Izolační pás Ceresit

Izolační pás Ceresit
Před 27 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Izolační pás Ceresit CL 152 pro hydroizolaci koupelen apod. Zbylo ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč

Podobné inzeráty

kámen
kámen
Před 1 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám kámen, viz foto. Kostky ideální na vydláždění cesty, terasy, stavbu zí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Fasádní polyesteren 16.
Fasádní polyesteren 16.
Před 4 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodej fasádního polyesterenu velikost 16. Zbylo nám 17 balíků po zateplování.
Zlínský kraj
200
 Kč
Obklad 30-60x60cm
Obklad 30-60x60cm
Před 4 dny - Hlavní město Praha - VSE_ZA_ODVOZ
Hledám za odvoz jeden kus dlaždice libovolného vzoru (něco neutrálního bude ideální černá, bílá, šedivá, ale... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Zrcadlo Beurer Beauty - osvětlené kosmetické zrcadlo.
Zrcadlo Beurer Beauty - osvětlené kosmetické zrcadlo.
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nové, nerozbalené kosmetické zrcadlo Beurer Beauty BS 69. https://www.alza.cz/beurer-bs-69-d2123282.htm?evt=ac Ideální pro ženy, které chtějí precizní make-up nebo péči o pleť. ● Normální a 5x zvětšení pro detailní zobrazení ● LED osvětlení pro perfektní nasvícení ● Otáčivé zrcadlo s průměrem 17... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 199
 Kč
Teleskopický hliníkový žebřík/štafle - 2 x 8 příček / 5 m
Teleskopický hliníkový žebřík/štafle - 2 x 8 příček / 5 m
Před 4 dny - HYPERINZERCE
Teleskopický žebřík / štafle ze dvou dílů vhodný pro profesionální i domácí použití. Možnost použití jako štafle nebo opěrný žebřík. Je vyroben z lehké, ale vysoce kvalitní hliníkové slitiny. Bezpečný a spolehlivý, mezi příčkami je zajištěno nastavení, které zabrání zachycení prstů při vysouvání a zasouvání. Pogumovaný protiskluzový krok a pás tlumící nárazy mezi příčkami umožňuje bezproblémové použití. Výšku lze libovolně nastavit dle potřeby, automatické zajištění při každém posunu zajišťuje bezpečné používání. P... (více v detailu)
3 900
 Kč
Tvrdovoskový olej PNZ 2.5L
Tvrdovoskový olej PNZ 2.5L
Před 8 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám skvělý přírodní tvrdovoskový olej pro namáhané dřevěné podlahy. Idealní na chalupu apod. Levnější alternativa k OSMO výrobkům... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem rodinného domu se zahradou v obci Pavlíkov
Pronájem rodinného domu se zahradou v obci Pavlíkov
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem rodinného domu se zahradou v obci Pavlíkov. Jedná se o dvoupodlažní rodinný dům o dispozici 5+1. Dispozice domu je naprosto ideální pro rodinu i s třemi dětmi. V přízemí dům disponuje vstupní halou, obývacím pokojem, kuchyňským koutem s jídelnou, dvěma samostatnými pokoji a samostatnou toaletou. Do prvního patra vede kamenné schodiště z chodby domu, kde najdeme dvě další ložnice s terasou, menší koupelnu pouze s vanou a půdu. K domu náleží prostorná garáž s kůlnami, které jsou napojeny na dům. Součástí je i slunná, rovinná zahrada se vzrostlými stromy, která je situov... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Prodej rodinného domu 150 m2 v Pavlíkově, pozemek 792 m2
Prodej rodinného domu 150 m2 v Pavlíkově, pozemek 792 m2
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte prostorný rodinný dům v žádané lokalitě na pomezí křivoklátských lesů s dostatkem klidu, ale zároveň pár minut od okresního města? Nabízíme Vám tento RD v Městysi Pavlíkov o dispozici 5+1 a zahradou o velikosti 792 m². Dispozice domu je naprosto ideální pro rodinu s více dětmi. V přízemí dům disponuje vstupní halou, obývacím pokojem, kuchyňským koutem s jídelnou, dvěma samostatnými pokoji, koupelnou vhodnou k rekonstrukci a samostatnou toaletou. Do prvního nadzemního podlaží se dostanete po vnitřním kamenném schodišti z chodby domu, kde najdeme dvě další ložnice s terasou, druhou menší koupelnu pouze s vanou a půdu, která nabízí možnost rozšíření koupelny, nebo další pokoj. K domu náleží prostorná garáž s kůlnami, které jsou napojeny na dům. Součástí je i slunná, rovinná zahrada se vzrostlými stromy, která je situována směrem na jih. Nabízí dostatek klidu a prostoru pro Vaši rekreaci, nebo pěstování plodin,... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 490 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Izolační vata Isover
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Prodám izolační vatu Isover 1000-500-120mm s 50% slevou, tedy 100 Kč za m2
Neuvedeno
Nabízím materiál, dřevo, k zhotovení přístřešku
Nabízím materiál, dřevo, k zhotovení přístřešku
