Nůž do lesa na houby, špekáčky, klacíky

Před 245 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám tento malý nožík Vhodný do lesa Pouzdro je z pu, nikoliv kůže Cena 259,-Kč Balíkovna 69 Kč Možné zaslat na dobírku s platbou poštovné... (více v detailu)
Ústecký kraj
259
 Kč

Podobné inzeráty

Horký nůž na polystyren
Před 3 dny - SBAZAR
Prodam horký nůž . Použity pouze na naši stavbě . Osobní odběr Hu... (více v detailu)
750
 Kč
Blůza a kalhoty AČR vz.les originál nové
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Kalhoty AČR polní vz.95 les originál vel. 176/88 Blůza AČR polní vz.95 les 170/100 Je možné i samostatně kus: 600,- Možn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 200
 Kč
Náhradní čepele pro odlamovací nůž Tesco - 10 ks
Před 5 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
EAN: 5051740313078 Nové, nerozbalené - viz foto. Předám osobně, nebo pošlu po pla... (více v detailu)
Zlínský kraj
30
 Kč
Náhradní čepele pro odlamovací nůž Tesco - 10 ks
Před 5 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
EAN: 5051740313078 Nové, nerozbalené - viz foto. Předám osobně, nebo pošlu po plat... (více v detailu)
Zlínský kraj
30
 Kč
Náhradní čepele pro odlamovací nůž Tesco - 10 ks
Před 5 dny - AVIZO_CZ
EAN: 5051740313078 Nové, nerozbalené - viz foto. Předám osobně, nebo pošlu po platbě převodem na účet. P... (více v detailu)
30
 Kč
Náhradní špičky na kartuše
Před 4 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
PROSÍM JEN MAIL NEBO SMS. NEVOLAT. Daruji náhradní špičky na kartuše / náhradní špičky na tmely / náhradní špičky na chemickou maltu. Pošlu poštou (99kč), Balíkovnou (77Kč) n... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Zdarma
 Kč
Dekorativní svíčka => více druhů
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Rozměry jsou různé, Ceny od 13-19Kč ------------------------------------------------------------------------------------ Cena uvedena za 1 kus/sadu Po domluvě se dá zásilka zaslat obyčejně :) (Foto ilustrační, výrobky vyrábím, takže se mohou nepatrně lišit) ***---*** NOVÉ ZBOŽÍ *** Na výběr zaslání: - ČP balíkovna (platba předem 79Kč nebo dobírka 109Kč) - zásilkovna výdejní místo (platba předem 74Kč nebo... (více v detailu)
Ústecký kraj
13
 Kč
Škoda FAVORIT 135 136L LS LX GLX seznam náhradních dílů 1994
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám knihu - seznam náhradních dílů ŠKODA Favorit 135 L , LS * 136 L, LS , LX , GLX - 5. vydání 1994 ! Formát A4 – 243 stran. Poštovné balíkovna (pobočky České pošty + výdejní místa) : poštovné na dobírku +95,- nebo při platbě předem na účet ... (více v detailu)
Zlínský kraj
600
 Kč
POTAH NA ŽIDLIČKU CAM CAMPIONE - softshell
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nové zboží, vhodný i na Neonato Multiplo Potah, polstr, vložka, podložka Lze dokoupit i bezpečnostní popruhy (pásy) s pětibodovým upínáním - 350,- Kč Výplň antialergenní rouno. Softshell je praktická, prodyšná a nepromokavá látka. Skládá se ze tří vrstev: termoaktivní látka, izolační vrstva měkký fleece, vnější nepromokavý materiál s membránou. Složení: 100% polyester + Membrána: 100% TPU Vnitřn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
790
 Kč
POTAH NA ŽIDLIČKU PEG PÉREGO - softshell
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nové zboží, vhodný na Peg pérego Zero 3, Peg pérego Siesta, Peg pérego Follow me Potah, polstr, vložka, podložka Pouzdra na popruhy v ceně. Lze dokoupit i bezpečnostní popruhy (pásy) s pětibodovým upínáním - 350,- Kč Výplň antialergenní rouno. Softshell je praktická, prodyšná a nepromokavá látka. Skládá se ze tří vrstev: termoaktivní látka, izolační vrstva měkký fleece, vnější nepromokavý materiál s membránou. Složení: 100% pol... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
790
 Kč
Aku Rázový utahovák- pro Aku Makita baterie 18V.
