Remoska hrnec Tefal SK 5005 UNIFLEX

Prodáno
Hlavní město Praha
Použitá párkrát. Peče, smaží, vaří. Obsahuje nádobu + silikonovou pokličku na vaření třeba guláše. Top stav.
Hlavní město Praha
2 000
 Kč

Podobné inzeráty

Digitální horkovzdušná fritéza
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Digitální horkovzdušná fritéza SilverCrest SHFD 1350 A1 Mnoho programů od 80-200 C Výkon 1350W 2,5 litru Záruka do 19. 12. 2024 (účet přiložím, koupili jsme si větší a tuto již nepotřebujeme) Nepřilnavá vrstva se na bocích již loupe (viz foto), přidám šedou sil... (více v detailu)
Středočeský kraj
449
 Kč
NOVÝ pomalý hrnec Crockpot objem 5,7 l
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pomalý hrnec CrockPot SCCPBPP605, objem 5,7 l. Vnitřní hrnec je keramický, je vhodný i do normální nebo mikrovlnné trouby. Tři stupně ovládání výkonu - dvě pro vaření, jedna pro o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
590
 Kč
Parní hrnec Vitacuisine Compact Tefal
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Parní hrnec VitaCuisine Compact vám umožní připravovat lahodná a vyvážená tříchodová jídla na jeden zátah, aniž by došlo ke smíchání šťáv. Díky 3 mísám a 2 tácům lze v jednom kroku snadno uvařit zeleninu, maso, ovoce i dezerty. Patentované ultrapraktické ukládání. Jakmile je příp... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
999
 Kč
Chytrý hrnec Tefal Cook4me+
Před 21 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám multifunkční hrnec. Můžete v něm fondue, grilovat, ohřívat, vařit v tlaku, vařit, vařit v páře, péct, připravovat rýži, smažit a zapé... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Parní hrnec - Tefal VC140131 Convenient Series
Před 30 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Parní hrnec příkon 900 W, objem 6 l, materiál hrnce nerez, časovač 60 minut, automatické vypnutí, napařovač pro ohřev zeleniny, vyjímatelná nádoba, v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
850
 Kč
Parní hrnec Tefal Vitacuisine
Před 50 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Použitý parní hrnec je v dobrém funkčním stavu a nabízí všestranné možnosti vaření. Barva: Stříbro-bílá Mechanický časovač: až 60 minut Parní koše: Dva koše z nerezové oceli Speciální nádoba: Nepřilnavý povrch, ideální na omáč... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Parní hrnec s mixérem 4 v 1 Philips Avent V ZÁRUCE
Před 54 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vaření v páře a po otočení následné rozmixování v jedné nádobě. Mixování potravin od hladké kaše po stravu s kousky. Snadné rozmrazování a ohřev. Kapacita nádoby je 1000... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 999
 Kč
multifunkční hrnec Concept 7070
Před 56 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
používaný hrnec viz foto , super na chalupu nebo pro starší lidi . Ušetří spoustu místa lze v něm : Smažit Vařit Polévku, brambory, těstoviny, rýži i třeba ovocné nebo houskové knedlíky zvládne multifunkční hrnec Concept uvařit. Grilovat Vařit v páře Hrnec Concept CK 7070 , je vybavený mřížkou, která vám umožní jeden z nejzdravějších způsobů přípravy pokrmů - vaření v páře. Připravená zelenina neztratí barvu ani cenné vitamíny. Zap... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
650
 Kč
SADA NÁDOBÍ TEFAL INGENIO TITANIUM FUSION 12 ks
Před 913 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
TOP STAV! Prodám zcela novou nerozbalenou sadu nádobí Tefal Ingenio Titanium Fusion. Zakoupeno jako nevhodný dárek. Nebylo již možné vrátit. - šetří místo v kuchyni (stohovatelný design) - obsahuje vše, co budete k vaření potřebovat - pánve 24 a 28 cm - hlubokou sauté pánev 24 cm - wok pánev 26 cm - rendlíky 16 a 20 cm - sadu 3 plastových vík 16, 20 a 24 cm - kovovou obracečku - 2 kusy odnímatelné rukojeti (nosnost 10 kg) - pánve mají nepřilnavý po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 900
 Kč
Tefal VitaCuisine Compact
Před 84 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Parní hrnec Tefal VitaCuisine Compact Vám poskytne kvalitní přípravu zdravých jídel. Funkce vitamin+ uchová přirozenou chuť vašich ingrediencí. Je vybaven 2 rošty na vaření -- skvělé na vaření v omáčkách nebo marinádách. Digitální časovač: vaše jídlo bude vždy přesně na čas! Praktické příslušenství: využijte 4 pohárky, které slouží k vaření skvělých jídel v menším množství. Mísy lze stohovat odshora dolů na základnu, ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 700
 Kč
Parní hrnec Tefal VC 4003 s funkcí Vita+ [23162]
Před 151 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji parní hrnec Tefal VC 4003 s funkcí Vitamin+, stav viz foto. Na zboží poskytujeme záruku 6 měsíců a objednávky zasíláme i na dobírku. Popis: - o 50% rychlejší (pro lepší uchování vitamínů) - 3 odnímatelné nádoby oválného tvaru - nádoba na rýži - u... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 000
 Kč
Rýžovar Sencor SRM 1550SS
Před 194 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Speciální hrnec na vaření rýže Pracuje na principu vaření v páře Vnější plášť z nerezu Objem 1,5 l (pro přípravu 1 300 g rýže) Napájení: 220-240 V ~ 50/60 Hz Plně automatický provoz Vhodný pro přípravu všech druhů rýže včetně rýže na Sushi Automatické vypnutí po dovaření a přepnutí na funkci "Keep Warm" (uchová rýži teplou až 6 hodin) Skleněná poklička s otvorem pro únik přebyteč... (více v detailu)
Pardubický kraj
200
 Kč
Multifunkční halogenová trouba Sencor SMH 330
Před 334 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
6 FUNKCÍ V JEDNOM: - pečení (maso, pizza, hranolky, koláče, sušenky) - vaření (párky, vajíčka, plody moře) - grilování (maso, zelenina) - dušení - toustování - rozmrazování Funkce Self-clean pro snadné a rychlé čištění Objem 12 litrů Plynule nastavavitelný termostat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
Multifunkční halogenová trouba SENCOR SMH 330
Před 135 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám multifunkční halogenovou troubu SENCOR SMH 330. Trouba nebyla nikdy použita. Kompletní se vším příslušenstvím, manuálem i fakturou. Popis: PŘÍPRAVA POKRMŮ JE AŽ 3X RYCHLEJŠÍ NEŽ V BĚŽNÉ TROUBĚ Až o 60% menší spotřeba energie. Umožňuje připravovat pokrmy zdravě s použitím minimálního množství tuku. Umožňuje přípravu pokrmů bez kouře. Nevysušuje a udržuje pokrmy uvnitř šťavnaté. Cirkulace horkého vzduchu zajišťuje rovnoměrné propečení pokrmu. 6 FUNKCÍ V JEDNOM: - pečení (maso, pizza,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče