Set dvou prostírání

Před 232 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nové, pevná bavlna. Jeden ks 1x použitý a vypraný, druhý zcela ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
65
 Kč

Podobné inzeráty

Zavařovací sklenice od džemů a medu - šroubovací v
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Fotky jsou ilustrační, nyní nabízím tyto druhy sklenic od džemů: 2x BILLA Extra Jam 340 g 1x COOP Dle Gusta 250 g 2x Maribel 450 g 4x SCHWARTAU 340 g 2x ST. DALF... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5
 Kč
Hrnec KELA FLAVORIA sada 3 ks s pařákem
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Hrnec KELA FLAVORIA sada 3 ks - hrnec, napařovací hrnec, poklice, průměr 20 cm, objem 2,4 l, nerez, na všechny druhy sporáků včetn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
890
 Kč
Servírovací set 5 misek na salát sklo nové
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nové, nikdy nepoužité, pevné sklo. 1x velká a 4 malé v setu dohromady za uvedenou cenu. Předání Praha 2 nebo Praha 4. Nebo z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290
 Kč
Velký set rybářských nástrah a vybavení
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám rozsáhlý set rybářských nástrah a vybavení, ideální pro rybáře všech úrovní. Obsahuje různé druhy gumových nástrah, třpytky, wobblery, jigové hlavičky, háčky a další příslušenství. Vše, co potřebujete k úspěšnému rybolovu, najdete v tomto setu. Některé položky jsou zcela no... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Borniak štěpka BUK
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Bukové štěpky Borniak Cena 400 Kč. Cena běžně 650 Kč. (balení 2L, celkem 60 ks) cena za jedno balení Balení je originál zabaleno, nerozbalené. 100% přírodní originál velmi kvalitní, zcela přírodní bukové štěpky. Ideální ke každému druhu uzení. Zajišťují masu jasn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Tyce pro camping 240 cm
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Opravdu robistni a velmi pevne tyce. Zcela nove nepouzite, nevhodne pro muj projekt. Osobne Zlin nebo ppl za 100. platba predem. Čtyřdílná skládací tyč z galvanizované oceli. Vhodná pro podporu baldachýnů, tarpů i přístřešků. Předností tohoto pro... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč
Aroma destičky znamení zvěrokruhu (K)
Před 6 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodáno : 1x beran Vyprodáno: Štír Cena za ks Po domluvě možné osobní předání Mohu i zaslat Zásilkovna... (více v detailu)
Karlovarský kraj
19
 Kč
Napařovač oděvů automatický Tefal YT4050E1
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
TOP stav 9 z 10. Byl použit méně než 20 krát kvůli dlouhodobému bydlení v zahraničí. Původní cena 17tis, stále v záruce od ALZA Napařovač oděvů automatický, bez nutnosti žehlení samožehlička, technologie I-BLUE ECO optimalizuje spotřebu energie, příkon 1800 W, parní výkon 65 g/min, napařovací skříň s účinkem zcela přírodní páry, 3 programy - odstranění záhybů, sušení prádla, eliminace pachů a dezinfekce prádla, zabíjí až 99,99 % vir... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 999
 Kč
IKEA dětská skříň 2x
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Obdoba STUVA, velmi zachovalá. Drobné odřeniny a dírky po věšáku nafoceny, na funkci nemá vliv. Prodáváme 2 ks této skříně... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 649
 Kč
IKEA PERSBY 59x26 cm 1 ks a IKEA LACK 2 ks
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám polici IKEA PERSBY 59x26 cm 1 ks a IKEA LACK 2 ks. Kupovaný z druhé ruky, ale nakonec nevyužiji. Na polici PERSBY vada viz foto a u police LACK je jedna z polic na jedné boční straně ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
260
 Kč
Kovové nohy k lavici Stolové podnože kov 40 cm Loft Set 2ks
