Ikonický plakát

Před 321 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
100 % stav, pod omyvatelnou folií, lehké na zavěšení, stačí na malinké twenty háčky. Hodně známý plakát.
Hlavní město Praha
500
 Kč

Podobné inzeráty

Záclony
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím dva kusy záclon s různým způsobem zavěšení, šířka u obou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Teleskopický stojan
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Teleskopický stojan na oblečená vhodný do skříně, šatny. Nové, nepoužito, v původní krabici. Lehká insta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 100
 Kč
WC sedátko se snadným zavíráním Wenko, 44,5 x 37 cm
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Na prodej WC sedátko se snadným zavíráním Wenko, 44,5 x 37 cm, je nové, nerozbalené. Geometrické tvary, veselé barvy a vzory, které vám zpříjemní i běžné posezení na toaletě. Preferujete-li originální doplňky, které dodají vaší domácnosti jedinečný šmrnc, jste na správném místě. Specialista na kuchyňské a koupelnové pomůcky v... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
levná lednice 85cm + mrazák Bosch
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
levná značková lednice Bosch o výšce 85cm a šířce 55 cm, o velkém vnitřním objemu 100 litrů. Kombinované provedení s mrazákem, velký šuplík na zeleninu, hodně prostoru. Kvalitní lednice, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Žaluzie
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám žaluzie s kompletním příslušenstvím ( šroubky, držáčky stahovací šňůry, apod.), prostě se vším všudy - akorát stačí namontovat na okno. Rozměry : 1. FOTO - koupelna - 70 cm šířka a 70 cm výška 2. a 3. a 4. FOTO - 2x dětský pokoj ( tzn. dvě okna, dva pokoje - rozměry obou oken v dětských pokojích jsou stejné ) - větší sklo : 100 cm šířka a 140 cm výška, menší sklo :... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Vliesová tapeta bílá cihla, stříbrné vlnky, zdarma kámen
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nová vliesová tapeta bílá cihla délka celkem 8,60m ,šíře 0,53 m. Vícekrát přetíratelná. Přemostí trhliny v podkladu, tvarově stálá Prodyšná a lehce omyvatelná. Bezezbytku odstranitelná za sucha.Zpomaluje šíření ohně. Bílo-stříbrná vliesová tapeta-2... (více v detailu)
Plzeňský kraj
240
 Kč
Spolehlivý znecitlivující krém Goosica 79,9% Nova cena:
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Zn.Goosica, vylepšená sestra TKTX mastičky, se 79,9% sílou, která zvyšuje procentuelně Váš práh bolesti, docela známá a často využívaná jako nástupce mých nabízených o něco slabších 56% TKTX. Použití stejné, v oblasti kosmetických úprav kůže - tetování atd. Anestetický krém/mast, který zajistí zvýšení Vašeho prahu bolesti během aplikace tetování či jiného zkrášlování vašeho těla např. piercing, microblading - permanentní makeup, ale i laserové odstr. tetování apod. Nová prodejní cena: 249,- Kč/ks á 10g Do jedné hodiny po aplikaci pod strečovou fólií připraví vaší kůži na bolest, která skoro nebude...dle výšky Vašeho prahu bolesti. Doporučení : naneste ještě jednou v průběhu tetovacího procesu - nejlépe po pár základních linkách provedených tatérem. Otevřená, porušená kůže tak PŘIJME ještě vice jednotlivých složek lokálního anestetika, pak už budete cítit pouze lehké brnění a bolest skoro žádnou, jen menší 15 min. Tatér ji může nanést, ale při další aplikaci musí místo opět očist... (více v detailu)
Liberecký kraj
249
 Kč
menší vázy
Před 11 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
drobnější nedostatky výška 18 cm, lehce škrábnuté dno, hojný brus, průměr 12 cm 1299 kč výška 16,5 cm, průměr 12 cm, hodně poškrábané dno, byla vystavovaná 1199 Kč výška 20 cm, průměr 11 cm, poškrábané dno, je potřeba ji vymýt od prachu než pošlu, drobné oťuky na dně v obrazci 299 Kč malá vazicka méně než 10 cm 149 kč stopy vodního kamene,na spodku škrábance, výška 25 cm, pár bublin ve skle 399 výška 26 cm, stopy vodního... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Logitech 960
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Používané v době covidu, pak nahrazeny bezdrátovými a jinak jenom ve skříni. Plně funkční ale potrhané molitany, dají se objednat nové z Aliexpresu. Odeslání přes Zásilkovnu, nebo osobně v pracovní dny Holešovice Billa Jankovcova. SOUPRAVA SE SKVĚLÝM ZVUKEM VYVINUTÁ PRO CELODENNÍ POHODLÍ Pro obchodní zástupce, kteří tráví hodně času na telefonu – a mezi hovory rádi poslouchají hudbu. Souprava 960 je ihned připravena k použití: stačí ji připojit k počítači PC nebo Mac pomocí konektoru USB-A. Vychutnejte si vylepšený digitální zvuk a mikrofon s potlačením šumu, který filtruje zvuky okolí pro srozumitelnější konverzace. Nastavitelný mikrofon lze odklopit stranou, když jej nepoužíváte. Souprava se vyznačuje stylovým usazením na hlavě a ultrajemnými náušníky pro pohodlné nošení. POČÍTAČOVÁ NÁHLAVNÍ SOUPRAVA USB Ideální firemní náhlavní souprava pro hlasové hovory, Skype, webináře a další. Její kabel o délce 240cm (7,87 ft) vám poskytne přesně takovou míru volnosti, abyste se během... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Obraz mapa světa
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
94x63x1 cm. Šířka rámu 2cm. Kopie perokresby, lehce barvené, omyvatelný povrch, rám plastový. Lehké.
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Vliesová tapeta bílá cihla, stříbrné vlnky, zdarma kámen
Před 19 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nová vliesová tapeta bílá cihla délka celkem 8,60m ,šíře 0,53 m. Vícekrát přetíratelná. Přemostí trhliny v podkladu, tvarově stálá Prodyšná a lehce omyvatelná. Bezezbytku odstranitelná za sucha.Zpomaluje šíření ohně. Bílo-stříbrná vliesová tapeta-2 ks zbytky,každý má rozměr š.54x ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
220
 Kč
COSING Židlička buková
Před 19 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám rozkládací dětskou dřevěnou židličku značky Cosing. Židle byla používaná krátkodobě, je ve velice pěkném stavu. Stoleček není poškozený. Omyvatelný potah má v horní části malinkou prasklinu ve sváru, jinak je nepoškozený. Lze využívat jako vysokou židličku nebo po rozložení vznikne samostatná židlička se stolečkem. Vyrobena z masivního bukového dřeva. Měkká vložka s veselými obrázky je vyrobena z PVC a je omyvatelná. Součástí židličk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
800
 Kč
Ovčí věci chcu mět všeci :D já prodávám kožešiny
Před 21 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kožešiny z ovečky, pravá ovčí kožešina, kožešiny beru přímo od chovatele, krásné vyčiněné, nelínají, jsou nové, lidé berou hodně na sedačky, na zem, před krby, pro miláčky, do kočárků, na focení, krásný dárek, údržba pokud vyloženě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 150
 Kč
Dětský věšák na zeď TUŽKA
Před 32 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Věšák do dětského pokoje ve tvaru tužky, dřevěný, délka cca 100 cm. Nepoužitý, jen skladovaný. Dře... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Solná aromalampa přírodní
Před 37 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Himalájská sůl patří mezi nejčistší soli a je známá pro své blahodárné účinky. Solné krystaly: * mají pozitivní účinky na dýchací cesty, oběhový systém * zlepšují imunitu organismu * jsou doporučovány při různých alergiích, respiračních problémech a nemocích krevního oběhu * díky svým krásným a bohatým barvám se používají v terapii s barvami (chromoter... (více v detailu)
Hlavní město Praha
260
 Kč
Primabag Sedací vak Sovy, vel. L 100 x 85cm
Před 64 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám krásný sedací vak od známé české firmy Primabag, vzor Sovy, rozměry dle výrobce: 100 x 85 cm, tedy velikost L, objem 330L, Obal vaku z polyesterových vláken (PES) je velmi příjemný na dotek. Výhodou materiálu je jednoduchá údržba a čištění. Vně... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč
Slon velký- zřejmě z korku?!
Před 68 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Lehký a velký, materiál opravdu nevím, odhaduji Korek. Má jednu nožku malinko nalomenou- není nic hrozného-,viz foto.
Ústecký kraj
230
 Kč
2x zarámovaný plakát - stromy
Před 81 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Lehké, stačí pověsit na twenty háčky, pod omyvatelnou folií, zakoupeno v designovém obchodě. Cena za kus 500 Kč.
Hlavní město Praha
500
 Kč
VELKÁ HOUPACÍ SÍŤ ZAHRADNÍ S ROŠTEM 200 X 100 cm
Před 83 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Barva: šedá; materiál: bavlna, polyester maximální zatížení: 200 kg délka dřevěného roštu: 80 cm rozměry materiálu (délka/šířka) 200 x 100 cm celková délka: 270 cm SOUČÁSTÍ BALENÍhoupací sít 10x plastový špendlíkPotěšení z používání zahrady, terasy nebo balkonu může být zvýšeno použitím pohodlného nábytku a doplňků pro odpočinek. Tato moderní, pohodlná houpací síť bude skvělým místem pro relaxaci na zahradě, terase nebo balkonu.Závěsná zahradní ho... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
499
 Kč
Obraz mapa světa bílá Malvis, 150x100 cm
Před 255 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Velký obraz pro všechny vášnivé cestovatele. Mapa světa se bude vyjímat v pokojíčku nad psacím stolem, ale i v pracovně nebo v obýváku nad sedačkou. Rozměry: šířka 150 cm, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 590
 Kč
Ještěrka se zrcadlem na zavěšení, výška 100 cm
Před 215 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Ještěrka dřevěná se zrcadlem na zavěšení, výška 100 cm viz foto, možnost osobního odběru Pardubice nebo Nový By... (více v detailu)
Pardubický kraj
490
 Kč
Vánoční dekorace 3 kusy
Před 569 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
polystyrén - lehké k zavěšení, stromek výška 23 cm, vločky bílá 22 cm, stříbrná 20,5 cm nové, cena za kus 50,-
Hlavní město Praha
50
 Kč
Plakát ANDINSKI, Plakát IKEA -NOVÝ
Před 337 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Plakát ANDINSKI, Plakát IKEA -NOVÝ Cena různá v popisu. ČTĚTE! NESMLOUVEJTE, prosím. Poštovné: ČP: Do balíkovny-70kč nebo Zásilkovna-výdejní místo-80kč nebo ČP: Doporučený balíček-99kč nebo osobní odběr JEN Brno Řečkovice A: Plakát KAND... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
79
 Kč
Tabulky na vzkazy
Před 382 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Dřevěná tabulka s černou plochou na popisování křídami na styl polaroidu. Lehce omyvatelné navlhčeným hadříkem. Dřevo ošetřené lakem. Křída ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč
Přilnavé háčky do domácnosti 30 ks
Před 333 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Ať už potřebujete zorganizovat kuchyňské náčiní či si jen chcete zavěsit utěrky, ručníky a jiné koupelnové doplňky, budou se vám hodit tyto univerzální háčky do domácnosti. Určitě oceníte jejich aplikaci, jelikož stačí jen sloupnout fólii a nalepit je na jakýkoliv vyčištěný povrch. Na dlaždice v koupelně, na linku v kuchyni či na skříň. Při aplikaci nemusíte používat lepidla ani jin... (více v detailu)
Středočeský kraj
80
 Kč
Další nabídky najdete zde: Doplňky a dekorace