Kryptomerie japonská "Elegans" 60-70cm

Kryptomerie japonská "Elegans" /lat. Cryptomeria japonica "Elegans"/ Netradiční jehličnan, který dorůstá do výšky asi 4 metry. Jeho růst je v mládí pyramydální, v dospělosti se rozšiřuje a houstne. Jehlice jsou měkké, zelené a oproti ostatním kryptomérií zůstávají zelen... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Aukuba japonská "Variegata"
Aukuba japonská "Variegata" /lat. Aucuba japonica "Variegata"/ Stálezelený keř pocházející z Japonska. Má velké skvrnité listy, které mají žluto-zelenou barvu. ... (více v detailu)
Zmarlika kanadská "Forest Pansy" 70cm
Zmarlika kanadská "Forest Pansy" /lat.Cercis canadensis "Forest Pansy"/ Velmi atraktivní, opadavý listnatý keř či malý strom. Dorůstá do výšky 2 až 4 metry a má velmi širokou korunu. Největší parádu udělá brzy na jaře. Od dubna, ještě před olistěním, vykvétá z větviček množství růžových květů. Mladé listy t... (více v detailu)
Dřín japonský "Chinensis" 110-120cm
Před 9 dny - SBAZAR
Dřín japonský "Chinensis" /lat. Cornus kousa "Chinensis"/ je velmi atraktivní, opadavý listnatý strom, který dorůstá do výšky 2-3 metry. Listy jsou tmavě zelené a na podzim se mění do ohnivě až karmínově červené barvy. Atraktivní je díky sv... (více v detailu)
645
 Kč
cuketa Tapir
Před 8 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena cuketa Tapir Cuketa Tapir (Cucurbita pepo) je keříčkovitá odrůda tykve obecné (cukety) s částečně vzpřímenými lodyhami. Plody jsou tmavě zelené s bílými, poměrně širokými pruhy po celé délce, lesklé a žeb... (více v detailu)
19
 Kč
cuketa Tapir
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme k prodeji semena cuketa Tapir Cuketa Tapir (Cucurbita pepo) je keříčkovitá odrůda tykve obecné (cukety) s částečně vzpřímenými lodyhami. Plody jsou tmavě zelené s bílými, poměrně širokými pruhy po celé délce, lesklé a žeb... (více v detailu)
19
 Kč
Svída výběžkatá "Flaviramea"
Před 9 dny - SBAZAR
Svída výběžkatá "Flaviramea" /lat. Cornus sericea "Flaviramea"/ Opadavý keř, který dorůstá do výšky 2 až 3 metry. Má zelené, vejčité listy, které se na podzim barví do oranžovo-červených odstínů. Zaujme především během ... (více v detailu)
165
 Kč
Bez černý "Black beauty"
Před 9 dny - SBAZAR
Bez černý "Black beauty" /lat. Sambucus nigra "Black Beauty"/ je opadavý keř z čeledi bezovité. Dorůstá do výšky asi 2-3 metry. Tento kultivar má purpurové až temně vínové listy. Nové výhony raší v odstínech purpur... (více v detailu)
195
 Kč
Kuklík chilský "Mrs. J. Bradshaw (Fauerball)"
Před 9 dny - SBAZAR
Kuklík chilský "Mrs. J. Bradshaw (Fauerball)" /lat. Geum chiloense "Mrs. J. Bradshaw"/ Krásný kultivar kuklíku chilského s červenými květy. Vykvétá na začátku léta a kvete až do srpna. Dorůstá do výšky asi 50c... (více v detailu)
85
 Kč
Zimolez japonský "Mint Crisp"
Zimolez japonský "Mint Crisp"/lat. Lonicera japonica "Mint Crisp"/ Opadavá popínavá rostlina. Dorůstá do výšky 3,5 metru. Tento zimolez je zajímavý svými listy, které js... (více v detailu)
195
 Kč
Hortenzie latnatá "Polar Bear" 110cm
Hortenzie latnatá "Polar Bear" /lat. Hydrangea peniculata "Polar Bear" / Opadavý keř, který každého upoutá krásnými květy, které rozkvétají v průběhu července. Jsou uspořádány v latách na koncích výhonů. Květy tohoto kultivaru jsou nejdříve bílé s jemně n... (více v detailu)