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Důležitým prvkem konstrukce stolu jsou nohy, které jsou zodpovědné za nosnost a stabilitu výrobku a také za jeho vizuální vzhled. Nohy stolů mohou mít různou konstrukci - jako jedna stojná trubka, rámový rám, několik nohou. V naší společnosti "DMBAU" si můžete objednat výrobu stolových nohou jakékoliv složitosti, v požadovaném množství, z vysoce kvalitního kovu s antikorozní úpravou. Díky vlastní výrobě a přítomnosti konstrukčního oddělení, kde pracují zkušení odborníci, vytváříme nohy pro různé účely - pro kancelářské, barové, laboratorní, jídelní stoly, pro co-workingová cent... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 650
 Kč
2x konferenční kancelářská židle/křeslo SIDIZ
Před 9 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám dvě židle, křesla, velmi kvalitní a velmi pohodlné. Jedna zcela v pořádku, druhá dírka v čalounění, viz. foto. Vysoké a pevné polstrován... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Tmavě šedý pevný pytel 240 l naodpad (10 ks/bal)
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Silné tmavě šedé pytle na třídění odpadu - SMĚSNÝ ODPAD Cena 147kč s dph za 10ks. Univerzální plastový sáček na odpadky je vhodný k použití jak v domácnosti, tak ve stavebnictví či autodílnách. 10 ks v roli. Pevný a netrhající se Objemný (240 l) Ideální pro tříděný odpad Objem pytle: 240 litrů Výška: 130 cm Šířka: 87 cm Váha 1 role(10ks) je 1,07-1,1kg! Balení:... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
147
 Kč
Pozinkové celopryžové kola
Před 11 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
2x použité kolečka, rozměr na fotografii... 4 ks pevné 2 ks celooto... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Set 4 ks zavesnych skrinek a 3 ks cel pro supliky
Před 10 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Zejmena tem, kdo preferuji kvalitni material starsiho, nekomercniho provedeni a maji energii mu vdechnout novy zivot, prodam set 4 ks zavesnych skrinek oranzovo-bile barva plus kombinace bile a prirodniho dreva vc. policek a 3 ks cel pro supliky ke stolu. Pocty, barva, skladba materialu a rozmery jednotlivych skrinek / stolnich cel jsou nasledujici: - 2x zavesna skrinka (bilo-oranzova barva, korpus - drevotriska dyhovana, zadni cast - sololit) sirka 68 cm x vyska 54.3 cm x hloubka 30 cm + 4x police (oranzova barva, drevotriska dyhovana) sirka 64 cm x hloubka 25.5 cm x tloustka 1.8 cm; - 1x zavesna skrinka (bilo-oranzova barva, korpus - drevotriska dyhovana, zadni cast - sololit) sirka 50 cm x vyska 53.5 cm x hloubka 18.7 cm + 1x police (oranzova barva, drevotriska dyhovana) sirka 46 c... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 080
 Kč
Pevný rošt
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodam 2 ks zcela nových pevných roštů 90 x 200 cm. Nainstalovali jsme a hned druhý den jsem dostala dare... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
Set of 3 area rugs
Před 13 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Sada koberců odpovídající oblasti. 2 koberce 60x115 a 1 velký 170x230. Po... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 000
 Kč
Leifheit Závěsný sušák Classic 25
Před 12 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Leifheit Závěsný sušák Classic 25 Závěsný sušák Classic 25 značky Leifheit lze použít na drobné prádlo, na sušení ručníků nebo pro rychlé vyvětrání. Zcela bez vrtání, prachu a nečistot lze tento sušák upevnit pomocí robustních závěsů například na balkonové zábradlí. Držáky lze přesně posunout na požadovanou šířku, aby držák pevně držel. Držák je vyrob... (více v detailu)
Ústecký kraj
100
 Kč
[ 4220 ] NOVÉ židle TON. 4 ks.
Před 13 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
VÝROBCE: TON Bystřice pod Hostýnem AUTOR.: Josef Macka KOSTRA : 100 % stav, nové zboží LAKOVÁNÍ : 100 % stav SEDÁKY : nové, nikdy nepoužité čalounění Oblíbené jídelní židle české značky TON se zesíleným průměrem bukového profilu. Jsou oblíbené zejména pro svoji pohodlnost. Té je dosaženo díky vysokému opěradlu. nabízené 4 ,usy jsou zcela nové, nikdy nepoužité... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 700
 Kč
[ 4087 ] Thonet, NOVĚ přečalouněné židle, 4 ks.
