Filtry



Rostliny a zahradní vybavení

8 210 výsledků

Klívie
Před 368 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám klívii v květináči jsou tři rostliny klasická oranžová
Královéhradecký kraj
90
 Kč
Cesace na boruvky
Před 369 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Cesacky na boruvky
Liberecký kraj
500
 Kč
tlustici
Před 370 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
prodám tlustici domácí
Olomoucký kraj
50
 Kč
Jalovec čínský "Stricta"
Jalovec čínský "Stricta" /lat. Juniperus chinensis "Stricta"/ Roste poměrně pomalu. Jeho jehlice jsou modrostříbrné. Má sloupovitý až vejčitý t... (více v detailu)
225
 Kč
svahová tvárnice se zámky vhodná pro svahy až do 3m
Před 371 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Prodám z nerealizované stavby nové nepoužité svahové tvárnice se zámky. K dispozici nyní 1040ks. Cena za 1ks 110kč. Rozměr svahové tvárnice je 40x30/20cm do bm je 2,5ks výška svahovky je 20cm. Jedná se o super svahovku která jediná na Českém trhu má zámky a dr... (více v detailu)
Ústecký kraj
110
 Kč
Vinná réva roubovaná velkoplodá. Rezistent 375Kč
Před 372 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím = v Plzni - Doubravka = Sazenice Révy VINNÉ. Vinná réva ROUBOVANÁ velmi sladká, bez semen! Velký stolní hrozen a velká kulička. Réva již letos plodící, zcela odolná proti plísním Perenospoře. NEONEMOCNÍ je REZISTENTNÍ! Hrozny velmi sladké, aromatické bez SEMEN. Roubovaná v kontejneru dovoz Německo. Cena velké sazenice 375Kč. Již 3 leté sazenice plodící. Odrůdy : - VENUS (růžová) - FRUMOSA ALBA (žlutá sladká) - SEYVAL Blanc (žlutá bez semen) -... (více v detailu)
Plzeňský kraj
375
 Kč
Borovice kleč
Borovice kleč /lat. Pinus mugo/ je nízký, půdoryvný, stálezelený jehličnan. Tato borovice má hustý růst a sytě zelené jehlice. Dorůstá do výšky maximálně 3 metrů. Je m... (více v detailu)
145
 Kč
Zimolez lesklý "Lemon Beauty"
Zimolez lesklý "Lemon Beauty" /lat. Lonicera nitida "Lemon Beauty"/ je stálezelený poloopadavý keř. Dorůstá do výšky asi 1 metru. Kultivar 'Lemon Beauty' má krásné zelené listy s bílým panašováním... (více v detailu)
VISTÁRIE - SAZENICE/SEMENA
Před 373 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Prodám sazenice VISTÁRIE. Cena: 50,- Kč/ks. (osobní odběr). Semena (10ks) - 100,- Kč + poštovné.
Liberecký kraj
50
 Kč
rybíz
Před 374 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Jednoroční sazenice černého rybízu. Cena dle velikosti rostliny. 80,-, 120,- a 150,- Kč.
Moravskoslezský kraj
75
 Kč
Máta sušená
Ze zahrádky, sušená, sklenka od kávy za 70.- Kč.
Hrachor krásně červený vytrvalý, pnoucí,semena20ks
Před 374 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Dobrý den, nabízím semínka pnoucího hrachoru vytrvalého, krásně kvete červenými květy,popne ploty, pergoly a nevzhledná mí... (více v detailu)
Kraj Vysočina
20
 Kč
Kaktus
Před 374 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám s kvetinačem, výška květináče 10 cm, cena 250 Kč. Osobní předání Praha
Hlavní město Praha
250
 Kč
Rhipsalis pilocarpa
Před 374 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám Rhipsalis pilocarpa s kvetinačem, výška rostliny 14 cm, dlouhá > 30 cm. Cena 150 Kč. Osobní předání Praha.
Hlavní město Praha
150
 Kč
Kaktus
Před 374 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám kaktus s květináčem, cena 200 Kč, vyska rostlinky 11 cm. Osobní odběr Praha.
Hlavní město Praha
200
 Kč
Dosna canna - dosna indická - okrasná rostlina
Před 375 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Rostlina Dosna Canna Indica - výška okolo 2 m - velmi pěkná Uve... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 000
 Kč
Barvené bodláky - super barvy
Před 375 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám bodlák, bodláky - soukenická štětka v různých barvách. Barva je trvalá (nesmývá se deštěm). Krásné syté barvy. Délka stonku je cca 40cm a velikost hlavy bodláku 6 až 9 cm (viz. foto). Stonky jsou bez trnů. Výběr z barev dle fota (oranžová, hnědá, rezavá, zelená světlá, tmavá a limetková, tyrkysová, fialová tmavá, růžová, zl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12
 Kč
Kdoulovec nádherný Orange Trail - 50 - 60 cm
