Vaflovač Severin WA 2106

Před 258 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám zánovni funkční v perfektním stavu vaflovač Severin pro 10 vafl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč

Podobné inzeráty

Výrobnik mini bábovek Kalorik CKM1002R
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám par krát použitý v perfektním stavu výrobnik mini bábovek Kalorik 1002R. Příkon 9... (více v detailu)
Hlavní město Praha
520
 Kč
Kávovar De'Longhi " Magnifica S " Ecam 22.110 B
Před 4 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám kávovar plno automatický *plně funkční a v perfektním stavu, stáří 2 roky * tlak čerpadla 15 barů * 13 - ti stupňové nastavení mlýnku * příkon 1450 W* objem 1,8 l... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 000
 Kč
ˇŽehlička Philips Azur Performer Plus GC 4527
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Daruji napařovací žehličku Philips GC 4527. Plně funční, hladká nepřilnavá žehlící plocha, automatické odvápnění, automatické vypnutí. Přík... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Gril SILVERCREST Hot pot se stolním grilem 2 v 1
Prodám úplně nový gril SILVERCREST Hot pot se stolním grilem 2 v 1. Důvod prodeje - nevhodný dárek. Grilování a vaření pokrmů zároveň, kopulovitá grilovací plocha s drážkami pro šťávu, která steče do spodní nádoby, plynulé nastavení teploty otočným regulátorem, 2 kontrolky provozního režimu (červená) a indikace teploty (zelená), odnímatel... (více v detailu)
Vařič indukční, dvouplotýnkový
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Používaný, plně funkční. Nastavení času, teploty a výkonu. Typ inzerce: varné desky bazar
700
 Kč
Vysavač Severin RB 7025 CHILL, šedá
Před 2 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nový, nerozbalený. Nevhodný dárek. AKCE ZASLÁNÍ BALÍKOVNOU ZA 39,-! Mám skvělé doporučení jako prodejce na Vinted - přezdívka: villandrra Doručení přes Zásilkovnu - 79,- Doručení přes PPL - 65,- Osobní odběr v Teplicích - 0,- Robotický vysavač od značky Severin se pyšní nejen krásným a elegantním vzhledem v nestárnoucím šedém provedení, ale především vlastnostmi a funkcemi, které vám život výrazně ulehčí. Spotřebič je vhodný pro úklid nečistot ze všech typů tvrdých povrchů a... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 900
 Kč
Indukční vařič / plotýnka
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Indukční vařič s až devadesáti procentní účinností. Možnost nastavitelné teploty vaření od 60-ti do 240-ti stupňů. Disponuje dále také přednastavenými stupni výkonu, dotykovým ovládáním, zvuko... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
800
 Kč
Průmyslový vysavač Scheppach 30 l
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Průmyslový vysavač Scheppach ASP 30 PLUS, příkon 1200 W, na všechny druhy podlah, na mokré a suché čištění. Velká nerezová nádoba objem 30 l, HEPA filtr, poloautomatický oklep filtru, ovládání na těle, délka kabelu 4 m, foukání. Příslušenství - hadice, teleskopická trubice, hubice s přepínáním na podlahy a k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 390
 Kč
lednička Vitrifrigo C130L. Objem 130l (17l mrazák)
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám zánovní ledničku Vitrifrigo C130L. Objem 130l (17l mrazák) externí kompresor, automatic... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
JATA terakotový pomalý hrnec
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
- Pomalý hrnec s terakotovou nádobou - Terakotovou nádobu je možné také použit samostatně, např. v troubě při teplotě až 250 °C - Tři funkce vaření nízké, vysoké a udržování teploty - Poklice z tvrzeného skla pro snadnou kontrolu během procesu vaření - Nádoba je ... (více v detailu)
Středočeský kraj
900
 Kč
Vinoteka Botella 120D, Zaruka
