Bezpečnostní GSMkamera JablotronEYE-02

Před 2 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Bezpečnostní kamera Jablotron EYE-02 . Jedná se GSM security kameru. EYE-02 je bezpečnostní a monitorova... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč

Podobné inzeráty

Bezpečnostní venkovní GSMkamera JablotronEYE-0236+zdroj+
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bezpečnostní venkovní kamera Jablotron EYE-02 36. Součástí je také nástěnný držák, zdroj a venkovní kryt. Jedná se GSM securit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Ubiquiti UniFi Security Gateway Pro 4
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Plně funkční - UBNT UniFi Security Gateway PRO UniFi Security Gateway PRO (USG-PRO-4) kombinuje pokročilé bezpečnostní funkce s v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
SmartSF Bezpečnostní kamerový systém / 4 kamery
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
SmartSF Bezpečnostní kamerový systém s 1 TB, 3MP 8CH bezdrátovým kamerovým systémem pro 24-7 nahrávání, PTZ kamery a Bullet kamery s detekcí pohybu, Auto Tracking, Two Way Talk, Color Night Vision Existují dva způsoby, jak můžete propojit své telefony a monitory s kamerou a poté můžete sledovat živé zobrazení prostřednictvím monitoru nebo aplikace EseeCloud. Bullet kamera je vhodná pro nepřetržité sledování klíčových oblastí, zatímco dome bezpečnostní kamera j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 999
 Kč
HeimVision HM245 8CH 1080P bezpečnostní kamerový systém
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
HeimVision HM245 8CH 1080P bezpečnostní kamerový systém, 5MP-Lite HD-TVI DVR 4ks 1920TVL venkovní/vnitřní CCTV sledovací kamera odolná proti povětrnostním vlivům s nočním viděním Popis- HeimVision HM245 8CH DVR kamerový systém Nechte vás dohlížet na to, co máte rádi, z každého úhlu, uvnitř i venku, ve dne i v noci, za deště i za svitu. Udržujte svůj majetek v bezpečí a chráněné, mějte věci, na kterých vám záleží, pod nepřetržitým dohledem Sledujte svůj domov v křišťálově čistém 1080HD videu a uvidíte návštěvníky odkudkoli. Díky okamžité detekci pohybu a mobilním upozorněním můžete vidět, co se děje ze smartphonu, tabletu a počítače. Zachraňte svůj život a zabraňte zlým lidem vloupat se do vašeho domu. Zvyšte zabezpečení svého domova pomocí bezpečnostního kamerového systému HeimVision. Ukládejte... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 999
 Kč
Bezpečnostní kamera Vision VC56S-12
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bezpečnostní kamera včetně bezpečnostního venkovního krytu.
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
komunikátor SMS - M2M EASY II Security komunikátor
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
M2M EASY II Security komunikátor - použité, funkční - 20ks EASY 2 Security komunikátor s funkcemi malé EZS - Komunikátor s magnetickou anténou, 2 x vstup, 1x relé výstup - IO panel – 6x vstup a 3x relé výstup (opce) Monitorování vstupů, otevření brány: senzory nebo detekce sabotáže jsou připojeny ke dvěma napěťovým/kontaktním vstupům (s IO-expanzí max. 8 vst... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 200
 Kč
Venkovní WIFI kamera Anksono FULL HD /IP66/+ SD karta 32GB
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
SD karta 32GB je součástí balení ????【Automatické sledování a detekce pohybu】 Venkovní bezpečnostní kamera Anksono podporuje horizontální automatické sledování, které dokáže automaticky sledovat a zaznamenávat každý pohyb narušitele a v případě potřeby ho „upozornit“. Mezitím, díky funkci pohybu, může wifi monitorovací kamera upravit citlivost upozornění. To snižuje falešné poplachy způsobené hmyzem, deštěm, hustým sněhem atd. ????【3 režimy nočního vidění a obousměrný zvuk】Domácí bezpečnostní kamera kombinuje 4 bílé LED a 4 infračervené LED. V noci můžete vidět jasný plnobarevný obraz v rozlišení 1080P FHD. Tato venkovní monitorovací wifi kamera nabízí 3 režimy nočního vidění (plnobarevný, infračervený, duální světelný alarm), které lze v noci přepínat. Díky vestavěným reproduktorům a mikrofonu s potlačením hluku je to pohodlnější pro váš messenger nebo varování před vetřelci. ????【4x digitální zoom a rotace PTZ】Tato kopulovitá PTZ kamera má objektiv se 4x digitálním zoomem, který vá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
IP WIFI kamera
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám novou bezdrátovou bezpečnostní kameru 1080P HD s automatickým sledováním, WiFi připojením, pro vnitřní/... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
390
 Kč
Mini WiFi bezpečnostní kamera
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Můžete sledovat, co se děje v reálném čase ze svého smartphone Kamera má také funkce jako noční vidění Zachycuje širokoúhlý záběr 140 stupňů Pokud vložíte paměťovou kartu (není součástí balení), mů... (více v detailu)
Pardubický kraj
250
 Kč
IP WIFI kamera 1080P -HD
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám novou bezdrátovou bezpečnostní kameru 1080P HD s automatickým sledováním, WiFi připojením, pro vnitřní/v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
390
 Kč
COCOCA WIFI Venkovní solární 2K kamera
