Sauna

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám infra saunu.Kupovaná v alze za 25. 000kc. Malá sauna pro jednu dospělou osobu a dítě Karbonová topidla - 3× prostorové a 1× podlahové Intenzivní prohřátí až do 40 mm hloubky pod kůži Vyrobena z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 500
 Kč

Podobné inzeráty

Desky, latě na lavice do sauny - olše a topol
Před 2 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízíme saunové latě, desky na lavice na sezení, olše a topol. Rozměry: 28x85x2000mm a 28x85x4000mm Jiný rozm... (více v detailu)
Plzeňský kraj
180
 Kč
Finská sauna
Před 4 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám finskou saunu ve vynikajícím stavu o velikosti 200x220 cm a výšce 2 m. Stěny sauny jsou z několika vrstev zvenku i zevnitř obložené ma... (více v detailu)
Jihočeský kraj
39 000
 Kč
Infrasauna Marimex Smart 1000 M
Před 6 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
využitá cca max 5x Z kvalitního dřeva kanadského jedlovce - hemlocku.Umožňuje vychutnat si kouzlo saunování 1 osobě. Malé rozměry dovolují ji umístit v domě i prostornějším bytě.V infrasauně jsou rozmístěna 3 keramická topidla-mají vyšší povrchovou teplotu a prohřívají tělo lokálně.Plného využití potenciálu infrasauny docílíte nastavením teploty na max. teplotu, kterou umožňuje nastavit řídící panel. Zajistíte tak provoz infračervených zářičů téměř po celou dobu saun. procesu.Míra účinnosti zá... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 990
 Kč
Papiňák Tescoma
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Tlakový hrnec BIO EXCLUSIVE+ 7,5 l nabízí možnost nastavení vysokého, nebo nízkého tlaku. Lze jej tak využít pro intenzivní i šetrné vaření. BIO EXCLUSIVE+ 7,5 l. Nádoba hrnce je z v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Venkovní Sauna Kostka Premium
Před 8 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
SAUNA KOSTKA PREMIUM Sauna je nejnovějším trendem v malých venkovních saunách na trhu. K dispozici Sauna Kostka Premium s kamny na dřevo, Stereo s Bluetooth, Noční obloha LED 500 a anatomicky nastavitelné lavice. Technické údaje Rozměry: W / D / V 2400x2400x2450mm (bez komínu) Rám ze severského smrkového dřeva 45x95mm Vnější stěny Smrkové obklady, lakované barvou Remmers Aqua HSL Vnitřní stěny Smrkové obklady, malo... (více v detailu)
Ústecký kraj
398 000
 Kč
Infrasauna Marimex Smart 1000 M
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
využitá cca max 5x Vyrobena z kvalitního dřeva kanadského jedlovce - hemlocku.Umožňuje vychutnat si kouzlo saunování 1 osobě. Malé rozměry dovolují ji umístit v rodinném domě i prostornějším bytě.V infrasauně jsou rozmístěna 3 keramická topidla-mají vyšší povrchovou teplotu a prohřívají tělo lokálně.Plného využití potenciálu infrasauny docílíte nastavením teploty na max. teplotu, kterou umožňuje nastavit řídící panel. Zajistíte tak provoz infračervených zářičů téměř po celou dobu saun. procesu.Míra úči... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 990
 Kč
Saunová kamna.
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Použitá Finská saunová kamna do malé sauny výhřevnost na 5m3. Kamna mají zabudov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Infra sauna
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám infra saunu ProWell. Nepoužívaná. Pro dvě osoby. nepoškozená. Cena 16 00... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 000
 Kč
Infrasauna
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Infrasauna HANSCRAFT GRANADA 2+ Infrasauna GRANADA 2+ infrasauna pro 6 osob se schodišťovými sedadly Generace infrasaun 2+ přináší hned několik vylepšení. První z nich je podlahový infrazářič 50 W, díky kterému budou prohřátá i Vaše chodidla a nohy. S pokrokem novým technologií přichází také Bluetooth Sound Systém, který je párovatelný se smatphony. Přehrávat si tak budete moci svou hudbu přímo z telefonu. Tento model již v základu obsahuje inovaci ve formě LED barevné chromoterapie, která ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
Sauna domácí
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dvakrát použítá, jako nová
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
Infrasauna
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Infrasauna Hyundai pro 1 osobu. Velmi málo používaná. Součástí je radio/mp3. Uvnitř sauny je karbonové topidlo, které prohřeje lidské tělo rovnoměrně a do hloubky. Pravidelné používání infrasauny pozitivně působí na lidské zdraví, kromě toho omezuje ztuhlost kloubů, zvyšuje prok... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500
