Rychlonabíjecí stojánek 4w1 QI RealC

Rychlonabíjecí stojánek 4w1 QI RealC
Před 22 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Indukční nabíječka 4v1 Qi je univerzální a velmi funkční produkt, který lze použít se zařízeními, která mají vestavěnou technologii Qi, stejně jako s jakýmkoli jiným zařízením kompatibilním s technologií Qi. Nabíječka je vybavena četnými bezpečnostními systémy, takže si můžeme být jisti, že je naše zařízení plně bezpečné. Nabíječka má navíc inteligent... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč

Podobné inzeráty

Roleta IKEA 140x 195 cm, SKOGSKLÖVER, černo-šedá
Roleta IKEA 140x 195 cm, SKOGSKLÖVER, černo-šedá
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Roleta IKEA SKOGSKLÖVER 140x 195 cm, černo-šedá barva, 1 kus. Perfektní stav. Luxusní provedení - kovový řetízek, kovová tyč. Diskrétní žaluzie, která... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Samsung Galaxy Alpha / 32GB / LTE / 7.1.2 (LOS)
Samsung Galaxy Alpha / 32GB / LTE / 7.1.2 (LOS)
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
INZERÁT PLATNÝ DO SMAZÁNÍ! Pozn.: V případě zájmu můžu flashnout zpátky originální OS (Android 5.0.2). Prodám funkční telefon Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F) aktualizovaný na Android 7.1.2 BEZ nabíječky (Micro USB). V telefonu NENÍ originální OS, nýbrž LineageOS (14.1), což byla nejvyšší možná verze čistého Androidu. Dále je tam flashnuto recovery menu "Team Win Recovery Project v2.8.1.1", takže je možné OS měnit. Je možné, že v mezičase vyšly novější verze FW / recovery. Jako bonus přidám plastový obal. *** Parametry Baterie Kapacita baterie [mAh]: 1860 Displej Velikost displeje [palců]: 4,7 Rozlišení displeje [px]: HD (1280 x 720) Fotoaparát Rozlišení fotoaparátu [Mpx]: 12 Přední fotoaparát: ano Automatické zaostřování: ano Max. rozlišení videa [px]: 4K UHD (3840 x 2160) Záznam 4K videa: ano Rozlišení předního fotoaparátu [MPx]: 2,1 Funkce FM rádio: ano Funkce telefonu: Kalendář, Budík, Hudební přehrávač GPS: ano NFC: ano Funkce a technologie Snímač otisků prstů: ano Fyz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
700
 Kč
Bezdrátová nabíjecí stanice COLSUR 3 v 1
Bezdrátová nabíjecí stanice COLSUR 3 v 1
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Bezdrátová nabíjecí stanice COLSUR 3 v 1 Nabíjecí stanice 3 v 1 své výrobky můžete nabíjet současně pomocí bezdrátové nabíječky COLSUR 3 v 1. Rychlá bezdrátová 15W nabíječka pro telefon je vybavena přepěťovou ochranou, ochranou proti přepětí a přehřátím. Bezdrátové nabíjení je vhodné pro přístroje s bezdrátovým nabíjením QI. Vhodné pro iPhone nabíjecí stanice, iPhone 13 pro max/13/12/11/11 Pro/11 Pro Max/XS/XR/X/8 with latest iOS System; Samsung Galaxy Note 10/10 Plus/S10/S10 Plus/S10E/Note9/S9/S8; Huawei P30 Pro, Mate 20 Pro, Mate 20 Pro, Mate 20 Pro, Mate 20 RS a další mobilní telefony telefony s funkcí bezdrátového nabíjení. Nabíjecí stanice disponuje 1x USB a 1x USB-C konektorem Přenosný úložný box na kabely: Součástí je úložný magnetický box pro nabíječky hodinek nebo sluchátek, kabely se vloží do boxu takže zabírají málo místa a snadno se přenáší. Box lze připojit k základně pro nabíjení a nebo lze nosit samostatně pro usnadnění nabíjení při cestách. Nabíjecí box disponuje 1x ... (více v detailu)
Ústecký kraj
399
 Kč
Svařovací invertor Sherman MIG 320Y/4R
Svařovací invertor Sherman MIG 320Y/4R
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Poloautomatická svářečka MIG 320Y je moderní, invertorový svařovací stroj, konstruovaný na bázi IGBT tranzistorů. Slouží k ručnímu svařování oceli a neželezných kovů metodou MIG/MAG v štítu ochranných plynů. Při návrhu a konstrukci zařízení byly použity nejnovější technologie úspěchy v oblasti technologie PWM (pulzně šířková modulace). IGBT (bipolární tranzistory s izolovaným hradl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 259