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Rozlišení 2K QHD a flexibilní 360° pokrytí Bezpečnostní kamera Cococam nabízí kvalitu obrazu ve vysokém rozlišení 3MP. 355° pan, 120° rotace naklonění a 4x digitální zoom je ovladatelný v aplikaci (Cloudage&Cococam) Solární napájení a 100% Wire-Free -- Venkovní bezdrátová bezpečnostní kamera se solárním panelem a 5200mAh dobíjecími bateriemi zajišťuje vnitřní napájení. AI Motion Detection & Instant Alerts Přizpůsobte si optimalizované algoritmy AI, bezdrátová bezpečnostní ka... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Bezpečnostní kamery se záznamovým zařízením AVTECH-3x
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
3 Bezpečnostní kamery se záznamovým zařízením AVTECH
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Bluetooth kamera
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
A9 kamera do sledování, chytrá domácí bezpečnostní kamera, monitor, mobilní dálková kamera... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
Zabezpečovací systém jablotron Oasis
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám kompletní systém jablotron Oasis. Do poslední chvíle plně funkční. Ústředna má bezdrátový... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 500
 Kč
Bezpečnostní kamera Intellio ILC-200E
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji síťovou bezpečnostní kameru od firmy Intellio. Brand: Intellio Model: ILC-200E Stav: Použité Způsob úhrady: - Platba na dobírku - ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Bezpečnostní zábradlí Ikea
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Bezpečnostní zábradlí Ikea
Středočeský kraj
100
 Kč
Bezpečnostní kamera
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
eGeek 2K Venkovní Bezpečnostní Kamera, Solární IP kamera 355°|120° PTZ, Wifi kamera Vnitřní s barevným nočním viděním. Pou... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Kamerový modul USB 1080p
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám 4ks ELP USB kamerový modul s rozlišením 1080p 30fps/60fps/120fps USB kamera s vysokým rozlišením 1080P HD. Lze použít jako vysokorychlostní endoskopickou kameru. Volitelné všechny druhy rozlišení. Snímač CMOS 1080P OV2710 pro vysoce kvalitní obraz a nízkou spotřebu energie. Vysokorychlostní rozhraní USB 2.0 pro rozhraní PC kamery s vysokým rozlišením. technologie s vysokým počtem pixelů pro ostrý obraz a přesnou reprodukci barev. Výkon při nízkém osvětlení ndash ideální pro jakékoli světelné podmínky. Super malý obrys a tenký profil pro vestavěné aplikace. Vysoká sním... (více v detailu)
Ústecký kraj
700
 Kč
5MP WiFi kamera Tuya
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou, pouze rozbalenou a otestovanou chytrou kameru. Ideální pro monitorování domova, jako baby monitor, nebo jako bezpečnostní kamera pro sledování dětí, mazlíčků či domácnosti obecně. Velmi kvalitní obraz za přijatelné peníze. Ideálně posílám přes zásilkovnu, zájemci pište třeba do mailu nebo SMS, určitě se domluvíme. •Rozlišení kamery: 5MP, vysoké rozlišení pro ostrý obraz. •Typ kamery: Bezdrátová Wi-Fi IP kamera, vhodná pro vnitřní použití. •Chytrá domácnost: Kompatibilní s aplikací Tuya Smart Home, což umožňuje dálkové ovládání kamery přes mobilní telefon. •Al detekce pohybu: Kamer... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Bezpečnostní cylindrická vložka Mul-T-Lock Zámek
Před 5 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Bezpečnostní zámek bytových dveří. Druhá nejvyšší ochrana - tři hvězdičky. Součástí je karta - bez ní nelze vyrobit další klíč. 5x klíč (jeden mírně ohnutý - ale funkční). Zámek je zcela funkční, dů... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 690
 Kč
Bezdrátová Nabíječka - 10W
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bezdrátová Nabíječka WhereScape Data Automation - 10W Popis produktu: Nabízím k prodeji bezdrátovou nabíječku značky WhereScape Data Automation. Tato nabíječka je ideální pro rychlé a pohodlné nabíjení vašich zařízení bez nutnosti použití kabelů. Specifikace: • Materiál: ABS + Hliník • Vstup: 5V/2.0A, 9V/1.67A • Výstup: 5V/1A, 7.5V/1A, 9V/1.1A • Výkon: 10W (max) • Efektivita nabíjení: ≤ 75% • Vzdálenost přenosu: ≤ 6 mm • Hmotnost produktu: 58g • Rozměry produktu: 101(D) x 6.5(H)... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Dětská matrace Candide Evolutif tencel 70x140x12 cm
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
NOVÁ unikátní matrace Candide, která roste s vašimi dětmi. Osobní předání možné na trase Praha-Horní Počernice, Mladá Boleslav, Turnov, Košťálov nebo zaslání prostřednictvím PPL a dalších dopravců. - Nastavitelná matrace v závislosti na váze pro správnou podporu zad. První strana pro děti do 10 kg a druhá strana pro děti nad 10 kg - Z jedné strany je vrstva latexu a z druhé s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
799
 Kč
Bezpecnostni dvere sherlock
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabizim vstupni bezpecnostni dvere sherlock 90 prave,vyska 196,5cm. Tezke,bytelne,zachovale,vhodne do puvodni zarubne. Kompletni s kukatkem,chromovym kovani... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
IP bezpečnostní dome kamera WONDEREX 3 Mpx
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám IP dome bezpečnostní kameru Wonderex WND-2732-i. Rozlišení 2048x1... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 499
 Kč
Ikea Patrull bezpečnostní pojistky
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám bezpečnostní prvky Ikea Patrull, nerozbalené.
Středočeský kraj
100
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní věci pro dům a zahradu