Tescoma ruční šlehač DELÍCIA 1000 ml

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) S ručním šlehačem DELÍCIA připravíte rychle, snadno a bez námahy: - domácí šlehačku - bílkový sníh - tekutá těsta - cukrářské krémy - dresinky a řadu dalších pokrmů. Pohodlná otočná rukojeť a čtyři proti sobě rotující šlehací metly. Šlehání je rychlé a účinné. Snadno ho rozložíte a dokonale vyčistíte včetně šlehacího mechanismu. Šlehač je s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
225
 Kč

Podobné inzeráty

Ruční šlehač Tescoma Delícia
Před 4 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím v takřka novém stavu šlehač Tescoma - Delícia.
Středočeský kraj
400
 Kč
Červený Rosolníček Tupperware
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) Použitý málo, dodávám se 3 tvořítky (hvězdička, stromeček, srdíčko). Objem 1 litr. Velmi snadno připravíte: - ovocné želé - mléčné želé - dezerty - čokoládovou pěnu - karamelovou šlehanou pěnu - želé-aspik z lososa, tuňáka, kuřete, šunky, krevet zdobené zeleným salátem a čerstvým... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
147
 Kč
Tescoma Kráječ citrusových hoblinek
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) Úplně nové, v originálním balení. Byli jsme podarováni, ale jeden stejný již máme, tento nevyužijeme. Značkové. Vhodné do myčky. Z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Určeno pro přípravu tenkých hoblinek a dekorování kůry citronů, limetek, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
59
 Kč
Tupperware Duha tyrkysová miska 2000 mL - nová
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) Nová a nepoužitá! Barva laděna do odstínu tyrkysově zelené. Krásný servírovací talíř s víkem, který jistě ozdobí Váš stůl nejen pro návštěvou. Pro přímé, velice stylové a elegantní servírování pochutin na stole. Charakteristický materiál připomínající barevné sklo. Díky vzduchotěsnému a vodotěsnému víku si můžete připravit pokrmy předem, vzít si je s s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
390
 Kč
Tupperware
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový, nerozbalený sekáček Zelenina: houby, cibule, mrkev, (nejdříve ji nakrájejte na menší špalíčky), chilli papričky, okurky … Ovoce (oloupané, bez jadérek, větší kusy nejprve a nakrájíme na menší): jahody, borůvky, ostružiny, maliny, olivy, třešně, meruňky, jablky, rajčata, hrušky, papriky… Mozzarella, parmazán nakrájený na menší kousky, ementál, chedar a jiné sýry. Vařené a vychladlé maso: kuře, hovězí nebo šunka pro malé děti. šlehání bílků šlehání koktejlů Supersonic šéf je největší z rodiny sekáčků. Obsahuje velmi ostrý trojbřit na sekání, šlehací metlu a přilívací trychtýřek na výrobu domácí majonézy. Snadno se používá, stačí jednoduše zatáhnout za šňůrku s úchytem, a jídlo tak připravíte snadno, rychle a zdravě! Základem je nádoba o objemu 1,35l, tomu odpovídá i velikost trojbřitu a pochopitelně také šlehací metly. Tento výrobek je již určen pro přípravu pokrmů ve větším množství, tedy pro větší rodinu atd. Popis výrobku: Se Super š... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 350
 Kč
Tescoma ruční šlehač DELÍCIA 1000 ml
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Připravíte s ním SNADNO a RYCHLE domácí šlehačku, bílkový sníh, tekutá těsta, cukrářské krémy, dresinky atd... Šlehač má pohodlnou otočnou rukojeť a čtyři proti sobě rotující šlehací metly. Šlehání je rychlé a účinné a hlavně POHODLNÉ. Snadno ho rozložíte a dokonale vyčistíte včetně šlehacího mechanismu. Šlehač je skladný, jednotlivé části jdou seskládat ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
225
 Kč
Šlehač mixér ruční switch on
Před 13 dny - Hlavní město Praha - DARUJI_ZA_ODVOZ
Darujem funkční trošku starší šlehač, chybí mu jedna násada/vrtule(?) protože se do ní při slehani zachytila utěrka a pokrivi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
TESCOMA Láhev na šlehačku DELÍCIA 0,5 L
Před 34 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám málo používanou (asi 10x) láhev na šlehačku včetně příslušenství a 8ks bombiček. Plně funkční, jako nová.
Jihomoravský kraj
800
 Kč
Ruční sekáček
Před 77 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám nepoužitý mini sekáček pro sekání širokého spektra potravin a s druhým nástavcem je možné využít kráječ na míchání omáček, ingrediencí či šlehání vajec. Víko lze využít pro skladování... (více v detailu)
Karlovarský kraj
150
 Kč
Vykrajovací forma TESCOMA DELICIA - NOVÁ
Prodám vykrajovací formu zn. Tescoma pro rychlou přípravu cukroví, vykrojí najednou až 24 kousků - NOVÁ, materiál: kvalitní odolný plast, vhodný do myčky, rozměry: 2... (více v detailu)
149
 Kč
Šlehač ruční / rychlošlehač - plast
Před 179 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám ruční šlehač / rychlošlehač, funkční, nepoškozený; výška nádoby 16 cm, průměr 7 cm. Možno zaslat,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10
 Kč
Bombičky do šlehače Tescoma
Před 185 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nové, nevyužité bombičky Delícia do šlehače na šlehačku. Balíkovna 75 Kč, zásilkovna 85 Kč. Předání v Pardubicích.
Pardubický kraj
180
 Kč
Tescoma ruční šlehač DELÍCIA 1000 ml
Před 194 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
S ručním šlehačem DELÍCIA připravíte snadno a bez námahy domácí šlehačku, bílkový sníh, tekutá těsta, cukrářské krémy, dresinky a řadu dalších pokrmů. Šlehač má pohodlnou otočnou rukojeť a čtyři proti sobě rotující šlehací metly. Šlehání je rychlé a účinné. Snadno ho rozložíte a dokonale vyčistíte včetně šlehacího mechanismu. Šlehač je s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
225
 Kč
Mechanický ruční šlehač
Před 109 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Mechanický ruční šlehač má nerezové metličky. Naprosto funkční, bez potřeby el. energi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Ruční šlehač
Před 327 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám ruční šlehač -málo používaný cena 99,- kč + poštovné platba z účtu na účet
Jihočeský kraj
99
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní věci pro dům a zahradu