 Kč
Chytré hodinky Garmin vivoactive 3
Chytré hodinky Garmin vivoactive 3
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám plně funkční sportovní hodinky Garmin vivoactive 3. Hodinky mají lehké oděrky kolem ciferníku z důvodu používání, jinak bez problému. Prasklina (viz foto) je pouze na ochranném sklu, který je samozřejmě možné sundat. K hodinkách je druhý řemínek ve stylu Apple Watch. Chytré hodinky Garmin Vívoactive3 nabídnou až 15 sportovních profilů (chůze, běh, jízda na kole, plavání v bazénu, lyžování, veslování, cvičení a další) pro každou vaši s... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Kombinovaná lednice Whirlpool W10845422 6 smysl
Kombinovaná lednice Whirlpool W10845422 6 smysl
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dva roky stará kombinovaná chladnička WHIRLPOOL nabízí řadu moderních funkcí a bude vaším skvělým každodenním společníkem. Pojďte se přesvědčit. Lednice disponuje technologií Less Frost, díky kterému je odmrazování ještě jednodušší a snazší. Zajisté oceníte speciální Fresh Box přihrádku pro uložení ovoce, zeleniny či masa a jiných delikates. Technologie 6. SMYSL detekuje výkyvy teploty a rychle obnovuje ideální teplotu pro optimální podmínk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 900
 Kč
Liebherr G 1213
Liebherr G 1213
Prodám mrazák Liebherr G 1213, minimálně používán, v perfektním stavu. popis Speciální technologie umožňuje efektivní provoz i za nízké okolní teploty, takže nemusíte mít strach ji umístit do garáže či na chalupu. Navenek má sice kompaktní rozměry, uvnitř se ale skrývá dostatek prostoru, který je navíc velice variabilní. Veškeré šuplíky i police jdou vyjmout a vytvořit tak místo i p... (více v detailu)
3 000
 Kč
JBL Live Pro+ TWS
JBL Live Pro+ TWS
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Bezdrátová sluchátka JBL Live Pro+ TWS jsou vhodná pro každodenní poslech vaší oblíbené hudby a podcastů, ať už jste na cestě do školy, do práce, sportujete, nebo jen relaxujete v parku či na zahradě. K dispozici budete mít perfektně padnoucí sluchátka s JBL Signature Sound, které vám zajistí mohutné basy a krystalicky čisté výšky, nebo aktivním potlačení hluku s technologii Smart Ambient pro maximální přehled o dění ve vašem okolí. Technologie tří mikrofonů vám zajistí ničím nerušené handsfree hovory a bez problémovou komunikaci s hlasovými asistenty. Integrovaná baterie vám spolu s nabíjecím pouzdrem nabídne až 28 hodin streamování hudby, takže s vámi sluchátka budou téměř celý pracovní týden. Sluchátka jsou k dostání v několika barevných variantách. Součástí balení je pět náhradních nástavců různých velikostí, USB-C kabel a nabíjecí pouzdro. Zvuk JBL Signature Sound pro ten nejlepší audio zážitek JBL Live Pro+ TWS poskytují ten nejlepší audio zážitek, ať přehráváte z jakéhokoli zaří... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
HONOR 9X PRO 6GB/256GB
HONOR 9X PRO 6GB/256GB
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Osobní odběr Dobruška Možnost poslat přes balíkovnu,zásilkovnu Plně funkční + přidám nové tvrzené sklo Operační systém Android Verze operačního systému Android 9.0 (Pie) Hmotnost 202 g Možnost paměťové karty ano Produktová řada Honor 9X Pro Konstrukce dotykové Displej Velikost displeje 6.59 " Rozlišení displeje 2340 x 1080 Poměr stran displeje 19,5:9 Počet displejů 1 Typ displeje LTPS Jemnost displeje (PPI) 391 PPI Obnovovací frekvence displeje 60 Hz Rozměry Výška 163.5 mm Šířka 77.3 mm Hloubka 8.8 mm Fotoaparát Fotoaparát ano Rozlišení hlavního fotoaparátu 48 Mpx Automatické ostření ano Blesk ano HD video ano Přední kamera ano Počet objektivů zadního fotoaparátu 3 objektivy Počet objektivů předního fotoaparátu 1 objektiv Světelnost objektivu hlavního fotoaparátu f/1.8 Maximální rozlišení vid... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 990
 Kč
Odvlhcovac, vysoušeč vzduchu.
