Malý dřevěný soudek

Prodávám mladý dřevěný soudek. V dobrém stavu, viz foto. Prodávám i další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze JEDNO poštovné! P... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Dětské knihy - 180 kusů
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodávám dětské knížky - 180 kusů. V dobrém stavu, viz foto. Cena je uvedena za kus. Prodávám i další časopisy a knížečky. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10
 Kč
Lískové ořechy loupané 4 kg
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodávám letošní loupané lískové ořechy. Cena je za 1 kg. Prodávám i další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze JEDNO poštovné! ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Lískové ořechy loupané 4 kg
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodávám letošní loupané lískové ořechy. Cena je za 1 kg. Prodávám i další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze JEDNO poštovné! P... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Dřevěná mísa
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodávám úplně novou skládací dekorativní dřevěnou mísu, ruční precizní práce. Prodávám jako nevhodný dáre... (více v detailu)
Hlavní město Praha
620
 Kč
Malý dřevěný servírovací podnos, značený
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám malý dřevěný servírovací podnos s keramickou vložkou. Délka: cca 23 cm Šířka: cca 17 cm Dřevěný rám drobně poškozen, viz foto. Ve spod keramické vložky značka (sova v kruhu, G.M., Dec 512) - zřejmě První republika. Osobní vyzvednutí je možné v Karlovýc... (více v detailu)
Karlovarský kraj
100
 Kč
18 dílná souprava talířů z Mobelixu
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zdravím, prodávám tento set z důvodu velikosti(nevejdou se nám do myčky) Jedná se o tří typy talířů po 6ti kusech. Průměr dezertního talířku: 19 cm Průměr mělkého talíře: 26.5 cm Průměr hlubokého talíře: 21 cm Materiál ker... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
Regál Josef 6
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, rád bych zde nabídl k prodeji nábytek zakoupený na začátku roku 2023 v Möbelixu, prodávám z důvodu stěhování. V tomto případě se jedná o regál Josef 6, který nabízí 4 poličky pro uložení různých věcí. Regál je v dobrém stavu, nepoško... (více v detailu)
Kraj Vysočina
700
 Kč
Šátek na hlavu zelený Sprite - 3 kusy
Prodávám šátek na hlavu zelený Sprite - 3 kusy. Cena je za kus. V dobrém stavu, viz foto. Prodávám i další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze J... (více v detailu)
Velké dřevěné rámečky 2ks (ČTĚTE POPIS, PROSÍM)
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Přečtěte si CELÝ POPIS, PROSÍM. NEVOLAT !!! Komunikovat mohu pouze přes SMS. Děkuji za pochopení. Rozměry: 40 x 32 cm, cena za oba kusy Prodáváme chalupu takže vyklízíme vše, co po prodeji nebudeme mít kam dát. Toto, mám uskladněné na chalupě proto je třeba domluvit se předem na dovozu do Prahy. Osobní odběr v Praze je možný pouze na Praze 10 blízko metra Skalka, pouze ve všední dny Pondělí až Čtvrtek, vždy nejdříve po 17 té hodin... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Košík dřevěný / překližka
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Chtěl bych vám nabídnout nový překližkový košíček o rozměrech 27x15... (více v detailu)
Pardubický kraj
175
 Kč
Jídelní servis se silným zlatým lemem THUN
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Krásný jídelní souprava obsahuje: 1x polévkovou mísu s víkem 1x velký kulatý talíř 1x oválný talíř 1x přílohový talíř 1x omáčník s tálířkem 1x slanka 2x velká salátová mísa 6x dezertní talíř 6x mělký talíř 6x hluboký talíř. Servis obsahuje celkem 28 dílů. Sad... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 900
 Kč
FORD Focus kombi 1.6i benz.74kW málo najeto, STK do 2026