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám 3kusy modrých + 1 červený nových Aku rázových utahováků, od firmy ONEVAN 18V, pro Aku baterii Makita 18V a jim podobným. Jedná se o Čínský rázový utahovák. Baterie pasuje originál řady BL 1830 až BL 1860. Modrý Aku Rázový utahovák má možnost vložit Bitový nástavce, červený Aku rázový utahovák, tu možnost nemá-plný čtyřhran. Je to super věc, pro jakoukoliv práci v dílně, na autě v domácnosti, v garáži na přezouvání pneumatik, či na chatě atd. Do čtyřhranu u modrého Aku... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 330
 Kč
Vrtačka/kladivo BOSCH
Před 5 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám vrtačku/kladivo značky BOSCH. Zboží je úplně nové, zapečetěné, pouze drobné odřeninky na pouzdru od p... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 500
 Kč
Svítidlo Globo INDI 48168
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám nepoužité stropní / nástěnné svítidlo z chromovaného kovu a satinovaného skla v kompletním a originálním balení. Je vhodné pro moderní obytné místnosti. K výrobě atraktivního designu se čtvercovým matným sklem byly použity prémiové materiály, neobsahuje viditelné plasty nebo papír. - rozměry 220 x 220 x 80 mm. - patice ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
220
 Kč
Kreativní vykrajovátka (3D tisk)
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Vykrajovátko je vhodné na vykrajování požadovaného tvaru do těsta, marcipánu, modelíny a atd Materiál: - PLA, plast je vhodný pro styk s potravinami Tento materiál není vhodný pro mytí v myčce na nádobí, mikrovlnné trouby a nevystavujte vyšším teplotám. Vykrajovátka po skončení dané práce jemně omyjte vlažnou a jarovou vodou Nevystavovat teplotám nad 60°C. cena od 39Kč Cena uvedena za 1 kus/sadu Po domluvě se dá zásilka zaslat obyčejně :) (Foto ilustrační, výrobky vyrábím, takže se mohou nepatrně lišit) ***---*** NOVÉ ZBOŽÍ **... (více v detailu)
Ústecký kraj
39
 Kč
Podzimní skřítek + dekorace
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Cena za všechno dohromady 300 Kč. Výška 50cm. Na dobírku nezasílám. Osobní odběr v Praze nebo Zási... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Dřevěný věšák s háčky z pístů
Před 4 dny - SBAZAR
Dřevěný věšák s háčky z kovových pístů Materiál: Dřevo Rozměry věšáku: 49 x 9 x 7 cm Váha: 665 gramů Velikost háčků: 7 x 2,5 cm Dopravci, poštovné a balné (dle aktuálního ceníku): Česká Republika: Zásilkovna na pobočku: 89 Kč (při platbě předem) Zásilkovna na ... (více v detailu)
1 500
 Kč
Čajová svíčka - magická => PLNO DRUHŮ
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Svíčky s překvapením jsou vhodné jako dárek pro kohokoliv, k různým příležitostem. Pro děti pod dozorem dospělé osoby. Doporučujeme ke svíčce přikoupit svícen. Na fotografii je ukázka, jak krásně jde vidět rozehřátý vosk s překvapením ve svícnu pejska. Na výběr z čajových svíček: Nažloutlá -> vanilka Narůžovělá -> orchidej Zelená letní louka Bílá -> konvalinka Fialová -> krokus Oranžová -> pomeranč/vanilka Červená -> neparfemovaná Bílá - neparfemovaná ------------------------------------------------------------------------------------ Cena uvedena za 1 kus/sadu Po domluvě se dá zásilka zaslat obyčejně :) (Foto... (více v detailu)
Ústecký kraj
29
 Kč
Podtácek - různé druhy
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Tento výrobek je vyroben za pomocí 3D tiskárny. Barvy na výběr (stále se snažíme rozšiřovat): - černá - modrá - růžová - neonově zelená - stříbrná - bílá Doporučujeme 3d výrobek nevystavovat teplotě vyšší než 70 stupňů celsia. V případě zájmu o barvu, která není v nabídce, nás neváhejte kontaktovat. Snažíme se rozšiřovat barevnou škálu dle možností našich a podle zákazníků. ------------------------------------------------------------------------------------ Cena uvedena za 1 kus/sadu Po domluvě se dá zásilka zaslat obyčejně :) (Foto ilustrační, výrobky vyrábím, takže se m... (více v detailu)
