Broskvoň zakrslá na kmínku - 80 cm

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - SBAZAR
Broskvoň zakrslá na kmínku (Prunus persica nucipersica nana) - 80 cm. Překrásná zakrslá broskvoň na kmínku vysokém 25 - 30 cm vhodná na terasy a balkóny. Kvetení je velmi bohaté, květy... (více v detailu)
Plzeňský kraj
716
 Kč

Podobné inzeráty

Mandloň obecná roubované kultivary - 1,5 - 1,8 m
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - SBAZAR
Roubované stromky! Mandloň obecná (Prunus amygdalus) na kmínku o výšce 1,5 - 1,8 metru, odrůda Tuono (samosprašná, měkké a sladké mandle). Mandloně jsou okrasné a užitkové stromy, u nás se na některých místech pěstují už celá staletí, na jižní Moravě jsou tisíce stromů. Mrazuvzdornost je až do -25°C, ale nemají rády prudké rozdíly mezi jarními mrazy v noci a teplem přes den. Stromky je dobré nabílit vápnem nebo kmínky a hlavní větve přes den zastínit. Tím se také oddálí kveten... (více v detailu)
Plzeňský kraj
990
 Kč
Jalovec položený Nana kmínek - 100 cm
Před 14 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Jalovec položený Nana kmínek (Juniperus procumbens Nana) - 100 cm. Pomalu rostoucí odrůda poléhavě rostoucího jalovce na kmínku. Jehlice jsou stříbřitě šedé na do stran vybíhajících prohn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 528
 Kč
Jalovec obecný Zeal kmínek - 100 cm
Před 14 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Jalovec obecný Zeal kmínek (Juniperus communis Zeal) - 100 cm. Velmi dekorativní odrůda jalovce obecného na kmínku, která vytváří poléhavý hustý koberec. Na kmínku jsou tyto jeho v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 528
 Kč
Jalovec obecný Green Mantle kmínek - 100 cm
Před 14 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Jalovec obecný Green Mantle kmínek (Juniperus communis Green Mantle) - 100 cm. Velmi dekorativní odrůda jalovce obecného na kmínku, která vytváří poléhavý hustý koberec. Na kmínku jsou tyt... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 528
 Kč
Jalovec polehlý Pancake na kmínku - 100 cm
Před 14 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Jalovec polehlý Pancake kmínek (Juniperus horizontalis Pancake) - 100 - 110 cm. Krásná odrůda jalovce se sytě zelenou barvou, výrazně převislým habitem s vystoupavými konci... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 528
 Kč
Jalovec polehlý Prince of Wales kmínek 100-110 cm
Před 14 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Jalovec polehlý Prince of Wales kmínek (Juniperus horizontalis Prince of Wales) - 100 - 110 cm. Krásná odrůda jalovce se sytě zelenou barvou, převislým habitem s vystoupavými k... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 528
 Kč
Prodám broskvon 90 - 100 CM
Před 18 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Mladé broskvone , 90 - 100cm vyska. Cena 100 kc/ kus. JEN OSOBNI ODBĚR.
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
Morušovník černý zakrslý Gerardi Dwarf - 40 cm
Před 25 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Morušovník černý zakrslý Gerardi Dwarf (Morus nigra Gerardi Dwarf) - 30 - 40 cm. Zakrslý morušovník černý Gerardi Dwarf je keř nebo nízký malý stromek s širokou korunou. Dorůstá výšky asi 2 metry. Plody - moruše - jsou při dozrání černé, až 5 cm velké, sladkokyselé a velmi chutné. Velmi plodná odrůda. Na půdy je strom nenáročný, ideální je však dobře propustná půda, stanoviště by mělo být dobře osluněné. Po zakořenění stromky dobře snáší sucho. Na jaře listy raší celkem pozdě - v květnu neb... (více v detailu)
Plzeňský kraj
324
 Kč
Zakrslá keřová sladkovišeň Carmine Jewell 30-40 cm
Před 25 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Zakrslá keřová sladkovišeň Carmine Jewel je raná samosprašná odrůda višně rostoucí keřovitě do výšky asi 2 metry. Je vysoce odolná proti mrazu a chorobám. Plody jsou velké, šťavnaté, mají tmavou barvu a jejich úroda je vysoká, z jednoho keře až 15 kg. Dozrávají v srpn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
299
 Kč
Myrta malolistá kmínek (Myrtus microphylla) 40 cm
Před 190 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Svatební myrta na kmínku o výšce cca 20 cm, výška celého keříku je asi 40 cm. Známý krásný stálezelený keř pocházející ze Středomoří. Dorůstá výšky asi 100 cm, listy jsou tmavě zelené, lesklé, tuhé a zašpičatělé. Od června do srpna kvete bílými květy, které krásně voní. Jedná se o známou myrtu používanou u nás jako ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
