Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

8 250 výsledků

Asarina pnoucí, Violet - (semena) www.levna-semena.cz
Před 1321 dny - HYPERINZERCE
Asarina pnoucí, Violet /30ks Semen za 35kč. Nová a stále více oblíbená pnoucí rostlina vhodná k pěstování na opoře. Vyséváme k plotům, be... (více v detailu)
CHilli paprička - Bhut yellow / www.rostliny-prozdravi.cz
Před 1323 dny - HYPERINZERCE
CHilli paprička - Bhut jolokia yellow /10semen za 44kč. Pozdní odrůda velmi silně pálivé papriky typu Jolokia. Plody jsou jasně žluté, protáhlé, o šířce 2-3 cm a d... (více v detailu)
Jezírková měděná fontána
Před 1324 dny - HYPERINZERCE
Originální funkční dekorace Vašeho zahradního jezírka, která potěší Vás a okolí Vám jí bude závidět. Vyrobeno z měděného patinovaného plechu tl. 0,8 mm , výška 85 cm, váha cca 1,9 kg. Nezaměnitelná funkční dekorace Vaší okrasné zahrady. Ruční umělecká práce. Každý kus je originál. Oblíbená dekorace zahrad Beneluxu. 3 roky záruka. Možnost shlédnutí obdobných fontán v rámci expozice v ZOO Lešná. Princip - čerpadlo přivádí z jezírka do zobáku vodu, která jej po chví... (více v detailu)
11 690
 Kč
BUDKA pro špačky od 390Kč
Před 1325 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
střední budka, rozměry:32x25cm, cena 390Kč, velká budka, rozměry:52x27cm, cena 490Kč, materiál masiv, povrchová úprava lazura, dodáváme ve smontovaném stavu, ihned k odběru. NÁBYTEK KNY - Vestec u Jesenice - Praha - západ vedle Albert. Dobré dopravní spojení MH... (více v detailu)
Středočeský kraj
390
 Kč
ADENIUM OBESUM 45 druhů největší nabídka v ČR
Před 1325 dny - HYPERINZERCE
Klíčivost až 90% viz https://www.facebook.com/SNERPlants/ *Tato rostlina nazývaná obecně POUŠTNÍ RŮŽE původně pochází z Afriky, a přirozený výskyt je od Arabského poloostrova přes celý pruh východu Afriky. V současné době ADENIUM je celosvětově rozšířené a hlavní pěstírny této oblíbené rostliny jsou v jihovýchodní Asii a tam také vzniká nejvíce nových barevných variací. Má keřovité, někdy i stromovité uspořádaní, může dorůst ve volné přírodě do výšky 4 metrů, tvary jsou v přírodě velmi rozlišné, často je také nazýván mini baobab a v domácím pěstování je velmi dobře tvarovatelná a snadno pěstovatelná, tudíž ideální pro tvoření sukulentních bonsai. Kvete v kteroukoliv roční dobu, ale nejčastěji na jaře a v letním období. Květy patří mezí pěstitelské skvosty a barevné variace jednotlivých odrůd jsou neopakovatelně krásné. Pokud o rostlinu budeme p... (více v detailu)
50 zajímavých odrůd rajčat
Před 1325 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme kvalitní semena více jak 50 druhů odrůd rajčat, na našich stránkám podrobné informace o každé o... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
19
 Kč
Orel - litinový zvon
Před 1325 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Orel, hlava i zvon vyroben z litiny, výška 28 cm, hloubka 25 cm, šíř... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 330
 Kč
Grilovací jehly, rožně a rošty SKLADEM
Před 1326 dny - HYPERINZERCE
U nás nakoupíte jehly na gril, dvoj-bodce, čtyř-bodce, nerezové, krbové rošty v mnoha rozměrech. Nabídka pro hobby i profi použití. Zakázková výroba grilů a ohnišť. U nás naleznete vysoce kvalitní rošty a grily značky WEBER Stephen, CADAC a hobby značku Lucifer. Ceny rošt... (více v detailu)
TRIPOD 60 venkovní ocelové přenosné ohniště
Před 1326 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme TRIPOD 60 - venkovní zahradní přenosné kovové ohniště, gril + držák grilovacího roštu + držák na kotlíky TRIPOD 60 je kvalitní kovové přenosné ohniště české výroby s maximální možností rozšíření pro další použití ke grilování nebo vaření v kotlíku. Ohniště je vyrobeno z min. 3 mm oceli a díky bytelné konstrukci je prakticky nezničitelné. Standardním palivem je dřevo nebo dřevěné uhlí. Hodí se pro dlouhodobé používání jak na chatách či Vašich zahradách. Ohniště je uzavřené a jeho tři nožky jsou zespod zaslepené tak, aby nedocházelo ke zbytečnému znečišťování trávy a dlažeb popelem nebo jinými nečistotami. Na dně grilu je umístěn rošt (40 cm) ze žáruvzdorného materiálu, který výrazně zvy... (více v detailu)
13 990
 Kč
Grilovací, pečící kámen 40x30 z pravého lávového kameme
Před 1326 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme kvalitní a odolný kámen určený pro grilování na různých typech grilů - velmi odolný (výrazně odolnější kámen na gril než běžné žulové desky, které často prasknou již při prvním grilování). Kámen je vyroben z hlubinných plátů lávy z ložiska v blízkosti sopky Etna. Grilovací kámen má výbornou schopnost akumulovat a vydávat získané teplo postupně a rovnoměrně do potraviny, maso a ryby tak budou vždy šťavnaté a nebudou opalovány vyšlehávajícími plameny. Na kam... (více v detailu)
1 229
 Kč
Grilovací motory profi na 220V / 2,3 ot motory na gril
Před 1326 dny - HYPERINZERCE
Prodáme kvalitní grilovací komplety s průmyslovým motorem a šnekovými převodovkami od 4.690,- Kč. Otáčky 2,3 nebo 4,6 ot./min, výkon 90, 120, 180W dle zvolené konfigurace. Velmi spolehlivé, pro vysokou zátěž. Pro vystředěnou pečeni do cca 100 Kg. Dále pak polo hoby grilov... (více v detailu)
1 829
 Kč
Ohniště, koš na oheň Prison O65, GFIRE
Před 1326 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme velmi kvalitní ohniště, koš na oheň Prison O65 české výroby. Ohniště s integrovaným popelníkem je vyrobeno z černé masivní oceli a váží cca 40 Kg!!!. Je vysoké cca 70 cm. Ohniště je určeno na ven... (více v detailu)
7 540
 Kč
Skleník VeGA 6000 STRONG AKCE
Před 1327 dny - HYPERINZERCE
Z předváděcí akce - pouze rozbalený, perfektní stav. Při rychlém jednání nabízím slevu. Inzerát platí do smazání. Dopravím zdarma po celé ČR, pro vážné zájemce možnost prohlídky. Plocha 6,0 m2 Konstrukce Eloxované zesílené hliníkové profily 1,5mm + hlubší drážka 10mm pro lepší držení skla. Prosklení Komůrkové polykarbonátové desky síly 4 mm (dutinka) s UV filtrem Základna ANO Výška základny 8 cm Ventilační střešní okénko 2x Výška 204 cm včetně základny Délka 315 cm Šířka 190 cm Výška boční stěny 121 cm Hmotnost 50 kg Hliníková konstrukce - nekoroduje. Prosklení z nerozbitného komůrkového polykarbonátu 4mm s U... (více v detailu)
Zahradní domek.
Před 1327 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Prodám zahradní domek.
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Poptávám hlízy jiřin
Před 1328 dny - Olomoucký kraj - NEVYHAZUJ_TO
Nezbavuje se někdo přebytků hlíz jiřin? Ráda bych rozšířila barevnou paletu.
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Litinový zvon - orel a býk
Před 1329 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Litinový zvon - orel a býk, výška 39 cm, šířka 22 cm, zvon výška 10 cm průměr 14 cm váha celkem 3,20 kg.
Liberecký kraj
700
 Kč
Zahradní pítko pro ptáky - litinové
Před 1329 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Líbivé litinové pítko pro ptáky, výška 54 cm, vrchní průměr 26 cm, sokl průměr 15 cm, váha 3,90 kg.
Liberecký kraj
900
 Kč
Oregáno - přírodní zabiják bakterií, virů, infekcí
Před 1332 dny - HYPERINZERCE
Oregano lidé od nepaměti používali jako pomoc proti plísním, a to nejen proti těm na povrchu těla, ale ta... (více v detailu)
Péče o močový trakt, prostatu.Serenoa repens - Saw palmetto
Před 1332 dny - HYPERINZERCE
Užívání Serenoy repens ocení hlavně muži při potížích v oblasti močopohlavní... (více v detailu)
Extrakt z heřmánku pravého
Před 1332 dny - HYPERINZERCE
Silný koncentrovaný výtažek z heřmánku. Heřmánek najde uplatnění všude, kde je zapotřebí jeho protizánětlivých, dezinfekčních a zklidňujících účinků. Uplatní se i jako bylina harmonizující trávení. ... (více v detailu)
Oregáno na plísně, trávení, plynatost
Před 1332 dny - HYPERINZERCE
Candimis představuje ojedinělý produkt svého druhu – obsahuje až 30% oregánový olej! Candimis je velmi silným přírodním antibiotikem, působí proti plísním kožním i proti plísním v potravinách, které způsobují trávicí obtíže. Účinkuje jako přirozený zabíječ mikrobů, bakterií, virů a parazitů, je použitelný na kožní i slizniční infekce. Pomáhá zklidnit trávicí, žaludeční a žlučníkové potíže, doporučuje se... (více v detailu)
Thuje occidentalis Smarag, Smaragd Gold, Brabant
Před 1334 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme sortiment velikostí Thují Smaragd, Smaragd Gold a Brabant. Ceny 80-100 cm---99Kč, 100-120 cm---129Kč, 120-140 cm---159Kč, 140-160 c... (více v detailu)
Maceška švýcarská, zvlněná - Mix / www.levna-semena.cz
Před 1334 dny - HYPERINZERCE
Maceška švýcarská, zvlněná - Mix /35 semen za 25kč.Oblíbená dvouletka vhodná pro výsadbu na záhony a obruby, do truhlíků a zahradních nádob. Osivo po výsevu zasypeme a přitlačíme. Substrát... (více v detailu)
Kotvičník a ženšen prodej
Před 1336 dny - HYPERINZERCE
Dlouholetý pěstitel kotvičníku a ženšenu indického nabízí sušenou nať a kořen nejvyšší kvality. 100% kotvičník a ženšen - po usušení krásně zelený, čistý, v bio kvalitě, pěstovaný bez chemie, ručně střih... (více v detailu)
49,- Kč/ks = Thuje západní na živý plot
Před 1338 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Prodám 80ks Thuje occidentalis: 49,- Kč/ks/ výška nových sazenic v plast obalu je cca 30-35cm. Nejpoužívanější základní druh zelené thuje rychlerostoucí... (více v detailu)
Ústecký kraj
49
 Kč