Sušák na houby byliny

Před 1262 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Prodám skládací sušák na byliny .Rozměr 70x50x50 cm. Vyrobený ze dřeva.Možno použít i na h... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
700
 Kč

Podobné inzeráty

venkovní sušák na prádlo, obrácený jehlan za 400
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Zánovní venkovní hliníkový skládací šňůrový sušák ve tvaru obráceného jehl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
NENÁROČNÉ POKOJOVKY
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím své přebytky pokojových kytek: voděnky, aloe vera, sukulent, kalanchoe, zmijovec, úžovník, šáchor, migrenovník tradescantia.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
75
 Kč
Porcelánové malé šálky s gejšou a japonskými motivy
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Porcelánové malé šálky s gejšou a japonskými motivy. Dárková sada S 5 ks. Cena je za sadu. Výška šálků nece... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
Skleněná lisovaná mísa - art deco
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím skleněnou lisovanou mísu na nožičkách - art deco. Výška 8cm, šíře 12cm. V případ... (více v detailu)
Středočeský kraj
350
 Kč
Závěsná houpačka pro děti
Před 2 dny - Hlavní město Praha - VSE_ZA_ODVOZ
Daruji za odvoz závěsnou houpačku pro děti dle foto. Funkční, unese cca 50 kg. Vyzvednutí možné ve všední dny na adrese cca 150 m od stanice metra Pa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Dvouhořákový vařič (na plynovou bombu)
Před 2 dny - Hlavní město Praha - VSE_ZA_ODVOZ
Daruji za odvoz dvouhořákový plynový vařič dle foto. Nevím, zda je funkční, už dlouho nebyl používán. Vyzvednutí možné ve všední dny na adrese cca 150 m od stan... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Broušená váza a hutní sklo
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím broušenou vázu a hutní sklo. Rozměry: - Výška první broušené vázy je 25cm a šířka 17cm. - Výška druhé žluté vázy/misky je 12cm a šířka cca 24cm. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
700
 Kč
Šáchor střídavolistý - Cyperus alternifolius
Před 4 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám zasazené oddělky šáchoru. Jedná se o nenáročnou pokojovou rostlinu - stačí minimum péče, ale potřebuje hodně vody, ideálně, když neustále stojí ve vodě. Cena 45,-/k... (více v detailu)
Kraj Vysočina
45
 Kč
Dřevěná bedýnka-vlastnoruční
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám vyrobenou dřevěnou bedýnku na věci. V rozměrech 27 × 21 × 13 cm(200 Kč) nebo 33 × 24 × 14 cm(250 Kč) Praktická na maličkosti, nebo možno dát folii zevnitř a používat jako květináč. Za příplat... (více v detailu)
Jihočeský kraj
200
 Kč
Prodám sušák
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám sušák na prádlo z. Jenny, úplně nový, nevybalený, uhlíková ocel, ro... (více v detailu)
Olomoucký kraj
350
 Kč
Zrcadlová skříňka s osvětlením
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám zrcadlovou skříňku s osvětlením viz foto. Jedině osobní předání v Mostě a okolí. Vzhl... (více v detailu)
Ústecký kraj
499
 Kč
Podtácek - různé druhy
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Tento výrobek je vyroben za pomocí 3D tiskárny. Barvy na výběr (stále se snažíme rozšiřovat): - černá - modrá - růžová - neonově zelená - stříbrná - bílá Doporučujeme 3d výrobek nevystavovat teplotě vyšší než 70 stupňů celsia. V případě zájmu o barvu, která není v nabídce, nás neváhejte kontaktovat. Snažíme se rozšiřovat barevnou škálu dle možností našich a podle zákazníků. ------------------------------------------------------------------------------------ Cena uvedena za 1 kus/sadu Po domluvě se dá zásilka zaslat obyčejně :) (Foto ilustrační, výrobky vyrábím, takže se m... (více v detailu)
Ústecký kraj
69
 Kč
Sazenice odrůda Dornfelder
