RUČNĚ VYROBENÁ VONNÁ DEKORATIVNÍ SVÍČKA. Jako Dárek

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
RUČNĚ VYROBENÁ VONNÁ DEKORATIVNÍ SVÍČKA Vonná svíčka provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Složení Druh vosku: Včelího vosku. KOKOSOVEHO vosku SOJOVEHO vosku OLIVOVEHO vosku Druh bytové vůně: gurmánská, skořice, vanilka, kořenité tóny kořenitá. Druh knotu: dřevěný Počet knotů: 2 Materiál: sklo Brutto hmotnost: 290 gr. Průměr cca: 6,5 cm. Výška: ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
350
 Kč

Podobné inzeráty

RUČNĚ VYROBENÁ VONNÁ SVÍČKA. Jako Dárek
RUČNĚ VYROBENÁ VONNÁ DEKORATIVNÍ SVÍČKA Vonná svíčka provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Složení Druh vosku: Včelího vosku. KOKOSOVEHO vosku SOJOVEHO vosku OLIVOVEHO vosku Druh bytové vůně: gurmánská, skořice, vanilka, kořenité tóny kořenitá. Druh knotu: dřevěný Počet knotů: 2 Materiál: sklo Brutto hmotnost: 290 gr. Průměr cca: 6,5 cm. Výška: 8 ... (více v detailu)
vonná svíčka ze sojového vosku - kava
Vonná svíčka provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Káva hlava: káva srdce: cukr základ: smetana, káva Krásně ráno v kavárně. Ručně vyráběná svíčka že sojového vosku. Doba hoření až 35 hodin 150 gramů sojového vosku Na výběr bavlněný nebo dřevěný knot. Doprava: Zásilkovna... (více v detailu)
Dekorativní vonný svícen SweetHome
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Voskový vonný svícen na 2 čajové svíčky (součást balení). Po zapálení svíček se nedeformuje a nádherně svítí. Dekorace na povrchu lampionu je plastická... (více v detailu)
Ústecký kraj
170
 Kč
vonná svíčka ve skle s nádhernými vůněmi
Když přijde na domácí pohodu, máloco má takový účinek jako zapálit si svíčku hřejivým světlem a nechat příjemnou vůní provonět celý byt. Pro docílení dlouhé doby hoření svíčky je důležité nechat svíčku poprvé hořet přibližně 2 hodiny, aby si vaše svíčka vytvořila počáteční paměť hoření. Svíčka začne naplno vonět a vosk se optimálně roztaví. Vždy udržujte knot uprostřed svíčky. Vždy zapalujte na stabilním a nehořlavém povrchu. Chraňte před průvanem. Nezapalujte svíčku pokud na dně zůstalo mén... (více v detailu)
Vonná svíčka Milkhouse Candle Cup O' Joe 368 g
Před 11 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám vonnou svíčku s intenzivní vůní kávy a lískových oříšků, se změnou barvy. Nyní jde do hněda. Stále krásně intenzivní. S přírodním voskem a bavlněným knotem ve skleněné nádobě se šroubova... (více v detailu)
Hlavní město Praha
380
 Kč
Dvě krásné sójové vonné svíčky
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cena je za obě, případně jednotlivě 200 Kč/ks. Dlouho hořící svíčky ve skle, ručně lité z přírodního sójového vosku a s bavlněným knotem. Vůně jedné se jmenuje Kouzlo Vánoc (směs citrusů, skořice, hřebíčku a tak), vůně druhé je Perníček. Mohou hoř... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
330
 Kč
RUČNĚ VYROBENÁ VONNÁ DEKORATIVNÍ SVÍČKA
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
DEKORATIVNÍ VONNÁ SVÍČKA. RUČNÍ VÝROBA. ROZMĚR 11x11CM , VÝŠKA 9,5CM. HMOTNOST 959 GRAMŮ. STAV V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Nová velká vonná svíčka Yankee Candle
Před 317 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Zcela nová vonná svíčka SPUN SUGAR FLURRIES (Vířící závěje cukru) 623g Vůně dortu s vrstvami svátečního ovoce posypaného závějemi moučkového cukru a cukrových nití. Neobvyklé spojení ovocných a sladkých tónů pro Váš sváteční stůl. Hlava: šlehaný ananas, citron, meruňka, jablko Srdce: skořice, jasmín, konvalinka, zasněžené stálezelené jehličnany, brandy Základ: cukrové nitě, ambra, santalové dřevo, cedrové dřevo, pižmo, mech Svíčka Vám bude dělat radost až 150 hodin. Pečlivě vybrané s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
440
 Kč
VONNÁ SVÍČKA CHESAPEAKE BAY STILLNESS PURITY
Před 103 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Zcela nová vonná svíčka. Doba hoření: až 57 hod. (Růžová voda) Kvetoucí kytice marocké růže, čerstvé pivoňky a něžné konvalinky se nesou na základu z hřebíčku, pryskyřičného oudu a zlaté ambry a vytváří čistou a jemnou vůni. Esenciální oleje: hřebíčkový list, heřmánek, pomeranč, levandule a eukalyptus Hlava: bergamot, konvalinka, čerstvá pivoňka... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
RUČNĚ VYROBENÁ VONNÁ DEKORATIVNÍ SVÍČKA
Před 225 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
DEKORATIVNÍ VONNÁ SVÍČKA. RUČNÍ VÝROBA. ROZMĚR 11x11CM , VÝŠKA 9,5CM. HMOTNOST 959 GRAMŮ. STAV V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Nový ručně vyrobený vonný vosk Modrá tlapka
Před 165 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám NOVÝ ručně vyrobený vonný vosk do aromalampičky Modrá tlapka, z parafínového vosku a s lehkou vůní čokolády, v dárkovém organzovém sáčku, vhodná jako dárek. Cena 30 Kč. Předá... (více v detailu)
Středočeský kraj
30
 Kč
Nová ručně vyrobená dár. vonná svíčka ve skle Čas
Před 144 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám NOVOU ručně vyrobenou dárkovou vonnou svíčku ve skle Čas, z palmového vosku a s vůní Piňacolady a broskví, v dárkovém organzovém sáčku, vhodná jako dárek. Cena 140 Kč. Předán... (více v detailu)
Středočeský kraj
140
 Kč
Nová ručně vyrobená vonná svíčka ve skle Začátky
Před 144 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám NOVOU ručně vyrobenou dárkovou vonnou svíčku ve skle Začátky, z palmového vosku a s vůní žvýkačky a perníčků, v dárkovém organzovém sáčku, vhodná jako dárek. Cena 140 Kč. Před... (více v detailu)
Středočeský kraj
140
 Kč
Další nabídky najdete zde: Nábytek