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám chladničku na 111 lahvi vína Objem 270 litru 5 vyjímatelných dřevěných polic Závěs dvířek: vpravo (vyměnitelný) Rozměry: 59,5 x 128 x 76 cm (ŠxVxH) Teplotní rozsah: 5-20 ° C (obě zóny) Ovládací panel pro nastavení teploty s digitálním displejem Černá kovová skříň s uzamykatelnými dveřmi z nerezové oce... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 999
 Kč
Vestavná Vinoteka Vinsider 35d onyx. Zaruka
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám dvouzonovou vestavěnou chladničku na 41 láhev vína Objem 135 litru 5 vyjímatelných dřevěných polic Závěs dvířek: vpravo (vyměnitelný) Rozměry: cca 59,2 x 88,5 x 56 cm (Š xVxH) Vnitřní rozměry: 46,5 x 77 x 36,5cm(ŠxVxH) Teplotní rozsah: 5-22°C (obě zóny) Ovládací panel pro nastavení teploty s digitálním displejem Zatmávené be... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 999
 Kč
Sendvičovač s rozbalenou krabicí
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Sendvičovač rozbalenou krabicí . (nepoužívané) Příkon: 750 W Jmenovitý rozsah napětí: 220 - 240 V Jmenovitý kmitočet: 50-60 Hz Jmenovitý proud: 3-4 A Nepřilnavý povrch Velikost... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Mini trouba Esperanza EKO006
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Konvektorová mini trouba Esperanza NAPOLI s teplotou až 250 °C a příkonem 1600 W. Trouba mimo plechu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
900
 Kč
Průmyslový vysavač Scheppach 30 l
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Průmyslový vysavač Scheppach ASP 30 PLUS, příkon 1200 W, na všechny druhy podlah, na mokré a suché čištění. Velká nerezová nádoba objem 30 l, HEPA filtr, poloautomatický oklep filtru, ovládání na těle, délka kabelu 4 m, foukání. Příslušenství - hadice, teleskopická trubic... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 390
 Kč
horkovzdušná fritéza TEFAL XL pro 8 lidí
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Horkovzdušná fritéza TEFAL Actifry Genius XL. Funkční, má nepřilnavý povrch, okénko ve víku, displej, časovač, regulaci teploty, automatickou volbu 9 programů, teplota 70-220C, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Pračka Electrolux. En. tř. A+++/ na 6kg/ 1200ot.
Přidáno včera - Karlovarský kraj - SBAZAR
Electrolux EWT1266ESW PRAČKA JE Ve velmi dobrém stavu po technické i optické stránce Bez závad, optických poškození. Vyčištěná, bez usazenin a zápachu. V případě zájmu prosím. Volejte, napište sms, Nebo zavolejte přes Whatsapp. číslo 608*980*082. Můžete i prozvonit, obratem zavolám rád zpět. Z časových důvodů nemohu odepisovat. Specifikace Vrchem plněná pračka Náplň prádla: 6 kg Maximální rychlost odstřeďování: 1200 ot./min. LCD displej Program pro hedvábí Prací programy... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 700
 Kč
Chladnička s mrazničkou Haier, pc 17500
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
K osobnímu vyzvednutí pouze o víkendu 5.-6.9. 2024, důvod inzerce: prodej domu a další nevyužití. Je ve výborné, čisté, bezplisnove (i za gumovym tesnenim plíseň 0) kondici beznámrazová chladnička s mrazákem výška 190 cm objem chladničky 234 l / mrazničky 114 l energetická třída D 20 let záruka na kompresor technologie Total No Frost zamezí vzniku a usazování námrazy na stěnách spotřebiče zásuvka My Zone možnost n... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
prodám SILVERCREST® KITCHEN TOOLS Horkovzdušná fritéza
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Prodám novou fritézu Kombinace horkovzdušné fritézy, grilu a sušičky potravin Kombinace horkovzdušné fritézy, grilu a sušičky potravin Fritování, rotační gril, opékání, pečení, gratinování, pražení, ohřívání, vaření a sušení v jednom zařízení Fritování bez přidaného oleje nebo tuku Jednoduché ovládání díky dotykovému displeji a 9 přednastaveným programům Velký XL průhled Nasta... (více v detailu)
