Vysokotlaká myčka TC-HP 130 Einhell

Před 1 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Maximální tlak 130 bar Malý a kompaktní design pro úsporné skladování Automatické zapínání a vypínání Integrované centrální madlo pro snadnou přepravu Rychle vyčistí znečištěné povrchy s průtokem 390 l/h Vodní přípojka s integrovaným filtrem Ideální pro mobilní použití díky nízké hmotnosti Regulace tlaku a výkonu pomocí trysek Špičatá a široká hubice, kartáč a nádoba na pěnu Modulární rychlo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 800
 Kč

Podobné inzeráty

Šroubový kompresor A-K-MAX 5,5-10
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabídka šroubového kompresoru Aircraft výrobce Aircraft Drucklufttechnik, Rakousko. Uvedení do provozu 09/2019 Provedení: šroub.kompresor samostatně stojící Výkon při tlaku 10 bar: 705 L/min Tlak: max 10 bar Výkon motoru: 5,5 kW Rozměr: 800x650x860 Přípoj:... (více v detailu)
Středočeský kraj
50 000
 Kč
Kompresor PARKSIDE PKO 24 B2, nepoužívaný
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Kompresor PARKSIDE PKO 24 B2, nepoužívaný dovezený z německa v originál krabici Motor s olejovým mazáním a nízkými vibracemi a hlučností 24litrová nádrž s výpustným ventilem na kondenzovanou vodu 2 manometry se stupnicí bar a PSI Plynule nastavitelný od 0 do cca 10 bar Redukční ventil pro optimální regulaci provozního tlaku Vzduchový filtr se snadnou údržbou a či... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 390
 Kč
Tlakový spínač (regulátor tlaku) 230v
Před 5 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Tlakový spínač (regulátor tlaku), 2x rychlospojka,manometr. Pro kompresory různých výrobců na 230V.Spínač je univerzální náhradní díl určený pro kompresory s menšími nádržemi (24, 50, 60, 75l). Spínač má ventil, který pomáhá spouštět kompresor - snižuje tlak z výtlačného potrubí. Tlak v nádrži udržuje zpětný ventil. Skříň je vyrobena z odolného plastu. Princip fungování spínače je velmi jednoduchý. Spínač automaticky vypne kompresor po dosažení maximálního tlaku v nádrži. Když... (více v detailu)
Zlínský kraj
750
 Kč
Prodám NEPOUŽITÉ Benzínové čerpadlo na vodu Einhell GC-PW 16
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám NEPOUŽITÉ Benzínové čerpadlo na vodu Einhell GC-PW 16 Classic. Výkon 1,6 kW 4-taktního benzinového motoru poskytuje dostatečný točivý moment pro čerpání až 14000 l/h do dopravní výšky až 28 metrů. Tlaková přípojka a sací přípojka mají každý vnější závit G1½. Čerpadlo stojí bezpečně díky svému robustnímu ocelovému rámu. Pro uživatelsky příjemné plnění čerpadla je zde plnicí hrdlo a pro vypouštění zbytkové vody po použití má čerpadlo vypouštěcí šroub. Díky praktické rukojeti na přenášení je přeprava čerpadla pohodlná. Robustní 4-taktní... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 000
 Kč
Kärcher k7 premium Smart control tlaková myčka
Před 5 dny - SBAZAR
Prodám tlakovou myčku kärcher k7 Smart control. Nová, nepoužita, poslední 2 ks. Původní cena 13500kč
8 500
 Kč
Rázový utahovák beta 1/2
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
• Impulzní zařízení s dvojitým příklepem • Lehký a dobře vyvážený pro snadnější použití • Vysoký točivý moment • Reverzibilní páka • Tři polohy šroubování s nastavitelnou silou • Odsávání skrz rukojeť • Tichý Volná rychlost 7 000 o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 400
 Kč
Zahradní čerpadlo na vodu, Einhell GC-GP 6538