Před 4 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím sazenice révy vinné, odrůda Dornfelder, červená, modrá. Pěstováním této a další uvedené odrůdy se úspěšně zabývám již 35let. Jedná se o nenáročnou odrůdu, vhodnou pro oblast Čech nadmořské výšky 200 až 800m. Tento druh je též vhodný k osazení u zahradních pergol. Sklizeň hroznů od půlky září, podle roku. Odrůda je odolná proti peronospoře, plísni šedé a padlí. Hrozno lze konzumovat přímo jako stolní víno, nebo je moštovat na víno. Nabízené sazenice jsou zasazeny a distribuovány v květináčích, čili je možno je kdykoliv během sezony, což je od března do konce října přesadit na místo. Přiklád... (více v detailu)
Středočeský kraj
195
 Kč
Černé kožené polobotky
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím kožené černé polobotky velikosti 42 (spíš 43). Polobotky jsou lepené a cca půl roku nošené. Taky jsou XXL Extra wide, takže jsou spíš pro širší nohy. Mohu zaslat přes Českou poštu za 98,-; Zásilkovnou za 79,-; či Balíkovnou za 77,- (ceny jsou uváděny na pobočku nikoli na adresu,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Sušák
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám nástěnný rozkládací sušák na prádlo Leifheit.cena 250kč.v případě zájmu volejte na tel:723 335 274
Plzeňský kraj
250
 Kč
Šušák
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám sušák prádla na zeď o rozměrech d 82xš 38(rozložený)14,5cm(sl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
200
 Kč
Přikrývka z dutého vlákna Micro Lux s Aloe Vera
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dvojitá celoroční přikrývka (pro dva, na manželskou postel/dvoulůžko) z dutého vlákna, v případě zájmu polštáře zdarma navíc - viz. foto. Používané, pravidelně udržované (i přesto doporučuji před používáním vyprat), v dobrém stavu. Sada přikrývky a polštářů z dutého vlákna Micro Lux s Aloe Vera vyrobeny z příjemné povrchové látk... (více v detailu)
Olomoucký kraj
300
 Kč
Anténa RF433, bezdrátový přenos,zesílení signálu pro vrata
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dva kusy antény asi k vratům na frekvenci 433MHz, viz fotografie. Jedna nová zabalená a druhá použitá. Konektor asi SMA-J, použitá má i redukci na menší konektor. Cena za obě včetně redukce. Platí pro všechny moje inzeráty: Inzerát je aktuální, pokud ho vidíte, takže se na to nemusíte ptát. Pokud vidíte v názvu "REZERVACE", znamená to, že má někdo vážný zájem a komunikuji s ním o prodeji, ale ještě nezaplatil. Pokud je v názvu "PRODANO" znamená to, že je zboží zaplaceno a tedy i prodáno, a nechávám zde inzerát ještě cca 14 dní od prodeje, aby si kupující mohl po doručení ověřit, že dostal to, co bylo v inzerátu napsáno. Záruka na funkčnost je vždy minimálně 1 měsíc pokud není uvedeno jinak. Pokud budete s obchodem spokojeni, budu rád za pozitivní hodnocení. Pokud spokojeni nebudete, nejprve mě kontaktujte, ať to můžeme napravit. Obrázky mohou být jen ilustrační. A... (více v detailu)
Olomoucký kraj
180
 Kč
Panna Marie obraz mosaz a dřevo
Před 6 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím pěkný nástěnný obraz Panny Marie. Materiál dřevo a mosaz nebo pomosazněný kov. Rozměr 23,4 x 15,6cm V případě zájmu prosím pište v inzerátu do kolonky POSLAT ZPRÁVU nebo zavolejte na telefon uvedený v inzerátu. Odesíláme PPL nebo Zásilkovnou !!! Balíky které jsou odesílané kurýrní službou PPL je cena balíku od 150 Kč,doručení zpravidla druhý den po odeslání-kurýr Vás bude telefonicky informovat. Prosím zadejte Vaši adresu,j... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 150
 Kč
Wifi pro notebook BCM94313HMGB Mini PCI-E Card
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám wifi kartu do notebooku BCM94313HMGB Mini PCI-E (WLL6230B-D99). Mám více kusů. Je to wifi síťová karta + bluetooth pro notebooky. Pokud si pamatuju dobře, chybí podpora Windows 10+. Pro Linux snad driver bude, ale nemám vyzkoušeno. Záruka na funkčnost pouze ve Windows 7/XP. Platí pro všechny moje inzeráty: Inzerát je aktuální, pokud ho vidíte, takže se na to nemusíte ptát. Pokud vidíte v názvu "REZERVACE", znamená to, že má někdo vážný zájem a komunikuji s ním o prodeji, ale ještě nezaplatil. Pokud je v názvu "PRODANO" znamená to, že je zboží zaplaceno a tedy i prodáno, a nechávám zde inzerát ještě cca 14 dní od prodeje, aby si kupující mohl po doručení ověřit, že dostal to, co bylo v inzerátu napsáno. Záruka na funkčnost je vždy minimálně 1 měsíc pokud není uvedeno jinak. Pokud budete s obchodem spokojeni, budu rád za pozitivní hodnocení. Pokud spokojeni nebudete, nejprve mě kontaktujte, ať to můžeme... (více v detailu)
Olomoucký kraj
98
 Kč
Dioptrické brýle - titanové obroučky - nové, nenošené
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám tyto zcela nové černé nenošené brýle (bez dioptrických skel) s titanovou obroučkou. Koupil jsem před pár týdny a nevyhovují mi. Dioptrická skla si do nich musíte nechat vyrobit, obsahují skla bez dioptrií. Platí pro všechny moje inzeráty: Inzerát je aktuální, pokud ho vidíte, takže se na to nemusíte ptát. Pokud vidíte v názvu "REZERVACE", znamená to, že má někdo vážný zájem a komunikuji s ním o prodeji, ale ještě nezaplatil. Pokud je v názvu "PRODANO" znamená to, že je zboží zaplaceno a tedy i prodáno, a nechávám zde inzerát ještě cca 14 dní od prodeje, aby si kupující mohl po doručení ověřit, že dostal to, co bylo v inzerátu napsáno. Záruka na funkčnost je vždy minimálně 1 měsíc pokud není uvedeno jinak. Pokud budete s obchodem spokojeni, budu rád za pozitivní hodnocení. Pokud spokojeni nebudete, nejprve mě kontaktujte, ať to můžeme napravit. Obrázky mohou být jen il... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Dětský věšák s motivem psa
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám zachovalý dětský věšák s motivem psa. Je ze dřeva, zezadu má dva úchyty pro pověšení ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10
 Kč
Běžecký pás HRS T-280 (2,5 HP, 42x115cm, do 120kg)
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nový běžecký pás s robustním motorem Leeson (USA ) a 4-vrstvové pásy Siegling vyrobené v Německu zajišťují kvalitní , tichí a stabilní provoz běžícího pásu . - Výkon motoru konstatní: 2,5 HP - Rozměry běžecké plochy : 42x115 cm - Rychlost 1-14,8km/h v krocích po 0,1 kmh - 3 změny úhlu sklonu běžícího pásu 2-4-6 % ( manuální nastavení ) - Max . hmotnost uživatele : 120 kg - LCD displej měří: čas, rychlost , vzdálenost , kalorie , puls - Měření pulsu formou : dotykové senzory v rukojetích - Bezpečnostní systém : magnetický klíč - Počet programů: 12 - Teleskopický systém otevírání / zavírání pásu - 6 bodový systém odpružení - Transportní kolečka - Vstupy na USB a MP3, reproduktory - Funkce TEST FAT - umožňuje zadat vlastní parametry : pohlaví, věk , výška, váha - Odkládací prostor pro láhev , telefon , atd - Hmotnost stroje : 54kg - Rozměry obalu : 156x70x32 cm - rozmery stroje po složení: 153x... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 990
 Kč
Kinderkraft Aveo tříkolka 6v1
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Byla zakoupena nová, po jednom dítěti. Málo používaná. Vložka s pásy nebyla používána vůbec. Top stav. Jen osobní vyzvednutí. V případě zájmu mě kontaktujte na email. Nastavitelné 3 bodové pásy Posuvné sedadlo – umožňuje správně nastavit vzdálenost dítěte vůči pedálům. Sklopné opěrky nohou – vhodná volba pro dítě, když nedosáhne na pedály. Gumová kola odolné proti propíchnutí. Gumová rukojeť má protiskluzovou strukturu. Ocelový rám – zaručuje pevnou a robustní konstrukci. Okno umožňující sledovat dítě během chůze. Odnímatelné opěradlo – vysoké, široké a vyrobené z prodyšného materiálu. Velká střecha – s možností rozšíření, zaručuje ochranu před sl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 600
 Kč
Nový skládací sušák na prádlo
Před 11 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Zcela nový nepoužitý skládací sušák na prádlo. Je lehký a velmi praktický. Snadno se s ním manipuluje a je velice variabilní. Vhodný pro malé ale i větší kusy prádla. P... (více v detailu)
Zlínský kraj
625
 Kč
Další nabídky najdete zde: Rostliny a zahradní vybavení