Starožitná 4dílná tmavá skříň/sekretář s vitrínkami

Starožitná skříň s vitrínkou. Jde jednoduše rozdělat na 4 části a podstavu. Vlevo šatní skříň. Dolní část s policemi. St... (více v detailu)
2 049
 Kč

Podobné inzeráty

Starožitná 4dílná tmavá skříň/sekretář s vitrínkami
Starožitná skříň s vitrínkou. Jde jednoduše rozdělat na 4 části a podstavu. Vlevo šatní skříň. Dolní část s policemi. St... (více v detailu)
2 099
 Kč
Starožitná skříň masivní dřevo Ludvík XVI. Louis vyřezávaná
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Starožitná skříň z masivního dřeva v původním stavu. Červotoče jsem nenašla. Stačí jen vybrousit a znovu nalakovat a budete mít doma poklad :). Šířka je 131 cm, výška 195 cm a hl... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 000
 Kč
Starožitná rohová skříňka tmavé dřevo
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Zachovalá velice hezká rohová skříňka. Tmavé dřevo. Lze zamknout. Bez závažnějšího poškození. Rozměry: v. 73 cm, d. za... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 300
 Kč
Dětská postel,palanda,skříň,šuplíky,matrace,police
Před 2 dny - SBAZAR
Patrová postel, šatní skříň i hluboké šuplíky, včetně matrací, lampiček a poličky - velmi dobrý stav Součástí patrové postele jsou nejen dva velmi hluboké šuplíky, ale rovněž šatní skříň, jejíž úložný prostor je do celé hloubky lůžka. Takže hloubka šatní skříně je skoro 90 cm. V přední části skříně je šatní tyč a za ní v hloubce postele police. Součástí patrové postele je i police pro odložení k... (více v detailu)
7 000
 Kč
Vestavne skrine/satna
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodam 2 vestavne skrine/satny. Je mozne i zvlast. Jedna ma sikmou cast. Skrine se daji upravit na pozadovane rozmery. Sikma cast se da upravit na rovnou. Rozmery skrine bez sikme casti: Vyska: 2450 mm Sirka: 2200 mm Hloubka: 600 mm R... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Starožitná zámecká ložnice
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
1 prádelník - 500,- 1 trojdílná šatní skříň 500,- Postel 1000,- i skříně lze rozl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Rohová šatní skříň - šatna se zrcadlem a osvětlením
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Z důvodu stěhování prodám krásnou rohovou šatní skříň (šatnu) se zrcadlem a vnitřním osvětlením. Skříň je ve skvělém stavu, viz foto. Rozměry š130 x v192 x h90. V úterý 15.10. 24 večer musí být rozmontován... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Šatní skříň
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím za odvoz starší šatní skříň. Zadá zvlhla tak se větší část musela vyhodit. Spodní část také viz. foto... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Sekretář 60. léta, plus dvě šatní skříně
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji sekretář ve slušném stavu, pouze shora horší lak. V baru prasklé spodní sklo, jinak v pořádku. Se sekretářem nabízím dvě ša... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Věšák na oblečení
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Věšák na oblečení lze umístit do ložnice, obývacího pokoje, chodby nebo šatny. Hodí se zejména pro uložení oděvů denní potřeby a často se také používá v obchodech s oblečením k vystavení oděvů Velká úložná kapacita: Otevřená šatní skříň je rozdělena na věšákovou část a odkládací část. Díky kompaktnímu designu a racionálním přihrádkám šetří skříňka místo a vytváří více úrovní úložných možností. Celkový rozměr je cca 40 x 167 x 120 cm (Š x V x D) Promyšlené detaily: Zadní strana stojanu je vybavena kovovými konektory ve tvaru X pro zvýšení stabili... (více v detailu)
Pardubický kraj
990
 Kč
Věšák na oblečení
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Věšák na oblečení lze umístit do ložnice, obývacího pokoje, chodby nebo šatny. Dodává moderní a minimalistické nádechy každému obytnému prostoru. Hodí se zejména pro uložení oděvů denní potřeby a často se také používá v obchodech s oděvy k vystavení oděvů Velká úložná kapacita: Otevřená šatní skříň je rozdělena na věšákovou část a odkládací část. Díky kompaktnímu designu a racionálnímu rozdělení šatní skříň šetří místo a vytváří více úrovní úložných možností Všechny druhy oblečení lze přehledně třídit a uspořádat. Celkový rozměr je cca 40 x 167 x 90 cm (Š x V x D) Vysoká kvalita: Věšák je vyroben z vysoce kvalitních, ekologických MDF desek třídy E1 a černých ocelových trubek s perfektním zpracováním. Konstrukce je stabilní a časem se nedeformuje. Povrch je hladký a snadno se čistí. Ekologický nátěr činí pov... (více v detailu)
Pardubický kraj
690
 Kč
Starožitné skříně s řezbami a mramorovou deskou
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Skříně jsou vyrobeny z masivního dřeva a bohatě zdobeny vyřezávanými prvky, které jim, stejně jako majestátní mramorové desky, dodáva... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Univerzální věšák na oblečení
