Box na svačinu Variant Tupperware

Před 286 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Box na svačinu, nebo oběd. Uvnitř boxu je vyjímatelná přepážka, pro odd... (více v detailu)
Jihočeský kraj
430
 Kč

Podobné inzeráty

1 kus krabička na svačinu
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) Byla používaná, ale funkci ještě plní. Stav viz foto. Hezky jídlo udrží uvnitř a nevysype se Vám do tašky. Výška krabičky jde nastavit do více poloh, hodně toho tedy pojme. Stavebnice Mosaic Maxi 110 dílků v 5 základních barvách (žlutá, červen... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
47
 Kč
Tupperware kulaté krabičky s flexibilním víčkem
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
AKCE: posílám za poštovné 39,- Kč Balíkovnou do 31.10.2024! :) Nové, nepoužité. Krabičky na ovoce - vejde se nakrájené ovoce, menší ovoce vcelku ... Flexibilní víčko se přizpůsobí potravině. Lze i na uložení sluchátek, bonbonů, peněz, drobností, sladkostí ... Kvalitní plast vhodný pro styk s potravinami. Uvedená cena je ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
98
 Kč
Box IKEA
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
včetně 1 okatového boxu
Moravskoslezský kraj
340
 Kč
Chladící box nepoužitý
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám chladící box nepoužitý vhodný na výlety ap.
Plzeňský kraj
180
 Kč
Zásuvka velký šuplík box na hračky Ikea Stuva
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Perfektní praktický úložný box na hračky. Box je na kolečkách. Ve velmi pěkném a dobrém stavu. Není poškozen. V růžové a bílé barvě. Jen na přední straně má vylepeny nálepk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
499
 Kč
Přepravka - box pro psy do kufru auta
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám novou orig. zabalenou přepravku pro psy vel. XL: Š 97 x H 92 x V 68 cm Pouze osobní převzetí, neposílám přepravci. Popis: Dvojitý box z kvalitního, lehkého kompozitního materiálu ve složení plast/hliník; voděodolný, s variabilní dělicí přepážkou, uzmykatelnými dvířky a zaoblenými rohy; úhel sklonu 70° Dvojitý box transportní box AluRide zajistí větším psům bezpečné a pohodlné cestování autem. Součástí dodávky přepravky je dělicí přepážka, s jejíž pomocí můžete rozdělit vnitřní prostor na dva menší. Stěna se jednoduše zasune zpředu pomocí kolejničky do stropu přepravky a na přední straně se zajistí třemi šrouby. Výhodou tohoto systému je to, že na podlaze nejsou nepohodlné kolejnice a Váš pes tak může v přepravce s vyndanou přepážkou pohodlně ležet. V tomto produktu máte k dispozici jak plnohodnotnou přepravku pro velkého psa, tak dva samostatné malé boxy pro více malých psů. Pevný a přesto lehký transportní box je vyroben z odolných hliníkových profilů a kvalitního kompozitu ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 500
 Kč
chladnička - 50 lt -
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
PRODÁM NOVOU KOMPRESOROVOU CHLADNIČKU. Má dvojí funkci, vaše pití a potraviny dokáže jak zchladit, tak ohřát. Chladničku lze napájet v autě i z klasické zásuvky. Lednička EVERCOOL se pyšní nízkou hlučností. Pro nenadálé situace slouží nouzový vypínač. Lze ji naklopit v úhlu do 30°, tak jí můžete využít i na lodích. Chladnička zvládá potraviny jak chladit tak ohřívat na požadovanou teplotu. Rozsah nastavitelné teploty činí od -22 do +12 °C. Díky široké izolační vrstvě dokáže autochladnička udržet požadovanou teplotu po dobu až 24 hodin bez napájení. Pro přenášení jsou po stranách umístěná robustní madla. Víko ledničky je zcela odstranitelné. Přip... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
originální šuplík mrazák INDESIT box na zeleninu
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Na prodej originální šuplík do mrazáku pro lednici Indesit. Šířka 43cm. Na foto. Oficiální cena jako náhradní díl kolem 1000 Kč (bez modré mrazící vložky), prodám za 490 Kč. Modrá mrazíc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390
 Kč
Rostoucí stůl Roland II, a box , židle zn. MOLL
Zdravotní stůl zn. Amadeus typ Roland II je velice nadčasový a elegantní. Bílá - růžová - 2 pojezdová kolečka pro snadnou manipulaci se stolem - zásuvka pod stolovou deskou (třeba na fixy, pero...) Nastavitelný sklon pracovní desky a výšky stolu, naklopení pracovní desky v rozsahu do 50° odlehčuje krční páteři. Vzduchový píst umožňuje nasta... (více v detailu)
90
 Kč
Aplomo Fantasia Duo P - sprchový box
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám sprchově/masážní box Fantasia duo pravý, zakoupený od společnosti Aplomo. Box používán minimálně (cca. 11 měs., 10-15x/měs). Skořepina je proporčně naprosto super, vana pohodlná, sedátko velice praktické, vejde se i do malé koupelny. Prodávám z důvodu nespokojenost... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
TERMOBOX + 3 platové boxy
Před 11 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
NABÍZÍM K PRODEJI TERMOBOX VČETNĚ TŘÍ PLASTOVÝCH BOXŮ. BOX je nepoužitý, dva menší boxy vypadají nepoužitě, větší box je používaný lehce. Vše viz foto. DOPRAVA: 69 Kč - Balíkovna po platb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Rostoucí stůl Roland II, a box , židle zn. MOLL
Před 9 dny - SBAZAR
Zdravotní stůl zn. Amadeus typ Roland II je velice nadčasový a elegantní. Bílá - růžová - 2 pojezdová kolečka pro snadnou manipulaci se stolem - zásuvka pod stolovou deskou (třeba na fixy, pero...) Nastavitelný sklon pracovní desky a výšky stolu, naklopení pracovní desky v rozsahu do 50° odlehčuje krční páteři. Vzduchový píst umožňuje nasta... (více v detailu)
Neuvedeno
Krabičky plechovky schránky boxy
Před 10 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
na koření nebo drobnosti - přírodní keramická sada s barvenými exotickými zvířaty i plechovými víčky 1ks á 105,- celá čtyřsada 350Kč - stará plechovka od kakaa se lvem 140Kč - čtvercová plechovka s krásným nosorožcem 200Kč - růžová plechovka se lvem a odpoledním anglickým čajem (lvu je zhruba 50 let, pochází ze staré sady poctivých figurek z tvrdého materiálu, prémiový čaj je ze zimní návštěvy Anglie, ze 40 pytlíků zbývá 39ks) 350Kč - modro-zlatý pl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
105
 Kč
Plastový úložný box
Před 14 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Plastový box Výška 42cm, šířka 57cm x 39cm (měřeno víko). Vlastní způsob přepravy. Možn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
260
 Kč
Kompresorová chladnička - 50 lt
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
BĚŽNÁ CENA 16000 Kč PRODÁM NOVOU KOMPRESOROVOU CHLADNIČKU. Má dvojí funkci, vaše pití a potraviny dokáže jak zchladit, tak ohřát. Chladničku lze napájet v autě i z klasické zásuvky. Lednička EVERCOOL se pyšní nízkou hlučností. Pro nenadálé situace slouží nouzový vypínač. Lze ji naklopit v úhlu do 30°, tak jí můžete využít i na lodích. Chladnička zvládá potraviny jak chladit tak ohřívat na požadovanou teplotu. Rozsah nastavitelné teploty činí od -22 do +12 °C. Díky široké izolační vrstvě dokáže autochladnička udržet požadovanou teplotu po dobu až 24 hodin bez napájení. Pro přenášení jsou po stranách umístěná robustní madla. Víko ledničky je zcela odstrani... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Liebherr G 1213
Prodám mrazák Liebherr G 1213, minimálně používán, v perfektním stavu. popis Speciální technologie umožňuje efektivní provoz i za nízké okolní teploty, takže nemusíte mít strach ji umístit do garáže či na chalupu. Navenek má sice kompaktní rozměry, uvnitř se ale skrývá dostatek prostoru, který je navíc velice variabilní. Veškeré šuplíky i police jdou vyjmout a vytvořit tak místo i p... (více v detailu)
3 000
 Kč
TERMO taška na svačiny
Před 20 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím super termo tašku i s boxy na svačinu do práce, na výlety, turistiku. Jako nová, párkrát použitá. Dva na 4 body uzavíratelné velké boxy a dva menší, do kterých dáte spoustu jídla, zeleniny a ovoce. Boční ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
120
 Kč
Trofast box krabice 9+2
Před 20 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím boxy do komod Trofast - stav jako nové. Rozměr 42x30x10. Žluté 9x a z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
láhev na vodu, kanystr růžový 1,89L
Před 20 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Láhev na vodu do posilovny v růžové barvě. Šroubovací uzávěr z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
chlebník box na svačinu krabička hliník čssr retro
Před 24 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
retro krabička na jídlo - jeví se nepoškozená , plastikové rukojeti jsou pevné , "jak z výroby "
Moravskoslezský kraj
149
 Kč
Le Creuset Pie Bunny
Před 30 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Le Creuset Bunny Pie Bird v růžové barvě. Keramická pomůcka do kuchyně na pečení - zajíčka dáte do kolá... (více v detailu)
Středočeský kraj
600
 Kč
Prodám hnědou úložnou bednu (box) s celokoženkovou úpravou
Před 32 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Prodám hnědou úložnou bednu (box) mat. cca.lamino s celokoženkovou úpravou, víko otvírané na panty. Rozměry cca. 55 x 67 x 42 cm. (... (více v detailu)
Plzeňský kraj
400
 Kč
Výsuvný box
Před 33 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám výsuvný box do skříňky s upevňovacími šrouby. Rozměry (dxšxv) 55,5 x 15,3 x 11,2 cm.
Středočeský kraj
90
 Kč
NOVÉ SVAČINOVÉ BOXY - S OBRÁZKEM
Před 34 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
výrobce Tvar - Pardubice Ps . vystavuji i jiné svačinové boxy - nové CENA ZA 1 KUS
Středočeský kraj
50
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní věci pro dům a zahradu