Odvlhcovac, vysoušeč vzduchu.
Před 4 dny - SBAZAR
Prodam profesionalny vysoušeč, odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9350 Heavy Duty, parkrat pouzity, v záruce do 2027! Po dohode muzu dovézt kamkoliv. odvlhčovač vzduchu příkon 650 W výkon 51 l/den průtok vzduchu 450 m3/h objem nádrže na vodu 5,5 l časovač funkce nepřetržitého chodu technologie Anti-frost hlučnost 50 dB Potřebujete se zbavit vlhkosti v garáži, bytovém domě nebo průmyslové oblasti? S tímto problémem vám skvěle pomůže odvlhčovač vzduchu Rohnson R-9350 Heavy Duty, který nab... (více v detailu)
14 000
 Kč
Originál Apple iPhone 13 Pro Max Clear Case s MagSafe
Originál Apple iPhone 13 Pro Max Clear Case s MagSafe
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Apple iPhone 13 Pro Max Clear pouzdro s MagSafe Apple iPhone 13 Pro Max Clear obal s MagSafe Nevhodný…Jen vybalený a jednou vzat… Nechci/nepotřebuji ukazovat jablko…:D PC: 1490,- Olomouc/Brno/Ostrava/Praha možno osobně Popis: Tenké, lehké a snadno uchopitelné - toto pouzdro navržené společností Apple ukazuje brilantní barevný povrch iPhone 13 Pro Max a poskytuje zvýšenou ochranu. Pouzdro je vyrobeno ze směsi průhledného polykarbonátu a flexibilních materiálů přesně kopíruje tvar ovládacích prvků. Vnitřní i vnější povrch je potažen nátěrem odolným proti poškrábání. Všechny materiály a nátěry jsou optimalizovány, aby se zabránilo žloutnutí v průběhu času. Díky vestavěným magnetům, které perfektně kopírují iPhone 13 Pro Max, pouzdro nabíz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390
 Kč
Nabíjecí stanice 3 v 1 / bezdrátová nabíječka Qi 15W
Nabíjecí stanice 3 v 1 / bezdrátová nabíječka Qi 15W
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabíjecí stanice 3 v 1 / bezdrátová nabíječka Qi 15W Praktický stojánek pohodlně a bezdrátově dobije váš telefon, sluchátka i chytré hodinky Apple Watch najednou. Nabíjení se okamžitě spustí samo po přiložení vašich zařízení do stojánku. Hlavní nabíjecí plocha je určena pro mobilní telefon, horní část slouží pro nabíjení chytrých hodinek Apple Watch a v pravé části najdou svůj prostor Apple Airpods či jiná sluchátka s bezdrátovým nabíjením, nebo další smartphone. Nabíjení 3v1 (smartphone, hodinky Apple Watch, sluchátka či druhý smarthphone) Podpora standardu Qi Hlavní nabíjecí plocha s výkonem 15W LED indikace stavu nabíjení Kabel USB-C a 15W adaptér (QC3.0) v balení Jem... (více v detailu)
Ústecký kraj
399
 Kč
Canon i-SENSYS MF651Cw /Laser/A4/LAN/Wi-Fi/USB
Canon i-SENSYS MF651Cw /Laser/A4/LAN/Wi-Fi/USB
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
prodam rok pouzivanou tiskarnu. puvodni cena 7900 kc nyni za 3500 Kč stav barev: cerna 50% zluta 30% purpurova 20% azurova 30% Canon i-SENSYS MF651Cw Canon i-SENSYS MF651Cw je určena pro malé až střední firmy nebo jednotlivce pracující na dálku. Přístup k souborům z cloudu Připojení ke cloudu je dostupné ihned po vybalení a je kompatibilní se službami Disk Google, DropBox a OneDrive, takže můžete rychle a snadno tisknout přímo z cloudu nebo skenovat přímo do cloudu. Tisk ze smartphonu Mobilní připojení pomocí aplikace Canon PRINT Business a technologie AirPrint (Apple) nebo Mopria (Android) umožňuje tisk z telefonu, ať už jste kdekoli. Automatizace každodenních úkolů Přizpůsobte si pracovní postupy pomocí knihovny aplikací (Application Library), která umožňuje provádět úkoly jedním dotykem, jako jsou tisk uložených formulářů, skenování do ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
Samsung Galaxy Core Prime / 8GB / LTE / 5.0.2
Samsung Galaxy Core Prime / 8GB / LTE / 5.0.2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
INZERÁT PLATNÝ DO SMAZÁNÍ! Prodám funkční telefon Samsung Galaxy Core Prime (SM-G360F) aktualizovaný na Android 5.0.2 BEZ nabíječky (Micro USB). Baterie není původní, byla měněná cca před rokem. *** Základní údaje Konstrukce telefonu: Dotykový Operační systém: Android Typ SIM karty: micro SIM Mobilní sítě Standardy mobilních telefonů: GSM, LTE, UMTS Displej Typ displeje: TFT Velikost displeje [palce]: 4,5 Rozlišení displeje [pixel]: 800 x 480 (WVGA) Procesor Počet jader procesoru: 4 Frekvence jádra [GHz]: 1,2 Paměť Operační paměť [GB]: 1 Interní paměť [GB]: 8 Konektivita Konektor: 3.5mm (TRRS), micro USB 2.0 Velikost Výška [mm]: 130,8 Šířka [mm]: 67,9 Hloubka [mm]: 8,8 Hmotnost [g]: 130 Multimédia Radio: Ano Baterie a nabíjení Kapacita baterie [mAh]: 2 000 Bezdrátové technologie Podpora NFC: Ano Bluetooth: Ano Geolokace GPS: Ano --- Dalším modelem v řadě chytrých telefonů Samsung Galaxy Core je Prime (SM-G360). Zaujme výkonným čtyřjádrovým procesorem, bleskurychlým přip... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
450
 Kč
Sušička Whirlpool FT M22 9x3B EU, A+++, 9kg, zár6m
Sušička Whirlpool FT M22 9x3B EU, A+++, 9kg, zár6m
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Sušička Whirlpool FT M22 9x3B EU. Plně funkční v hezkém stavu - po revizní kontrole servisním technikem a vyčištění. Původní cena 18.000,-! Včetně návodu v češtině. Možnost dopravy do 30km, osobní převzetí či zaslání kurýrem na dobírku. Záruka 1/2 roku a doklad samozřejmostí! Koukněte i na další mé zboží (myčky, pračky, ledničky, sporáky, sušičky)! Popis: Energetická třída A + + + Senzorová technologie sušiček 6. smysl Unikátní vlastnost FreshCare + Extra záruka 10 le... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Herní Viewsonic VX2719-PC-MHD - 240 hz,1ms, záruka
Herní Viewsonic VX2719-PC-MHD - 240 hz,1ms, záruka
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám herní LED monitor z výstav a předváděcích akcí Viewsonic VX2719-PC-MHD.Monitory jsou v dobrém stavu bez poškození.Krabice.Záruka na funkčnost.Možný osobní odběr,dovoz a po dohodě i zaslání.Prodej možný denně včetně so+ne+svátky.Záruka a doklad o prodeji samozřejmostí. VX2719-PC-MHD 27” 240Hz Zakřivený herní monitor 240Hz obnovovací frekvence pro plynulé hraní Doba odezvy 1 ms (MPRT) pro přesnost 1500R Zakřivená obrazovka pro pohlcující obraz Adaptive™ Sync zabraňuje trhání obrazu Full HD rozlišení pro bohaté detaily POPIS Připravte se na vzrušující herní zážitek na 27” Full HD monitoru VX2719-PC-MHD. Posuňte své hraní ještě dál díky pohlcující křivce 1500R, která vám umožní zaostřit na jakoukoliv akci. Mimořádně citlivý 240Hz displej poskytuje obnovovací frekvenci na profesionální úrovni, takže můžete mít náskok před konkurencí ad vychutnat si mimořádně plynulé hraní bez ohledu na to, jak intenzivní akce bude. Čistý design s třístranným displejem bez okrajů a elegantní rozměry ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 799
 Kč
Samsung antibakteriální UV čistička a bezdrátové nabíjení
Samsung antibakteriální UV čistička a bezdrátové nabíjení
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Samsung GP-TOU020SABWQ Antibakteriální UV čistička Samsung UV sterilizér s bezdrátovým nabíjením. Testováno předními světovými inspekčními a testovacími společnostmi. UVC světlo účinně ničí až 99 % škodlivých zárodků a bakterií, včetně E.coli, Staphylococcus a Candida albicans. Během sterilizace udržuje magnetický kryt čističky utěsněný, zatímco gumová zátka tlumí náraz a eliminuje hluk při otevírání a zavírání pouzdra. Hlavní přednosti Zničí až 99% nebezpečných bakterií a zárodků pomocí UV světla Současně slouží jako bezdrátová nabíječka Spolehlivě vyčistí mobilní telefon i menší předměty Sterilizujte a nabíjejte s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
