Lamelovaci frézka Dewalt

Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Používaná minimálně, Nemám pro ni využití. Osobní předání Slavonice. Po domluvě možné ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 800
 Kč

Podobné inzeráty

Parkside nabíječka PLG 20 C3
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám novou nepoužitou rychlo nabíječku parkside PLG 20 C3. Byla součástí sady nářadí, nemám pro ni využití.
Hlavní město Praha
200
 Kč
Záclona
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Krásná jemná záclona. 2 ks. Dobře propouští světlo, je hezky bílá. Velmi elegantní. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
190
 Kč
Krásná dámská office /study židle :)
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Přenechám kancelářskou židli nemám pro ni dostatek místa v novém bytě Lehké známky používání ale sedačka i z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Lenoška
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím velmi málo používanou lenošku z xxxlutz, krásná skořicová barv... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Postel + rošt + matrace + ochranný potah na matraci
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Postel + rošt + matrace + ochranný potah na matraci postel rozměry: 207 x 105 x 43(96)cm matra... (více v detailu)
Liberecký kraj
950
 Kč
Stolička/skříňka s šuplíkem
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zdravím,mám tu na prodej stolicku Nějak ji nevyužiju proto prodavam.Nejsou na ni žádné známky používání Mám k tomu i skříňku... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Krb, krbová vložka
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám krbovou vložku. Používaná jednu topnou sezónu během rekonstrukce. Nyní pro ni už nemám využití.
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
Bezdrátová nabíječka Apple MagSafe
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám bezdrátovou nabíječku Apple MagSafe, používaná minimálně, jako nová. Ještě cca rok v záruce, záruční list samozřejmostí. Možnost osobního převzetí po předchozí domluvě či zaslání přes Zásilkovnu. Při rychlém jednání sleva. Bezdrátová nabíječka MagSafe je geniální příslušenství pro nové smartphony iPhone. Nabíječka využívá technologii, kdy její magnety přichytí iPhone 12 a novější a zajistí tak nabíjení ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
649
 Kč
Sada 6 ks skleniček na stopce
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
prodám sadu 6 ks skleniček na stopce, hezké zdobení. Výška 13cm/10cm bez nožičky, průměr 5,3cm. Používáno mini... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
200
 Kč
CF Moto Gladiator X625-A Touring T3B
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
CF Moto X625-A Overland Dobrý den, prodám čtyřkolku X625-A. Rok výroby 2023/12. Originál kufr Tesarract X6R a držák mobilu CF moto. Kupována 5/2023. Najeto p... (více v detailu)
Pardubický kraj
175 000
 Kč
Sada 5 ks broušený skleněných talířků
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám 5 ks hezky broušených skleněných desertních talířků o průměru 15,5cm váha jednoho ks 0,34kg. Používán... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
500
 Kč
Velký broušený servirovací tác
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám starožitný ručně broušený servírovací tác od společnosti MHP Police nad Metují Czechoslovakia. Rozměry 54cm x 20,5 cm, váha 2,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
800
 Kč
Dětská cyklistická sedačka Decathlon
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dětskou cyklistickou sedačku z Decathlonu. Používaná občas, nyní již nemám vyu... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
6xPáska oboustr. s výztuží 50mmx25m PC:399,-
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám 6x pásku oboustrannou lepící s výztuží 50mmx25m uvedená cena za jednu pásku 200,- použití : pro pokládání koberců - fixace, lepení různých látkových povr... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
iPRESS Medium 18 V / 3,0 Ah Aku lisovací kleště
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím minimálně používaný krimpovací akumulátorový stroj pro lisování s několika čelistmi. Lehký a ergonomický.Extrémně krátká doba nabíjení baterie, pouhých 22 minut díky účinné technologii Makita Li-Ion.Velmi vysoká bezpečnost díky funkci rychlého zastavení. VÝMĚNNÉ ČELISTI: - Čelist MGF pro MINI s profilem U 16 (nové 5500 Kč) - Čelist MGF pro MINI s profilem U 20 (nové 4200 Kč) - Čelist MGF pro MINI s profilem U 25 (nové 4400 Kč) - Čelist MGF pro MINI s profile... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 999
 Kč
Marimex schůdky do bazénu
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám perfektně zachovalé schůdky do bazénu. Výška stěny do 1,07 m. Byly používány 4 sezóny na chalupě, výhradně o víkendech. Jsou jako nové. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 000
 Kč
Dětská retro postýlka
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, nabízím nádhernou kovovou retro dětskou postýlku. Bude určitě ozdobou vašeho zámku - a pokud nemáte zámek, tak rozhodně vaší vily či bytu. A pozor - můžete do ní ukládat nejen dítko, ale samozřejmě i svého reborna ... a s takovou postýlkou Vaše body půjdou ve společnosti strmě nahoru! Postýlka je samozřejmě skládací, snadno sestavitelná, má na obou stranách vytahovací / stahovací síťku. Rozměry postýlky jsou: délka 143 cm, šířka 70 cm a výška - nejvyšší bod čela) 111 cm. Každý... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
Aku Rázový utahovák DCF850 20V, proAKU DeWALT 20V.
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám nový malý Aku rázového utahováku ---- DCF850 20V, pro DeWALT baterie 20V. Jedná se o Čínský rázový utahovák, není to originál!!! Baterie pasuje originál DeWALT XR 20V. Specifikace: Otáčky naprázdno 0 - 1 000, 0 - 2 800, 0 - 3 250 ot./min, Rázů/min 0 - 3 800 ú/min, Max. kroutící moment 205 Nm Je to super věc, pro jakoukoliv práci v dílně, na autě v domá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 530
 Kč
Pohovka HALVARD světle šedá - v zaruce
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodam parkrat použitou pohovku HALVARD světle šedá. Seděli se na ni pouze parkrat. Kupováno zacatkem tohoto roku, tedy stále v zaruce. Bohužel ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 000
 Kč
Originální černý nabíjecí kabel pro Xiaomi Mi Band 3
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji minimálně používaný a plně funkční originální černý nabíjecí kabel pro chytré hodinky, náramek značky Xiaomi Mi Band 3. Prodávám ho z důvodu zakoupení novějších hodinek a nyní již pro něj nemám využití. Typ : Originální nabíjecí kabel na chytré hodinky X... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
49
 Kč
Dětská židlička
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den prodám dětskou jídelní židličku viz. Odkaz níže. Dítě Už je větší tak pro ní nemáme využití. Polstrování se trochu oloupalo z důvodu praní. Židlička slouží také jako houpatko provoz houpatka funguje na... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Mobilní klimatizace Koenic KAC 3352
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím přenosnou klimatizaci Koenic KAC 3352, poctivá německá kvalita Technické parametry: - Chladicí výkon ve wattech: 3600 wattů - Chladicí výkon v BTU/h: 12 000 BTU/hod - Max. výkon odvlhčování: 2 litry/hod - Hladina hluku vnitřní jednotky: 63 dB(A) Vybavení: - Funkce čističky vzduchu: Ne - Funkce odvlhčovače: Ano - Funkce invertoru: Ano - Funkce topení: Ne - Noční režim: Ano - Chladivo: R290 - Úrovně rychlosti: 3 - Filtrační systém: Vzduchový filtr - Dálkové ovládání: Ano - Ovladatelné aplikací: Ne - Průměr výfukové hadice: vnitřní: 130 mm; Vnější: 150 mm Další in... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 990
 Kč
Prodám NU SKIN LumiSpa
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám čistící přístroj na pleť LumiSpa od NU SKIN. Přístoj je málo používaný a plně funkční. Bohužel krabici jsem nedohledal a z hygienických důvodů prodávám bez čistící hlavice. Čistící hlavici lze zakoupit zvlášť asi za 900 Kč na internetu. Přístoj se prodává za 6000 Kč v setu, kvůli chybějící čistící... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 000
 Kč
POHÁRY Z MASIVNÍHO LISOVANÉHO SKLA,6 Ks,TOP STAV
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám sadu vintage pohárů na zmrzlinu HAWAII, kterou navrhnul Adolf Matura, pro sklárnu Libochovice v roce 1977. PERFEKTNÍ STAV dlouhodobě uskladněno a minimálně používání Obsah sady: 6x desertních pohárů Vel... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Klimatizace Ecoflow Wave 2
Před 10 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám mobilní (kempingovou) klimatizaci EcoFlow Wave 2. S připojením na internet (například wifi z kempu) se dá skrz mobil ovládat doslova odkudkoli. Má chlazení i topení. K ní příslušenství (flexi krky, nástavce a podobně). Klima používána jen pár měsíců. ale jelikož jsem od kempování musel upustit, tak pro ni nemám 100% využití. Klima je prakticky jako nová, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
18 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Nářadí a stavebnictví