Před 375 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Kdoulovec nádherný Orange Trail (Chaenomeles x superba Orange Trail) - 50 - 60 cm. Kdoulovec nádherný Orange Trail je nádherně kvetoucí keř dorůstající výšky 1 - 1,5 m a obdobné šířky. Květy jsou oranžovo červené až lososové a plné. Kvete velmi bohatě na konci dubna až v květnu. Plody dozrávají na podzim, jsou žluté a jedlé, hodí se dobře na přípravu d... (více v detailu)
Plzeňský kraj
299
 Kč
Macramé strom života s minerály hnědý
Před 376 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Efektní dekorace strom života s přírodními minerálními kamínky křišťálu a karneolu. Originální dekorace k doladění interiéru. Vyrobeno s láskou, ručně technikou macramé. Použity pouze přírodní materiály (dřevěný kruh, 100% bavlněná šňůra, minerály) Rozměry (bez závěsu): průměr kruhu 30cm, délka 80cm Barva: smetanová/béžová/hnědá nebo na přání viz vzornik.. Napište si svou představu;-) Uvedená cena je za kus. Platba předem... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Katalpa trubačovitá (Catalpa bignonioides) 50-60cm
Před 376 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Známý krásný strom dost podobný paulovniím a to jak velkými srdčitými listy, tak i vonnými trubkovitými květy, které jsou u katalpy ovšem bílé. Pochází ze Severní Ameriky, paulovnie jsou východní Asie. Katalpy jsou významné včelařské dřeviny. Kvetou v červnu a červenci. Katalpa se dá pěstovat jako vysoký strom (dorůstá 5 -10, někdy až 15m), nebo ji můžete stříhat jako keř. Přírůstky jsou 30 - 60 cm/rok. Jedná se o listnatý, opadavý strom se ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
280
 Kč
Svitel latnatý (Koelreuteria paniculata) 30 - 40cm
Před 376 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Jedná se o zajímavý nižší strom, max. výšky 8 m. Růst je středně rychlý, 30 - 50 cm/rok. Koruna je spíše širší, listy dekorativní lichozpeřené, květenství v dlouhých koncových latách, květy bledě žluté. Strom je zajímavý také tím, že kvete v červenci až srpnu, kdy už je většina stromů odkvetlá. Díky tomu je vyhledáván včelaři a jedná... (více v detailu)
Plzeňský kraj
326
 Kč
Kdoulovec japonský (Chaenomeles japonica) 30-40 cm
Před 376 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nenáročný okrasný keř pocházející z Japonska a dorůstající do velikosti cca 2 m. Kvete v období březen až duben, květy jsou červenooranžové, asi 2,5 cm velké. Plody jsou žluté, jablku podobné malvice. Ty jsou trpké, jejich využití je tedy možné spíše jen do marmelád a džemů. Obsahují velké mn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
172
 Kč
Vistárie čínská Amethyst, syn. Caroline 90-120 cm
Před 376 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dřevitá liána a opravdový klenot mezi popínavkami známý záplavou svých fialových květů rostoucích v dlouhých hroznech. Objevují se od dubna ještě před olistěním. Odrůda Amethyst nebo také jinak Caroline nese široké hrozny sytě fialových květů o délce asi 20 cm. Velmi krásně voní a kvete po dlouhou dobu až pěti týdnů. Za příznivých podmínek tato vistárie kvete znovu v období letních prázdnin po celý červenec a sr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
584
 Kč
Kaliandra surinamská Dixie Pink - 20 - 40 cm
Před 376 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Kaliandra surinamská Dixie Pink (Calliandra surinamensis Dixie Pink) - 20 - 40 cm. Kaliandra surinamská Dixie Pink je malý stromek nebo keř dorůstající výšky asi 1,5 metru. Celá rostlina působí velmi exoticky. Listy jsou zpeřené podobně jako u akácie mimózy nebo u perské akácie, na noc se zavírají a ráno opět otevírají. Přes zimu mohou částečně nebo i plně opadat, záleží na teplotách při zimování. Nejzajímavější jsou ovšem polokulovité až kulovité květy kaliandry. Ty tvoří velké mno... (více v detailu)
Plzeňský kraj
325
 Kč
Krepová myrta Red Imperator - 30 - 40 cm
Před 376 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Krepová myrta, pukol indický Red Imperator (Lagerstroemia indica) - 30 - 40 cm. Jedná se o dekorativní keř nebo menší strom pocházející z oblasti J a JV Asie, dnes pěstovaný v mnoha dalších oblastech světa pro svá květenství. Ta se objevují na koncích větví v až 20 cm dlouhých latách. V našich podmínkách je možné silnější rostliny vysadit ven na dobře chráněné slunné místo. Půda by měla být mírně kyselá, dobře propu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
260
 Kč