GIRO Aries Spherical Matte Ano Harbor Blue Fade vel.M
GIRO Aries Spherical Matte Ano Harbor Blue Fade vel.M
Před 7 dny - CYKLOBAZAR
Prodám přilbu Aries Spherical Matte Ano Harbor Blue Fade vel.M (55-59cm) 275g, Nejvyšší silniční model od značky Giro. Spherical Technology Powered by MIPS. Celý systém vytváří jakési odpružení, které absorbuje síly v případě nárazu – polokoule se vůči sobě mohou pohnout a elastomery tlumí energii. Vnější skořepina je navíc vyrobena z tvrdšího ... (více v detailu)
4 500
 Kč
Sušička prádla Whirlpool
Sušička prádla Whirlpool
Před 6 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Volně stojící sušička FFT M22 9X2B EU s kapacitou bubnu 9,0 kg, technologií 6. SMYSL, která neustále monitoruje vlhkost v bubnu a přizpůsobuje se. Šířka: 65.5 cm Výška: 87.2 cm Hloubka: 69.3 cm Energetická třída A++ * 10 let záruka na motor - BPM SenseInverter - tichý a úsporný motor * 15 programů + doplňkové: Eco bavlna, Smíšené prádlo, Syntetika, Jemné prádlo, Extra jemné prádlo, Vlna, Barevné prádlo, Přikrývky, Jeans, S... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 000
 Kč
Bluetooth sluchátka ALIGATOR PODS PRO 2 nová + záruka
Bluetooth sluchátka ALIGATOR PODS PRO 2 nová + záruka
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nová nerozbalená sluchátka z prodejny, s dokladem a zárukou 24 měsíců od data vaší koupě Aligator Pods PRO 2 s bezdrátovým nabíjením Bezdrátová sluchátka s funkcí True Wireless ALIGATOR PODS PRO 2 a jednoduchým dotykovým ovládáním přímo na sluchátkách. Naprostou novinkou je možnost dobíjet magnetické pouzdro bezdrátově díky zabudované indukční cívce. Samozřejmostí je kvalitní mikrofon pro pohodlné vyřízení hovorů a také 3 ušní nástavce. Nadupaná sluchátka Vyspělá technologie True Wireless Aligator Pods PRO 2, to jsou špičková?sluchátka s dobíjecím pouzdrem, s nimiž si při poslechu hudby užijete dokonalou bezdrátovou svobodu. Nejenže je totiž bez kabelů propojíte s kompatibilním přehrávačem (pomocí technologie?Bluetooth 5.1), tak zcela bezdrátově je vyřešeno i spojení obou jednotlivých sluchátek (technologie?True Wireless). Zcela bezdrátově Naprostá svoboda pohybu Díky vestavěné indukční cívce, poskytují sluchátka Aligator Pods PRO 2 možnost dobíjet pouzdro bezdrátově na jakékol... (více v detailu)
Liberecký kraj
249
 Kč
Obraz souhvězdí na míru
Obraz souhvězdí na míru
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Objevte kouzlo hvězdné oblohy s naším nádherným obrazem Hvězdy. Tento osobní dárek představuje jedinečnou hvězdnou mapu vytvořenou podle specifického data a času, který má pro vás zvláštní význam. Obraz můžete přizpůsobit podle svého vkusu Vyberte si design mapy a rozhodněte se, zda chcete kolem hvězd přidat lem, nebo ne. Tento obraz je skvělý dárek pro kohokoliv – přátele, partnera, rodinu, nebo i pro sebe. Stačí nám poskytnout Vámi požadovaný text, souřadnice/místo, datum události a čas události (hodina a minuta). S těmito informacemi vytvoříme personalizovaný obraz, který zachytí jedinečnou hvězdnou oblohu v okamžiku, který je pro vás důležitý. Nabízíme vám flexibilitu ve výběru formátu: Můžete si zvolit digitální PDF, které si jednoduše ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
249
 Kč
Pračka AEG ProSteam
Pračka AEG ProSteam
Před 9 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
kapacita 8 kg 1 400 ot./min. doživotní záruka na Ökoinvertor motor český panel parní praní technologie ProSteam ukončí prací cyklus párou, která minimalizuje pomačkání funkce SoftPlus pro rovnoměrnou distribuci a... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500
 Kč
Lenovo Tab E10, 10,1 "16GB Wi-Fi Tablet
