Prodám termohrnek Keep Cup Thermal černý M

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nový, pouze vyzkoušený a umyty. Objem 340 ml, takže ideal na čaj, capuccina nebo latte. Dle potřeby díky dvojité stěně z nerez oceli udržuje nápoj dlouho teply/studený. Já bohužel potřebuji spíš termos... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám termohrnek Keep Cup Nitro XS
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím tento skvělý hrnek z nerez oceli s dvojitou stěnou, který udrží váš nápoj dlouho teplý, takže ideál teď na zimu. Jde o ekologické řešení jednorázových kelímků, které nejdou recyklovat. Ideální na espressa, lu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
Termohrnek BERGNER
Před 47 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
TERMOHRNEK BERGNER za 95 Kč! Už vás nebaví studená káva nebo čaj, když jste na cestách? Teď je čas to změnit! Pořiďte si stylový a kvalitní termohrnek BERGNER ideální na cesty, do práce nebo na sport! Udrží váš nápoj horký až něk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
95
 Kč
Prodám chlebník BerlingerHaus a sadu 3 dóz
Před 52 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám chlebník BerlingerHaus a sadu 3 dóz. - sada 3 kusů designových dóz na potraviny a chlebovky - tělo i víko jsou vyrobené z nerezové oceli - určené především pro skladování suchých potravin a pečiva - dózy jsou ideální na kávu, čaj, cukr, mouku, těstoviny, bylinky, skořápkové plody, atd.. - ve chlebníku můžete skladovat veškeré druhy pečiva, které tak vydrží déle čerstvé - stylové řešení jak uchránit potraviny před vlhkostí, nečistotami nebo před hmyzem - nerezová ocel je netoxická ... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní věci pro dům a zahradu