Nová rohová KUCHYNEPROTEBE v rozměru 170 x 290 cm

Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Vzorková kuchyňská sestava v šedém lesku. Cena bez dřezu, pracovní desky a spotřebičů. - KORPUS : BÍLÝ - ČELA : LAKOVANÁ DO VYSOKÉHO LESKU - ŠEDÝ NEBO BÍLÝ - RUKOJEŤ : FRÉZOVANÁ DO DVÍŘEK - ZÁSUVKY : ZESÍLENÉ S PLNÝM VÝSUVEM A SAMOZAVÍRÁNÍM - DVEŘE : FUNKCE SAMOZAVÍR... (více v detailu)
Středočeský kraj
34 419
 Kč

Podobné inzeráty

Stolová deska ořech s epoxidovou pryskyřicí průměr 70 cm
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Deska je vyhotovena z ořechu s decentním množstvím epoxidové pryskyřice, která je čirá. Nechali jsme zde vyniknout krásu dřeva a ořechu. Cel... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Vystaveny vzorkové kuch. sestavy Stilo v matných dekorech
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Základní cena této stavebnicové kuchyně 13.089,- Kč je za 2 metry sestavy. Lze poskládat kuchyň přímo na míru. Závěsy a zásuvky v nábytku mají TICHÝ UZAVÍRACÍ SYSTÉM. Černá KOVOVÁ madla. korpus - DUB ARTIS... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 089
 Kč
Stolová deska s epoxidem ořech průměr 70 cm
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Deska je vyhotovena z ořechu s decentním množstvím epoxidové pryskyřice, která je čirá. Nechali jsme zde v... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Rozkládací rohová sedačka
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nutný odnos z bytu a odvoz ten bude možný po domluvě koncem roku Šířka 3 metry hloubka 180 cm Používaná na jednom místě ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
JÍDELNÍ ROHOVÁ LAVICE PARIS - KAMIL - TEX
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Rohová čalouněná lavice Paris - Monolith 79 120x170cm. Technická data: Roh je pravý a levý (variabilní) při montáži si můžete vybrat. Nábytek tvoří tři prvky, rohový blok a dvě boční lavice. Nohy jsou pevné z tvrdého bukového masivu hranol 4x4 cm se závitem. Korpus je z DTD desky Tkanina Kami-tex-Monolith je pokryta speciální ochrannou vrstvou, vytvářející hydrofobní ... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 990
 Kč
Rohová rozkládací sedačka
Před 2 dny - HYPERINZERCE
Nutný odnos z bytu a odvoz ten bude možný po domluvě koncem roku Šířka 3 metry hloubka 180 cm Používaná na jednom místě prosezená na kožence malé kosmetické v... (více v detailu)
1 000
 Kč
Prodám novou židli - bílý plast, bílá ekokůže
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám novou nepoužitou židli: bílý plast, bílá ekokůže. Skořepina židle je vyrobena z plastu ABS, nohy židle jsou z masivního bukového dřeva v přírodním odstínu, js... (více v detailu)
Středočeský kraj
900
 Kč
Velká rozkládací rohová sedací souprava - levá
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
K prodeji nabízím rohovou sedačku - levou, plně funkční, rozkládací, s úložným prostorem, nastavitelné opěrky hlavy, přibližné rozměry v obrázku. Potah - šedá ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 000
 Kč
NOVÁ Postel 140 x 200 cm
PRODÁM úplně novou a nepoužitou rohovou postel se dvěma čely včetně dřevěného roštu. Postel je ještě originál zabalená. Rozměr 140 x 200 cm. Barva kombinac... (více v detailu)
9 000
 Kč
Nová postel MASIV bílá 140x200 cm + ROŠT
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Postel je nová vyrobená z masivního borovicového dřeva. Postel je nová včetně roštu lakována na bílou barvu. DOPR... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 890
 Kč
Nový jídelní stůl bílý vysoký lesk 90x160 cm
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nový jídelní stůl bílá dýhovaná dutinková dřevotříska - vysoký lesk 2. jakost - povrchové vady na noze jen z vnitřní strany - viz foto rozměr: 90 x 160 cm síla des... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 500
 Kč
Rohová rozkládací S E H E R nová sedací souprava
Před 4 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Rozkládací nová sedačka od firmy Seher lze sestavit jako levo i pravo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
13 870
 Kč
Nové nepoužit keramické umyvadla 55x44 cm
Před 3 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám 3 ks nových nepoužitých keramických umyvadel Geberit 55x44 cm obdélníkové bílé s otvorem pro baterii. Mohou byt os... (více v detailu)
Zlínský kraj
700
 Kč
Rohová sedací souprava POCO Santa Fe - NOVÁ TOP