Lenovo Tab E10, 10,1 "16GB Wi-Fi Tablet
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
10,1 palcová obrazovka Rozlišení 1280x800 Systém Android 8.0 Procesor Qualcomm Interní paměť 16 GB Sdílejte zařízení a chráňte děti (model 2 GB) Všichni členové rodiny mohou používat 2gigabajtovou verzi tabletu Tab E10 vlastním způsobem. Každý uživatel má svůj vlastní účet s osobními nastaveními, tapetami a účty sociálních médií. Rodiče tak získají kontrolu nad tím, co děti dělají online. GO pro zábavu (1 GB model) Verze 1 Gigabajt tabletu Tab E10 funguje s Android Go - bezpečným a rychlým operačním systémem, který využívá zdroje tabletu šetrně. Proto si můžete užívat atraktivních funkcí bez utrácení peněz za špičkový tablet. Nové verze známých aplikací Google vám umožňují posílat e-maily ještě rychleji, najít odpovědi na otázky a pokyny a užívat si her. Efektivní image Displej HD (1280 x 800) na kartě E10 je ideální pro sledování filmů a programů z Netflix nebo YouTube. Díky technologii IPS vypadají fotografie a videozáznamy skvěle ze všech úhlů pohledu, takže je můžete sledovat s... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 690
 Kč
Chytré hodinky Huawei Watch GT FTN-B19, nabíječka, krabička
Chytré hodinky Huawei Watch GT FTN-B19, nabíječka, krabička
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám chytré hodinky Huawei Watch GT FTN-B19 s nabíječkou v originálním balení. Hodinky jsou prachuvzdorné a voděodolné. Úhlopříčka je 1,39“ AMOLED displej 454x454pix, vodotěsné 5ATM, GPS, procesor 2.4GHz, interní paměť 128MB, RAM 16MB, Bluetooth, gyroskop, senzor pohybu. Kvalitní funkcemi nabitý sporttester v designu klasických hodinek. Vymyká se výdrží baterie, která je schopna pohánět hodinky až po dobu dvou týdnů. Jsou nabity nejmodernějšími technologiemi podporující nejrůznější sportovní aktivity. Přesné GPS, monitoring spánku, voděodolnost do 50 metrů či možnost ovládat příchozí hovory a zprávy jsou jen pomyslnými třešničkami ve skvělé výbavě. Nový inteligentní systém šetření baterie se postará o královsky dlouho dobu používání. Chytré hodinky podle aktivity poznají, zda se mají přepnout do režimu výkonu či efektivity. Přizpůsobí tak energii podle aktuální vykonávané aktivity a budou vás provázet na každém kroku až neuvěřitelné dva týdny. Senzor hlídání srdeční aktivity TrueSeen... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 950
 Kč
Mercedes-Benz Třídy E, 220d 4MATIC All-Terrain Nez.T.
Mercedes-Benz Třídy E, 220d 4MATIC All-Terrain Nez.T.
Před 6 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
SKLADEM OD 30.9.2024 - Aktuální cena nového vozu vč. obsažené příplatkové výbavy cca 2,09 mil. - VOZIDLO V TOVÁRNÍ ZÁRUCE - Mild Hybrid - 145 kW + 17 kW (197 k + 23 PS) - Automatická 9stupňová převodovka 9G-TRONIC - Barva - červená patagonia MANUFAKTUR - Podvozek se vzduchovým pružením AIRMATIC - Linie AVANTGARDE interiér - Světlomety DIGITAL LIGHT - Displej s technologií OLED před spolujezdcem - Aktivní adaptivní tempomat DISTRONIC - Asistent hlídání mrtvého úhlu - KEYLESS-GO - Sada navigace MBUX Premium - Sada Night - AVANTGARDE Advanced Plus - Sada pro parkování s 360° kamerou - Nezávislé topení a větrání - Zimní sada - Vyhřívání zadních sedadel - atd. Více informací, VIN vozu, celková specifikace na tel. 739 299 528. Stav: Ojeté Stav tachometru: 14900 km Rok a měsíc výroby: 01.01.2024 V provozu od: 28.03.2024 VIN: W1KLH1EB3RAXXXXXX Karoserie: Kombi Barva: Červená Klimatizace: Dvouzónová automatická Počet airbagů: 7 Počet dveří: 5 Počet míst: 5 Palivo: Nafta Objem motoru: 1993 Výkon... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 694 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Doplňky a dekorace