700
 Kč
CATLER GR8012 kontaktní gril
Před 5 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
CATLER kontaktní gril Pro přípravu různých druhů grilovaného masa, ryb, zeleniny, sendvičů, apod. Unikátní systém uzamykání umožňuje použití nejen ve formě kontaktního grilu, ale i jako otevřeného BBQ grilu Spodní grilovací deska Plochá Horní grilovací deska: Žebrovaná Rozměry (š×d): 38,1 x 28,9 Grilovací desky opatřeny speciální nepřilnavou povrchovou úp... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 900
 Kč
Kombinovaná chladnička AMICA
Před 4 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám zánovní, téměř nepoužívanou a plně funkční volně stojící kombinovanou chladničku s mrazničkou ve spodní části zn. AMICA, model VC 1522 W, PC 7990,- Kč, bílé provedení, energetická třída A+++. Chladnička disponuje dvěma skleněnými poličkami, prostorným boxem pro uchovávání ovoce a zeleniny, antibakteriálním povrchem, automatickým odmrazováním a vnitřním LED osvětlením. V mrazícím prostoru jsou ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 500
 Kč
2ks Bluetooth snímač teploty a vlhkosti SmartLife
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
BLUETOOTH bezdrátový přenosný snímač teploty a vlhkosti v místnosti TUYA - malá nenáročná krabička se sensorem teploty a vlhkosti, ovládání pomocí SmartLife Home aplikace v telefonu. Zobrazuje aktuální teplotu a aktuální vlhkost v daném místě, přehledná data a graf historie viditelné v aplikaci. Možnost nastavení notifikace/alarmu do tele... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Pračka Haier HWQ90B416FWBB-S NOVÉ ZBOŽÍ!!!
Před 3 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Vestavná pračka Haier s předním plněním HWQ90B416FWBB-S Series 4 v moderní černé barvě, v nejúspornější energetické třídě A, 9 kg, 15 + 1 programů, Pára, technologie i-Time - výběr ze 3 úrovní intenzity pracího programu a jeho délky v závislosti na míře zašpinění prádla, přídavné máchání, dotykové ovládání přes displej a zároveň manuální ovladač, možnost odloženého startu, nastavení teploty praní, otáček odstřeďování až do 1600 ot./min, invertorový motor s tichým chodem, nere... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 000
 Kč
Značková trouba Bosch HBG635BS1, 4D horký vzduch
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Vestavná trouba Bosch HBG635BS1. Plně funkční v hezkém stavu - po revizní kontrole servisním technikem a vyčištění. Původní cena 20.000,-! Možnost dopravy do 30km, osobní převzetí. Záruka a doklad samozřejmostí! Koukněte i na další mé zboží (myčky, pračky, ledničky, sporáky, sušičky)! Popis: AutoPilot 10 SoftMove - tlumené otevírání a zavírání dvířek trouby Designové madlo z nerezové oceli Rychloohřev Halogenové vnitřní osvětlení, přepínatelné s osvětlením trouby,chladicí ventilátor 1 x u... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 500
 Kč
Fritéza
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Fritéza Digitální horkovzdušná fritéza SILVERCREST SHFD 1350 A · Zánovní 5 měsíců stará · Na smažení bez přidaného oleje nebo tuku · Také na grilování a pečení · Ovládání pomocí digitálního dotykového displeje · 8 přednastavených programů umožňuje rychlou volbu · Nastavení teploty od 80 °C do 200 °C · Časovač na 60 minut a automatické přepínání do pohotovostního režimu · Fritovací koš a pánev mají nepřilnavou povrchovou úpravu (ILAG® Corflon ULTRA) a jsou vhodné k mytí v myčce na nádobí · Objem k naplnění (fritovací koš): cca 2,5 l (na cca 500 g bramborových hranolků) · Technika horkého... (více v detailu)
Hlavní město Praha
900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče