SYMPATEX - koupelnová krytina

Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Sympatex - vhodný do koupelny,příp. WC, lodžií, příp.předzahrádku na hraní pro děti. Měkký na chůzi i posezení. Snadno omyvatelný. Pokud rozdělíme na menší roz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
570
 Kč

Podobné inzeráty

Psí pelech Doggy - perfektní stav
Před 13 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám minimálně použitý psí pelech Doggy starý necelý rok. V perfektním stavu, odchlupený. Velikost L: 78×47 cm (vnitřní rozměr), váha: 3,5 kg. Prodávám, protože ho máme navíc. Náš pes má radši kulatý pelech. VLASTNOSTI PRODUKTU: Snímatelný potah – potah je opatřen zipem, díky kterému jej lze snadno sundat a vyprat v pračce. Snadná údržba – většinu skvrn lze odstranit vlhkým hadříkem a mýdlem. Vyšší bočnice – Náš gauč pro psy má vyšší bočnice než standardní postele. Tím je zaručeno větší pohodlí a pes nešpiní stěny bytu. Silná matrace – matrace je silná 14... (více v detailu)
Ústecký kraj
900
 Kč
LIONELO Lehátko Pascal Scandi
Před 31 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím nové houpací lehátko pro miminko. Houpací křeslo Lionelo Pascal Rocker Pascal je vybaven schopností zahrát melodii. Hlasitost zvuků lze libovolně nastavit. Jemné vibrace pomáhají uklidnit vaše dítě. Závěsné hračky po stisknutí vydávají zvuky. Opěradlo lze nastavit do 4 poloh, aby se houpačka lépe přizpůsobila potřebám miminka. Měkký, odnímatelný polštářek poskytuje oporu hlavičce dítěte. Houpací křeslo lze jedním pohybem proměnit v tradiční stabilní lehátko. Vysoce kvalitní měkké čaloun... (více v detailu)
Plzeňský kraj
600
 Kč
Dóza na máslo
Před 77 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Chvíli používaná porcelánová dóza pro uchování másla v hygienickém prostředí. Toro Dóza na máslo má rozměry 18×13,5×7 cm a... (více v detailu)
Jihočeský kraj
200
 Kč
Sympatex podlah.krytina koupelnová
Před 279 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodám Sympatex - ideální podlahová krytina do koupelen, WC apod. Měkká, příjemná na chůzi, omyvatelná. Veliký rozměr. Krásná mořská barv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
750
 Kč
Matrace Ikea 200 x 80 cm
Před 91 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
MALFORS, kvalitní střední tvrdá polyuretanová matrace / bílá 80x200 cm . Výška 10 cm . Snadné udržování ... (více v detailu)
Liberecký kraj
900
 Kč
MODRÝ & BÍLÝ pruhovaný povlak na polštář, venkovní, 50x50 cm
Před 334 dny - Moravskoslezský kraj - EMIMINO
… tento krásný povlak na polštář v klasických odstínech modré a bílé se hodí na použití ve venkovních prostorách, protože barvy vydrží i na slunci a materiál odpuzuje vodu. Díky tomuto povlaku bude Váš balkon nebo terasa osobitější, pohodlnější a mnohem barevnější ! Látka je odolná vůči vyblednutí, takže si déle zachová původní barvu. Kapky z polštáře jednoduše setřesete díky voděodolné povrchové úpravě. Povlak na polštář udržíte snadno čistý a svěží. Můžete jej sundat a vyprat v pračce. Díky zipu se potah snadno sundává. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání ! ......................................... K dispozici i výplň (polštář) 50×50 cm, materiál 100% polyester, pratelný, cena 119,– Kč / 1 ks. Foto v detailu. ............ (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
199
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní věci pro dům a zahradu