Sestava polic

Před 406 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím sestavu polic, moderní design, lakované, možné různě kombinovat. Nepoškozené,jako nové. Ozdobí jak obý... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč

Podobné inzeráty

Rohová sestava polic
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám rohovou sestavu polic, velmi zachovalá, téměř nová.
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Policová sestava IKEA
PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! Prodám klasickou sestavu IKEA bílých 3 policových dílů, 1 včetně černých dvířek. Perfektní neopotřebovaný stav. Při koupi celé sestavy (3 policové díly, 1 včetně dvířek) c... (více v detailu)
3 200
 Kč
Prodám ratanový rohový stojan / police
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám ratanový rohový stojan / police, bezvadný stav můžu dovést v ceně: LT,UL,TP,DC,CL,MB,ME,KL,RA,LN,CV,MO
Ústecký kraj
499
 Kč
Vyřezávaná sestava (4 kusy nábytku)
Před 2 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Celodřěvěná vyrězávaná sestava ve velmi pěkném stavu. Sestava se skládá ze 4kusů nábytku- - 1.vyřezávaná zdobená stěna - 4 ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 200
 Kč
ART DECO KAMENINOVÁ SESTAVA LONGWY FRANCIE
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám nádhernou modernistickou kameninovou sestavu art deco s dekorem Carmen bleu (1x mísa, 1x polévková mísa, 2 x nástolec a 1x omáčník) vyrobenou významnou francouzskou porcelánkou Longwy. Stáří přibližně 100 let, stav velmi pěkný, viz foto, ucha ručně dekorovaná, viz foto. Cena je za celou sestavu celkem 1990 Kč. Rozměry:... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 990
 Kč
Sestava ikea polic na stěnu
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám sestavu Ikea polic včetně kování k uchycení na stěnu Rozměr Police... (více v detailu)
Pardubický kraj
500
 Kč
Prodám zakázkovou nábytkovou sestavu - Obývací pokoj
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme zakázkovou nábytkovou sestavu - viz foto - z obývacího pokoje. Rozměry uvedeny ve fotografiích. Celková délka 270 cm, celková výška 210 cm. Jedná se o zakázkovou výrobu ze stolařské firmy, stáří 9 let, stav výborný. Dekor světlá hruška planá + dv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 000
 Kč
IKEA nástěnné police LACK se skrytým kováním
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nevyužité police. Menší a větší, stejný styl. Nástěnné police, jednoduchý design, téměř neviditelné ukotvení. Díky skrytému kování police působí dojmem, jako by byla součástí zdi. Navíc nemusíte kupovat kon... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Krásná sestava skříní lakovaných
Před 12 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Krásná zachovalá sestava skříní do obýváku, jídelny, pracovny nebo dílny. 3 samostatné skříňky na nožičkách výšky 12 cm (zleva doprava dle první fotografie): Dvoukřídlá skříň (vlevo): 105 x 45 x 130 cm, uvnitř police Skříňka s barem (uprostřed): 145 x 45 x 130 cm, bar š. 45 cm, spodní sk... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 200
 Kč
3 police
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám 3 masivní police, délka jedné police (dřevěné) je 120 a šířka 4 cm a hloubka... (více v detailu)
Olomoucký kraj
600
 Kč
Sestava polic + PC stůl
Před 19 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám sestavu polic + PC stůl 2 samostatné police spojené odnimatelnými policemi (lze použít jako 2 samostatné police). Police lze upevnit ke zdi. Rozměr ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 999
 Kč
Cena k jednání: Sada designových nástěnných polic
Před 19 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Sada designových ocelových nástěnných polic, prášková antracit úprava. Police nejsou kupované v žádném obchodě, byly dělané na míru. celkem: 6 ks rozměry: 3x 30 cm v/30 cm š/27... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Stříbrná stylová sestava váz a svícnů s vytlačeným vzorem
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Rok stará sestava moderních keramických váz a svícnů bez poškození a rýh. Rozměry: velká váza v-64 c... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
3x háčkovaný motýl, háčkovaní motýli motýlci retro - SLEVA
Před 20 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
3x háčkovaný motýl, háčkovaní motýli motýlci - hand made handmade retro. Krásní noví háčkovaní motýlci, starožitný design, starožitnost, vintage vzhled a styl. Rozměr 8cm. Vhodné jako samotná dekorace, na ozdobu např. přání, ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
10
 Kč
ART DECO KAMENINOVÁ SESTAVA LONGWY FRANCIE
Před 21 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám nádhernou modernistickou kameninovou sestavu art deco s dekorem Carmen bleu (1x mísa, 1x polévková mísa, 2 x nástolec a 1x omáčník) vyrobenou významnou francouzskou porcelánkou Longwy. Stáří přibližně 100 let, stav velmi pěkný, viz foto, ucha ručně dekorovaná, viz foto. Cena je za celou sestavu celkem 1990 Kč. Rozměry: ... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 990
 Kč
PAX šatní skříň - bílá sestava ve výborném stavu
