Dětská přístavná postýlka Lionelo Timon Grey

Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám minimálně používanou cestovní dětskou postýlku Lionelo Timon Grey s matrací Fiki Miki. Osobní předání v Olomouci. P.C.: 4.149,- Kč v záruce do 8/2024 odkaz: https://cz.lionelo.com/lionelo-timon-graphite-pristavna-postylka Video: https://www.youtube.com/watch?v=JrQYIFGvC9c Multifunkční: přistýlka, dětská postýlka a cestovní postýlka. Šestistupňové nastavení výšky umožňuje připevnění k jakémukoli typu postele. Stabilní upevnění Speciální bezpečnostní popruhy zajišťují bezpečné připevnění postýlky Timon k posteli rodiče. Připevnění je velmi jednoduché a bezpečné. Čtyři kolečka přistýlky lionelo Timon jsou vybavena aretací. Přistýlku lze volně a snadno přemisťovat po místnosti a umístit na zvolené místo. Kolečka lze uzamknout. Nastavení výšky má speciální zámek, který zabraňuje automatickému posunu postýlky směrem dolů. Pohodlí a styl Dětská postýlka má zaoblený tvar, díky kterému se dítě cítí bezpečně a pohodlně. Vnitřek je polstrovaný prošívaným, měkkým materiálem, který d... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 500
 Kč