Před 7 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nabízím materiál, dřevo, pro zhotovení přístřešku nad vrata, dveře apod. Jedná se o 10ks nařezaných smrkových trámků, v profilu 10x10x5cm, v potřebných kusech a délkách, tj. od 88cm po 250cm a desku délky 3m pro snadnější montáž. K tomu jako střechu dvě OSB desky - nové, velikost; tl.2,5cm x šířka 67,5cm x délka... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 200
 Kč
Lepenka - modifikovaný pás - Vedasprint, Vedatect
Lepenka - modifikovaný pás - Vedasprint, Vedatect
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám Asfaltový SBS modifikovaný pás Vedasprint Mineral, Vedatect PYE G200 S4 Mineral. Vedatect PYE G200 S4 Mineral - 20ks Vedasprint Mineral - 10ks Cena: 1000,-/kus Nové, nepoužité Koupeno v roce 2024 Prodáváme z důvodu nerealizování stavby Možnost osobního odběru: Brno a okolí, Břeclav a okolí Původní cena: 1600,-/kus Používá se jako spodní... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Prodám fazádní izolační vatu Rockwool
Prodám fazádní izolační vatu Rockwool
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám fazádní izolační vatu Rockwool Frontrock Plus 160mm 14 balí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Exklusivně nabízíme bytovou jednotku 4+kk v novostavbě se zahradou v obci Jizerní Vtelno.
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Dovolujeme si vám nabídnout byt v jedinečné moderní novostavbě v klidné a vyhledávané oblasti nově vzniklé rezidenční zástavby na okraji obce Jizerní Vtelno. Bytová jednotka o výměře 98 m2 se nachází v klidné části Jizerního Vtelna, jen pár minut od centra Mladé Boleslavi. Stojí na prostorném pozemku se zahradou 337 m2 a nabízí ideální místo pro ty, kteří hledají spojení moderního bydlení s klidným prostředím s dostatkem prostoru pro rodinu a vysokým standardem provedení. Tato jednopodlažní část novostavby zahrnuje tři ložnice, dvě koupelny a kuchyni s prostorným obývacím prostorem, který vytváří ideální místo pro rodinné večeře a setkávání s přáteli. Velká terasa s výhledem do zahrady je skvělým místem pro relaxaci a grilování během letních dní. Koncept je založen na otevřeném a světlém prostoru zajištěném sk... (více v detailu)
8 750 000
 Kč
Bar
Bar
Před 10 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Dřevěný bar ideální pro svatby. Délka cca 5 metrů. Broušený, lakovaný. Vrchní dřevotřísková deska b... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Prodám Cemix 2260 DIFU 25kg lepicí, stěrková hmota
Prodám Cemix 2260 DIFU 25kg lepicí, stěrková hmota
Před 10 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Speciální lepicí a stěrková hmota, ideální na difuzně otevřené konstrukce. Hmotou lze lepit tepelně izolační desky z dřevité a minerální vlny a jiné prodyšné materiály pouze na savé prodyšné st... (více v detailu)
Středočeský kraj
800
 Kč
VELKÝ ocelový rošt ocelové rošty, DOPRAVA MOŽNÁ
VELKÝ ocelový rošt ocelové rošty, DOPRAVA MOŽNÁ
Před 11 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Na prodej VELKÉ ocelové rošty. Rozměr 248 x 75, ideální jako pojezdový rošt pro zpevnění pozemku, podlaha do patra, stěny kóje apod. Prodám za cenu 1990 Kč za 1 kus. Možno více kusů (konkrétní množství na dotaz, něco je už prodané). Umím zařídit levnou dopravu Praha okolí. SMS NE, jen volat nebo nejlépe email.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 990
 Kč
Prodej bytu 2+kk 52,9 m2, Hnězdenská, Praha
Prodej bytu 2+kk 52,9 m2, Hnězdenská, Praha
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+kk v atraktivní lokalitě pražské Tróje, na ulici Hnězdenská. Byt o užitné ploše 53 m² se nachází v 5. patře s výtahem, a jeho celková plocha, včetně balkonu, garážového stání a sklepa, činí 70 m². Po vstupu do bytu vás přivítá prostorná chodba (5,2 m²) s vestavěnou šatní skříní na míru. Po levé straně je koupelna (4,2 m²) vybavená vanou se sprchou a skleněnou zástěnou, umyvadlem, toaletou a místem na pračku a sušičku. Chodba ve tvaru L vás zavede do slunného obývacího pokoje s kuchyňským koutem (20,2 m²), odkud je přístup na prostornou lodžii (3,1 m²) s krásným výhledem na zalesněnou část Prahy. Byt dále nabízí útulnou ložnici (14,9 m²) s vestavěnou šatní skříní. Kuchyňská linka je vybavena moderními vestavěnými spotřebiči, včetně indukční varné desky, trouby a mikrovlnné trouby. Podlahy v obytných místnostech a na chodbě jsou laminátové, plovoucí, zatímco v ostatních částech bytu je dlažba. Plastová okna s dvojskly jsou opatřena látkovými vnitřními... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 299 000
 Kč
Aasfaltové pásy
Aasfaltové pásy
Před 15 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízím všechny druhy izolačních lepenek Glastek 40 minerál speciál Vedasprint minerál PYE 180 Sklodek... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Izolační vata, lambda 0,033.
