherna na tele, moderní vzhled kuze, kapsy na ruce, uvnitr naprsni kapsicky na telefon, doklady aj., velice moderní styl. PC vysoka, za zlomek ceny. Vada - viz. foto loupání okolo lemu rukávu, zohledněno v ceně. Lze zapnout až ke krku, neprofoukne. Skvělá jak do kanceláře, tak na denní noseni. J... (více v detailu)
Hlavní město Praha
190
 Kč
ZARA luxusní moderní bundička na každý den vel. XS
Před 459 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodam nadhernou, moderni, parku/bundicku, znacky ZARA, vel. XS, nadherne sedi, moderni styl, libovolne stahnuti v pase-dela krasnou siluetu, kapsy na ruce. Zasilkovna s balnym 79,--Kč, Valíkovna 65,--Kč. Nakouknete, kabelka Victo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
MICHAEL KORS krásné větší zlaté moderní náušnice
Před 577 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám krásné zlaté náušnice značky MICHAEL KORS (MK) Nádherné a velice moderní na uších, výrazné, krásné jak na denní nošení, tak na Akce/párty. Zlatá bižuterie-kvalitní a uprostřed značka MK v nabídce také ve stříbrném provedení. Nakoukněte, spousta značkových věcicek a vždy jedno poštovné. Zá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
270
 Kč
Sametové krásné rukavice s chlupem okolo S - Uni
Před 342 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám krásné, moderní, sametově černé elegantní rukavice, lemované krásným chlupem, vel. sedí od S - UNI, jsou pružné a krásně přizpůsobí.Skvšlé na každý den, tak do divadla, kina a jiné společenské události.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní věci pro dům a zahradu