 Kč
Sauna
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám saunu použitá jen 2x Ze zdravotních problémú.Původní cena 18000Kč.
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Nová káď na vodu 850l vhodná k sauně na ochlazení
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nová káď na vodu 850l vhodná k sauně na ochlazení, průměr 130 cm ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Vnitřní sauna 200 x 175 cm NEPOUŽITÁ
Před 11 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám vnitřní saunu masiv 39 mm severský smrk. Původně dědictví, vybalená, ale nikdy nesložená a nepoužitá, pouze několik let skladovaná a zaprášená :-) Kompletnost dílů lze zkontrolovat proti kusovníku, který je součástí originál návodu k montáži. Veškeré rozměr... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Infrasauna KARIBU pro 2 os.
Interiová Infra sauna 10 let stará ale použitá max 3 krát, prodej díky nevyuž... (více v detailu)
10 900
 Kč
Multifunkční grilovací pánev American Plate
Před 12 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Multifunkční pánev na grilování a pečení, nepřilnavý povrch, výkon z tvrzeného skla, termostat 230 st.
Ústecký kraj
300
 Kč
Palubky cedr
Před 12 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Super pro sauny - vydrží dlouho, pěkně voní. A za bezkonkurenční... (více v detailu)
Hlavní město Praha
128
 Kč
Moderní zahradní sauna Tikka model Vetta
Před 13 dny - ANNONCE
Moderní zahradní sauna Tikka model Vetta. Katalogová konfigurace stojí 307 300 CZK . Doručení z Polska, po celé ČR Projekt Vettä je sauna určená pro lidi, kteří milu... (více v detailu)
281 400
 Kč
Infra sauna
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Infra sauna pro 2 osoby. Kupovaná nová, používaná málo ... Osobně - Nymburk.
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Střešní turbovent
Před 12 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
NOVÝ střešní turbovent pro odvětrání jakéhokoliv prostoru v domě s montáží na střechu. Turbovent nepotřebuje žádný pohon, točí se i při jemném větru a velice efektivně odvětrává místnost do které je vzduch z něj přiveden. Velice snadná instalace a neslyšný... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Finská sauna z masivu
Před 14 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám finskou saunu z masivu, typ ALASKA-V od rakouského výrobce Sentiotec. Rozměry 208x206x204 cm. Zakoupena v roce 2020, nevyužív... (více v detailu)
Plzeňský kraj
139 900
 Kč
Pohovka/postel Ikea Vimle
Před 15 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Pohovka je kupovaná nová námi, lze ji používat jako postel na každodenní spaní. Před měsícem měněn za nový celý skládací mechanismus. PC necelých 40 000kc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
14 999
 Kč
Sauny
Před 18 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Sauny na míru.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Odolný sedací vak pro děti 200L 70cm velký výběr vzorů
Před 16 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Odolný sedací kuličkový vak pro děti 200L 70cm VNĚJŠÍ MATERIÁL: EKO KŮŽE SE SCHVÁLENÍM PZH NÁPLŇ: SMĚS PĚNA-STYROPĚNA ROZMĚRY: 70x70x40cm, 200L Sedací vak koule o objemu 200L. Barevné provedení je vhodné vybrat při nákupu z dostupných modelů ze vzorku. Rozměry vaku jsou 70 cm šířka, 70 cm hloubka a 40 cm výška. Pamatujte, že Vak je bezrámový kus nábytku, takže jeho rozměry se mohou měnit v závislosti na hmotnosti osoby, která jej používá, a poloze vaku. Vak je standardně plněn směsí pružných materiálů pro výrobu nábytku, které zajišťují odolnost a komfort používání. Materiál, ze kterého je vyrobena – ekokůže dollaro, je certifikována Národním hygienickým ústavem. Výrobce tuto velikost doporučuje zejména pro děti, nejlépe ve věku 3-5 let. Tašky jsou perfektním tipem na dárek pro různé oslavy: narozeniny, den dětí nebo první přijímání. Vak je také skvělý nápad, jak si zajímavě a kreativně zařídit byt. VÝHODY PRODUKTU: Vak je vyroben z vysoce kvalitních materiálů od prověřených výrob... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
699
 Kč
Infrasauna Arawa
Před 18 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Uvedena do provozu 2016 Rozměry: / šířka, hloubka, výška/90x105x190, počet osob 1, kanadský jedlovec, vnější ovládací panel, celoskleněné dveře - čiré tvrzené sklo tloušťka 5 mm, osvětlení 1 ks na čtení, 2 ks venkovní osvětlení, střešní ven... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní věci pro dům a zahradu