Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

8 205 výsledků

Aloe lečiva 7leta
Před 444 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Léčiva pokojova rostlina 7leta, nenáročná na pěstování. Osobni předání Praha metro Kačerov nebo Dolní Břežany.
Hlavní město Praha
450
 Kč
Prodám květinu orlíček 60 kč
Před 445 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Orlíčekna zahrádku ,sazenice trsík 60 kč,koukněte do mé celé nabídky.
Liberecký kraj
60
 Kč
Krásnoočko kopinaté květina trvalka
Před 445 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám krásnoočko, trvalka. Cena za trs. Prodej od května. Krásně žlutě z... (více v detailu)
Zlínský kraj
12
 Kč
Kopřiva Coleus electric lime
Před 445 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pokojová kopřiva (Coleus) je nenáročná rostlina s atraktivně vybarvenými žluto-zelenými listy. Jedná se o prodej mých přebytků. Zasílám dle domluvy a počasí prostřednictvím České pošty a balíkovn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20
 Kč
Palma Žumara nízká ( Chamaerops humilis ¨)
Před 446 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Výška cca 70 cm ( 120 cm)cena dle velikosti . Původ: severní Afrika a jižní Španělsko Druh: palma s vějířovitými listy Barva listu: tmavě zelené Náročnost pěstování: Je to nejméně náročná palma pro interiéry a v létě i exteriéry . Trvanlivost: Při správné péči je t... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Dřevěný truhlík ,zahon
Před 447 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Prodám dřevěný Truhlík,. 0,5 m x0,5x0,4 m +dno v ceně! Vyrobím i jiné rozměry
Moravskoslezský kraj
1 300
 Kč
Katalpa červenající Purpurea
Před 448 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám Katalpa červenající Purpurea. Hlavním znakem katalpy červenající Purpurea jsou její opravdu velké listy, které mají na jaře vínově červenou, až černou b... (více v detailu)
Pardubický kraj
300
 Kč
Bambusová mřížka-opora pro kytky
Před 448 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Dobry den, nabízím zde k prodeji 40ks bambusový mřížek. Mřížky jsou v zachovalém stavu. Cenu prosím nabídněte, děkuji.
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Svitel latnatý (Koelreuteria paniculata) - 20 cm
Před 449 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Jedná se o zajímavý nižší strom, max. výšky 8 m. Růst je středně rychlý, 30 - 50 cm/rok. Koruna je spíše širší, listy dekorativní lichozpeřené, květenství v dlouhých koncových latách, květy bledě žluté. Strom je zajímavý také tím, že kvete v červenci až srpnu, kdy už je většina stromů odkvetlá. Díky tomu je vyhledáván včelaři a jedná... (více v detailu)
Plzeňský kraj
276
 Kč
Ibišek syrský (Hibiscus syriacus) - 50 - 90 cm
Před 449 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím vlastní výpěstky krásného nenáročného mrazuvzdorného keře, který je známý pro své velké květy dodávající zahradám exotičnost. Pěstovat ho můžeme v přenosných nádobách nebo rovnou v zemi na zahradě. Využití mají také při tvorbě živých plotů. Prvním rokem je možné namrzání tenčích koncových větví, proto je dobré rostliny chránit např, chvojím. Půda by měla být mírně kyselá, dobře propustná, záhřevná a s dostatkem živin. Dobré je smíchat obyčejn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
184
 Kč
Hlošina okoličnatá Pointilla Sweet´n Sour 80-100cm
Před 449 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Hlošina okoličnatá Pointilla Sweet´n Sour - kultivar s vyšším výnosem plodů než u základního druhu. Plody dozrávají koncem léta. Odrůda je samosprašná, pro zvýšení výnosu je vhodné sázet dva i tři keře vedle sebe, buď stejné odrůdy nebo ještě lépe kombinaci základního druhu, který máme také v nabídce, nebo kultivaru Pointilla Amoroso s kultivarem Pointilla Sweet´n Sour. Hlošina okoličnatá je nenáročný opadavý keř dorůstající výšky 2 - 3 metry. Kvete na jaře v květnu až červnu drobnými nažloutlý... (více v detailu)
Plzeňský kraj
470
 Kč
Hlošina okoličnatá (Elaeagnus umbellata) 30-60 cm
Před 449 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Hlošina okoličnatá je nenáročný opadavý keř pocházející z Číny a Japonska dorůstající výška 2 - 3 metry. Listy jsou podlouhlé, zelené se stříbrnými tečkami. Kvete na jaře v květnu až červnu drobnými nažloutlými kvítky, které krásně voní a jsou lákadlem pro hmyz včetně včel. Jedná se o včelařskou dřevinu. Koncem léta a na podzim pak dozrává velké množství červených až 1 cm velkých plodů, které v sobě mají antioxidanty, obzvláště lykopen, ten obsahují... (více v detailu)
Plzeňský kraj
220
 Kč
Prodám okrasnou vrbu a trvalku
Před 449 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám okrasnou vrbu je i k zastříhávání jako živý plot zakořeněné větvičky kus 50 kč, d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Netřesk
Před 449 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nenáročná rostlinka cena dle výběru 10 až15 Kč
Ústecký kraj
10
 Kč