Před 13 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
VÝROBCE : Thonet, značeno vypáleným logem VÝROBA : mezi lety 1930-1940 KOSTRA : zachovalá, bez červotoče SEDÁK: po celkové renovaci včetně nového čalounění LAKOVÁNÍ: zachovalé Velmi pohodlné pružinové židle pocházející z období první republiky. Kvalitní výroba značky THONET. Buková kostra je bez vad, prasklin či jiného poškození. Čalounění sedáků a opěradel je zcela s ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 600
 Kč
Skládací postel 80x200 cm + nový Chránič matrace Chvaletice
Před 13 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám: "nová" Skládací postel SYDALS 80 x 200 cm s přídavnými kolečky + nový Chránič matrace MARIANNE 90 x 200 x 35 cm - oboje Jysk. Oboje v záruce. Postel je vynikající, využita pouze několikrát, je tedy "nová", čisťoučká (matrace byla vždy při použití chráněna chráničem matrace - ne však tímto co prodávám; prodávám jiný, též nový). Chránič matrace byl zakoupen s rozměry na tuto skládací postel - je zcela nový, nikdy nepoužitý, pouze 1x vypraný, aby byl připraven na 1. použití. Postel prodáváme, jelikož ji již nevyužijeme. Doporučuji, spí se na ní krásně, je stabilní, "bytelná". Popis postele: materiál Ocel, 9 cm vysoká matrace s jádrem z tlakům ulevující paměťové pěny a polyuretanové pěny. S dřevěným roštem. Skládací. Š80 x D200 x V36 cm. Popis chrániče matrace: Voděodolný a prodyšný, vhodný pro všechny typy matrací. S elastickými rohy. Chránič matrace jsem nefotila, je krásný, bílý, nový, viz. foto z internetu. Cena 2.400,- Kč celkem. Volejte, pište, na všem se dohodneme :-) P... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 400
 Kč
Hrnec KELA FLAVORIA sada 3 ks s pařákem
Před 15 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Hrnec KELA FLAVORIA sada 3 ks - hrnec, napařovací hrnec, poklice, průměr 20 cm, objem 2,4 l, nerez, na všechny druhy sporá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
890
 Kč
Zavařovací sklenice od džemů se šroubovacím víčkem
Před 17 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Fotka je ilustrační, nyní nabízím tyto druhy sklenic od džemů: 2x BILLA Extra Jam 340 g 1x COOP Dle Gusta 250 g 2x Maribel 450 g 4x SCHWARTAU 340 g 2x... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5
 Kč
4x TON model No 33, nové židle, křesílka.
Před 16 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
VÝROBCE : TON MODEL: No. 33 KOSTRA : nová 100 % stav LAKOVÁNÍ: nové 100 % stav ČALOUNĚNÍ: nové, nikdy nepoužité Zcela nové, nikdy nepoužívaná křesílka značky TON . Jedná se o model No 33 s velkým průměrem sedáku vhodný i pro větší postavy. Stav NOVÉ židle zakoupené v obchodě. Oproti doporučené ceně výrobce sleva 75 % !! Vyjímečná příležitost zakoupit nové kvalitní křesílka TON za 1... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 800
 Kč
Párová křesla THONET po celkové renovaci.
Před 17 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
VÝROBA : Thonet, značeno papírovým štítkem ROK VÝROBY : 1940 KOSTRA : pevná, nerozviklaná, bez červotoče ČALOUNĚNÍ : nově přečalouněno Kompletně zerovovaná párová křesla značky THONET. Dřevěné kostry byly nově překlíženy a zpevněny. Jsou nyní pevné a nerozviklané. Dřevo bylo pečlivě očištěno a domořeno s ponecháním původní přirozené patiny. Čalounění volně lo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní věci pro dům a zahradu