Číslo popisné

Číslo popisné
Originální Číslo popisné, které si navrhněte podle počtu vaší rodiny. Materiál buková překližka 8mm, rozměr 39x28cm. Výr... (více v detailu)
1 690
 Kč

Podobné inzeráty

Rodinná cedulka na dveře 11
Rodinná cedulka na dveře 11
Vyrobím cedulku na dveře podle počtu vaší rodiny a vašeho přání. Materiál dubová překližka 4mm. Rozměry... (více v detailu)
1 250
 Kč
Slon fajánsový velký
Slon fajánsový velký
Před 10 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Může fungovat i jako stoleček. Je velmi pevný, mimořádně velký. Vysoký je 43 a dlouhý 48 cm. Použití je podle vkusu majitele, pro exteriér i interiér. Jenom si myslím, že tato keramika asi nebude mrazuvzdorná, t... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 190
 Kč
Patrová šperkovnice se zrcadlem - rybníčková víla
Patrová šperkovnice se zrcadlem - rybníčková víla
Před 14 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Šperkovnice/toaletka je vyrobena z borovicového dřeva - velmi kvalitní zpracování. Praktická dřevěná šperkovnička je vhodná nejen na šperky, ale i na různé drobnosti, sponky, dívčí p... (více v detailu)
Pardubický kraj
250
 Kč
Zahradní nábytek z olšového dřeva
Zahradní nábytek z olšového dřeva
Před 106 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Bavorská sestava zahradního nábytku z kvalitního olšového dřeva, která je odolná vůči všem povětrnostním vlivům. Je robustní, stabilní, a kvalitně provedená. Nevyžaduje žádné další nátěry ani impregnace. Tloušťka všech prken je 44 mm! Luxusní sestava za nejlepší ceny v ČR. Vše je nalakováno dvakrát kvalitním ekologickým lakem, na výběr ze tří barev: dub/ teak/ ořech. Set pro 6-8 osob: Stůl 160x80 cm 2x Lavička 160 cm 14400,- Set pr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 400
 Kč
Ruční dřevěný vozík WOODEN180
Ruční dřevěný vozík WOODEN180
Před 141 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Ruční dřevěný vozík WOODEN180 Konstrukce Rám je vyroben z oceli, která je ošetřená lakováním, řiditelná přední náprava. Pneumatiky z tvrdé gumy nabízí průměr 10", celková hmotnost je cca 15kg a nabízí nosnost až 180kg, dřevěná korba nabízí prostor o objemu 70l. Ať už plánujete odvést cokoliv, máte k dispozici velkorysý vnitřní prostor o rozměrech 69 x 43 x 23 cm. Je velmi univerzální, protože všechny boční stěny lze během okamžiku odstranit . Nebo můžete odstranit jen před... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 990
 Kč
Domovní čísla - číslo popisné Rustikal
Domovní čísla - číslo popisné Rustikal
Před 800 dny - HYPERINZERCE
Domovní cedule - čísla s nápisy vyřežeme dle Vašeho přání, buď v nerezu nebo s barvou dle vzorníku ral. Tabulka s rustikálním vzorem se hodí na každou fasádu domu. Originální a velice praktické označení ... (více v detailu)
1 349
 Kč
Domovní čísla - číslo popisné
Domovní čísla - číslo popisné
Před 800 dny - HYPERINZERCE
Domovní cedule - čísla s nápisy vyřežeme dle Vašeho přání, buď v nerezu nebo s barvou dle vzorníku ral. Tabulka se hodí na každou fasádu domu. Originální a velice praktické označení pro název... (více v detailu)
989
 Kč
PlaceholderNo Image
Polykarbonátový Zahradní skleník
Před 238 dny - AVIZO_CZ
Postaveno z profilu 20 x 20 mm / 40 x 20 mm z polykarbonátu 4 mm / 6 mm — Cena nabídky se vztahuje na skleník o rozměrech 3x6m vyrobený z polykarbonátu tloušťky 4 mm, profilu 20x20 mm. JEDNODUCHÁ MONTÁŽ -všechny nezbytné součástky pro montáž jsou v ceně — SPECIFIKACE: • Šířka skleníku — 3 m • Délka skleníku: možnosti — 4m, 6m, 8m, 10m • Výška skleníku — 2 m • Vzdálenost mezi oblouky — 0,67 m • Typ profilu — uzavřený profil z pozinkované oceli 20x20 mm • Opláštění skleníku — Komorový polykarbonát • Tloušťka polykarbonátu — 4/6 mm (odolný proti UV záření) • Počet dveří — dvoudveřové (vpředu a vzadu) • Počet oken — dvě okénka (vpředu a vzadu) DODÁNÍ do 10 pracovních dnů Dopava 1700 Kc. Boční okno je navíc 670 Kc. Ocelový záhon o rozměrech 0,65x2 metrů stojí 1400 Kc. -PLATBA PŘI PŘEVZETÍ Vystavujeme daňový doklad Popis skleníku: Moderní a snadno montovatelná konstrukce z pozinkovaných profilů 20x20/40x20 mm odolných vůči povětrnostním vlivům. Skleník je pokryt komorovým polykarbonátem odol... (více v detailu)
14 095
 Kč
Domovní číslo - číslo popisné rohové
Domovní číslo - číslo popisné rohové
Před 800 dny - HYPERINZERCE
Domovní cedule - čísla s nápisy vyřežeme dle Vašeho přání, buď v nerezu nebo s barvou dle vzorníku ral. Tabulka ve tvaru L do rohu se hodí na každou fasádu domu. Originální a velice praktické označení p... (více v detailu)
1 147
 Kč
Dekorační tác s dózou
Dekorační tác s dózou
Před 161 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
DEKORAČNÍ TÁCEK S DÓZOU 🎍 Vyrobený ze žáruvzdorné hmoty - může být venku i uvnitř, odolá venkovním podmínkám, možno použít na další tvoření 🕯️ délka ... (více v detailu)
Ústecký kraj
199
 Kč
Další nabídky najdete zde: Doplňky a dekorace