490
 Kč
Granátové jablko Nana bonsaj - keřík 40 - 50 cm
Před 110 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Granátové jablko Nana bonsaj (Punica granatum Nana) - keřík 40 - 50 cm. Známé granátové jablko neboli marhaník obecný roste v široké oblasti subtropů, pro nás známé hlavně z jižní Evropy. V našich podmínkách ho můžeme pěstovat jako přenosnou rostlinu, kterou můžeme od května do konce září letnit a přes zimu ho umístíme do chladného prostoru s teplotami od 0 - 10°C. Rostlina je opadavá, umístění může být tedy... (více v detailu)
Plzeňský kraj
479
 Kč
Cesmína ostrolistá panašovaná na kmínku 130 cm
Před 205 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Panašovaná odrůda ´Argentea Marginata´ na kmínku o výšce 90 cm a celkové výšce i s korunkou 130 - 140 cm v 15 L květináči. Okrasný keř známý zejména z oblasti Velké Británie, kde se větvičky s plody využívají jako vánoční dekorace. Keř dorůstá maximální výšky 10 metrů, ale velmi dobře snáší řez, lze ho tvarovat, dokonce se využívá i k tvorbě živých plotů. Listy jsou tmavě zelené lesklé, hladké, po okrajích pichlavé, vypadají jako navoskované, plody jsou červené bobulky, jsou jedovaté, přesto je... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 400
 Kč
Bougainvillea na kmínku (Bougainvillea) 40 - 50 cm
Před 190 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Bougainvillea na kmínku (výška kmínku je asi 20 cm, výška celé rostliny 40 - 50 cm). Bougainvillea je úžasná liána, kterou asi zná každý milovník jižních zemí, kde popíná celé domy a my obdivujeme její nejčastěji růžové nebo fialové květy, které ovšem vůbec nejsou květy, ale listeny, které malé a nenápadné květy obklopují.Bougainvillea pochází sice z bezmrazých oblastí Brazílie, ale pěstovat ji můžeme i u nás, i... (více v detailu)
Plzeňský kraj
695
 Kč
Albízie růžová Summer Chocolate - 110 - 120 cm
Před 110 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Summer Chocolate je velmi zajímavý a snad ještě více exoticky působící kultivar albízie, než základní druh. Od něj se totiž liší intenzivní tmavě fialovou barvou svých listů. Albízii se jinak také říká perská akácie a je nápadná svými zpeřenými listy připomínající listy kapradin, které se na noc zavírají, a nádherným kulovitým růžovým květenstvím, ze kterého ční velké tyčinky. Kvete od července do září a řadí se také mezi včelařské dřeviny. Původ stromu je v subtropech až mírném klimatickém pás... (více v detailu)
Plzeňský kraj
899
 Kč
Rybíz Werdavia stromkový - 80 - 90 cm
Před 185 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Rybíz Werdavia zapěstovaný na kmínku o výšce 60 - 70 cm a celkové výšce stromku 80 - 90 cm. Werdavia je opadavý keř dorůstající do výšky 1 - 2 metry. Roste vzpřímeně, plody jsou bílé, sladkokyselé a dozrávají ve velkém množství v dlouhých hroznech v průběhu léta. Objevují se hlavně na letorostech, proto je dobré po odplození v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
299
 Kč
Granátové jablko trpasličí bonsaj - 40 - 50 cm
Před 110 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Známé granátové jablko neboli marhaník obecný roste v široké oblasti subtropů, pro nás známé hlavně z jižní Evropy. V našich podmínkách ho můžeme pěstovat jako přenosnou rostlinu, kterou můžeme od května do konce září letnit a přes zimu ho umístíme do chladného prostoru s teplotami od 0 - 10°C. Rostlina je opadavá, umístění může být tedy klidně ve tmě. Přes zimu udržujeme ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
230
 Kč
Malinoostružiník beztrnný Glen Coe - 60 - 80 cm
Před 133 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Malinoostružiník beztrnný Glen Coe (Rubus idaeus Glen Coe) - 60 - 80 cm. Glen Coe je téměř beztrnný opadavý kultivar malinoostružiníku, který roste vzpřímeně a dorůstá výšky až 150 cm. Plodí v červenci na dvouletých výhonech a poté v srpnu a září i na výhonech jednoletých. Plody jsou tmavě fialové a sladké. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
199
 Kč
Catalpa Bignonioides, Catalpa NANA roubovaná
Před 807 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Catalpy Bignonioides neroubované 120-500 Kč, stromky sazenice 100-180 cm, vyroste větší kvetoucí strom (přírodní slunečník, deštník, odpuzuje hmyz jako ořech) Catalpy Nana roubované od 2200 Kč, zakrslý strom do 3 m, m... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Rostliny a zahradní vybavení