KRÁSNÁ, DROBNÁ DEKORACE. VÁZIČKA A SLON.

Před 196 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Krásná dekorace. Vázička a slon. Bez poškození. Rozměr slona - délka 7,5 cm. Výška - 7 cm. Výška vázičky - 7 cm. Pokud chcete zboží zaslat, pošlete mi vaši adresu včetně telefonního čísla. Balné si neúčtuji. Balím důkladně... (více v detailu)
Liberecký kraj
50
 Kč

Podobné inzeráty

Malé vázičky
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
3 ks vázičky. Krásná dekorace. Vhodné např. na jídelní stůl pro malou kytičku jako nepřekážející trvalá výzdoba. Výškově zleva doprava: 6... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Vázička Roayl Dux
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Vázička 11 cm x 4 cm.
Středočeský kraj
240
 Kč
Čínské vázičky
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám 6 kusů nových čínských váziček - výška 10 cm. Bílá barva s motivem růžovo-zelených květů se zlacením. Možno... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
108
 Kč
Český porcelán Dubí - vázičky
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji porcelán z Českého porcelánu Dubí, viz foto. Vázičky jsou nové, nepoužité, byly pouze vystaveny, výška cca 15 cm. K dispozici 2x hranatá a 1x ... (více v detailu)
Ústecký kraj
130
 Kč
stará porcelánová vázička zdobená drátováním
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám starou porcelánovou vázičku zdobenou drátováním. Umění našich předků.... (více v detailu)
Pardubický kraj
140
 Kč
Vázička s nálepem
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den. Nabízím hezkou fialovou vázičku s nálepem, neznámé provenience, výška 12 cm, průměr cca 8 cm. Nepoškozeno, viz fotograf... (více v detailu)
Ústecký kraj
399
 Kč
Bohemia 4x sběratelská miniaturní vázička
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sada 4ks sběratelských mini váziček z ručně lisovaného skla. Nepoužité, top stav. Konec 20.století. 1x fialové sklo, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Něžná vázička z borského skla
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám modrou vázičku z borského skla. Výška 8,5 cm. 120 Kč. + poštovné
Královéhradecký kraj
120
 Kč
Vázička - cibulák
Před 16 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám vázičku se vzorem cibuláku z Dubí s vadou-stříbrné tečky, viz foto. V... (více v detailu)
Ústecký kraj
190
 Kč
Srdíčko - vázička k zavěšení
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ručně malovaná chodská keramika - vázička k zavěšení. Dekorační kousek s glazurou ve tvaru srdíčka. Bez jakéhokoliv poškození. Rozměry cca: 9 x 8.5 x 3 cm. Odpovědi na FAQ (často... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Vázička keramická šedá mini
Před 18 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Malinká dekorační vázička z keramiky nepravidelného tvaru, buclatá, s umělecky vmáčknutým širok... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
40
 Kč
U RYBNÍKA. Jiří Krejčí. Autorský štítek.
Před 456 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nádherný obraz - U rybníka. Technika - Olej na malířské lepence. Signace - PD - J. Krejčí. Datace - 1946 Rozměr s rámem - 49,5 x 39,5 cm. Rozměr ve výřezu pasparty - 35 x 25 cm. Rám má místy poškození. Ve skutečnosti jsou barvy živější. Pokud chcete zboží zaslat, pošlete mi vaši adre... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 000
 Kč
NÁDHERNÁ PORCELÁNOVÁ SOŠKA. SEDÍCÍ MUŽ/ČTENÁŘ.
Před 196 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Krásná porcelánová dekorace. Sedící poeta. Bez poškození. Výška - 13 cm. Neznačeno. Pokud chcete zboží zaslat, pošlete mi vaši adresu včetně telefonního čísla. Balné si neúčtuji. Balím důkladně a s pečlivost... (více v detailu)
Liberecký kraj
100
 Kč
Pohled do údolí. K. J. Krejčí.
Před 456 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Krásný obraz s pohledem do údolí.. Technika - olej na malířské lepence. Signace - PD - K. J. Krejčí. Bohužel netuším zda se jedná o slavnějšího Jiřího Krejčího. Nebo zda to je nějaký jiný Krejčí. Rozměr s rámem - 47,5 x 38,5 cm. Rozměr ve výřezu pasparty - 41,5 x 32,5 cm. Rám má místy poškození. Ve skutečnosti jsou barvy živější.... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 900
 Kč
NÁDHERNÁ DEKORATIVNÍ SVÍČKA.
