Chata k pronajmutí

Pronájem chaty v Zárybničná Lhota u Tabora. Volný termín Září 2024 SLEVA . Volat
5 000
 Kč

Podobné inzeráty

Nabízím pronájem chaty
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem chaty Amálka Chalupa je pro 12 lidí Nachází jse Kunčice pod Ondřejníkem krásné přírodě Kousek ski areál opálená Hospoda marelak vyhlášená restaurace na placky Pes povolen Čeladná je 2km Taky blízko různé tipy na výlet pro děti Pro děti jsou na zahradě hračky Skluzavka Taky dě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Pronájem chaty
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den ,těšíme se na vás.Ještě máme volné temíny na, říjen 2024 a již přijímáme rezervace na rok 2025 od 1.5.do konce října 2025.Jedná se hlavně o týdenní pobyty, pokud je v sezóně volno je možnost i pobyt kratší. Nabízíme k pronájmu chatu pro 4 osoby, pár km ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 990
 Kč
Chata na prodej
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Zděná, patrova, podsklepena chata, 15km od Českých Budějovic. Smer Římov. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
CHATA KONSTRTUKCE 80m2 STAVEBNI REZIVO -
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodam stavebni rezivo konstrukce CHATA 80m2 vyska cca 5m vcetne vydrev. Moc hezka - projekt mam kompletni.. Pochozi vyska je 225cm patro 1/2 plochy patro 155cm. Vice informacI po telefonu. ch... (více v detailu)
Středočeský kraj
75 000
 Kč
Pronájem stylové chaty v podhůří Krkonoš
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pronájem stylové chaty v podhůří Krkonoš Chata pro 5 osob na samotě, obklopená lesy. Ideální pro relaxaci u krbu, grilování na terase a užívání klidu přírody. 2 ložnice, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
1
 Kč
CIRQUE DU SOLEIL „CORTEO “, klubové VIP
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám vstupenky do VIP klubového patra s cateringem na všechny termíny CIRQUE DU SOLEIL. Dospělý 3.890 Kč. Ditě do 100 cm sleva 1.100 Kč. Ditě do 145 cm sleva 900 Kč. Každý termín 4x a další vstupenk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 890
 Kč
Prodej chaty se zahradou
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
**Prodej chaty 20 m², pozemek 500 m²Pod Vartou, Semily**470 000 Kč K prodeji chatka se zahradou, která se nachází v zahrádkářské kolonii v malebné lokalitě s krásným výhledem do krajiny. Tato chata je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci nebo zahradničení a pěstování vlastních plodin či chování králíků. Hlavní Výhody Nemovitosti / pozemku: - Celoročně obyvatelná chatka s jednou obytnou místností, verandou a užitkovou místností vhodnou na uskladnění zahradního vybavení. - Prostorný skleník nacházející se ve spodním rohu zahrady. - Sklep vhodný v uskladnění vypěstovaných plodin. - Malí foliovník a udržovaná políčka. - Vzrostlé ovocné stromy v hor... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Chata
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Rybářský revír Rio Varnsdorf v případě zájmu volejte
Ústecký kraj
500
 Kč
Chata Slapy - Rabyně - 800m od pláže
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme rekreační chatu obci Rabyně (cca 45km a 45 minut autem od Prahy, dojezd i MHD (č.390). Cca 800m od pláže na Slapské přehradě. Zastavěná plocha 40m2, pozemek 626m2. Chata je napojena na inženýrské sítě, v přízemí disponuje samostatnou kuchyňkou, koupelnou s menší vanou, umyvadlem a splachovacím WC a obytnou místností s francouzským oknem na menší terasu. V 1.NP je druhá společenská místnost + malý pokojíček se 2 lůžky. Chata je částečně podsklepená, střecha plechová. Vytápění pomocí akumulačních kamen případně kamny na TP. N... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 150 000
 Kč
4 selské židle vhodné na chatu
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
4 SELSKE ZIDLE VHODNE NA CHATU CHALUPU ZA 1KUS 150KC SMS
Středočeský kraj
150
 Kč
Postele na chatu 80x195cm (4 ks) souhrnná cena 1200 Kč
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám postele na chatu 80x195cm - 4ks ( foceny 3ks ale celkem mám ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Prodej chaty se zahradou a skleníkem
