Vysoké ohniště na makrely

Vysoké ohniště na makrely
Před 316 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Čtvercové ohniště z ocelového plechu o síle 2 mm má drážky na protilehlých hranách, které slouží k ukotvení tyčí na makrely. Tento systém zajistí, že tyče, ať už naše nerezové nebo ty dřevěné, budou hezky držet na svém místě. Současně lze grilovat až 5 kusů makrel najednou.Ohniště stojí na čtyřech silnostěnných nohách o délce 77 cm.Ručky po stranách ohniště pro snadnou manipulaci. K ohništi nabízíme nerezové čtyřhranné tyče na makrely s dřevěnou ručkou ... (více v detailu)
Před 316 dny
Olomoucký kraj
3 944
 Kč

Podobné inzeráty

Použitá děrovačka profilů, samovýroba, 2007
Použitá děrovačka profilů, samovýroba, 2007
Před 20 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Prodáme použitou děrovačku profilů. Stroj jako takový je vlastní výroby z roku 2007. Děrovací jednotka plus nástroje jsou od společnosti SIRIUS Praha. Děrovačka je určená k děrování otvorů, jak u trubek, tak u jeklu. Možnost prostřihnout pouze jednu stěnu, případně dvě. Máme odzkoušené, že prostřihne 2 mm stěnu v nerezu. Součástí děrovačky jsou štelovací dorazy pro pozice, kde má být otvor. Sklíčidlo u... (více v detailu)
Před 20 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Gril nad ohniště
Gril nad ohniště
Před 195 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám gril nad ohniště z ramenem na kotlik a trubkou pro instalaci do země. Po ukončení sezóny zůstává v zemi jen trubka zbytek grilu se uklidí. Trubka je dlouhá 50cm a na konci je zadělana. Na povrchu trubky asi 2cm je díra na aretační kolik. Tělo roštu tvoří kruh z pasoviny 20x5 o průměru 48cm vyplněn nerezovou kulatinou průměru ... (více v detailu)
Před 195 dny
Moravskoslezský kraj
3 400
 Kč
Ohnište
Ohnište
Před 1157 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Ohniště je vyrobené z 3mm hrubého plechu, z odtokovým otvorem. Výrobek je opatřený žáruvzdornou barvou. Dle přáni z... (více v detailu)
Před 1157 dny
Olomoucký kraj
4 800
 Kč
TRIPOD 60 venkovní ocelové přenosné ohniště
TRIPOD 60 venkovní ocelové přenosné ohniště
Před 1241 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme TRIPOD 60 - venkovní zahradní přenosné kovové ohniště, gril + držák grilovacího roštu + držák na kotlíky TRIPOD 60 je kvalitní kovové přenosné ohniště české výroby s maximální možností rozšíření pro další použití ke grilování nebo vaření v kotlíku. Ohniště je vyrobeno z min. 3 mm oceli a díky bytelné konstrukci je prakticky nezničitelné. Standardním palivem je dřevo nebo dřevěné uhlí. Hodí se pro dlouhodobé používání jak na chatách či Vašich zahradách. Ohniště je uzavřené a jeho tři nožky jsou zespod zaslepené tak, aby nedocházelo ke zbytečnému znečišťování trávy a dlažeb popelem nebo jinými nečistotami. Na dně grilu je umístěn rošt (40 cm) ze žáruvzdorného materiálu, který výrazně zvy... (více v detailu)
Před 1241 dny
13 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Dům a zahrada