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Zahradní čerpadlo pro zalévání zahrady, čerpání vody, napouštění bazénů apod. Čerpadlo o výkonu 650 W spolehlivě dodává až 3800 litrů vody za hodinu s maximální výtlačným tlakem 3,6bar. Tělo čerpadla z vysoce odolného platu pro dlouhou životnost. Je vybavené snadno přístupným vypínačem, který je chráněn před vlhkostí. Díky rukojeti a nízké hmotnosti lze zahradní čerpadlo ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
Porotherm 25 uni,
Před 5 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám cihly Porotherm. Nebroušená akustická cihla s maltovou kapsou, pro zdění na maltu M10, pevnost v tlaku 15 MPa, součinitel prostupu tepla 1,00 W/m2K, hmotnost 22,6 kg, spotřeba 10,7 ks/m2, rozměr 250×372×238 mm, ... (více v detailu)
Pardubický kraj
70
 Kč
Pneumatická vrtačka Aircraft BM-C 13 Pro
Před 6 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji pneumatickou vrtačku Aircraft BM-C 13 Pro. Disponuje kompozitním pouzdrem z nárazuvzdorného plastu. Má nízkou hmotnost a kompaktní tvar. Pogumované, ergonomicky tvarované rukojeti a odvádění odpadního vzduchu držadlem. Obsahem balení je navíc nádržka na olej namontovaná ve spodní části rukojeti. Vrtačka neměla využití a proto je určena k prodej... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 500
 Kč
Aku vrtací šroubovák Bosch PSR 14,4 LI-2 (na ND)
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím aku vrtací šroubovák Bosch 14,4V. Komplet kufr, 2x 1,5Ah baterie a nabíječka. Vrtačka na náhradní díly, nebo na opravu pro šikulu. Točí, ale z motorku se kouří (viz video z testu). Tedy za cenu baterie a nabíječky. Osobně v Praze 3, nebo pošlu. Technické údaje: Napětí akumuláto... (více v detailu)
Hlavní město Praha
498
 Kč
Akumulátorový kompresor/pumpa Parkside 2v1
Před 10 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím nevyužitý akumulátorový kompresor/ pumpu PARKSIDE PAK 20 Li A1 včetně kufříku, nabíječky, baterie, sady adaptérů a manuálu. Kompresor stlačený vzduch pro nafouknutí pneumatik u jízdních kol a nafukovacích hraček a sportovních potřeb předvolba tlaku s automatickým odpojením LCD displej s ukazatelem tlaku v baru nebo PSI kompaktní... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 200
 Kč
Prodám NEPOUŽITOU NEREZOVOU Domácí vodárnu For_q
Před 9 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
FQ-HW 4000 Automatická domácí vodárna, určená k zásobování domu i zahrady užitkovou vodou - čerpání, přečerpávání nebo cirkulaci čisté vody, odčerpávání zásob podzemní vody, zavlažování zahrady apod. Motor 750 W, jednostupňové hnací ústrojí čerpadla, tlakový spínač, manometr, 20 l nádoba, opěrné nožky pro vysokou stabilitu během provozu (včetně otvorů pro montáž napevno). Parametry: Přípojka 750 W. Dodávané množství 4000 l/h. Dopravní výška 47 m. Zapínací / Vypínací tlak cca. 1,5 ba... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 800
 Kč
ZASTÝLACÍ LOPATA S PÁSEM
Před 9 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Lopata vybavena minimálně dvěmi hřídelemi, které velmi efektivně dávkují materiál na vykládací pás. Konstrukce je dobře navržena z hlediska pevnosti a hmotnosti stroje a zajišťuje dlouhodobou životnost. Adaptér je poháněn hydraulicky. Zesílená ocelová konstrukce - S355 , Břit Hardox Snadný a bezpečný provoz Uvnitř lopaty jsou dvě hřídele pro čechrání, popřípadě řezání dávkovaného materiálu Hadice pro tlak do 330 bar jsou součástí standardní výbavy Univerzálnost: určená pro suché krmivo,... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Vodárna Einhell GE-AW 1144 Smart