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Věšák na oblečení lze umístit do ložnice, obývacího pokoje, chodby nebo šatny. Dodává moderní a minimalistické nádechy každému obytnému prostoru. Je zvláště vhodný pro uložení oděvů pro denní potřeby a často se také používá v obchodech s oděvy k vystavení oděvů. Velká úložná kapacita: Otevřená šatní skříň je rozdělena na věšákovou část a odkládací část. Díky kompaktnímu designu a racionálním přihrádkám šetří skříňka místo a vytváří úložné možnosti na několika úrovních. Všechny druhy oblečení lze třídit a úhledně uspořádat. Celkový rozměr je cca 39,8 x 204,6 x 165 cm (Š x V x D). Rozměry polic a vzdálenosti mezi nimi se mohou lišit (podrobnosti viz obrázek) Vysoká kvalita: Věšák je vyroben z vysoce kvalitní, ekologické dřevotřískové desky třídy E1 a ocelových trubek díky dokonalému zpracování. Konstrukce je stabilní a časem se nedeformuje. Povrch je hladký a snadno se ... (více v detailu)
Pardubický kraj
990
 Kč
Šatní skříň tmavě hnědá s nástavcem
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám šatní skříň s nástavcem z pozůstalosti, viz foto. Rozměry 120x244x80 (s x v x h). Tmavě hnědá dýha. Výrobce nevím, odhadují český nábytek 60.-70. léta. Kvalitní... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 000
 Kč
Skřín - komoda
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím téměř novou skřín. Vyrobenou na míru. Prodávám kvůli stěhování.Stejny dekor jako mnou nabizená skřín 2v1. Skříň má vrchní část třeba na košíky na drobnosti. Může sloužit i n... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 990
 Kč
bílá retro skříň
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím k prodeji bílou retro skříň ( původně byla v ordinaci). Horní část je prosklená a v ní jsou sklenění poličky. V dolní části jsou dvě poličky výsuvné. Obě části se dají zamknout. V mezi prostor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Veliká retro knihovna, tmavě mořený masiv
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám tuto nádhernou knihovnu z pozůstalosti. Skládá se z těchto částí (viz fotky): - 10 kusů dílec 120x50 (sirka x vyska) - 5 kusu dilec 120x68 - 1 kus dilec 98x68 - 5 kusu spodni dilce (na kterych to stoji) Přesnou hloubku jsem bohuzel zapomnel zmerit, odhaduji 40cm (vejdou se v pohode knihy do dvou rad). Je bez poškození, jen jedno sklo ch... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
Starožitná 4dílná tmavá skříň/sekretář s vitrínkami
Starožitná skříň s vitrínkou. Jde jednoduše rozdělat na 4 části a podstavu. Vlevo šatní skříň. Dolní část s policemi. St... (více v detailu)
2 150
 Kč
Patrová postel, šatní skříň i hluboké šuplíky, matrace
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Patrová postel, šatní skříň i hluboké šuplíky, včetně matrací, lampiček a poličky - Velmi dobrý stav Součástí patrové postele jsou nejen dva velmi hluboké šuplíky, ale rovněž šatní skříň, jejíž úložný prostor je do celé hloubky lůžka. Takže hloubka šatní skříně je skoro 90 cm. V přední části skříně je šatní tyč a za ní v hloubce postele police. Součástí patrové postele je i police pro odložení kní... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Skříně Indiana
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám trojdílnou skříň Indiana, jedna část s polícemi, druhá část s tyčí na pověšení oděvů, dva šuplíky a spodními dvěmi polícemi. Druhá skříň s otevřenými policemi a sp... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Šatní skříň šedá rezervace
Před 13 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám šatní skříň. H70 V220 S201 Skrin delana u stolare. Lze rozdelat na nekolik dílů. Prodavam pou... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 500
 Kč
Nabízím starožitnou celodřevěnou skříň
Před 14 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Mám dvě stejné skříně. Cena 500,-Kč/kus, nebo při odběru obou skříní ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
Skříň, starožitná
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám krásnou masivní dubovou vyřezávanou skříň. Je to nádherný historický kousek ve velmi zachovalém stavu. Jediná (ne)viditelná vada je zalomen... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Starožitná skříň šatní velká - jde rozložit, pomohu naložit
Starožitná skříň. Rozměry cca: výška: 173, hloubka 61, šířka 180. Jde rozložit na 4 části - spodní podstava, horní lem, levá část s poličkami a ... (více v detailu)
840
 Kč
Prodáme starožitnou dubovou 3-dílnou skříň
Před 15 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodáme starožitnou dubovou 3-dílnou skříň ve velmi dobrém stavu, rozměry: délka... (více v detailu)
Kraj Vysočina
13 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Nábytek