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám vysoce kvalitní rohovou sedací soupravu Santa Fe od firmy Steinpol Poco, 250x245cm, elegantní vzhled a jedinečný charakter, krásný potah z tmavě šedé látky v kombinaci s elegantními černými nožičkami. Sedák pohovky ve tvaru L je vybaven polstrováním s pružinovým jádrem na vlnových pružinách a nabízí tak super komfortní sezení. Nabízí také nastavení hloubky každého sedáku, které zaručí optimální posed díky ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
25 000
 Kč
Nová postel MASIV bílá 140x200 cm + ROŠT
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Postel je nová vyrobená z masivního borovicového dřeva. Postel je nová včetně roštu lakována na bílou barvu. DOPR... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 890
 Kč
Nová kuchyňská sestava venkovského stylu 305 x 380 cm
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nová rohová stavebnicová kuchyně samodělka STILO Stolarz Lempert - VÍCE BAREVÝCH VARIANT Nová sestava kuchyňské linky přesně jako na fotu bílý mat / dub artisan ! Lze také : korpus - DUB ARTISAN nebo BÍLÝ dvířka - BÍLÝ MAT, GRAFIT ... (více v detailu)
Středočeský kraj
51 304
 Kč
Vyst. kuch. sestava Stolarz-Lempert 280 cm v bílém lesku
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nová stavebnicová kuchyně samodělka přesně jako na fotu v rozměru 280 cm v bílém lesku. Tuto kuchyňskou sestavu ve vysokém lesku nabízíme ve třech barevných provedení : ŠEDÁ(GREY), BÍLÁ(BIANCA), KRÉMOVÁ(CARMEN). Cena bez pracovní desky, dře... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 183
 Kč
NOVÁ hydromasážní polorohová vana LAURA 160x100 cm
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
PŮVODNÍ PRODEJNÍ CENA: 34.745,- Kč včetně DPH, nová cena po slevě 24.600,- Kč včetně DPH NOVÁ hydromasážní polorohová vana LAURA PRAVÁ se systémem KOMBI PNEU. Ideální kombinace vzduchové a vodní masáže. Pozitivně působí na psychickou stránku člověka a fyzický odpočinek ve formě regenerace svalů. Vana byla vyrobená v našem výrobním závodě ve Slaném, pouze byla vystavená na naší vzorkovně. Nikdy nebyla napouštěná vodou. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
24 600
 Kč
NOVÁ hydromasážní polorohová vana LAURA 170x100 cm
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
PŮVODNÍ PRODEJNÍ CENA: 36.504,- Kč včetně DPH, nová cena po slevě 25.554,- Kč včetně DPH NOVÁ hydromasážní polorohová vana LAURA PRAVÁ se systémem KOMBI PNEU. HYDROMASÁŽ A AIRMASÁŽ Ideální kombinace vzduchové a vodní masáže. Pozitivně působí na psychickou stránku člověka a fyzický odpočinek ve formě regenerace svalů. Vana byla vyrobená v našem výrobním závodě ve Slaném, pouze byla vystavená na naší vzorkovně. Nikdy nebyla napouštěná vo... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 554
 Kč
Rohové sedací souprava nová !
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Barva sedí levý roh Na obrázku je pravý Prodavam levý
Moravskoslezský kraj
19 000
 Kč
Botnik Xora 100 x 210 x 34 cm - nový
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Praktická úložná policová skříň na boty, v bílé barvě, ještě v původním balen... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 200
 Kč
Rozkládací jídelní stůl Home´in Lutzxxl 180-220 cm
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
JÍDELNÍ STŮL, šedá, bílá, rozměr180-220/90/76,2 cm barva bílá a hnědošedá jednoduchý nastavitelný mechanismus pro rozkládání používaný cca 1,5r kupovaný nový. PC 10000kc v lutzXXL důvod prodeje koupili jsme jiný. Stůl má malé bublinky v místě kde se spojuje skoro nejsou vidět ale uvádím pro pořádek... Tento jídelní stůl se bude ve Vaší... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Nové škrabadlo pro kočky 170 cm
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Vícepatrový kočičí strom pro vaše oblíbené Chatky jako klidné útočiště Sisalem potažené choboty pro péči o drápy Vycpané myši na běhání Několik plošin s vyhlídkovými věžemi a schody pro zábavu při ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 650
 Kč
Nová Rohová pohovka Sirpio XL 270×175 cm
Před 11 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Nová Rohová pohovka Sirpio XL 270×175 cm koženka antracitová vintage variabilní lenoška s taburetem Doprava po dohodě zajištěna rozměry: Š266 x D173 x V71 cm rozměry: Š102 x D173 x V71 cm Výška sedadla: 42 cm Hloubka sedáku: 78 cm Šířka područky: 33 cm Výška područky: 51 cm Výška nohou: 2,5 cm rozměry stoličky: ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
17 990
 Kč
Koupelnová závěsná skříňka CERSANIT š.140cm - nová
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou, závěsnou, koupelnovou skříňku značky CERSANIT. Skříňka má dvě dvojce šuplíků - čelo je bílá vysoký lesk + skřínky mají tíché dovírání (soft-close). Korpus Dub san remo. Deska je předpři... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Nábytek