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Automatická domácí vodárna GE-AW 1144 SMART Einhell Expert umožňuje díky ovládání pomocí aplikace zavlažování odkudkoliv Manuální ovládání vodárny z vysoce kvalitní nerezové oceli lze provádět prostřednictvím aplikace nebo na samotné vodárně A pro ty, kteří si přejí opravdové pohodlí lze prostřednictvím aplikace nastavit plán zavlažování na fixní, Vámi vybrané časy Smart zavlažování je možné také prostřednictvím aplikace s pomocí údajů o počasí S příkonem 1 100 W lze čerpat až 4 400 litrů za hodinu. Automatická funkce zapne nebo vypne čerpadlo v případě potřeby vody nebo poklesu tlaku Plnění čerpadla vodou usnadňuje velká praktická vpusť Vodárnu lze pomocí zátky pro vypouštění vody "zazimovat", takže je chráněna proti mrazu Další ochranu zajišťuje ochrana proti chodu... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 000
 Kč
KRYTINA střešní hliníková 1000x500 mm - 130 ks
Před 13 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám hliníkové střešní šablony - 130 ks (i poloviční množství) Rozměry 1000 x 500 mm tl. 0.7 Krytina je nepoužitá, dlouhodobě skladována. Tyto šablony jsou větší a zhotoveny ze silnějšího ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Pásové rypadlo Takeuchi TB250-2 (Možnost leasingu)
Před 13 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k prodeji tento pásový bagr Takeuchi TB250-2. Stroj po kompletní kontrole připraven k okamžitému nasazení do práce. Možno vyzkoušet u nás v areálu v plné zátěži. Díky rotační hlavě Engcon s kleštěmi bude práce rychlejší a přesnější. Rok výroby: 2020 Motohodiny: 1190 FINANCOVÁNÍ: Rádi Vám zprostředkujeme financování přes naše partnerské společnosti (CZK i EUR). VÝBAVA: - motor ještě bez AdBlue - hydraulické okruhy pro kladivo a nůžky - klimatizace - maják - hydraulický rychloupínák S40 - protipádové pojistky ramen - vypínač baterie - indikátor bezpečného zatížení - r... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 525 000
 Kč
VRTACÍ KLADIVO EINHELL TC-RH 800 E
Před 15 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím plně funkční, kombinované kladivo Einhell ve výborném stavu. Kombinované kladivo - s pneumatickým příklepem, výkon ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 499
 Kč
Domácí vodárna GC-WW 8042 ECO Einhell
Před 16 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Indikátor naplnění vodou Skládací rukojeť Velký otvor pro plnění vody Ochrana proti mrazu díky šroubu pro vypouštění vody Manometr 20 litrová nádrž Tepelná ochrana Vysoce kvalitní směry posuvných kroužků Vypínač zapnuto/vypnuto ECO Power: větší objem dodávky, nižší spotřeba energie PARAMETRY: Síťová přípojka 220-240 V | 50 Hz Výkon 800... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 500
 Kč
Aku příklepová vrtačka Einhell TP-CD 18/50 /24929/
Před 15 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji aku příklepovou vrtačku Einhell TP-CD 18/50 Li-i BL-Solo bez nabíječky, stav viz foto. Na zboží poskytujeme záruku 6 měsíců a objednávky zasíláme i na dobírku. Popis: Hmotnost výrobku: 1.19 Kg Max. kapacita sklíčidla vrtačky: 13... (více v detailu)
Olomoucký kraj
900
 Kč
Dílenský hydraulický lis 20t WP20PLUS Holzmann
Před 15 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Vhodný pro lisování, rovnání a ohýbání Včetně manometru zobrazujícím pracovní tlak Robustní jednočinný hydraulický válec Automatický návrat pístnice Výškově nastavitelný pracovní stůl Ideální pomocník do dílny pro opravy a montážní práce PARAMETRY:... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 500