Podobné inzeráty

Pristavna postylka
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodame dětskou postýlku po dvou dětech, používaná jako postylka v obyvaku ne k posteli, proto nemáme úchyty, avsak k posteli jde samozrejme dat. Nižší strana jde odendat a postylka jde celko... (více v detailu)
Kraj Vysočina
500
 Kč
Přístavná postýlka CAM
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Vhodná pro děti od narození do 9kg, možnost nastavení výšky do několika poloh, jedna strana lze rozepnou a připevnit k posteli (nevyužíváno), součástí jsou ko... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000
 Kč
Kinderkraft Select Neste Air Dětská polohovatelná postýlka -
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám postýlku Kinderkraft Select Neste Air. Postýlka používaná necelých 5 měsíců. Zakoupená 28/2 2024 - ješte v záruce. Osobní odběr Praha 6. Níže text z internetového obchodu: Postýlka Neste Up není jen klasická přistýlka k posteli - jedná se o multifunkční produkt Ddětská postýlka NESTE AIR je neobvyklá postýlka k lůžku rodiče, funguje také jako samostatná dětská postýlka a může také nahradit cestovní postýlku na výletech. NESTE AIR je určena pro rodiče, kteří hledají multifunkční přistýlku, která zajišťuje dostatečný průtok vzduchu. Boční stěny Neste AIR mají síťovinu, která umožňuje vynikající proudění vzduchu i v horkých dnech. Tato multifunkční přistýlka má až 5, výškových úrovní a navíc můžete nastavit úhel sklonu matrace na 2 úrovních to je zvláště užitečné v době, kdy má dítě rýmu nebo zvrací. Stačí mírně, zvednout matraci, čímž zvednete trup dítěte, aby se mu snadněji dýchalo. NESTE AIR má rozevírací bočnici, dík... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 300
 Kč
Cestovní dětská postýlka
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Postýlka 4Baby Vegas Continental umožňuje polohování výšky dna. Součástí postýlky je matrace a taška na přenášení. Složenou post... (více v detailu)
Olomoucký kraj
900
 Kč
dětská postýlka tři výšky lehnutí, zvedací bočnice
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
prodám dětskou postýlku 124x66cm a výška horní části bočnice 103cm, bočnice mají plastové kryty proti okousání dítětem, má tři výšky lehnutí dítěte od miminka nahoře, až po dítě do cca 2-3 let, foceno v nejnižší poloze, zvedac... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
595
 Kč
Cestovní postýlka Lionelo
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Cestovní postýlka - pro děti, s přebalovacím pultem, polohovací, s matrací, nosnost 15 kg, na kolečkách, hranatá, s úložným prostorem, s cestovní taš... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 500
 Kč
Dětská postýlka zn. Tomi
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dětskou postýlku značky Tomi s motivem medvídka v bílé barvě. Rozměr postýlky je 120 x 60 cm. + peřinka s polštářkem Naturtex + nepropustný chránič matrace Rošt je možné nastavit do 3 různých výškovýc... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Prodám přebalovací pult, dětskou postýlku
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Přebalovací pult - s úložným prostorem (6 přihrádek) - schůdky k pultu můžete použít jako takovou prolízačku. Využívala jsem v těhotenství, když jsem nechtěla první dítě neustále zvedat tak si na pult vylezlo samo. - rozměry: Š – 85 cm, V – 88cm (po hrany 98cm), H – 75cm Postýlka - polohovaný rošt s větráním (3 úrovně), možnost nastav... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Dětská bílá postýlka
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dětskou bílou postýlku IKEA. Poslední 2 fotky ukazují vady (trochu p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Dětská postýlka
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám dětskou postýlku v hezkém stavu po jednom dítěti. Postýlka je rozložená
Liberecký kraj
200
 Kč
Dětská postýlka Scarlett
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Dětská postýlka Scarlett - po dvou dětech vč.matrace - s kokosovým vláknem z obou stran. Možnost nastavit výšku ve třech pozicích, dvě tyčky z ohrádky lze vyndat, dítě tak ve vyšším věku ... (více v detailu)
Liberecký kraj
499
 Kč
Dětská postýlka
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám dvě dětské postýlky včetně matračky, polštářku a peřinky. Cena je uvedená za jednu postýlku
Zlínský kraj
2 350
 Kč
Dětská postýlka dřevěná 120x60cm
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dřevěnou dětskou postýlku 120x60cm včetně roštu. Ve velmi pěkném stavu. Viz foto. Nepoužitá, pouze... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Dětská postýlka
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám dětskou postýlku
Olomoucký kraj
700
 Kč
Cestovní postýlka
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Lehká (5kg) cestovní postýlka se 2 úrovněmi spaní. Vyšší patro se jednoduše navěsí na postel a má rozměry od 80 x 60 cm. Rozměr dolního patra je 118 x 81 cm. Velký vstup ze strany se zipem umožňuje bezpečný přístup do postýl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 300
 Kč
Dětská postýlka
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Dětská postýlka s molitanovou matrací.
Liberecký kraj
500
 Kč
Dětská postýlka
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Starší dětská postýlka s molitanovou matrací
Liberecký kraj
400
 Kč
Dětská postýlka LEMBERK 140x70
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám kvalitní postýlku české výroby, včetně matrace Ahorn a prostěradla. Jsem druhý majitel, ale postýlka je stále v pěkném stavu, jen rohy má místy poškrábané. U nás byla několik let u babičky pro příležitostné přespání. Jedinou vadou je, že původní majitel ztratil výplně používané při nejnižší úrovni roštu. Měla jsem je poptané u výrobce, který tyto postýlky stále vyrábí, ale nakonec jsme je nahradili překližkou a nedokoupili je. Barva odpovídá spíše poslednímu fotu, foťák ji zesvětlil. Postýlka je nyní k vyzvednutí ve Víru na Vysočině. Pokud na ni nespěcháte, dá se dovézt do Brna či Prahy a vyzvednout tam. Cena nové postýlky bez matrace u výrobce je aktuálně 9500,- Popis: Tyto postýlky mají několik funkcí a proto pokud máte alespoň kousek prostoru jsou tyto velké postýlky nejlepší volbou. V prvé řadě Vám od narození miminka budou složit jako postýlka s několika polohami roštu a i jako přebalovací pult pro první měsíce nežli bude Vaše miminko schopné si v postýlce sednout. Také u ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 600
 Kč
Malá dětská postýlka s posuvnou bočnicí 90x40cm
Hezký použitý stav. Postýlka má výšku běžné postele a lze ji pevně přivázat k posteli rodiče. Bočnici lze otevírat a zavírat, i když je postýl... (více v detailu)
500
 Kč
Postýlka dětská
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám dětskou postýlku. Postýlka je na kolečkách, nastavení výšky, poloha i se sklonem, matrace.
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
dětská postýlka
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím pěknou a praktickou dětskou postýlku z masivu smrk. Používáno pár let. Povrch je pouze lehce zašlý - ideálně k renovaci či přelakování. Jinak je vše OK, funkční. Jedna bočnice je sundávací - je možné tedy ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Zdarma
 Kč
Dětská postýlka s matrací
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dětskou postýlku s matrací, 3 možné nastavení výšky a 2 vynda... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Prodám dětskou postýlku s kokosovou matrací, dekou a povleč.
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dětskou dřevěnou postýlku v dobrém stavu Postýlka je s matrací (60 x 120 cm), nepromokavým potahem, dekou a 4 sadami povlečení. Dvě různá nastavení výšky roštu. Na fotogra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 300
 Kč
Dětská postýlka + příslušenství
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dětskou postýlku s příslušenstvím: postýlka (120x60), matrace, chránič matrace, polštář, peři... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Postylka pro miminka i s kvalitní matrací
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme postýlku po jednom dítěti v perfektním stavu. Rozměr 60×120. Postylka má dvě polohy. Dekor dub. Součástí je kvalitní matrace. Pod... (více v detailu)
Středočeský kraj
990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Nábytek