Před 22 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám IKEA PAX šatní skříně - bílá sestava ve výborném stavu Nabízím k prodeji sestavu šatních skříní IKEA PAX v bílém provedení. Skříně byly používány cca 3 roky a jsou ve velmi dobrém stavu. V rohové části je v pravém dolním rohu lehce protlačená zadní deska, což lze snadno opravit po odsunutí od zdi. Sestava obsahuje: PAX Rám skříně, bílá, 100x58x236 cm - 2x PAX Rám skříně, bílá, 50x58x236 cm - 3x PAX Přídavný rohový díl se 4 policemi, bílá, 53x58x236 cm - 1x KOMPLEMENT: Pant... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Dílenský ponk - sestava 240cm KLASIK II - VÍCE DRUHŮ
Před 28 dny - HYPERINZERCE
Dílenský ponk - sestava 240cm KLASIK II (6-dílná sada) Dílenský set (dílenský ponk) je vhodný do domácích podmínek pro každého kutila. Nabízí perfektní poměr cena/kvalita/zpracování. Díky modernímu vzhledu bude ozdobou každé domácí garáže či dílny. Jedná se kompletní dílenskou sestavu, která nabízí vše co by správný kutil m... (více v detailu)
22 990
 Kč
Dílenský ponk - sestava 120cm KLASIK I (3-dílná sada)
Před 28 dny - HYPERINZERCE
Dílenský ponk - sestava 120cm KLASIK I (3-dílná sada) Dílenský set (dílenský ponk) je vhodný do domácích podmínek pro každého kutila. Nabízí perfektní poměr cena/kvalita/zpracování. Díky modernímu vzhledu bude ozdobou každé domácí garáže či dílny. Jedná se kompletní dílenskou sestavu, která nabízí vše co by správný kutil měl mít! Tato cenově dostupná dílenská sestava se skládá: 1x pracovní stůl o rozměrech: cca120x60x85(V) cm, velmi odolná dřevěná deska o síle 28mm, která je lepená z kvalitního bukového dřeva. Každý stůl obsahuje dvě prostorné zásuvky a dvě uzamykatelné skříňky. Výškově nastavitelné nohy zajišťují stabilní stojan a pohodlnou práci na pracovním stole. Kovové tělo se kromě moderního designu vyznačuje také odolností proti poškrábání a vlhkosti. 1x horní skříň na nářadí: která má rozměry cca 120 x 19 x 60 (V) cm a váží pouhých 10 kg. Skříň se skládá ze tří prvků (celkem 120 cm): dvou velkých uzamykatelných dílů skříně a otevřené přihrádky (každý cca 40... (více v detailu)
12 990
 Kč
Dílenský ponk - sestava 240cm KLASIK III LITE (7-dílná sada)
Před 28 dny - HYPERINZERCE
Dílenský set (dílenský ponk) je vhodný do domácích podmínek pro každého kutila. Nabízí perfektní poměr cena/kvalita/zpracování. Díky modernímu vzhledu bude ozdobou každé domácí garáže či dílny. Jedná se kompletní dílenskou sestavu, která nabízí vše co by správný kutil měl mít! Tato cenově dostupná dílenská sestava se skládá: 2x pracovní stůl o rozměrech: cca120x60x85(V) cm, velmi odolná dřevěná deska o síle 28mm, která je lepená z kvalitního bukového dřeva. Každý stůl má prostornou zásuvku a dvě skříňové části, z nichž jedna je uzamykatelná a druhá skříňová část je vybavena policí. Výškově nastavitelné nohy zajišťují stabilní stojan a pohodlnou práci na pracovním stole. Kovové tělo se kromě moderního designu vyznačuje také odolností proti poškrábání a vlhkosti. 1x skříň na nářadí: která má rozměrycca 42 x 19 x 60 (V) cm a váží pouhých 6 kg. Celkově tato skříň pojme až 30 kg – dost na mnoho nářadí. Zadní stěnu skříně tvoří euro děrovaná stěna, na kterou lze umístit háčky pro zav... (více v detailu)
19 990
 Kč
Policová sestava se skleněnými dvířky
Před 35 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ikea - Bestä - policová sestava se skleněnými dvířky, bílá, 120x42x38 cm, a 60x42x38 ve dobrém stavu, drob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Krásná sestava skříní světlé lakované
Před 45 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Krásná zachovalá sestava skříní do obýváku, jídelny, pracovny nebo dílny. 3 samostatné skříňky na nožičkách výšky 12 cm (zleva doprava dle první fotografie): Dvoukřídlá skříň (vlevo): 105 x 45 x 130 cm, uvnitř police Skříňka s barem (uprostřed): ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 200
 Kč
Dílenský ponk - sestava 120cm KLASIK I
Před 57 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Dílenský ponk - sestava 120cm KLASIK I (3-dílná sada) Dílenský set (dílenský ponk) je vhodný do domácích podmínek pro každého kutila. Nabízí perfektní poměr cena/kvalita/zpracování. Díky modernímu vzhledu bude ozdobou každé domácí garáže či dílny. Jedná se kompletní dílenskou sestavu, která nabízí vše co by správný ku... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 990
 Kč
Retro zrcadlo s policemi 80. léta Ikea
Před 75 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodávám stylové retro zrcadlo s policemi, výroba 80. léta IKEA, masivní kovový rám opatřený černou barvou, tři police kov černé sklo, ve spodní části věšáky, velikost cca 100 x 30 cm. Původní, zachovalý stav, zrcadlo není slepé, skla v policích bez vad. Cena 800,-K... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Dílenský ponk - sestava 240cm KLASIK II
Před 75 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Dílenský ponk - sestava 240cm KLASIK II (6-dílná sada) Dílenský set (dílenský ponk) je vhodný do domácích podmínek pro každého kutila. Nabízí perfektní poměr cena/kvalita/zpracování. Díky modernímu vzhledu bude ozdobou každé domácí garáže či dílny. Jedná se kompletní dílenskou sestavu, která nabízí vše co by správný kutil ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
22 990
 Kč
Dílenský ponk - sestava 160cm KLASIK (3-dílná sada
Před 75 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Dílenský ponk - sestava 160cm KLASIK (3-dílná sada) Dílenský set (dílenský ponk) je vhodný do domácích podmínek pro každého kutila. Nabízí perfektní poměr cena/kvalita/zpracování. Díky modernímu vzhledu bude ozdobou každé domácí garáže či dílny. Jedná se kompletní dílenskou se... (více v detailu)
Kraj Vysočina
17 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Doplňky a dekorace