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Předběžná rezervace, prodej zatím ne, tedy platí do smazání. Komplet 20 aktuálních foto z 21.9.,foceno pěkně za plného světla,aby vše bylo dobře vidět (žádné tmavé večerní fotky špinavého orezlého auta, to ne!). Samozřejmě, jako každý starší Ford má své mouchy, bude vhodná výměna brzd.desek. Nová možnost -zachovalý neobouchaný Ford Focus kombi v normal provozním stavu,bez větší koroze-spodní hrany dveří včas ošetřeny, prahy a blatníky dobrý viz.fota, má novou STK do 2026,vše funkční, rok výr.konec 2003, provoz 2004, tmavá metalíza,málo najeto.Motor benzín,rozvody dělány,nesvítí žádná kontrolka,dány nové náplně,baterie 62Ah plně dobita, starty ihned.Auto ručně umyto,vysáto,připraveno k odběru,počká na dobrého zájemce,který chce kombi a tažné zaps.v TP, docení také orig.Ford ALU kola včetně nových matic a pneu 100% vzorek,plus druhá sada zimních kol včetně pneu-vše dáno v ceně, příplatky nežádám,nevedu. Výbava vozu: ABS,airbagy,před.el. okna, el.zrcátka,vyhř.čelní a zadní sklo,vyhř.sedač... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
27 000
 Kč
starý porcelánový lis na citrusy + nový lis na česnek
Před 8 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Cena za oba kusy. Starý porcelánový lis na citrony, bílá barva, skvělý stav + keramický lis na česnek, nový, ruční výroba, modrá keramika. Nekuřácké prostředí. Balíkovna +69Kč. Platba předem na účet. Kontakt přes email (na email chodím 2x denně - pokud ode mě nebudete mít hned odpověď, pros... (více v detailu)
Karlovarský kraj
259
 Kč
Dámská džínová vesta
Prodávám dámskou džínovou vestu. V dobrém stavu, viz foto. Prodávám i další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze JEDNO poštovné! ... (více v detailu)
Šedá čepice HERO
Prodávám šedou čepici HERO. V dobrém stavu, viz foto. Prodávám i další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze JEDNO poštovné! Pok... (více v detailu)
Kšiltovka bílá HC Vítkovice
Prodávám bílou kšiltovku HC Vítkovice. V dobrém stavu, viz foto. Prodávám i další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze JEDNO poštovn... (více v detailu)
Modré šaty Hamells, vel. 38
Prodávám modré šaty Hamells, vel. 38. V dobrém stavu, viz foto. Prodávám i další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze JEDNO poštovné... (více v detailu)
Zelené šaty s listy, vel. 40
Prodávám zelené šaty s listy, vel. 40. V dobrém stavu, viz foto. Prodávám i další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze JEDNO poštovn... (více v detailu)
Černý vak na záda s autem Trotina Motosport
Prodávám černý vak na záda s autem Trotina Motosport. V dobrém stavu, viz foto. Prodávám i další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze JEDNO ... (více v detailu)
Dětské šedé džíny s květinami, vel. 4
Prodávám dětské šedé džíny s květinami, vel. 4. V dobrém stavu, viz foto. Prodávám i další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze JEDNO poš... (více v detailu)
Dětské bílé džíny s květinami, vel. 116
Prodávám dětské bílé džíny s květinami, vel. 116. V dobrém stavu, viz foto. Prodávám i další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze JEDNO po... (více v detailu)
Pánské plavky černé HeatGear, vel. M
Prodávám pánské plavky černé HeatGear, vel. M. V dobrém stavu, viz foto. Prodávám i další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze JEDNO poš... (více v detailu)
Pánské plavky červené Olaian, vel. L
Prodávám pánské plavky červené Olaian, vel. L. V dobrém stavu, viz foto. Prodávám i další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze JEDNO poš... (více v detailu)
Dětské kraťasy modrozelené Destination, vel. 134
Prodávám dětské kraťasy modrozelené Destination, vel. 134. V dobrém stavu, viz foto. Prodávám i další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze JED... (více v detailu)
Dětské kraťasy s palmami, vel. 134 cm
Prodávám dětské kraťasy s palmami, vel. 134 cm. V dobrém stavu, viz foto. Prodávám i další různé věci. Podívejte se na mé ostatní inzeráty. V případě, že si objednáte více věcí, platíte pouze JEDNO poš... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Doplňky a dekorace