 Kč
Parní napařovač Rowenta / 1600 W / Zánovní stav
Před 15 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Parní napařovač oděvů Rowenta Ixeo QR1020D1 / 1600 W / černá/měděná 4.999 místo 10.000 Parametry Příkon 1600 W Parní ráz 25 g/min Tlak 5 bar Objem nádrže 1 l Odnímatelná nádrž Automatické vypnutí Doba nahřátí 45 s Hmotnost balení cca 12,5 kg Objevte žehličku a napařovač v jednom - Rowenta IXEO, který zajistí veškerou péči o oděvy pomocí jediného praktického zařízení. Vestavěné třípolohové prkno Smart Board nabízí po... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 999
 Kč
Mini dumper GORILA G-500L PRO
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Minidumpery jsou velmi užitečné při stavebních a zemědělských pracích, jako je zemní práce, zakládání zahrad, stavební práce, údržba venkovních ploch a podobně. Díky své kompaktní velikosti a snadné ovladatelnosti jsou oblíbené zejména u malých stavebních firem a zahradníků. TECHNICKÉ PARAMETRY: Hmotnost stroje 500 kg Maximální zatížení 500Kg Značka motoru BRIGGS & STRATTON Zdvihový objem (cc) 306cc Celkový výkon (HP)*@3600 ot./min 6,5 (7,46KW/3600) Integrovaný ventilový blok značky Northern Hydraulics Maximální pracovní tlak 20MPa Rychlost... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
129 900
 Kč
Pásový minibagr GORILA G50 I PRO CAB
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Minibagr GORILA G50 I PRO CAB je kompaktní, ale výkonný stroj ideální pro náročné stavební projekty v omezených prostorech. Tento model je vybaven 4válcovým motorem YANMAR s výkonem 35,5 kW, který zajišťuje vynikající výkon a spolehlivost. Díky robustní konstrukci, snadnému ovládání a komfortní kabině nabízí G50 I PRO CAB nejen efektivitu, ale i pohodlí při práci. Ideální volba pro profesionály, kteří hledají spolehlivý minibagr pro různé druhy terénu a úkolů. ✅Japonský čtyřválcový motor YANMAR 4TNV86 ✅Ocelové pásy ✅Snadné ovládání ✅Hmotnost 5000 kg TECHNICKÉ PARAMETRY Provozní hmotnost - 5000 kg Rotační motor - NACHI JAPAN Vícesměrný regulační ventil - JUNGONG Model řízení - Hydraulické ovládání Polit Hydraulické čerpadlo - JUNGONG MOTOR- YANMAR 4TNV86 Výkon- 35,5 kW/2400 ot./min Počet válc... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 074 296
 Kč
Vysokotlaký benzínový čistič vapka 13 PS
Před 17 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Cena včetně DPH a dopravy po celé ČR. Možno také osobní předání K. Vary a okolí. Tato vapka je nová, byla pouze rozbalena a proveden zkušební start technikem. Konstrukční provedení 4 dobrý zážehový motor, 1 válcový, vzduchem chlazený, Zdvihový objem 389 cm3 Maximální výkon 9,6 kW / 13,1 PS při 3600 ot / min Palivo ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
14 500
 Kč
Vysokotlaký benzínový čistič vapka 13 PS
Před 16 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Cena včetně DPH a dopravy po celé ČR. Možno také osobní předání K. Vary a okolí. Tato vapka je nová, byla pouze rozbalena a proveden zkušební start technikem. Konstrukční provedení 4 dobrý zážehový motor, 1 válcový, vzduchem chlazený, Zdvihový objem 389 cm3 Maximální výkon 9,6 kW / 13,1 PS při 3600 ot / min Palivo bezolovnatý benzín Mn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
14 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Nářadí a stavebnictví