Dub celokrajný (Quercus imbricaria) - 60 - 70 cm
Před 450 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Sběratelská zajímavost! Druh dubu pocházející z východní části Severní Ameriky. Roste středně rychle, dosahuje výšky cca 15 metrů. Roste nepravidelně, většinou kuželovitě. Zajímavé jsou listy tohoto dubu, jsou celokrajné, kožovité a na rozdíl od jiných dubů, bez laloků. Mají leskle zelenou barvu, při rašení jsou... (více v detailu)
Plzeňský kraj
348
 Kč
Javor dlanitolistý (Acer palmatum) 110 - 130 cm
Před 451 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Opadavý keř nebo menší strom původem z východní Asie - Japonska, Číny a Koreje pěstovaný už po dlouhou dobu jako okrasný druh. Dorůstá výšky 6 - 10 metrů a patří mezi nejkrásnější druhy javorů. Dost často roste více kmenů vedle sebe. Listy jsou až 12 cm velké, dlanité, rozdělené do 5,7 a 9 špičatých laloků. Tento druh je původní z přírody, je zelený a na p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
350
 Kč
Ruj ´ Royal Purple a Golden Spirit´ - 40 - 80 cm
Před 451 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Odrůdy ruje vlasaté - Royal Purple a Golden Spirit. Známý okrasný keř pocházející z jihovýchodní Evropy. Je ozdobný svými oválnými listy, které se barvou liší v závislosti na daném kultivaru (máme odrůdu se zlatožlutými listy - Golden Spirit, a odrůdu s fialovými listy - Royal Purple) a pak také plody - podlouhlými peckovicemi připomínajícími vlasy. Kultivar ´Golden Spirit´ má listy zla... (více v detailu)
Plzeňský kraj
360
 Kč
Cedr himálajský (Cedrus deodara) - 40 - 50 cm
Před 452 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Velmi atraktivní druh cedru hodící se především pro solitérní výsadby. Jeho koruna má pyramidální tvar, větve jsou široce rozložité a jejich konce zahnuté, stejně tak i vrcholová část stromu. Dorůstá 10-15 metr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
255
 Kč
Cedr libanonský (Cedrus libani) - 30 - 40 cm
Před 452 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Krásný exotický stálezelený jehličnatý strom, který nejlépe vyniká jako solitéra. Zvláštní je hlavně pro své krátké modrozelené jehlice tvořící svazečky, mohutný vzhled, široké větve a v pozdějším věku horizontálně rozloženou korunu. Úžasné jsou také cedrové šišky, které mají soudečkovitý tvar připomínající vosí hnízda a velikost až 10 cm. Dřevo i jehličí krásně voní, kdysi se z cedrů získával cedrový olej. Strom pochází z horských oblastí severní Afriky a Blí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250
 Kč
Borovice Heldreichova (pinus heldreichii) 20-40cm
Před 452 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Borovice Heldreichova, bosenská (pinus heldreichii). Borovice rostoucí na vápencovém podloží v jižní a JV Evropě, především na Balkánském poloostrově, zejména v Albánii. Druh je podobný borovici černé, letorosty jsou ale ojíněné. Strom roste spíše pomalu, ve věku 30 let dosahuje cca 5 - 6 metrů výšky, hodí se tedy i do menších zahrad. Koruna je v mládí široce kuželovitá, star... (více v detailu)
Plzeňský kraj
253
 Kč
EUR palety
Před 452 dny - Hlavní město Praha - NEVYHAZUJ_TO
Prenechám 5ks paliet. Vyzdvihnutie na Arbesovom námestí. Do auta vám s tým rád pomôžem.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Borovice rumelská (Pinus peuce) - 30 - 40 cm
Před 452 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Borovice rumelská, makedonská (Pinus peuce). Krásná borovice tvořící úzkou kuželovitou a pravidelnou korunu rozvětvenou až k zemi. Vyskytuje se endemicky na žulovém podloží v pohořích na Balkánském poloostrově, kde tvoří horní hranici lesa. Růst je v mládí pomalý, později rychlejší. Ve věku 30 let dosahuje tento druh borovice výšky až 10 m. Větve jsou silné a tuhé. Jehlice vyrůstají po 5 ve... (více v detailu)
Plzeňský kraj
253
 Kč
Kosatec hnědý
Před 453 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
ˇKosatece, kvetoucí hnědou barvou. Viz foto.
Hlavní město Praha
30
 Kč
Set / osvětlení na pěstování
Před 453 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám set na pěstování / osvětlení. Dvě žárovky/výbojky Sylvania GroLux 400W, nějaké asi trafo/předřadník/startér (nevim) značky Laytron SAPI-HSI 40/23 400 W + Laytron IG-08 + kabel s koncovkou + stíni... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 000
 Kč
Fíkovník Fiorone (Ficus carica Fiorone) 110-130 cm
Před 455 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Ranější a odolnější odrůda Fiorone. V našich podmínkách dokáže plodit 2x ročně. Plody se objevují i na kontejnerovaných stromcích poprvé cca v půlce července (breba fíky) a poté hlavní úroda (main crop) v září a říjnu. Jsou velké, zelené, uvnitř červené a sladké. V našich podmínkách spolehlivě plodí. Stromky je možné v teplejších oblastech vysadit do volné půdy, místo by ale mělo být dobře chráněné. Ověřená mrazuvzdornost v zemi je -17°C, snese ale i ještě nižší teplotu. Díky s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
790
 Kč