Izolační vata, lambda 0,033.
Před 15 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Minerální zateplovací vata Rotaflex super KP03. 100mm v bal.6,24m2, 150mm v bal.4,08m2, 180mm v bal.3,36 m2. Cena za balení 750,-Kč. Vata je nová vyrobená 2024, má výborné tepelně izolační a protihlukové vlastnosti, je tužší a používá se do stěn a stropů dřev... (více v detailu)
Ústecký kraj
750
 Kč
Aku kompresor PAK 20-Li B2 a pumpa PALP 20-Li B2
Aku kompresor PAK 20-Li B2 a pumpa PALP 20-Li B2
Před 15 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
PARKSIDE Aku kompresor PAK 20-Li B2 a pumpa PALP 20-Li B2 nové, original zabalené, nepoužité, zapečetěný obal, verze bez akumulátoru a nabíječky. V obchodě stojí 900Kč. Dva samostatné přístroje vhodné pro běžné použití. Kompresor je vhodný tam, kde je zapotřebí vzduchu s vysokým tlakem (duše, míče apod.). Pumpa zase ideální pro nafukování duše, míče, nafukovací matrace, bazénku, člunu apod. Příslušenství: 10dílná sada adaptérů a trysek pro všechna běžná použití. Kompatibilní s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
Dubové MAXI XXXL fošny - desky na stůl
Dubové MAXI XXXL fošny - desky na stůl
Před 15 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den. Prodám několik MAXI velkých dubových fošen. Desky jsou vzduchosuché, určené na výrobu především stolů z jednoho kusu- one top desk. Rozměry: šířka 85-100 délka 220-420cm tlousťka 6-11cm výběr cca ze 60ks Možné použít na kuchyňské linky, venkovn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
137ks - Injektovaná kotva - 14 x 270 mm
137ks - Injektovaná kotva - 14 x 270 mm
Dostali jsme je od známého, ale nevyužili je. Spiral Anksys SA je základní typ injektované kotvy určené k upevnění tepelně izolačních desek z expandovaného nebo extrudovaného polystyrenu (EPS/XPS), polyuretanu (PUR), polyiso... (více v detailu)
2 700
 Kč
Mobilní perforovaný stojan na nářadí
Mobilní perforovaný stojan na nářadí
Před 21 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám praktický mobilní stojan na nářadí s perforovaným panelem o rozměrech 106x148 cm. Ideální do dílny nebo garáže pro přehledné uspořádání nářadí. Sto... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 200
 Kč
Mobilní perforovaný stojan na nářadí - 2ks
Mobilní perforovaný stojan na nářadí - 2ks
Před 21 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám oboustranný praktický mobilní stojan na nářadí s perforovaným panelem o celkových rozměrech 106x162 cm(bez koleček). Ideální do dílny nebo garáže pro přehledné uspořádání nář... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 000
 Kč
Kaučuková izolace 19mm 10m2
Kaučuková izolace 19mm 10m2
Před 21 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám samolepící kaučukovou izolaci tloušťka 19mm s Al polepem. Nová role, zbylo z izolace VZT potrubí. Možno použít např na izolaci obyt. auta apod. Původ PL Na prodej mám 2 role. Osobní předání. Hořice a okolí. Volat po 18.hodině Technické údaje: Tloušťka: 19 mm Hmotnost 1 m2: 1,1 kg Hustota: 50-60 kg/m3 Absorpce vody: maximálně 0,1% Teplotní rozsah: -50 °C až 85 °C Splňuje normu ISO3795 Akustická izolace: ~ 40 dB ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Nářadí a stavebnictví