215
 Kč
Katalpa nádherná (Catalpa speciosa) - 60 cm
Před 10 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Okrasný opadavý druh stromu původem z USA, vysazován v parcích a zahradách. Nápadné jsou velké světle zelené listy o velikosti 10 - 30 cm a až 5 cm velké bílé květy, které vyrůstají ve vzpřímených latách o délce až 15 cm, a které se objevují začátkem léta. Katalpy jsou významné včelařské dřeviny. Kvetou v červnu a červenci. Plodem jsou lusky, jejich délka je až 50 cm, na stromě visí až do dalšího roku. Růst je poměrně ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
289
 Kč
Dub letní "Fastigiata" 120cm
Dub letní "Fastigiata" /lat. Quercus robur "Fastigiata"/ Velmi elegantní kultivar dubu, který má přísně sloupovitý růst a dorůstá do výšky 8 až 15 metrů. Má t... (více v detailu)
485
 Kč
Ozdobnice čínská Strictus - kontejner 4L, 70 cm
Před 19 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Ozdobnice čínská Strictus (Miscanthus sinensis Strictus) - kontejner 4L, 70 cm. Ozdobnice čínská je mohutná okrasná tráva pocházející z východní Asie. Kultivar Strictus je velmi nápadný svými zebrovanými listy rostoucími v hustých sloupovitých trsech. Dorůstá do výšky asi 1,8 metru. Raš... (více v detailu)
Plzeňský kraj
199
 Kč
Borovice hustokvětá "Alice Verkade"
Borovice hustokvětá "Alice Verkade" /lat. Pinus densiflora "Alice Verkade"/ krásný, nízký kultivar borovice, který dorůstá do výšky maximálně 2 metry. Má kulovitou korunu a vyzna... (více v detailu)
465
 Kč
Zimolez japonský "Halliana" 70cm+
Zimolez japonský "Halliana"/lat. Lonicera japonica "Halliana"/ Poloopadavá popínavá rostlina. Dorůstá do délky/výšky 6 metrů. Má trubkovité květy, které mají bílo-žlutou barvu. Květe během června a července. Li... (více v detailu)
185
 Kč
Štětkovec Masotti Mini Red (Callistemon) 40-50 cm
Před 20 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Kompaktní keř rostoucí pomalu a dorůstající výšky 80 cm. Kvete od jara do léta velkým množstvím štětkovitých zářivě červených květů. Velmi odolný vůči suchu, ideální do nádob na velmi slunná stanoviště. Pochází původně z Austrálie. Je známý pro svá červená květenství připomínající štětku na mytí lahví, proto anglický název bottlebrush. Ta se objevují od jara až do léta. Rostlina je celkem nenáročná při dodržení několika pěstebních požadavků. U nás ji můžeme pěstovat jen jako kbelíko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
230
 Kč
Vrba celolistá Hakuro Nishiki - kmínek 60 a 100cm
Před 21 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Výběr z varianty kmínek 60 cm za 499 Kč a kmínek 100 cm za 570 Kč. Stromky k prodeji mohou mít celkovou velikost i 2,5 metru, záleží na období roku. Hakuro Nishiki je snad nejoblíbenější kultivar vrby pěstovaný v české republice. Stromková forma rychle rostoucí vrby, která snáší téměř jakékoliv půdní podmínky kromě čistě písčitých půd. Okrasná je kromě celkového vzhledu hlavně svými listy, které jsou el... (více v detailu)
Plzeňský kraj
499
 Kč
Blahočet čilský (Araucaria araucana) - 30 cm
Před 23 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Velmi exoticky vyhlížející jehličnan, který je živoucí fosílií, protože hlavní období jeho rozvoje bylo ve druhohorách v dobách dinosaurů a pak ve třetihorách. Dnes roste přirozeně na svazích And mezi Argentinou a státem Chile. Zvláštní jsou hlavně šupinovité listy, které tvoří dlouhé kroutící se větve. Rostliny jsou mrazuvzdorné až do -23°C, ale záleží vždy na místních podmínkách. Venkovní výsadba by měla být vždy na chráněné stanoviště ideálně do kypré hlinité humózní půdy s dobrou d... (více v detailu)
Plzeňský kraj
799
 Kč
Jedlovec kanadský Jeddeloh - 20 - 30 cm
Před 24 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Jedlovec kanadský Jeddeloh (Tsuga canadensis Jeddeloh) - 20 - 30 cm. Okrasný kultivar jedlovce kanadského kompaktního polokulovitého tvaru dorůstající výšky 0,5 - 1 metru a šířky do 1,5 metru. Roste pomalu, po 10 letech naroste zhruba do velikosti 0,5 metru. Velmi zajímavé jsou jeho větve, které vyrůstají v plochých vrstvách směrem vzhůru a poté se ohýbají k zemi a jsou převislé. Jehlice jsou drobné, m... (více v detailu)
Plzeňský kraj
240
 Kč
semena cuketa Tapir
Před 36 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena cuketa Tapir Cuketa Tapir (Cucurbita pepo) je keříčkovitá odrůda tykve obecné (cukety) s částečně vzpřímenými lodyhami. Plody jsou tmavě zelené s bílými, poměrně širokými pruhy po celé délce, lesklé a žeb... (více v detailu)
Kalina bodnantská "Dawn"
Kalina bodnantská "Dawn" /lat. Viburnum bodnantense "Dawn"/ Opadavý keř, který vás jako jeden z mála keřů okouzlí svými květy během zimních měsíců. Kvete od října do března. Květy jsou růžové a krásně voní. Tvoří vzpřímený, středně hustý keř, který dorůstá do výšky 3 metry. List... (více v detailu)
165
 Kč
Hlošina okoličnatá Pointilla Amoroso - 50-80 cm
Před 57 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nenáročný opadavý keř dorůstající výška 2 - 3 metry. Listy jsou podlouhlé, zelené se stříbrnými tečkami. Kvete na jaře v květnu až červnu drobnými nažloutlými kvítky, které krásně voní a jsou lákadlem pro hmyz včetně včel. Jedná se o včelařskou dřevinu. Koncem léta a na podzim pak dozrává velké množství červených až 1 cm velkých plodů, které v sobě mají antioxidanty. Plody je třeba nechat naplno dozrát nebo nechat dojít otrhané v teple. Zpracovávat se mohou na džemy, sirupy, apod. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
299
 Kč
Korunatka Tanakova
Korunatka Tanakova /lat. Stephanandra tanakae/ Opadavý, široce rozložitý listnatý keř. Dorůstá do výšky okolo 1,5 metru. Okrasný je hlavně svými listy, které jsou hluboce laločnaté, pilovité a špičaté. Mají sytě... (více v detailu)
Kryptomerie japonská "Vilmoriniana"
Kryptomerie japonská "Vilmoriniana" /lat. Cryptomeria japonica "Vilmoriniana"/ Krásný, nízký jehličnan, který dorůstá do výšky 50cm. Tvoří hustý kompaktní keřík. Jehlice jsou zelené. Má ráda vlhčí , kysele... (více v detailu)
245
 Kč
Cypřišek nutkajský "Aldrich Mountain" 90cm
Cypřišek nutkajský "Aldrich Mountain" /lat. Chamaecyparis nootkatensis "Aldrich Mountain"/ Krásný kultivar cypřišku nutkajského, který má mírně převislé koncové větvičky. Má kuželovitý růst ... (více v detailu)
285
 Kč
Další nabídky najdete zde: Rostliny a zahradní vybavení