Ústecký kraj
69
 Kč
2 ks sklenic 300 ml od M. Hostinove
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nové, v dárkové krabičce, 300 ml, z dílny Marie Hostinove, cena pouze 100 Kč, v případě zájmu prosím o sms, hned jak to půjde odpovím, automatické odpověďi nějak nefungují Nejlépe osobní předání v Praze 7 Letná Na dobírku vzhledem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Potah na židličku New Baby, Gmini, Caretero Luna - softshell
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nové zboží, vhodný na zn. New Baby, Caretero Luna, Gmini, 4Baby, Bomimi Potah, polstr, vložka, podložka POTAH NEMÁ PLASTOVÉ HÁČKY NA BOČNICÍCH Lze dokoupit i bezpečnostní popruhy (pásy) s pětibodovým upínáním - 350,- Kč Výplň antialergenní rouno. Softshell je praktická, prodyšná a nepromokavá látka. Skládá se ze tří vrstev: termoaktivní látka, izolační vrstva měkký fleece, vnější nepromokavý materiál s membránou. Složení: 100% p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
790
 Kč
Růžový koberec Rabbit
Před 5 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Růžový, chlupatý, jemný koberec 120 x 170 cm. Cena za odeslání: Č. pošta 115 Kč, Balíkovna 60 Kč. Nebo osobn... (více v detailu)
Pardubický kraj
800
 Kč
Pásová bruska PARKSIDE PBSD 600 A1.
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pásová bruska PARKSIDE PBSD 600 A1, kompletní příslušenství, nová, nepoužitá, plně funkční. Plynule nastavitelná rychlost pásu, tenký přední váleček k broušení blízko okraje, výklopný přední kryt k broušení na těžko přístupných místech, snadná výměna brusného pásu díky beznástrojovému upínacímu systému, odsávání se záchytnou nádobou na prach a připojení k externímu odsávání prachu. Ergonomická držadla vhodná pro praváky i levá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
850
 Kč
POTAH PEG PÉREGO ZERO 3, SIESTA - ekokůže
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Potah, polstr, vložka, podložka Ušiji Vám nový potah do židličky Peg pérego Zero 3, Peg pérego Siesta, Peg pérego Follow me Tento je z ekokůže (čalounická koženka). Výplň antialergenní rouno. VLASTNOSTI : Pevná a odolná proti otěru Příjemná na omak Elastická Jednoduchá údržba ÚDRŽBA: Při znečištění jednoduše omýt vlhkým hadříkem. Může se použit i teplá voda např. s mýdlem. Při větším znečištění se může po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
750
 Kč
POTAH PEG PÉREGO FOLLOW ME, ZERO 3 - ekokůže
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Potah, polstr, vložka, podložka Nový potah do židličky Peg pérego Zero 3, Peg pérego Siesta, Peg pérego Follow me Tento je z ekokůže (čalounická koženka). Výplň antialergenní rouno. VLASTNOSTI : Pevná a odolná proti otěru Příjemná na omak Elastická Jednoduchá údržba ÚDRŽBA: Při znečištění jednoduše omýt vlhkým hadříkem. Může se použit i teplá voda např. s mýdlem. Při větším znečištění se může použít ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
750
 Kč
POTAH NA ŽIDLIČKU PEG PÉREGO Siesta, Follow me - polyester
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nové zboží k prodeji, vhodný na Peg pérego Zero 3, Peg pérego Siesta, Peg pérego Follow me Potah, polstr, vložka, podložka Možnost zakoupení pouzder na popruhy - pár 75,- Kč v prodeji i bezpečnostní pásy (popruhy) do židličky - 350,- Kč Při koupi potahu i bezpečnostních popruhů jsou pouzdra na popruhy zdarma. Ušito ze 100% polyesteru, výplň antialergenní rouno. Složení: 100% polyester Gramáž: 190 g/m2 5% Výrobce polyesteru doporučuje pouze ruční praní, nesušit v sušič... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
690
 Kč
Další nabídky najdete zde: Nářadí a stavebnictví