Před 3 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Prodej chaty 20 m², pozemek 500 m²Pod Vartou, Semily K prodeji chatka se zahradou, která se nachází v zahrádkářské kolonii v malebné lokalitě s krásným výhledem do krajiny. Tato chata je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci nebo zahradničení a pěstování vlastních plodin či chování králíků. Hlavní Výhody Nemovitosti / pozemku: - Celoročně obyvatelná chatka s jednou obytnou místností, verandou a užitkovou místností vhodnou na uskladnění zahradního vybavení. - Prostorný skleník nacházející se ve spodním rohu zahrady. - Sklep vhodný v uskladnění vypěstovaných plodin. - Malí foliovník a udržovaná políčka. - Vzrostlé ovocné stromy v horní části pozemku zajištující příjemné k... (více v detailu)
Liberecký kraj
470 000
 Kč
PRODEJ CHATY S POZEMKEM UH. BROD, HAVŘICE
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Obec: Uherský Brod, Havřice IS: 0 Zastavěná plocha: 48 m2 Plocha parcely: 2378 m2 Nabídková cena: 790 tis Kč + provize Nabízíme k prodeji zahradu v Havřických vinohradech u Uherského Brodu. Na... (více v detailu)
Zlínský kraj
790 000
 Kč
Designové LED svítidlo Kerolene
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodávám svítidlo Kerolene. Koupeno v září 2023 v Mobelix, od prosince 2023 leží v krabici ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Chata v Rožnově pod Radhoštěm 1500Kč/noc
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Chtěli byste strávit dovolenou v Rožnově pod Radhoštěm v blízkosti koupaliště, v docházkové vzdálenosti do centra i do místního skanzenu a zároveň mít to kousek do lesa? Tak to jste na správném místě naše chata tohle vše nabízí. Chata má také terasu s venkovním posezením, kde můžete strávit příjemné večery při skleničce vína či při sklenici piva. Dispozičně je chata řešená 2 pokoje po 2 postelích + obývací pokoj s gaučem, kde může spát 5 osoba, samostatná kuchyň s jídelním stolem a posezením, koupelna se sprchovým koutem a WC Koupaliště cca 7 - 10 min pěšky, gibon park (opičí dráha) také 7-10 min pěšky. Přes léto červe... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 500
 Kč
Dekorativní rámy
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Pro více info volat
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Prodám chatu blízko centra Č.Krumlova
Před 4 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dovoluji si Vám nabídnout starou chatu k demolici či k rekonstrukci k určené i k trvalé... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500 000
 Kč
Zrcadlo Zara Home
Přidáno dnes - HYPERINZERCE
Prodám nové, nikdy nepoužité zrcadlo Zara Home. Zrcadlo je v perfektním stavu bez jakéhokoliv poškození. Zrcadlo lze naklánět podle ... (více v detailu)
1 000
 Kč
Chata u Květy
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
MIMO SEZÓNNÍ SLEVY. Nabízím pronájem chaty v Pasekách 46 u Písku v soukromí u RD.3 postele+ 1 přistýlka, vybavená kuchyně, lednice s mrazákem,WiFi, televize s internetem, WC,sprchový kout.Pergola s posezením,krbem a plynovým grilem. Na zahradě trampolína,pískoviště,houpačky a kolotoč.V ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
300
 Kč
Karafa
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám retro karafa cena 500kc.malochitove sklo dóza cena 400kc sleva vše za 500kč
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Termo hrnček 2,- Eurá/ nové
Predám termo hrnček. Farba viď foto. Objem hrnčeka je 400 ml, hrnček je nový originál, nepoužívaný. Popis termo hrnčaka Vo viečku je otvor pre pitie so zasúvacím uzáverom Kapacita 400 ml Vakuovo izolované vlastnosti Dv... (více v detailu)
50
 Kč
Sada talířů
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Za lahev suchého prosecca z Lidlu věnuji sadu talířů - mělké 5 ks(průměr 27cm), hluboké 6ks(průměr 22cm), plus 3 mis... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Adventní svíčky
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nové svíčky na adventní věnec. Mrkněte i na mé další inzeráty a využijte slevu na sety.
Středočeský kraj
50
 Kč
Prodej chaty v Turnově, ul. Na Stebni
Před 4 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulnou chatu o užitné ploše 24m² v krásné a klidné lokalitě Turnov. Nabídka je ideální pro všechny, kteří hledají únik od každodenního shonu a chtějí si užít klidu a přírody. Chata disponuje celkem 2 místnostmi a přístavnou. Konstrukčně se skládá z jednoho podzemního podlaží a dvou nadzemních podlaží, což zajišťuje dostatek prostoru jak pro odpo... (více v detailu)
Liberecký kraj
810 000
 Kč
Krásné krygle
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám různé druhy kryglů keramika s motivem fotek Brno po likvidaci obchodu. Jsou nové. Cena po slevě z 550kč na: velký... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Doplňky a dekorace