Grilovací kleště xvxix 2 ks ocel

Prodáno
Královéhradecký kraj
Královéhradecký kraj
344
 Kč

Podobné inzeráty

Grilovací náčiní 5 ks
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
náčení bez poškození
Hlavní město Praha
249
 Kč
Kolopejka madagaskarská, cena za 3 ks
Před 1 dny - SBAZAR
Nenáročná pokojová sukulentní rostlina, cena za 3 ks. Jde o prostokořenn... (více v detailu)
25
 Kč
Stínidla na světlo (2 ks)
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - VSE_ZA_ODVOZ
Daruji za odvoz POUZE stínidla (2 ks) na světlo Eglo voltage-c 966... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč
Kleště
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Kleště. Nové na kabely -nepoužité .sešly se mi dvoje . A jiné věci do dílny. Sledujte další mé nabídky. PLATÍ DO SMA... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
90
 Kč
KRÁSNÉ BÍLÉ KALY - KYTKA PO BABI-1 KS ZA 40,-KČ
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám mladé kaly dětičky od kaly po babi,kterou měla jako svatební kytici/ květy/.Kvetou vícekrát do roka/hodně zalévat... (více v detailu)
Středočeský kraj
40
 Kč
kleště na trámy
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kleště na manipulaci s trámy Maximální rozevření : 240 mm Minimální rozevření : 100 mm Max... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 000
 Kč
Kleště na ocelový sud
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Kleště na VZV. Automaticky svírá sud. Prodávám z důvodu nevyužití. https://www.ajprodukty.cz/sklady-a-dilny/zvedaci-zarizeni/pridavna-zarizen... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 000
 Kč
Královéhradecký kraj
69
 Kč
VELKÝ ocelový rošt ocelové rošty, DOPRAVA MOŽNÁ
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Na prodej VELKÉ ocelové rošty. Rozměr 248 x 75, ideální jako pojezdový rošt pro zpevnění pozemku, podlaha do patra, stěny kóje apod. Prodám za cenu 1990 Kč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 990
 Kč
Královéhradecký kraj
885
 Kč
Multifunkční grilovací pánev American Plate
Před 2 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Multifunkční pánev na grilování a pečení, nepřilnavý povrch, výkon z tvrzeného skla, termostat 230 st.
Ústecký kraj
300
 Kč
Ocelová futra, zárubeň
Před 1 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám ocelové zárubně, futra o rozměrech: > šíře 60 cm,LEVÉ, do příčky 10 cm / 1 ks / CENA 490 Kč > šíře 80 ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
490
 Kč
ČELNÍ KLEŠTĚ
Před 3 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Lesnický drapák pro všechny typy čelních nakladačů. Umožňuje manipulaci s kmeny, sloupy a dalším materiálem, jako jsou například sudy. Uchopené břemeno je možné i vláčet, čímž se zmenší potřebný prostor pro manipulaci při přepravě dlouhých nákladů. Drapák je také velmi efektivní při úklidu klestí a podobně. Určen pro nízkotonážní stroje. Pevný přivařený úchyt Masivní a kvalitní zpracování Nosnost 1000 kg Naše přídavné adaptéry spolehlivě rozšíří možnosti vašeho stroje. Můžete si je nechat do... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Profilová ocel U, UE, L + plochá ocel
Před 2 dny - SBAZAR
Prodám profilovou ocel L + U + UE Profilová ocel L 35x35x5, jak. S275JR+M, dl. 6,1 m, 2000 kg - cena 16,90 Kč/kg. Profilová ocel L 60x60x5,jak. S235JR+M, dl. 5 m, 800 kg - cena 16,90 Kč/kg. Profilová ocel L 60x60x6, jak. S355J2+M, dl. 7 m, 1700 kg - cena 16,90 Kč/kg Profilová ocel L 60x60x8, jak. S355J2+M, dl. 5 m, 800 kg - cena 16,90 Kč/kg. Profilová ocel L 70x70x7, jak, S355J2+M, dl. 6 m, 2000... (více v detailu)
Neuvedeno
Ambroň západní Slender Silhouette - 170 - 180 cm
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - SBAZAR
Ambroň západní Slender Silhouette (Liquidambar styraciflua Slender Silouette) - 170 - 180 cm. Kultivar se od základního druhu liší pomalejším a sloupovitým růstem. Hodí se i do menších zahrad. Dorůstá výšky asi 5 metrů a šířky cca 1 metr. Amboň západní je velmi dekorativní strom pocházející ze Severní Ameriky, kde roste od mírného podnebného pásu přes subtropy až do tropického pásu. Přesto je velmi dobře mrazuvzdorný, do -29°C. Mladé rostliny je dobré na zimu chránit a raději volit chráněné sta... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 999
 Kč
Lokvát japonský (Eriobotrya japonica) - 80-110 cm
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - SBAZAR
Stálezelený nižší strom pocházející ze subtropické oblasti Číny. Je pěstován v subtropech celého světa, listy jsou poměrně velké, tuhé, kožovité, tmavě zelené a na povrchu plstnaté. Známé jsou výborné jedlé plody sladkokyselé chuti, lze je přímo konzumovat nebo jinak zpracovávat. Strom je mrazuvzdorný, na internetu se uvádí jen do -5°C, ale my máme odzkoušeno, že malé sazeničky přežily i teploty -15°C a mráz je dokonce nijak ne... (více v detailu)
Plzeňský kraj
576
 Kč
SAZENICE ČAJOVNÍK ČÍNSKÝ
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Čajovník čínský Čajovník čínský (Camellia sinensis) je stálezelená, kulturní, listem i květem velmi dekorativní rostlina, pocházející původně z jihovýchodní Asie. Listy čajovníku jsou různě velké, tuhé, kožovité, kopinaté, v mládí po rubu světlé. Plody jsou dřevnaté, trojpouzdré tobolky s jedním až třemi hnědými semeny. Čajovník kvete na podzim a celo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
55
 Kč
SAZENICE CYCAS REVOLUTA
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Cycas revoluta - cykas japonský Cycas Revoluta (cykas japonský) původně pocházející jak sám název napovídá z Japonska, patřící k nejkrásnějším z odrůd cykasů je dnes pro jeho oblíbenost pěstován po celém světě. Tato dlouhověká rostlina s nízkým dekorativním kmínkem a velice okrasná svými tmavými tuhými hřebenovitými ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
68
 Kč
SAZENICE BEAUCARNEA GUATEMALENSIS
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji Sazenice Beaucarnea guatemalensis - sloní noha nolina Beaucarnea guatemalensis (sloní noha – nolina) je rychle rostoucí, původem subtropická okrasná rostlina z polopouští Mexika a Guatemaly. Je typická svým hladkým, dole se rozšiřujícím kmenem ve tvaru sloní nohy, z jehož středu vyrůstají ve velkém počtu hladké ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
47
 Kč
SAZENICE ADENIUM OBESUM
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji sazenice Adenium Obesum Adenium Obesum (Adenium ztloustlé) - mix barev je krytosemenná sukulentní rostlina z čeledi toješťovitých (Apocynaceae), blízce příbuzná jihoevropskému oleandru. Pro krásné a bohaté květy v zářivých barvách a kvůli velmi dobré snášenlivosti suchého vzduchu (takže je vhodná i do bytů), si vysloužila poetický český název Pouštní růže. Adenium roste v přírodě jako keř nebo malý strom se ztloustlým kmenem, někdy bizardních tvarů, který je částečně ukryt pod zemí. Kůra kmene je hladká, světle šedá, šedohnědá nebo šedozeleně zbarvená. Listy jsou stálezelené a částečně opadavé. Největší pýchou rostliny jsou však neuvěřitelně krásné trubkovité květy, které jsou pětičetné, 2 – 5 cm dlouhé a mají mnoho barevných odstínů od bílé až po karmínově červenou, někdy s barevným okrajem v jiném odstínu nebo s odlišně zbarveným středem. Je třeba však upozornit, že rostliny pěs... (více v detailu)
Olomoucký kraj
60
 Kč
ŘÍZEK BRUGMANSIA ARBOREA
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji řízek Brugmansia Arborea - Andělská trumpeta Brugmansia x Arborea neboli „Andělská trumpeta“ je impozantní okrasný keř, pocházející z jižní Ameriky, s překrásnými nápadnými květy, porostlý široce elipsovitými, střídavým... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10
 Kč
Broskvoň zakrslá na kmínku - 80 cm
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - SBAZAR
Broskvoň zakrslá na kmínku (Prunus persica nucipersica nana) - 80 cm. Překrásná zakrslá broskvoň na kmínku vysokém 25 - 30 cm vhodná na terasy a balkóny. Kvetení je velmi bohaté, květy... (více v detailu)
Plzeňský kraj
716
 Kč
RAJČE VENUS TRUHLÍKOVÉ VZPŘÍMENÉ - SEMENA
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena Rajče Venus Truhlíkové vzpřímené Rajče Venus je okrasná keříčková (determinantní) odrůda velmi nízkého vzrůstu vhodná k pěstování v truhlících na balkonech. Plody jsou žluté až ora... (více v detailu)
Olomoucký kraj
17
 Kč
RAJČE URAGAN F1 - SEMENA
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena Rajče Uragan F1 Rajče Uragan F1 hybrid (Solanum lycopersicum) je velmi raná tyčková (indeterminantní) odrůda rajčat vhodná do foliovníku i pro polní pěstování (zvláště pro drobné pěstitele), vy... (více v detailu)
Olomoucký kraj
25
 Kč
RAJČE TUMBLING TOM YELLOW - SEMENA
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji semena Rajče Tumbling Tom Yellow Rajče Tumbling Tom Yellow (Lycopersicon lycopersicum) je keříčková (determinantní) odrůda převislých cherry rajčátek určená zvláště k pěstování v závěsných nádobách, nebo v samozavlažovacích truhlících. Rajčátka působí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
42
 Kč
Další nabídky najdete zde: Rostliny a zahradní vybavení