Před 196 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Krásná svíčka. Vhodná jako dekorace. Není v dokonalém stavu. Výška - 10,5 cm. Pokud chcete zboží zaslat, pošlete mi vaši adresu včetně telefonního čísla. Balné si neúčtuji. Balím důkladně a s pečlivostí. ... (více v detailu)
Liberecký kraj
100
 Kč
Podzim v horách - JOHN
Před 454 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Krásný obraz - podzim v horském údolí. Technika - olejomalba na sololitu. Signace - PD - JOHN-. Rozměr s rámem - 76,5 x 57,5 cm. Rozměr ve výřezu - 64,5 x 45,5 cm. Rám má místy poškození. Pokud chcete zboží zaslat, pošlete mi vaši adresu včetně telefonního čí... (více v detailu)
Liberecký kraj
500
 Kč
KRÁSNÁ DEKORATIVNÍ MISTIČKA. S VĚTRNÝM MLÝNEM.
Před 196 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nádherná miska v krásném stavu. Bez poškození. Rozměry misky - 11,5 x 9 cm. Výška - 5 cm. Neznačeno. Pokud chcete zboží zaslat, pošlete mi vaši adresu včetně telefonního čísla. Balné si neúčtuji. Balím důkladně a s p... (více v detailu)
Liberecký kraj
100
 Kč
Vázička na vonné tyčinky, nebo suché květy
Před 351 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Výška 10 cm. Prodávám bez dekorace. K ceně zboží je nutné ještě připočítat dopravné dle ceníku České pošty, případně jiného ... (více v detailu)
Pardubický kraj
100
 Kč
Aromalampa, různé keramické dekorace.
Před 549 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
1. Aromalampa - 40 kč, výška 10 cm, průměr 11 cm, ulomený kousek je přiložen, 2. Vázička hnědá - 20 Kč, výška 10 cm, průměr 3 cm. 3. Džbánek, vázička - 15 kč, výška 9 cm, průměr 3 cm. 4... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40
 Kč
NÁDHERNÁ BYTOVÁ DEKORACE - ŘEZBOVANÝ PTÁK.
Před 198 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nádherná bytová dekorace řezbovaného ptáka. Materiál - pravděpodobně nějaké exotické dřevo. Výška - 61 cm. Fotografie jsou součástí popisu. Pokud chcete zboží zaslat, pošlete mi vaši adresu včetně telefonního čísla. Balné si neúčtuji. ... (více v detailu)
Liberecký kraj
250
 Kč
Velký - krásný obraz. Vladimír Tvrdík.
Před 454 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Krásný obraz - krajina s rybníkem. Technika -Zřejmě křídový pastel na papíře či kartonu . . Signace - LD - V. Tvrdík. Rozměr s rámem - 78,5 x 64 cm. Rozměr ve výřezu - 65 x 51 cm. Rám má místy poškození. Zaskleno. Ve skutečnosti jsou barvy živější. Omluvte prosím odlesky ve skle při focení. Pokud chcete zboží ... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 500
 Kč
RETRO MANŽETOVÉ KNOFLÍČKY - TOM ENGLISH
Před 554 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Jedná se o postarší kousky. Velice zachovalé a určitě mohou být ozdobou nějakého gentlemana. Nebo jako sběratelský kus. Jedná se o použité zboží. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat. Popřípadě mohu nafotit jak bude potřeba. Pokud chcete zboží zaslat, pošlete mi vaši adresu včetně telefonního čísla. Ba... (více v detailu)
Liberecký kraj
299
 Kč
ZÁMEK NÁCHOD - Akvarel na papíře.
Před 454 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nádherný obraz zámku Náchod a jeho okolí. Technika - akvarel na papíře. Signace - signaci jsem nenašel. Možná nějaká bude schovaná pod paspartou. Rozměr s rámem - 75 x 59,5 cm. Rozměr ve výřezu pasparty - 55,5 x 40 cm. Rám má místy poškození. Zaskleno. Ve skutečnosti jsou barvy živější. Omluvte prosím odlesky ve skle při focení. ... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 900
 Kč
Březový háj. Vladimír Tvrdík.
Před 456 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Krásný obraz s lesním zákoutím. Technika -Zřejmě křídový pastel na papíře či kartonu . . Signace - PD - V. Tvrdík. Rozměr s rámem - 53,5 x 41,5 cm. Rozměr ve výřezu pasparty - 43,5 x 31,5 cm. Rám má místy poškození. Zaskleno. Ve skutečnosti jsou barvy živější. Omluvte prosím odlesky ve skle při focení. Pokud chcete ... (více v detailu)
Liberecký kraj
500
 Kč
Vyšívaný obraz - zátiší s vlčími máky.
Před 454 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Krásný vyšívaný obraz s vlčími máky. Rozměr s rámem - 67,5 x 56,5 cm. Rozměr ve výřezu pasparty - 55 x 45 cm. Rám má místy poškození. Zaskleno. Omluvte prosím odlesky ve skle při focení. Pokud chcete zboží zaslat, pošlete mi vaši adresu včetně telefonního čís... (více v detailu)
Liberecký kraj
500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Doplňky a dekorace